Eilen ja tänään

by Kerttu
Hyvää sunnuntaihuomenta!

Tähän sunnuntaihin oli aavistuksen hankalaa herätä. Tytär, jolle arkiaamuisin uni tuntuisi maistuvan, oli virkeänä pystyssä ennen seitsemää. Onneksi sälekaihtimien raosta pilkisti armelias aamuaurinko, eikä ole kiire minnekään. Pikkuneiti katselee kainalossani aamun lastenohjelmia ja itse saa heräillä rauhassa uuteen päivään. Hyvä tästä vielä tulee. 

Eilen illalla sain kylään hyvän ystäväni. Juoksulenkki, sauna, hyvä ruoka ja leffa olivat paras mahdollinen kombo lauantai-iltaan. Katsoimme  21 tapaa pilata avioliitto-leffan, joka vilisi suomalaisia tähtinäyttelijöitä. Ehkäpä jopa liikaakin, kun lähes jokaisen näyttelijän kohdalla tuli mieleen, joku toinen rooli tai ohjelma. Viihdyttävä kokonaisuus kylläkin ja sai siitä vähän ajattelemisen aihetta omaankin elämään. Tämän päivän ohjelmassa on valokuvataidetta, palaan asian kanssa blogiinkin!
Mukavaa päivää kaikille!

Saatat pitää myös

0 Kommentti

Anonymous elokuu 25, 2013 - 10:03 am

Huomenta! Mulla tuli samasta leffasta niin mieleen putous ja jotenkin sitä koko ajan odotti että koska nauretaan. Ihan viihdyttävä leffa se kuitenkin oli.
Kiireetöntä ja kivaa päivää 🙂
-Tea

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas elokuu 26, 2013 - 7:54 am

Juuri Putous minullakin pyöri päällimmäisenä mielessä. Sitä vaan odotti jotain Munamies tai Reinikasivitsiä 😀

Reply
Mikko elokuu 25, 2013 - 10:57 am

Täälläkin vasta heräillään, kohta pitäisi jo lähteä liikenteeseenkin. Tosin mukavaa kun tällaisena sunnuntaina ei ole mitään must-aikataulua, joten leppoisaa päivää sinnekin!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas elokuu 26, 2013 - 7:55 am

Leppoisat sunnuntait on parhaita!

Reply
Anne elokuu 25, 2013 - 11:05 am

Ihan parasta sunnuntaissa onkin juuri aikatauluttomuus – kun arki puolestaan on niin sitä ja välillä viikonloputkin. Kyseinen leffa oli minulle pettymys – tai sitten odotin vain liikoja kun tiesin siinä olevan hyviä näyttelijöitä. Mutta hyvin paljon siitä esteetikko nautti, oli kuvattu kivasti ja monia pieniä yksityiskohtia siellä oli…
eli katsomisen arvoinen oli vaikkei niin napannutkaan 🙂 on sitä huonompiakin nähty. Mukavaa sunnuntaita:) tulossa upea ilma.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas elokuu 26, 2013 - 7:56 am

Vähän samat ajatukset leffan suhteen, mutta oli se silti kiva katsoa. Nyt se sunnuntaikinon vain muisto enää, joten mukavaa maanantaita!

Reply
Sara elokuu 25, 2013 - 11:37 am

Täälläkin on ihanan rento ja rauhallinen sunnuntaiaamu: On herätty omaan tahtiin (meidän lapsemme ovat sen verran aamu-unisia, että minä saan herätä aina ensin), syöty runsas aamainen ja surffailtu vähän netissä katsastamassa syysuutuuksia. Kohta salille ja sitten hyvää ruokaa päivälliseksi. Aurinko viimeistelee tämän ihanan päivän. 🙂

Tuo leffa pitää vuokrata ja katsoa, kun ei saatu aikaiseksi käydä leffateatterissa sitä katsomassa.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas elokuu 26, 2013 - 7:56 am

Kuulostaa tosi hyvältä! Mukavaa uutta viikkoa, Sara!

Reply
Suvi Tuuli elokuu 25, 2013 - 2:30 pm

Mekin katsottiin se toissapäivänä. Ehkä voisin harkita toiselle työlistan tekoa uudelleen ;D Ihan hauska, mutta tuskinpa kukaan oikeessa elämässä sohvan alle piiloon menisi 😀

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas elokuu 26, 2013 - 7:57 am

Heh, niinpä! Mutta onneksi elämä ei olekaan kuin elokuvaa, ainakaan yleensä 😉

Reply
Sanna InspiredByLove elokuu 25, 2013 - 8:17 pm

Kuulostaa ihanalta viikonlopulta! 🙂 Itse tykkäsin tuosta leffasta kovasti!! 😀

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas elokuu 26, 2013 - 7:57 am

Kiitos Sanna! Leffa oli erilainen kun odotin, mutta ihan hyvä 🙂

Reply
SH elokuu 25, 2013 - 11:45 pm

Makee tuo harmaa juttu pöydälläsi. Tänään on ollut kyllä niin upeen aurinkoinen päivä. Hetkeksi on voinut unohtaa syksyn ja nauttia lämmöstä 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas elokuu 26, 2013 - 7:58 am

Kiitos SH, se on Kubus bolw. Nyt ei kannata vielä syksyä miettiä, kun aurinko paistaa niin upeasti!

Reply
Tallessa maailma elokuu 26, 2013 - 12:31 am

Kukat, kynttilänvalo ja sylittely, niinpä! – niistä saa apua moneen. Tiedän mitä tarkoitat, tuota leffaa katsoessa olin itsekin pariin kertaan, että ei, älkää nyt viittikö pussata, ihan oikeesti nyt, Leena Hefner o.s. Herppeenluoma… Huh! Mutta hauskoja oivalluksia, osuvia huomioita avioelämästä ja muutama hupaisa juonenkäänne. Kyllä se(n) katselun kesti.

Oli ihana tankata sunnuntain auringosta jaksamista ensi viikkoon. Pirteyttä, edelleen!

http://www.tallessamaailma.blogspot.com

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas elokuu 26, 2013 - 8:00 am

Iloista uutta viikkoa sinnekin, toivottavasti sait akut ladattua! 🙂

Reply

Jätä kommentti