Seinäjoen parhaat ja pahimmat

by Kerttu

Minä ja Seinäjoki kohtasimme jälleen. Tällä kertaa vastassa oli kuuma kaupunki ja hersyvä seura, kun Winledin vieraana Seinäjoelle saapui viisi bloggaajaa aveceineen. Pari yötä sujui hotelli Sorsanpesässä, Solar Sound-festareilla sekä tietysti Asuntomessuilla ihmetellen ja ihaillen kohteita. Ja olihan meillä taas komia reissu!
*

winled1-3

*
Tiedättekö, kun kokemusrikkaan matkan jälkeen pitäisi jotenkin järkevästi jäsentää kokemaansa, mutta mielessä ole kuin kuivakoita, mutta omasta mielestä ratkiriemukkaita sisäpiirin vitsejä. Niinpä päätin koota parasta ja pahinta-tyyppisen listan, jossa tunnelmat tiivistyvät:
*

riihi

 

*
Parhaat:

– Tutustua uusiin ihmisiin. Modernin Puutalon väki on mahtavaa ja Petri ilmeisesti syö vitsikirjan aamupalaksi, sillä sellaista tykitystä ovat tämän herran jutut. Kurkkaapa herran eilinen Kuumat Asuntomessuvinkit-postaus!
Hajottamolla-blogin Heidi miehensä kanssa on todellista hyvänmielen seuraa, joiden kanssa aika ei tule pitkäksi tai juttu lopu kesken. Heidi on muuten juuri valmistunut sisustajaksi ja tarjoaa palveluitaan ainakin Oulun seudulla.
Inspired by love-blogin Sanna ja hänen poikaystävänsä, jotka ovat niin inlööv <3
Pieni pilvenhattara-blogin sydämellinen Maarit, joka edustaa erilaista sisustuksen tyylisuuntaan ja siksi jäänyt tätä ennen vieraammaksi. Nyt kun olen tavannut bloggaajan livenä, lukee postauksia ihan uudella mielenkiinnolla.
– Winledin Noora oli kerrassaan huippuemäntä, kiitos!
Elastinen, joka veti hienon keikan Solar Soundeilla. Tänään heräsin aamulla seitsemän jälkeen ystäväni hätääntyneeseen ääneen: ”Kerttu, herää!”. Luulin, että on vähintään palohälytys päällä, mutta hän olikin bongannut tärkeän juorun, jonka mukaan Ela olisi mennyt kihloihin. Onnea!
– Se, että pitkähihainen ja sateenvarjo olivat liikaa koko viikonloppuna.
– Porukka, nauru ja fiilis!  Kuohuvan ja valvomisen väsyttävät vaikutukset voi siis todistetusti kuitata loistavalla seuralla.
*

winled1-4

*
Pahat:

– Hirveä sisustus- ja rakennuskuume, jonka messut nostavat taivaisiin. Nyt pitäisi saada lääkitys kohdalleen 😉
– Yksi sammakko, joka loikkasi suustani. Pitäisi kai vain yksinkertaisesti puhua vähemmän, apua!
– Ampiaiset, jotka ovat aivan seinähulluja. Niillä on kriisi, kun kuningartar on jättänyt pesän ja tuhannet kuhnurit ovat menettäneet elämänsä tarkoituksen. Nyt tsemppiä jätkät! (Ja vaikka niitä paljon onkin, kyllä messuille uskaltaa silti mennä.)
– Solar Soundin Petri Nygård, jonka tarkoituskin on shokeerata jutuillaan, mutta aikainen esiintymisaika ja nuori yleisö (enkä nyt puhu meistä keski-ikää lähestyvistä bloggaajista) sai korvanlehdet punottamaan. Ei vaan oikeasti tunnu hauskalta viihteeltä, kun setä huudattaa nuorta yleisöä ”haista!”, johon yleisö vastaa ”v*ttu!”. Siis mitä ihmettä?! Ja sitten kuitenkin teki mieli hytkyä radiohittien mukana.
– Kotimatka Seinäjoelta Jyväskylään taajamajunalla ei olekaan niin maalaisromattinen kokemus, kun luulin. Ei ilmastointia, nettiä, ravintolavaunua tai konduktööriä. Ensi kerralla siis lippu Tampereen kautta.
– Kadonneet Raybanit. Toisaalta juuri tällä viikolla mietin, että haluaisin uudet aurinkolasit, joten pitäisi oikeasti varoa mitä toivoo. Nyt sitten siristellään.
*

winled1

*
Lauantaina illallistaessamme Sorsanpesän ravintolassa koin suuren ahaa-elämyksen. Tuo hotellin vieressä kulkeva joki on Seinäjoki. Seinäjoki! Tunsin oloni fiksuksi. Onneksi seura oli näin filmaattista <3
*

ryhmis

*
Nyt kunnon yöunet ja palataan, sillä minulla on tästä reissusta ihan oikeaakin asiaa. Luvassa on mm. erään ihanan talon rakentaneen perheen kokemukset Asuntomessuprojektista. Heinäkuu on nyt kauniissa paketissa. Elokuu ja arki odottavat huomenna.
*

Saatat pitää myös

11 Kommentit

Lyde 31 heinäkuun, 2016 - 9:26 pm

Kuulostaa siltä, että reissu oli tosi onnistunut! Ainakin teillä on sää ollut selvästi parempi kuin silloin lehdistöpäivänä jolloin tavattiinkin messuilla 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 1 elokuun, 2016 - 1:20 pm

Oli tosi hauska reissu! Ja kyllä, nyt saimme nauttia kesäisestä Seinäjoesta, ei tarvinnut olla syväjäässä niin kuin viimeksi 😀

Reply
Paula 31 heinäkuun, 2016 - 9:44 pm

Hauska kirjoitus ?. Kiva lukea Seinäjoen asukkaana, miten kuvailet mm. messuja ja solar soundia. Ehdittekö muuten käymään Aalto-keskuksessa ja uudessa kirjastossa? Niistäkin olisi kiva lukea blogikirjoituksia.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 1 elokuun, 2016 - 1:19 pm

Voi harmi, emme ehtineet käymään! Olisi ollut tosi kiva tutustua noihin, mutta yhteisen ohjelman aikataulu oli sellainen, että nyt jäi välistä.

Reply
Krisse 3 elokuun, 2016 - 6:45 pm

Hei, kirjoittelin aikoinaan Aalto-keskuksesta ja kirjastosta lapsiperheen näkokulmaa. Linkki http://tallessamaailma.blogspot.fi/2014/02/kirjastossa-on-kivaa.html ja myös näin http://tallessamaailma.blogspot.fi/2014/02/kirjastoarkkitehtuuria.html . Upea kirjasto kerrassaa! Kesäterkuin Krisse

Reply
Sanna 31 heinäkuun, 2016 - 10:56 pm

Lol! Ollaan niin inlöööv. #yolo

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 1 elokuun, 2016 - 1:18 pm

No olettehan te nyt aika söpösiä <3 😀

Reply
Maarit 1 elokuun, 2016 - 8:58 am

Oli kyllä huippu reissu! 🙂 Kiitos valovoimaisesta seurasta ja hauskoista muistoista sammakoiden kera ;D

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 1 elokuun, 2016 - 1:18 pm

Kiitos itsellenne, oli ilo tutustua!

Reply
Tieva 1 elokuun, 2016 - 10:23 am

Olipas kivoja kuvia! Petri Nygårdin keikka on kyllä viimeinen paikka, johon kenenkään pitäisi mennä! t. noin 30 sekuntia itse kestin ja sitten riitti..

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 1 elokuun, 2016 - 1:18 pm

Kieltämättä olin alkuun ihan kauhusta kankeana, ei niinkään räävittömien juttujen takia, vaan nuoren yleisön. Ei ole mikään alle 16-vuotiaiden show, jos sitäkään vanhempien 😉 Festarihengessä katsottiin koko keikka, mutta sanotaanko, että ei tarvitse välttämättä toiste mennä 😀

Reply

Jätä kommentti