String seinällä

by Kerttu

Joulupukki toteutti toiveeni ja toi minulle valkoisen String-hyllyn ja Kotona Desing -muistitaulun.

Tiedetään, String-hylly ei ole mikään omaperäisin valinta. Mutta kun se on vaan niin kaunis! Ilmava ja kevyt, oikein houkuttelee tekemään erilaisia asetelmia. Hyllylle voi myös laittaa kauneimmat tai ajankohtaisimmat astiat esille, kaikkea kun ei raaski piilottaa kaappeihin. String on jälleen kerran loistoesimerkki ajattomasta muotoilusta, sillä sen suunnittelusta on kulunut aikaa jo 60 vuotta!

Kuvassa näkyy myös Artekin musta jakkara E60, joka on todellinen jokapaikan huonekalu. Se on tarpeen mukaan keittiössä, eteisessä, tytön huoneessa, työhuoneessa tai olohuoneessa. Parasta siinä on se, että se näyttää joka paikassa hyvältä.Valitsin nelijalkaisen vaihtoehdon sen tukevuuden vuoksi, vaikka kolmijalkainen on kyllä upea klassikko!

Hylly on ollut paikoillaan vasta muutaman päivän ja sen sisältö vielä hakee muotoaan. Nuo Marimekon siirtolapuutarha-astiat ovat uusia suosikkejani, tuon pienen kulhon lisäksi meillä on kaksi suurta salaattikulhoa. Todella kauniita astioita, joita haaveilen kotiuttavani joskus vielä lisääkin.

Hyllyn tavoin Kotona Desing-liitutauluni on tilattu Finnish desing shopista. Taulussa yhdistyy käytännöllisesti sekä magneetti- että liitutaulu. Taulun erityispiirteenä on 40 mm paksu vaneriraami, joka antaa tauluille tyylikkään ilmeen. Mies naureskelikin, että tästä lähtien hän voi vapaapäivänään katsoa suoraan taululta, mitä hommia se rouva on tälle päivälle suunnitellut. Eikös tuohon voikin ihan kätevästi kirjoittaa ”imuroi, siivoa ja käy kaupassa”. 😀

Ps. Alhaalla on aamulla ilmestynyt postaus, jossa kerron vähän tarkemmin blogistani.

Saatat pitää myös

0 Kommentti

SanMa 2 tammikuun, 2013 - 10:44 pm

Mikä mahtaa olla tuon seinän sävykoodi? Kuvassa ainakin näyttää vaalean harmaalle, joka ei taita sinertävään tms. ja sellaista olen etsinyt.

Reply
Kerttu 2 tammikuun, 2013 - 10:48 pm

Seinän maalin sävykoodi on NCS S 1500-N. Tällä sävyllä on maalattu koko yhtenäinen iso tila olohuone-keittiö eli yli 50 m2. Sävy on osoittautunut kauniiksi ja toimivaksi, joka ei tosiaan taita mihinkään suuntaan.

Reply
Irina - White & Fresh 3 tammikuun, 2013 - 6:36 pm

Kauniita esineitä teillä kyllä, ehkä minäkin joudun joskus tulevaisuudessa vielä sortumaan String-hyllyyn. Pikkuisen olen jo haaveillut. 🙂

Reply
Kerttu 3 tammikuun, 2013 - 9:07 pm

Se on kyllä kaunis ja monikäyttöinen hylly. Ja ilo nähdä sua taas täällä kommenttiboksissa, Irina!

Reply
avista 5 tammikuun, 2013 - 1:50 am

Ihana String-hylly. Mullekin joulupukki ois saanut tuoda samanlaisen. Mä haluisin sen lastenhuoneeseen.

Reply
Kerttu 5 tammikuun, 2013 - 9:45 am

Paras tuossa hyllyssä on just se, että se toimii missä tahansa. Mekin harkittiin toista hyökätä mustana elokuvahuoneeseen, mutta se jäi vielä kauppaan.

Reply
Kerttu 5 tammikuun, 2013 - 9:47 am

Oho, ennakoiva tekstinsyöttö teki tempun (vastaan nyt kommentteihin kännykällä). Ei hyökkäämisestä ollut kyse, vaan siitä hyllystä 😀

Reply
Sanna Pänkäläinen 13 tammikuun, 2013 - 11:05 pm

😀 autocorrect on ihan paras! 🙂

Reply
Anonymous 1 maaliskuun, 2013 - 11:30 am

hei. mikä string hyllyn koko on? juuri hankintalistalla semmoista kaks veirekkäin, mut onko 58×30 liian kapee? lastenhuoneeseen kirjoille ja kivoille leluille jnee..

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 1 maaliskuun, 2013 - 10:37 pm

Heippa! Meidän hylly on String pocket. tarkemmat tiedot löytyvät täältä: http://www.finnishdesignshop.fi/huonekalut-kirjahyllyt-string-pocket-hylly-valkoinen-p-4738.html

Reply
oravakorpi 29 joulukuun, 2013 - 9:44 pm

Taitaa desing ja design mennä sekaisin? Ei nyt asiayhteydessään haittaa, mutta ajattelin vaan 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 29 joulukuun, 2013 - 9:51 pm

Heh, joo. Nämä ovat näitä ekojen postauksien ”oho-ilmiöitä” 😀

Reply

Jätä kommentti