Marimekon alelöytöjä

by Kerttu

Marimekko on yksi suomalaisista suosikeista. Tasaraidat, graafiset kuosit, kauniit leikkaukset ja tyylikkäät astiat ovat astelleet kotiimme pikkuhiljaa. Tänään töiden jälkeen tein ihan pienen piipahduksen Marimekkoon, jossa on tällä hetkellä käynnissä mukava alennusmyynti. Ja eihän sieltä tyhjin käsin tullut lähdettyä tälläkään kertaa.

Kuva täältä

Itselleni ostin puolen hinnan rekistä Tuusa-nimisen paidan, joka on ohut, mutta villan ansioista myös miellyttävän lämmin. Koska olen joskus kertakaikkiaan huono päättämään, niin ostin paidan kahdessa värissä. Turvallisena ja monikäyttöisenä mustana, mutta myös leijonankeltaisena. Siis samanvärisenä kuin mainoskuvan naisen hame.

Kuva täältä

Tytär sai uuden Iloisen takin. Edellinen olikin kooltaan 90 cm ja meni enää lähinnä paitana. Minulla on ollut samanlainen mekko pienenä ja se on jotenkin kaikessa hassuudessaan suloinen. Kutsuin tätä mekko lapsena ”noitamekoksi”, sillä se kuului pääsiäisen virpomisasuun. Marimekko uudistaa kokojaan ja sain tämän todella edullisesti, maksoin siitä vain 24 euroa normaalihinnan ollessa 69 euroa.

Iloinen takki iloisella naulakolla 🙂

Viimeisimmät ostokset olivatkin sellaiset jemmahankinnat. Olen takuuvarma, että näille on käyttöä, vaikka en vielä tiedäkään milloin. Tyylikkäät paketit…

…jotka pitävät sisällään suloiset vauvalahjat!

Tuttavapiiriimme syntyy tasaisin väliajoin vauvoja, joten nämä pääsevät jonain päivänä lahjapaketin sisällöksi. Tyttövauvalle pienen pienet tumput käsiä lämmittämään ja pojalle koon 19/20 tossut.

Tulee hyvä mieli, kun löytää mieluisia juttuja alesta. Vähän kuin laittaisi rahaa pankkiin, vai mitä! 😉

Saatat pitää myös

Jätä kommentti