Hämärähommia luvassa: Messujen yö

by Kerttu
Valaistus on iso osa asumista. Hyvin suunniteltu valaistus on sekä käytännöllinen että tunnelmallinen. Kun rakensimme taloa, halusimme erillisen valaistussuunnitelman ja paljon epäsuoraa valoa. Kahden ja puolen vuoden asumisen jälkeenkin olen iloinen rakenteellisista ratkaisuista, joita teimme valaistuksen suhteen jo siinä vaiheessa, kun talo oli vasta suunnitelmina paperilla. 

Asuntomessuilla käydessäni kiinnitin huomiota monessa kohteessa hienoihin valaistusratkaisuihin. Kirkkaassa heinäkuun päiväauringossa nämä ratkaisut eivät pääse loistamaan ja uskon, että monelta messukävijältä jäävät jopa koko kokonaan huomaamatta. Jyväskylän Asuntomessut tarjoavat historiallisen Messujen yö-tapahtuman, joka näyttää alueen ja talot aivan uudessa valossa.  

Perjantaina 8.8. klo 21 alkavassa tapahtumassa pääsee tutustumaan 30 avoinna olevaan messukohteeseen ja niiden piha- ja sisävalaistukseen. Lisäksi aluella on paljon oheisohjelmaa; musiikkia, tulitaidetta ja valotaideteos, joka toteutetaan kerrostalokohde Maailmanpylvään julkisivuun. 
Uskon, että tapahtuma tarjoaa paljon inspiraatioita kaikille sisustajille, rakentajille ja remontoijille. Lisäksi tapahtuma tarjoaa ennätyskuuman kesän jälkeen vähän viileämmän vuorokaudenajan tutustua Asuntomessuihin. Kuvissa hieman esimakua siitä, mitä tulemaan pitää. Talo Luck näyttää hämärässä erilaiselta ja ehdottomasti tutustumisen arvoiselta!

Ps. Huomiseen torstaihin saakka aikaa osallistua designarvontaan

Saatat pitää myös

2 Kommentit

kotilaituri 6 elokuun, 2014 - 2:49 pm

Ihan mahtava juttu tuo Messujen yö! Talo Luck on kyllä kaunis ja upeat piirteet korostuvat yövalossa.
Valaistuksella on niin suuri merkitys.

Reply
Ruut 6 elokuun, 2014 - 7:02 pm

Täytyy katsoa jaksaako itsekin työviikon jälkeen paikalle mennä. Kiinnostaisi kyllä kovasti!

Reply

Jätä kommentti