Talven touhuja

by Kerttu

Uuden vuoden aattona meillä rysähti nopeasti lauhtuneen kelin seurauksena lumet katolta. Ja kyllä sitä tulikin! Kolasimme miehen kanssa parin tunnin ajan painavaa nuoskalunta, jotta saimme autokatoksen edustan ja kulkuväylät auki. Onneksi oli vapaapäivä, eikä kiire minnekään. Suurin onni toki on se, että kukaan tai mikään ei ollut alla. Kasasimme lumet yhteen kasaan ja muotoilimme tytölle liukumäen omaan pihaan. Tasamaatontilla kun ei muuten pääse laskemaan. Nyt on sitten viimeisen päälle hieno mäki, lumiportaat ja kaikki! Täytyy toivoa, että pakkanen kiristyisi ja jäädyttäisi mäen.

Hugo oli mukana ulkoilemassa ja kyllä oli pieni koira innoissaan, kun pakkanen loisti poissaolollaan. Hugo tuntee tontin rajat ja pysyy hyvin pihassa ilman hihnaa. Sitä paitsi:

Neliveto on, mutta maavaraa puuttuu! Eihän tuo pääsisi edes karkuun, kun kinokset hidastavat menoa niin tehokkaasti.

Tyttären kanssa tehtiin lumiukko. Jouluaattona katsottu Lumiukko-ohjelma pyöri vielä pienen mielessä ja neiti kyseli, että sulaako meidänkin ukko sitten keväällä. Tehtiin sitten lumiukolle kaveriksi lumiakka ja lumilapsi, koska se näytti niin yksinäiseltä. Nyt sen on paljon hauskempaa odotella kevättä!

Ps. Kurkkaa myös eilen myöhäisillalla ilmestynyt sisustusaiheinen postaus 😉

Saatat pitää myös

0 Kommentti

Anonymous 3 tammikuun, 2013 - 8:08 am

Kiva uusi blogi ja ihana Hugo! 🙂 Teillä on todella kaunis ja hyvällä maulla sisustettu koti! Olisin tiedustellut lattiamateriaalianne, onko laminaattia vai parkettia? Muistatko merkkiä/värisävyä? Myös keittiön seinän väri kiinnostaisi.

Reply
Kerttu 3 tammikuun, 2013 - 10:30 am

Kiitokset mukavasta kommentista ja tervetuloa lukemaan juttujani! Lattiamme on laminaattia, merkin ja mallin voin etsiä ja palata asiaan. Seinän maalin sävykoodi on NCS S 1500-N.

Reply
littleB 3 tammikuun, 2013 - 9:28 am

Ihana Hugo! <3

Reply
Kerttu 3 tammikuun, 2013 - 10:32 am

Heh, on se aika huvittava tapaus kyllä <3

Reply
Katja 3 tammikuun, 2013 - 6:35 pm

Sulla on tosi kiva uusi blogi ja itsekin suhteellisen uutena bloggaajana heitän sulle haasteen, joka löytyy blogistani
http://elamaaeirassa.blogspot.fi/

Reply
Kerttu 3 tammikuun, 2013 - 8:41 pm

Hei, kiva kun löysit blogiini ja kiitos haasteesta! Onpas monta kysymystä siinä, täytyy oikein paneutua joku kerta asiaan 🙂

Reply
tuiskuஇ 30 tammikuun, 2013 - 6:17 pm

Ihana murulainen <3 sinulla on todella tyylikäs ja kaunis koti, mistä löytäisin sen teidän vaatehuoneen kuvia? kivaa loppuviikkoa!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 30 tammikuun, 2013 - 8:38 pm

Moikka! Kiitos tuisku. Vaatehuoneesta en ole vielä postannutkaa eli se on vasta ”työlistalla”.

Reply

Jätä kommentti