Inspiraatiota terassin sisustamiseen ja -30 % alekoodi

by Kerttu
Inspiraatiota terassin sisustamiseen ja -30 % alekoodi

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Viime toukokuussa paistateltiin jo kesän ensimmäisissä helteissä. Tänä vuonna lämpöaaltoa saa vielä odotella, mutta mikäs sen parempaa – nyt on juuri oikea hetki valmistella terassi tai parveke kesäkuntoon.

Tulikori Bastian ja Mexico-aurinkovuode 

Suuntaan ajatukseni mökin terassille. Siellä on mukavasti tilaa ja haaveilen, että voisin sisustaa sinne lekottelunurkan ja ruokailupuolen. Sain äitienpäivälahjaksi kirjan, jossa oli saatesanoina lasteni isältä ”mökin rentoihin hetkiin”.  Sieluni silmin voisin nähdä itseni rentoutumassa aurinkovuoteella. Illan tullen olisi ihana laittaa tuli terassitakkaan, asian ajaa mainiosti myös tulikori.

Sain äitienpäivälahjaksi kirjan, jossa oli saatesanoina lasteni isältä ”mökin rentoihin hetkiin”.

Nojartuoli Tobago ja Leposänky / sohva Padova 

Yksi kaluste meillä onkin jo valmiina siirtymään mökin terassille ja se on hurmaava rottinkituoli. Kun mökki maalataan mustaksi, näyttää luonnollinen rottinki sitä vasten erityisen kauniilta. Tälle nojatuolille pisteet mukavuudesta ja siitä, että sitä voisi pitää hyvin myös sisäpuolella osana sisustusta.

Aurinkopesää meillä ei ole koskaan ollut, mutta muistissa on viime kesän ihana (ja pikkuisen myös rasittava) lämpö. Pesämäinen peti olisi varmasti erityisesti lasten suosiossa ja kuomu antaisi suojaa porottavalta auringolta.

Anjna ulkomatto

Pidän siitä, että terassin voi sisustaa niin, että sisätilan tyyli ja tunnelma jatkuvat myös ulkona. Säänvaihteluita kestävä matto on yksi tapa lisätä viihtyisyyttä myös ulkona ja on sillä myös käytönnöllinen puoli: pienet roskat karisee varpaista matolle ja tekstiili tuntuu lämpimältä viilenevässä kesäillassa.

Unika teak-nojatuoli, Sunnanäng-pöytä, Sunnanäng-ruokailuryhmä,  Rhette-sivupöytä ja Candice-pellavaistuintyyny

Isoin hankinta on kuitenkin ruokailuryhmä. Mökissä on kompakti keittiö, mutta lasitetulle terassille olisi ihana kattaa isommallekin porukalle aamupaloja ja mökki-illallisia. Kollaasiin poimimani Sunnanäng-pöytä on kooltaan ihanan suuri, pöytälevy on säänkestävää ja kauniisti harmaantuvaa tiikkia, sopisi varmasti lehtikuusiterassin kanssa kauniisti. Pöydän mitat ovat 100 x 210.

Sunnanäng sohvaryhmä

Nyt on oiva hetki toteuttaa terassin sisustushaaveita, sillä valikoimat ovat parhaimmillaan. Ja tiedättekö mitä, toukokuussa on taikaa. Koko kesä on vielä ihanasti edessä!

***

Koodilla 460008 saat -30 % alennuksen

Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kauneustuotteita sekä koti- ja sisustustuotteita. Alennus on voimassa 31.5.2019 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Alennusta ei voi yhdistää huonekaluihin, keittiö- & ruoanlaittotuotteisiin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin eikä VINTAGE & EXCLUSIVE -tuotteisiin. 

Saatat pitää myös

Jätä kommentti