Tärkeä etappi saavutettu: mökki valmis ulkoa

by Kerttu
Tärkeä etappi saavutettu: mökki valmis ulkoa

Tällä viikolla saavutimme yhden tärkeän etapin mökkiprojektissa: rakennus on nyt ulkoapäin valmis!

Toki pintakäsittelyt vielä puuttuvat eli mökki maalataan samalla sävyllä kuin saunamökkikin, Tikkurilan sävyllä piki, joka on lähes musta. Katettuun osaan tulee lasitus vielä ennen juhannusta. Ehkä sitten vasta voisi sanoa, että rakennus on valmis, mutta käytännössä nyt on kaikki rakentamiseen liittyvät toimenpiteet tehty.

Terassi ja sisäänkäynti on ehdottomasti jo nyt lempparipaikka mökillä. Nämä kuvat mieheni nappasi kännykällä ympäripyöreän maalauspäivän päätteeksi. Sisälläkin hommat etenevät hyvin; nyt on enää lattia käsittelemättä (tehdään lipeäkäsittely) ja sitten naputellaan listat paikoilleen. Isommista elementeistä puuttuvat enää parven portaat ja lasikaide, nekin ovat tulossa lähiviikkoina.

Pitkä projekti tästä tuli, mutta nyt kaikki työ alkaa kantaa hedelmää. Sisustushommatkin ovat hyvässä vauhdissa ja odotan, koska voin kantaa ensimmäiset huonekalut sisään. Meidän varastoon ei mahdu enää nuppineulaakaan, alkaa olla sen verran  tavaraa valmiina siirtymään kohti mökkiä.

Terassi ja sisäänkäynti on ehdottomasti jo nyt lempparipaikka mökillä.

Eilen oli sateinen ja harmaa päivä ja sen mukaisia ovat kuvatkin. Onneksi takka on nyt paikoillaan, Jyväskylän Takkakeskus hoiti tällä viikolla asennuksen ja sen ansioista sisätöissä tarkenee nyt mukavasti. Takasta, kiintokalusteista ja sisätöistä tulee pian lisää juttua, kunhan saadaan pahimmat raksameiningit sisältä siivottua ja pääsen kuvaamaan.

Askel kerrallaan kohti kesää.

Bloggaaja toimii Kontion brändilähettiläänä 

Saatat pitää myös

6 Kommentit

Chandelierhome | Meiju 11 toukokuun, 2019 - 7:48 am

Oijjoij, juhannukseksi jo mökille ?

Reply
Kerttu 16 toukokuun, 2019 - 7:59 am

No kyllä, sitä innolla odotellaan! <3

Reply
Kolmen äiti 11 toukokuun, 2019 - 10:55 am

Hieno etappi ja upealta näyttää!

Reply
Kerttu 16 toukokuun, 2019 - 7:59 am

Iso kiitos <3

Reply
Merja 12 toukokuun, 2019 - 7:30 am

Hyvältä näyttää ja katettua terassia tulette vielä monesti kiittämään. Vielä kun siihen lisätään lasit, jolloin sinne saa säältä suojaan terassin pientavarat ja tekstiilit.

Reply
Kerttu 16 toukokuun, 2019 - 7:59 am

Moi Merja! Näin itsekin uskon, on kuitenkin aika kompaktista mökistä kysymys, niin saadaan vähän lisätilaa ihmisille ja tavaroille 🙂

Reply

Jätä kommentti