Kesän kepeät tekstiilit kotiin, mökille ja rannalle (sis. alekoodin)

by Kerttu
Kesän kepeät tekstiilit ja -40 % alekoodi
Kesän kepeät tekstiilit ja -40 % alekoodi

Kaupallinen yhteistyö: Ellos 

Olen käynyt läpi kodinhoitohuoneen kaappeja ja järjestellyt tekstiilejä jääviin, kierrätettäviin ja poistettaviin. Vauvapyyhkeet ja -lakanat joutavat kiertoon ja uskoisin, että ihminen ei tarvitse kymmentä ”ihan kivaa” petivaatesettiä, vaan muutaman mieleisen ja laadukkaan. Vähemmän on todellakin enemmän!

Samalla kun laitan pois tarpeettomia, kartoitan tulevia tarpeita. Pian myös mökille tarvitaan omat tekstiilit, jotka valitaan sinne huolella. Siksi olikin mukavaa, kun Ellos pyysi minua kurkistamaan heidän valikoimaansa ja tekemään nostoja mieluisimmista petivaatteista, tyynyistä ja pyyhkeistä.  Ja kun selaat loppuun, löydät 40 % alekoodin kaikkiin postauksen tuotteisiin!


Albertina-pussilalakanasetti

Kesä ja kukkaset kuuluvat yhteen ja vaikka olen yleensä varsin hillittyjen kuosien ystävä, himoitsen näyttäviä kukkapetivaatteita. Kesämökillä voisi olla erityisen ihanaa käpertyä saunapuhtaana herkulliseen Albertina-pussilakanasettiin.

Muutenkin roosan hempeät ja pehmeät sävyt kutsuvat nyt erityisesti. Vanha roosa on sekoitus puuteria ja beigeä, jossa heleys yhdistyy maanläheisyyteen ja pehmeyteen.

Pembroke-pöytäliina on tunnelmallista pestyä pellavaa ja sitä on saatavilla kolmea kokoa: 137×180 cm, 137×250 cm ja 137×300 cm. Tämä liinanäyttää kauniilta vaikka juhannuksen kattauksessa.

Francis hamam-pyyhe on rantareissujen ”must have”, sillä se on imukykyinen, kuivaa nopeasti ja menee pieneen tilaan.

Jos kokonainen petivaatesetti tuntuu liian suurelta kuosi-iloittelulta, toimii yksittäinen kukkatyyny myös mainiosti. Kukkakuosiset tyynyt voi palata mukaan vaikka ihanalle kesäpiknikille, jossa suurta pöytäliinaa voi käyttää mainiosti myös vilttinä!

VINKKI: Kesän näppärin tekstiili on monikäyttöinen; se toimii yhtälailla vilttinä piknikille ja pöytäliinana kattaukseen.  Anna kankaan kuivua kesätuulessa!

 

Valkoinen viettelee, mutta harmaa hurmaa. Meg Chambray-pussilanakasetti on tehty vastuullisesta puuvillasta. Tuotteessa käytetty puuvilla on viljelty Better Cotton Initiative (BCI) -aloitteen mukaisesti. BCI on kansainvälinen voittoa tavoittelematon järjestö, jonka tavoitteena on parantaa kansainvälisen puuvillantuotannon käytäntöjä ja tehdä puuvillantuotannosta kestävämpää, vastuullisempaa ja tehokkaampaa kouluttamalla puuvillan viljelijöitä.

Roosan lisäksi beigen ja ruskean sävyt kiinnostavat. Ne tuovat kodikkuutta ja lämpöä ja antavat tilaa myös muulle sisustukselle.  Rania pussilakanasetissä on täydellisen pehmeä sävy ja aamun voisi aloittaa kietoitumalla kylpytakkiin. Beessi tyyny on nimeltään Liv.

Ruskea Alea Jacquard-pussilakanasetissä on materiaalina käytetty  Tenceliä®, joka on uusiutuva materiaali. Se valmistetaan puulajeista, jotka ovat peräisin kestävän kehityksen metsäviljelmiltä ja materiaalin ympäristövaikutukset ovat puuvillaa pienemmät, ja sen valmistuksessa käytetään vähemmän vettä.

Herkästi viidakkokuosisessa Miranda-tyynyssä seikkailevat villipedot, jotka tuovat juuri sopivasti mielenkiintoa sisustukseen.

Viimeinen vinkkini on kesäverhojen kuningattaret eli pellavaiset Linnie-poimutusnauhaverhot. Valo siivilöityy näiden läpi kauniisti ja lempeä kesätuuli saa keinuttaa kevyttä kangasta.


Alekoodilla 460008 saat 40 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista (ei koske huonekaluja). Koodi on voimassa 31.5.2019 saakka. TÄSTÄ OSTOKSILLE.


Miten teillä, kaipaavatko kodin tekstiilit läpikäymistä? Martoilta löytyy hyviä vinkkejä vanhojen tekstiilien kierrättämiseen!

 

Saatat pitää myös

Jätä kommentti