Hyllyn hommaa

by Kerttu

Tänään ajattelin sinua. Kyllä, juuri sinua joka blogiani luet. En olekaan pitkään aikaan sanonut, miten iloinen olen, että olet siellä!

Ajattelin, että kukahan oikein olet ja mitä sinulle kuuluu? Mitkä asiat sinua kiinnostavat ja innostavat? Missä olet juuri nyt?

Millaisella mielellä luet blogeja? Nopeasti silmäillen vai inspiraatiota etsien?  Millä fiiliksellä jatkat surffailua täältä eteenpäin? Jäikö käynnistä mitään jälkeä tai muistikuvaa? Palaatko joskus etsimään jotain? Mitkä asiat innostavat tai ärsyttävät?

Huomaat, että olen uteliaalla tuulella. Haluaisin jotenkin ravistella vähän tätä perusmenoa tässä blogissa. Haluaisin kirjoittaa spontaanimmin ja arkisemmin, mutta tulee sellainen olo, ettei se ole kovin kiinnostavaa.  Vaikka toisissa blogeissa inspiroi usein pinta, jossa saa kosketuksen bloggaajaan.

Tiedän, että siellä ruutujen takana on paljon tyyppejä, jotka ovat olleet mukana jo pitkään. Mistä haluaisit lukea? Mitä odotat, kun avaat Modernisti kodikas-sivun? Entä uudet lukijat, miltä meno vaikuttaa?

Arki soljuu ja välillä ruuhkavuosien liikennevaloissa on aikaa ajatella.  Tuntuu, että on vedenjakajalla, jossa voi uudistaa suuntaa ja raikastaa ilmettä.  Onko se tämä syksy vai mikä, kaikki tuntuu olevan ihanasti mahdollista.

Jos bloggaaminen on välillä vähän hullun hommaa, niin nättien tavaroiden pitely on selvästi hyllyn hommaa. Kauniit tavarat käden ja silmän ulottuvilla ovat osa ehdottomasti arjen pieniä iloja. Niin kuin tämä blogikin minulle.

Saatat pitää myös

44 Kommentit

Merja 24 elokuun, 2017 - 9:39 pm

Tyylisi on oikein mukava, sisustaminen kiinnostaa aina. Vaikka koti olisi kuinka valmis, kaipaa ihminen aina jotain uutta. Mökkiprojektianne on myös kiva jatkossa seurata.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 24 elokuun, 2017 - 10:22 pm

Kiitos Merja! Kodin isot linjat ovat tosiaan löytäneet uomansa, mutta sisustaminen ei lopu koskaan 🙂 Mökkirintamalta tulee pian uutisia!

Reply
Heidi 24 elokuun, 2017 - 10:27 pm

En koskaan kommentoi, mutta säännöllisen epäsäännöllisesti blogiasi luen.
Sisustus ja mökkiprojekti kiinnostaa. Toki ihan normi arkikin kiinnostaa…
ja ollaanhan me ohimennen Laurin tupareissa tavattu, mutta en kehdannut hymyä enempää ottaa kontaktia…

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 27 elokuun, 2017 - 5:54 pm

Moi Heidi! Ihana kun nyt kommentoit <3 Ja ollaan tavattukin, voi olisit vaan tullut juttelemaan! Oli kyllä aika jännä reissu ne Laurin tuparit ja nyt on jo talo myynnissä.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 24 elokuun, 2017 - 10:29 pm

Moi Heidi! Ihana kun nyt kommentoit <3 Ja ollaan tavattukin, voi olisit vaan tullut juttelemaan! Oli kyllä aika jännä reissu ne Laurin tuparit ja nyt on jo talo myynnissä.

Reply
Krista 24 elokuun, 2017 - 10:31 pm

Minä pidän blogisi rennon huolitellusta otteesta ja ilmeestä. Snapchat ja instagramin mystory on antanut tälle blogille ikään kuin äänen ja kasvot, ja mun täytyy sanoa et niiden ansiosta tykkään kokonaisuudesta entistäkin enemmän. Sanoisin siis, että jatka samaan malliin, luottaen itseesi ja omaan juttuun, jos tuntuu että haluat tuoda blogiisi enemmän arkea, tee niin! Minä jatkan ainakin tämän blogin seurassa, sekä nautin sun kauniista kuvista ja rennoista videoista myös muualla somessa. Kiitos siis kysymästä. Täällä yksi sisustusterapilainen, joka myös yrittää bloggailla ja toivoo että saisi sen luistamaan vielä entistä ehommin ja innolla odotan että ehdin istua koneelle ja päivittää uuden ilmeen, joka sähköpostin syövereissä odotellee, bloggaria enemmän olen kuitenkin äiti kolmen ihanan pojan ansiosta ja tanssiakin opetan tämän vauva-arjen lomassa pienissä määrin. Syksyn pimetessä kuuluu kuitenkin hyvää ja tänään tajusin että se ”apua kesä loppuu” ahidtus on jäänyt taa ja jopa odotan kunnon syksyä!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 27 elokuun, 2017 - 6:04 pm

Kiitos Krista! Nuo muut some-kanavat antavat tosiaan mahdollisuuksia myös toisenlaiseen ilmaisuun. Ehkä blogi voi jatkaa tällä uomalla ja ”revittelen” sitten muualla 😀

Uskon kyllä, että arki kolmen pienen pojan kanssa on kiireistä, kyllä tässä on oikein kunnolla ruuhkavuosien tuntua. Vaikka toisaalta juuri se on parasta, että voi sanoa elävänsä täyttä elämää sanan kaikissa merkityksissä <3

Reply
Sari N. 24 elokuun, 2017 - 10:41 pm

Luen jokaisen postauksesi ja katson Instagramin videot. Tykkään tyylistäsi. Aika harvoja blogeja enää klikkaan auki, mutta sinun blogiisi en kyllästy koskaan. Nyt kiinnostaa kesämökkiprojektisi.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 27 elokuun, 2017 - 6:05 pm

Voi kiitos Sari, ihana kuulla! Mökkiuutisiakin tulee piakkoin 🙂

Reply
Heli 24 elokuun, 2017 - 11:25 pm

Luen lähes jokaisen postauksen, yleensä illalla lasten jo nukkuessa. Ihailen taitoasi kirjoittaa rennosti ja kauniita valokuviasi. Sisustaminen kiinnostaa ja tyylisi on lähellä omaani. Usein on käynyt niin että olen hankkinut tai katselen jotain huonekalua/mattoa/ym. ja kappas sehän löytyy myös Kertulta tai uusi postaus käsittelee juuri sitä! Haaveilen omasta sisustuspainotteisesta blogista, mutta tällä hetkellä tunnit vuorokaudessa ei riittäisi siihen. Tulen varmasti jatkossakin seuraamaan blogiasi.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 27 elokuun, 2017 - 6:06 pm

Moikka Heli! Olen tosi otettu, että viihdyt blogini äärellä, suuret kiitokset kauniista sanoista. Ihanaa syksyn alkua <3

Reply
Saga 24 elokuun, 2017 - 11:40 pm

Olen pitkäaikainen lukijasi Ranskasta, pidän blogisi positiivisesta asenteesta ja ajankohtaisista postauksista. Uusi hylly on hieno mutta minua harmittaa vieläkin antiikkisenkistä luopuminen…soriii!!! Mutta minusta se oli ihana yksityiskohta. Uusi hylly Iittalan lamppujen ja lanternien kanssa on kyllä varsin
sopusointuinen!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 27 elokuun, 2017 - 6:08 pm

Ooh, lukija Ranskassa, ihanaa <3 Tiedätkö, itsekin mietin joskus sitä senkkiä. Se oli oikeasti tosi ihana, mutta vauvahuuruissa ajattelin sen olevan liian kiikkerä ja siksi vaarallinen pikkuiselle. Uusi hylly on tosi kiva, mutta totaalisen erilainen vanhaan senkkiin verrattuna.

Reply
Johanna 25 elokuun, 2017 - 7:06 am

Hei!
Olen lukenut blogiasi jonkun aikaa. Tykkään kirjoitustyylistäsi, se on mukaansatempaavaa ? Sisustusjutut eivät ole minulle itselleni mitenkään kovin tärkeitä mutta viihdyn silti blogisi parissa. Tykkään että kirjoitat myös arkisista asioista eikä kaikki ole vain kaunista pintaa. Pienten lasten äitinä ja Jyväskylässä asuvana löytyy tietysti yhteisiä kiinnostuksenkohteita ?

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 27 elokuun, 2017 - 6:08 pm

Moikka Johanna! Kiitos kannustavista sanoista ja kivaa kuulla, että on lukijoita kotikonnuilta <3 Kaunista syksyn alkua sinulle!

Reply
Jenni 25 elokuun, 2017 - 8:37 am

Tykkään lukea blogiasi, sillä sisustustyylisi on inspiroiva ja persoonallinen, eikä niin kuin useat kodit samalla tyylillä,tavaroilla,tauluilla ja huonekaluilla sisustettu. 🙂 minusta se arkisuus tulee kivasti esille instagramissa joten ite en sitä blogin puolella oo osannut kaivata. Tosin kaikilla ei ole instagramia

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 27 elokuun, 2017 - 6:09 pm

Hei Jenni! Kauniisti sanottu ja hyvä oivallus tuo, että arkisempi meno voi hyvin olla siellä IG Storyn puolella.

Reply
Heli 25 elokuun, 2017 - 8:44 am

Hei! En muista milloin olisin käynyt viimeksi ihan näin blogisi sivuilla. Siitä on aikaa, mutta tällä en tarkoita sitä etten seuraisi…juurikin sinua. En oikeastaan lue tätä blogia niinkään vaan seurailen sinua instan välityksellä. Pidän kovasti instastoreistasi, joissa näkyy valloittava persoonasi, sisustus, ruuhkavuodet, lapset, lenkit, tyylisi pukeutumisen suhteen ja juurikin sitä pintaa syvempää ajatusten virtaa. On kiva päästä seuraamaan näin jonkun toisen elämän pieniä osia. Tykkään tyylistäsi.

Hyvää viikonloppua! 🙂

@byhelimarjut

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 27 elokuun, 2017 - 6:11 pm

Moikka Heli! Some on tosiaan monikanavaistunut ja tosiaan jotkut lukijat ovat jääneet Instagramin puolelle. Blogi on kuitenkin pääkanavani, joten tosi kiva, jos joskus piipahdat täälläkin.

Mukavaa sunnuntaita ja kiitos ajatuksistasi!

Reply
Anu 25 elokuun, 2017 - 8:44 am

Minä olen seuraillut blogiasi jo pidemmän aikaa, tykkään kauniista kodistasi ja jaksan aina sitä ihailla, miettien, että miten ihmeessä toiset osaa…

Olen myös saanut muutaman kivan vinkin blogistasi, nyt viimeksi tuo ruokavinkki, tilasin kirjan ja eilen jo teinkin siitä yhden reseptin mukaan ruoan meidän poppoolle. Toivon, että siitä löytyy arkiruokiin jotain uusia vinkkejä.

Tykkään myös instatilistäsi ja sitä olen ahkerasti seurannut, etenkin noita live-pätkiä (tai miksi niitä nyt sanotaankaan), ne tuovat sinut lähemmäksi 🙂 ja oli ihana nähdä teidän kodarin arkistakin ilmettä, minä kaipaan ainakin aika ajoin vahvistusta siitä, että muillakin on välillä sotkuista ja elämä näkyy ympärillä.

Kiitos siis sinulle hyvinkin monipuolisesta blogista!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 27 elokuun, 2017 - 6:13 pm

Moi Anu! Mukavaa, että olet saanut inspiraatiota ja konkreettisia vinkkejä, sitä joskus sokaistuu omille jutuillee ja miettiin, mitä voi lukijoille tarjota.

Ja meidän kodari on kyllä ihan mahdoton paikka, sinne ei vieraita päästetä! Paitsi nyt se on siisti, kun mies oli reissuni aikana järjestellyt kaikki pyykit. Paras rakkaudenosoitus 😀

Reply
Vera 25 elokuun, 2017 - 10:24 am

Luin ennen blogiasi aktiivisesti, mutta sitten samojen nurkkien pyörittely alkoi kyllästyttää.
Nyt olen taas palannut, kiitos Instastories’n, jossa sinusta on tullut ihanan reipas ja inhimillinen kuva.
Pelkkä sisustus ei blogeissa minulle enää riitä, pohdinnat maailman menosta ja arjen vinkit maustavat hyvin.
Luen blogit Bloglovin’n kautta iPadilla ja harvoin jaksan kommentoida mitään, kun se vaatii turhia klikkailuja. Mikä taas on erittäin epäreilua teille kirjoittajille, jotka olette meitä varten antaneet aikaanne. Pahoitteluni kaikkien laiskojen kommentoijien puolesta.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 27 elokuun, 2017 - 6:15 pm

Kiitos Vera! Sisustusbloggaamisen haaste on siinä, että seinät pysyvät samoina 🙂 Onneksi pieniä muutoksia voi tehdä ilman, että koti muuttuu. Ja kiva kuulla, että myös muut kuin sisustusjutut innostavat. Niiden kanssa olen aina välillä ihmeissäni, kun mietin liikaa blogin punaista (ja joskus varsin rönsyilevää) lankaa.

Eikä lukijalla ole missään nimessä mitään kommentointivelvollisuutta eli siitä ei kannata kantaa huonoa omatuntoa. Se on jo paljon, että viihtyy postausten parissa <3 Kiitos!

Reply
Laura 25 elokuun, 2017 - 11:55 am

Hei! Pidän kovasti blogistasi, mutta olen todella huono kommentoimaan, pahoittelut! Ihailen kauniita kuvia ja elämänmyönteisiä kirjoituksiasi. Jyväskyläläisenä on kiva lukea kotikaupungista ja bongata välillä tuttuja kuvista:)
Toiveita minulla ei juttujen suhteen ole, blogien lukeminen on rentoutuskeino ja ihailen kauniita kuvia. Oikein hyvää syksyä sinulle Kerttu!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 27 elokuun, 2017 - 6:17 pm

Moi ja kiitos Laura! Ihana välillä kuulla lukijoiden ”ääntä”, mutta olen itsekin huono kommentoimaan, joten ymmärrän täysin. Paras palaute on, että lukija tykkää postauksista ja palaa uudelleen 🙂

Reply
Johku 25 elokuun, 2017 - 12:23 pm

Heippa! Olen lukenut sun blogia jo muutaman vuoden ajan. Olen itse intohimoinen sisustaja, rakastan kauniita asioita ja suomalaista designia. Mutta olen myös kahden lapsen äiti, työskentelen viestinnän parissa ja koitan aina välillä lasten harrastusten välissä ehtiä lenkkipolulle. Näiden asioiden takia tykkään lukea sun blogia, koska koen että olemme hyvin samanlaisessa elämäntilanteessa ja kiinnostuksenkohteet ovat hyvin samanlaiset 🙂

Tykkään sun kirjoitustyylistä, se on sopivan rento ja kirjoitus on sujuvaa. Tykkään siitä, että blogi ei ole vain sisustusta, sillä elämä kaikkineen on paljon muutakin. Tuot hienosti esille ”ruuhkavuosien” hulinaa ja sitäkin, että kaikki kotona ei aina voi olla tiptop.

Mielestäni blogi hyvä juuri tällaisena. Keep up the good work! 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 27 elokuun, 2017 - 6:18 pm

Kiitos Johku! Kuvauksesi kuulostaa kyllä varsin tutulta <3 Tsemppiä sinnekin ruuhkavuosiin ja kiitos, että luet juttujani ja viihdyt täällä!

Reply
Anni 25 elokuun, 2017 - 1:58 pm

Mä taisin löytää sut vasta instratorin kautta ja ihastuin sun ulosantiin. Tuli blogiin vierailulle, mutta edelleen tykkään enemmän seurata sun arkisia höpötyksiä. Odotan innolla sun podcasteja! Sisustusblogeissa on se haaste, kun joku sanoikin, että samoista nurkkia ei jaksa katsoa jatkuvasti. Lisäksi moni suomalainen blogi on oikeasti hyvin samannäköisiä. Miten ois sulle vlogaaminen, kun esiinnyt niin luontevasti kameran edessä? Asun espanjassa ja esim. ruokablogit ovat jo siirtyneet enemmän YouTubeen varsinaisista kirjoitetuista blogeista.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 27 elokuun, 2017 - 6:19 pm

Moikka Anni ja kiitos!

Podcastit alkaa 7.9. eli kauaa ei enää tarvitse odottaa, jännää! Vlogit olisi kiva tapa, mutta valitettavasti mahdoton elämäntilanteessani, jossa otan kuvia kun pienikin kolo löytyy päivästä ja bloggailen illalla kun lapset nukkuvat.

Reply
Villis 25 elokuun, 2017 - 4:06 pm

Olen seurannut blogiasi jo useamman vuoden ja edelleen se miellyttää minua. Edelliset kommentoijat jo kertoivatkin, kuinka tekstisi on soljuvaa ja kuvasi kauniita, arki näkyy välillä sellaisenaan, kuin se meillä useimmilla kodissa on jne. Tykkään myös näistä kaikista jutuista. Yksi tekijä ylitse muiden blogissasi on sinun luontainen iloisuus, hyväntuulisuus ja positiivisuus. On todella mukavaa nähdä nuoren ihmisen reipas ote koko elämää kohtaan! Jos sinulla on mielessäsi jotain moitittavaa tai kaikki ei ole mennyt ihan putkeen, teet ja ilmaiset sen niin tyylikkäästi, että siinäpä olisi oppimista meille muillekin! Olen jättänyt muutaman sisustusblogin ja instagramin, koska eihän sitä aina jaksa katsella toisen surullista ja väsynyttä elämää, vaikka koti olisi kuinka viehättävä. Niin, katson kyllä joskus sellaisen blogin kuvat , mutta en lue tekstiä ja äkkiä pois:)
Itsessäni on sellainen vika, että kun tykkään blogista kaikinpuolin, niin ehkä kommentoin liiankin usein, nolo minä. Yritän hillitä ja ilakoida enemmän vain itsekseni. Kunhan podcastit alkavat, kerrothan kuinka niiden kuuntelu onnistuu. Mukavaa alkanutta syksyä!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 27 elokuun, 2017 - 6:21 pm

Tämä on niin ihana palaute Villis, että olen ihan sanaton ja se on paljon se <3

Ja on niin kivaa, että kommentoit, siinä ei ole mitään noloa tai pahoiteltavaa. Kerron pian lisää podcasteista ja niiden kuuntelusta. Ekat jaksot tulevat 7.9. eli aika pian!

Reply
Memmu 25 elokuun, 2017 - 8:36 pm

Moi Kerttu, kirjoitat tosi mukavasti, tekstiäsi on kiva ja helppo lukea. Itse tykkään katsella kuvia enemmän ja insta onkin se, minkä aamulla ensimmäiseksi katson. Kiva, kun on mökkiuutisia, niitä (kin) jään odottamaan. Mukavaa syksyä 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 27 elokuun, 2017 - 6:22 pm

Kiitos Memmu <3 Mökkiuutisia on tulossa pian, asiat ovat vihdoin edenneet! Olen tosi iloinen, että viihdyt täällä, kiitos ja ihanaa syksyä!

Reply
sohvi 25 elokuun, 2017 - 10:18 pm

Tykkään: kauniit kuvat ja kirjoitustyyli.
Kaipaisin: parhaita ovat blogit jotka ovat kuin naistenlehti: ruoka, muoti, kauneus, sisustus, elämä, ihmissuhteet, rakkaus ja myös ne elämän ikävemmät puolet kaikki samassa paketissa. Ei aina jaksa lukea ja katsoa vain täydellisiä kuvia ja sitä kun kaikki on ihanaa. Tosin sillekin on aikansa ja paikkansa:)
Tykkään myös erilaisista vinkeistä tapahtumien, tuotteiden tai musiikin ja kirjojen suhteen.
Ostin kerran tiskirättejä kun oli niin nättejä blogissasi 😀

Jos joku ihan hirveästi ärsyttäisi niin en varmaan lukisi…tosin itse olen vähän muuttunut siihen suuntaan että aina uuden ostaminen on turhaa niin sitä ehkä miettii voisiko ostaa enemmän käytettynä ja kierrättää. Nykyään tykkään kun tavaraa on vähän. Niin sellaisesta olisi kiva lukea:)

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 27 elokuun, 2017 - 6:25 pm

Hei ja kiitos ideoista ja ajatuksista Sohvi! Minäkin pidän naistenlehtimäisistä blogeista ja ehkä suotta olen karsinut esim. kaikki kauneusjutut pois, koska en ole todellakaan niiden asiantuntija.

Minäkin olen vähentänyt spontaania ostamista ja haaveilen hillitystä tavaramäärästä, vaikka meillä ei aina siltä näytä ;D

Reply
Marika 25 elokuun, 2017 - 11:05 pm

Just nyt odottelen mökkiprojektin arkkitehtiosasta jotain kirjoitusta. Oma projekti yskii ja nykii, ja välillä luulen, että asiat edistyvät. Niin kuin nyt. Pahoin pelkään, että asiat sakkaavat taas pahasti. Ehkä teillä etenee?

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 27 elokuun, 2017 - 6:26 pm

Hei Marika! Harmi kuulla, että teillä ei mökkiprojekti etene, mikä siinä tökkii? Kuulumisia meidän mökistä on tulossa lähiaikoina, saimme arkkitehdiltä nimittäin kuvat!

Reply
Minna 26 elokuun, 2017 - 8:14 am

Olen lukenut blogiasi pitkään, mutta en koskaan kommentoinut. Pidän selkeästä ja huolellisesti tehdystä blogistasi. Sisustusjutut kiinnostavat eniten. Instastoorit antavat sinusta tosi kivan ja raikkaan kuvan. Niitä seuraamalla blogi on saanut uutta syvyyttä. Mukava nähdä persoona blogin takana, vaikka some onkin pieni pintaraapaisu oikeasta elämästä.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 27 elokuun, 2017 - 6:27 pm

Kiitos Minna, kauniisti sanottu! Some-kanavat tosiaan antavat mahdollisuutta tuoda persoonaan enemmän esille, vaikka jonkin verran omia kuviakin on täällä blogissa, niin se ei ole sama asia kuin spontaani video jostain itselle tärkeästä aiheesta.

Kaunista ja mukavaa syksyä!

Reply
Kati / Villa Valko 26 elokuun, 2017 - 9:17 am

Hei Kerttu! Tiedätkö samoja mietteitä minulla ja tuo sinun ajatuksesi siitä, että kaikki on mahdollista, vain koska syksy. Minä käyn täällä lukemassa sinun kuulumisiasi ja ihailemassa terävää kynääsi.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 27 elokuun, 2017 - 6:28 pm

Kiitos Kati! Nautitaan syksystä -uusien alkujen ajasta!

Reply
Liisa 26 elokuun, 2017 - 8:47 pm

Hei,
Olen pitkään seurannut blogiasi mutta nyt on minun makuuni muuttunut liian kaupalliseksi ja yhteistyöprojektien kalastamiseksi. Ymmärrän, että jokainen tekee blogiaan tyylillän ja sinä olet valinnut tämän tien. Ei siinä sen kummempaa 😉

Reply
Tea 27 elokuun, 2017 - 1:25 pm

Valitettavasti olen tästä asiasta aivan samaa mieltä. Luin blogiasi ennen aktiivisesti mutta se on aikojen saatossa muuttunut juurikin ”yhteistyöprojektien” kalasteluksi. Nyt on meneillään kausi että bloggaajat harmittelevat kun kommentteja ei juuri tule, ihmisiä katoaa lukijoista. Mutta miksi bloggaajat eivät ymmärrä sitä että meistä lukijoista moni on kyllästynyt siihen jatkuvaan markkinointiin ja ilmaisen tavaran esittelyyn? 🙁 Harmi että nälkä kasvaa syödessä ja se näkyy aina laadussa.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 27 elokuun, 2017 - 6:46 pm

Hei Liisa ja Tea!

Kiitos ajatuksistanne ja palautteistanne. Ymmärrän hyvin, mutta samalla haluan avata omaa näkökulmaani.

Ensiksi, kaupalliset yhteistyöt eivät ole lisääntyneet blogissani, teen niitä itse asiassa vähän tällä hetkellä, ehkä keskimäärin yhden kuukaudessa. Kaupallinen yhteistyö on siis sitä, että saan postauksesta rahallisen korvauksen.

Nämä ”ilmaiset tuotteet” eli saadut tuotteet ja palvelut pyrin merkitsemään selkeästi ja rehellisesti, kuten laki vaatii. Se ei ole kerskumista, vaan piilomainonnan välttämistä. Niitä toki on jonkin verran, mutta bloggaajana koen että on myös mukavaa testata / esitellä uutuustuotteita tms, joista saattaa lukijatkin innostua.

En ihan tiedä, mitä yhteistyöprojektien kalastelulla tarkoitatte? Kampanjat myy Aller Median mediamyynti ja sieltä tarjotaan, haluanko lähteä mukaan kampanjaan x? Jos se sopii blogiini ja uskon tuotteeseen / palveluun, lähden mukaan. Muussa tapauksessa en.

Toki joskus olen myös itse aktiivinen yhteistöissä, mutta silloin ainakin on takuuvarmaa, että sisältö sopii 100 prosenttisesti blogiini ja tyyliini ja jos yhteistyötä ei synny, kirjoittaisin asiasta näkökulmastani joka tapauksessa.

Blogissani on aina ollut kaupallisia yhteistöitä ja tulee olemaan. Yritän tehdä niistä mahdollisimman hyvää, innostavaa sisältöä lukijalle, sillä teitä varten kirjoitan joka ikisen sanan ja otan kaikki kuvat.

Aurinkoista ja mukavaa syksyä! <3

Reply

Jätä kommentti