Viikonloppu töölöläisrouvana

by Kerttu

Välillä mietin, miltä tuntuisi asua Helsingin keskustassa? Kuulla avonaisesta ikkunasta raitiovaunun kolinaa ja kipaista kahville kulman kahvilaan. Kävellä Stockalle ostoksille ja lenkkeillä meren rannassa.

Tämän viikonlopun leikin töölöläisrouvaa tuttavien yksiössä ja fiilisten ison kaupungin elämään. Toistaiseksi on mennyt vallan mainiosti, en ole joutunut nostamaan turistikorttia edes liikenteessä (mitä nyt vähän ajelin taksikaistalla, kun ei meillä vaan Jyväskylässä sellaisia ole).

Merellä venekoulussa vietetyn päivän jälkeen poskia kuumottaa, mutta avasimme silti ystäväni kanssa pienen pullon kuohuvaa. Antti Tuisku laulaa radiossa, mitä kaikkea hän meinaa touhuta aamukuuteen. Itse toivon, että jaksan valvoa kymmeneen. Pikkuisessa keittiössä kokkaillessa olo on kuin opiskelijatyttösellä, mutta me töölöläisrouvat taidamme arvostaa kunnon yöunia.

Kiitos tuhannesti kommenteista edelliseen Hyllyn hommaa-postaukseen! Saitte hymyn huulille, hyvälle tuulelle ja oivaltamaan, että blogi voi mennä valitsemallaan linjalla ja sitä arkea ja rosoa löytyy enemmän esimerkiksi Instagram Storyn puolelta. Tällä hetkellä siellä on 24 tunnin ajan tunnelmia mereltä, jutut löytyvät sieltäkin nimellä @modernistikodikas.

Kertokaahan, mitä töölöläisrouvat tekevät lauantai-iltana? Pitääkö lähteä meren rantaan fiilistelemään Venetsialaisia? <3

Saatat pitää myös

2 Kommentit

Villis 27 elokuun, 2017 - 9:21 am

Hymyilyttää:))) Vietimme nimittäin juuri menneen viikon Töölössä ja ajatus, voisiko tänne kotiutua kävi usein mielessäni:) No, vähitellen voisi ja kaikenhan ”määrää” aina sen hetkinen tilanne elämässä, mitä elämme.
Maalla on mukavaa ja mummishouse on täydellinen, mutta, mutta, mummikin vanhenee ja asioita pitää miettiä uudelleen. Venekoulustasi katselinkin instagramin puolella ja viikonloppu oli varmasti mukava!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 27 elokuun, 2017 - 5:29 pm

Voi kun voisi olla kaupunkikoti Helsingissä, omakotitalo kotipaikakunnalla ja mökki järven rannalla! Ei liene kovin realistista, mutta aina saa haaveilla ja onneksi pääsee joskus leikkimään töölöläisrouvaa 😀

Reply

Jätä kommentti