Penni ajatuksistani ja pieni pyyntö

by Kerttu

Muhkeaa viikonlopun alkua!

Se on perjantai ja täällä se ei tarkoita tällä hetkellä mitään muuta kuin uuden ja toivon mukaan viimeisen raskausviikon käynnistymistä! Pikkuinen on ottanut mukavan asennon yksiössään, eikä pidä liiemmin kiirettä. Itse yritän muistuttaa itselleni, että jos oikein lahjakkaasti yli mennään, odotus voi jatkua vielä parikin viikkoa. Ajatus tuntuu tällä hetkellä aika… mahdottomalta. Hyvä pikkuherra, tääällä jo kovasti odotetaan, tule ulos!

hetkia-1

Hassua on, että vaikka päässä on ajatuksia enemmän kuin aikoihin, kirjoittaminen tuntuu vaikealta. Olen omassa kuplassani, jossa ajatukset kiertävät kehää ”milloin se syntyy, miksi se ei synny ja onko kaikki hyvin”-ympyrässä. On ristiriitaista, että nyt kun on aikaa olla kotona, valokuvata ja kirjoittaa, ei yhtäkkiä jaksakaan. Tai osaa. Toimeliaalle ihmiselle tulee olo, että päivät luisuvat jonnekin, eikä niistä saa kiinni. Onneksi on tuo viisivuotias ilopilleri!

hetkia-1-3

Järki kertoo eri tarinaa kuin tunteet. Se sanoo, että ota päivistä ilo irti, älä välitä pienistä kolotuksista. Nuku jos nukuttaa, kerää voimia. Touhua tai ole touhuamatta, vauva tulee kun on valmis. Tunteet, jotka nostavat liikutuksen kyyneleet silmiin pienimmistäkin asioista, eivät paljon järkipuhetta kuuntele. Samaan aikaan sitä on valtavan onnellinen ja ihan sykkyrällä huolesta ja se ei ole ehkä se helpoin kombo tunneihmiselle.

hetkia-1-2

Tiedän, että aika ei kulu nopeammin, vaikka tuijottaa kellonviisareita. Ja tiedän senkin, että vauvat eivät osaa lukea kalenteria. Omalle päälle haastavinta on se, että ei tiedä kestääkö odotus vielä vuorokauden vai viikkoja. On irrotettava oman elämän kontrollista ja luotettava luontoon.

hetkia-1-4

Minulla olisi teille pyyntö! Divaaniin siirtymisen jälkeen mukaan on tullut uusia ihmisiä ja toki olen onnekas, että ruudun takana viihtyy pitkäaikaisiakin lukijoita. Onko jotain, mitä haluaisit kysyä liittyen blogiini, sisustukseen tai minuun? Voisin mielelläni toteuttaa kysymyspostauksen ja ehkä saada sitä kautta uusia ideoita postausten sisältöön. Nyt jos koskaan tarvitsen inspiraatiota ja ajatuksia vähän muille raiteille, kun missä ne tällä hetkellä pyörivät 🙂

Suurkiitos jo etukäteen!

Saatat pitää myös

49 Kommentit

S - Beauty of Life 27 helmikuun, 2015 - 10:23 am

Luin aamulla sun postauksen ja äsken klikkasin itseni artikkeliin, jonka luin. Sen jälkeen tulin takaisin ja aion jakaa artikkelin kanssasi 😉 <3

http://hidastaelamaa.fi/2015/02/3-syyta-miksi-huolehtiminen-ei-kannata/

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 27 helmikuun, 2015 - 10:44 am

Voi S, mä niin tiedän! 😀

Ja 9 kk olen saanutkin mieltäni ohjattua ja jättänyt turhan huolimisen taka-alalle. Tämä loppuodotus vaan meinaa ottaa niskalenkin ajatuksistani 😉

Reply
S - Beauty of Life 27 helmikuun, 2015 - 11:16 am

Mä voin niin kuvitella!! Mut you can do it!
T: ikuinen huolehtija ;))!

Reply
Tuplamamma 27 helmikuun, 2015 - 11:30 am

Tiedän niin tuon tunteen! Minulle tulossa ekat lapset, kaksoset. <3 odottavan aika on todellakin pitkä..Nyt on 36 viikko menossa, joten ei tässä enää kauaa varmasti tarvi ootella.. 🙂 oonki yrittänyt olla miettimättä koko synnytystä niin se saattaisi joskus vaikka käynnistyä..

Kiitos ihanasta blogista ja kaikkia hyvää pikkusen kans sitten kun hän päättää tulla!<3

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 28 helmikuun, 2015 - 8:09 am

Kiitos Tuplamamma! Suuret onnittelut kaksosista! Olet päässyt hienoille viikoille tuplaraskaudessa ja pian lapset ovat sylissäsi <3 Varmasti ehdit minua ensin 😉

Reply
Sanna 27 helmikuun, 2015 - 11:31 am

Kolmen äitinä tiedän ihan tismalleen tuntemuksesi. Mutta loppuviimeksi kyse on vain muutamista päivistä ja viikoista ihmisen elämässä. Äidin mielen kietoutuminen sisäänpäin tapahtuu syystä, luonto on niin viisas.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 28 helmikuun, 2015 - 8:10 am

Kiitos Sanna! Järki tuon sanoo, mutta miten sitä sitten onkin niin malttamaton? 🙂 Luonto on viisas ja siihen luotan, että se tietää koska synnytyksen aika on.

Reply
Jennie 27 helmikuun, 2015 - 11:33 am

Täällä ilmoittautuu suht uusi blogin lukija. Sisustus kiinnostaa tällä hetkellä kovasti, koska olemme pian muuttamassa uuteen kotiin!

Vähän olen jäänyt myös koukkuun tähän vauvanodotukseen 🙂 Itsellänikin on pienet lapset, eikä vauvoja todennäköisesti meille enää tule. Omatkin molemmat raskauteni menivät reilusti yli, joten ymmärrän tuskan. Hurjasti siis tsemppiä ja kiitos kivasta blogista! Sain jo hyviä vinkkejä mm. eteismatoista.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 28 helmikuun, 2015 - 8:11 am

Moi Jennie ja kiva kun jätit kommentin! Kiitos tsempeistä, niitä tässä vaiheessa tarvitaan <3

Reply
Kaisu 27 helmikuun, 2015 - 11:55 am

Oi, hurjasti tsemppiä loppumetreille! <3

Muistan nuo tunteet, toiset puhuivat kauniita mielikuvia aikatauluttomasta elämästä, tv:n tuijotuksesta (ja sieltä ei edes tule juuri mitään mielenkiintoista), villasukat jalassa hipsuttelusta, päiväkahveista ystävien kanssa… Todellisuus oli tälläisella touhuamiseen tottuneella sitä, että oli vaikea keskittyä yhtään mihinkään, ajatus lipsui vähän väliä mahan sisäpuolelle vauvaan ja hänen vointiinsa.

Noniin, itse asiaan, eli kysymykseen:
– mistä saat inspiraatiota sisustukseen? Onko sisustusmakusi selkeä, vai ihastutko aina erilaisiin asioihin (ja jos, niin miten saat niistä yhdisteltyä kotiin sopivan kokonaisuuden)

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 28 helmikuun, 2015 - 8:12 am

Kiitos Kaisu! Juuri tuota vaihetta sitä täällä eletään 🙂 Lisäksi sanotaan, että pitäisi levätä, mutta yöt ovat jo aika katkonaisia ja päivällä on tuo viisivuotias pitämässä seuraa 🙂 Mutta ei saisi oikeasti valittaa, kaikki on iha hyvin ja aika pian vauva on joka tapauksessa sylissä 🙂

Kiitos kysymyksestä, palaan siihen sitten omassa postauksessaan!

Reply
hanna 27 helmikuun, 2015 - 12:45 pm

Aivan ihania kuvia! Olisi kiva lukaista kollaasipostaus niin sinusta, kuin kodistasikin! 🙂 Jos sellaisen olet vasta vähän aikaa sitten tehnyt niin pistä ihmeessä linkkiä!

hanna
http://www.hannamariav.com

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 28 helmikuun, 2015 - 8:14 am

Kiitos Hanna! Millaista kollaasipostausta tarkoitat? En olekaan tainnut sellaista vielä tehdä 🙂

Reply
Nippe 27 helmikuun, 2015 - 1:48 pm

Täällä myös yksi kolmen äiti joka samaistuu hyvin ajatuksiisi.
Kyllä se sieltä tulee sanonnat ei paljon lohduta tiedetään.
Koita silti jaksella! Ja kaikkea hyvää itse siihen koitokseen.
Odotan kovasti jo uutisia. Ehkä vaan pahentaakseni tätä kroonista vauvakuumettani.. 😉
Voikaa hyvin <3

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 28 helmikuun, 2015 - 8:14 am

Lämmin kiitos Nippe <3

Reply
Annivanni 27 helmikuun, 2015 - 1:53 pm

Olipa tekstisi kuin suoraan omasta päästäni, ensi viikolla laskettu aika.. Fiilikset niin ristiriitaiset: toisaalta haluan jo tavata tulokkaan, toisaalta taas nauttia näistä päivistä ja olotilasta (niistä kolotuksistakin), sillä kolmatta lasta meille tuskin tulee.. Tsemppiä meille! Nautiskellaan tästä hetkestä!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 28 helmikuun, 2015 - 8:15 am

No samoissa mennään sitten! Toivottavasti pikkuiset tulisivat jo pian 🙂 Itsekin tiedän, että nämä ovat elämäni viimeiset raskauspäivät, haikeaakin. Mutta uteliaisuus alkaa olla jo niin kova, haluaisin pikkuisen syliin 🙂

Reply
Jen 27 helmikuun, 2015 - 1:58 pm

Tsemppejä viimemetreihin! Täällä odotellaan myös pienen tuloa jo malttamattomana, kolmas murunen on jo yhdeksän päivää myöhässä. Katsotaan tuleeko itse vai (vanhaa kaavaa mukaillen) vasta häädettynä? Toivottavasti teidän odotus palkitaan aiemmin!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 28 helmikuun, 2015 - 8:16 am

Tsemppiä sinne Jen! Toivottavasti synnytys käynnistyisi pian ilman käynnistelyjä. Joka tapauksessa saat vauvan ihan pian syliisi, ihanaa!

Reply
Muuttuvakotini Päivi S 27 helmikuun, 2015 - 3:05 pm

Hei Kerttu. Olisin kysellyt blogin kirjottamisesta. Olen ns. höyhensarjalainen eli n.5kk kirjoitellut blogiani. Mikä on sinun mielestäsi sopiva määrä blogin päivityksiä esim.viikossa? Nyt kun on kotona, niin sitä on innostunut melkein päivittäin päivittään. Mietttinyt, että hidastanko tahtia, että 2-3 kertaa viikossa. MInusta tuntuu taas, että kerran viikossa on liian vähän…että säilyis kuitenkin mielenkiinto kaikilla, jos säännöllisesti päivittää. Kuvista vielä, että käytätkö kuvankäsittelyohjelmaa? Ite olen jonkun verran siihen tutustunut, mutta siihen se on jäänytkin. Hyvää loppuraskautta sinulle ja ihana masu sulla 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 28 helmikuun, 2015 - 8:17 am

Kiitos Päivi!

Voisin näistä bloggaamiseen liittyvistä ajatuksista kirjoitella oman postauksen jossain vaiheessa 🙂

Reply
Noora / Villakoiria ja kissankarvaa 27 helmikuun, 2015 - 3:33 pm

Tsemppiä loppuodotukseen!

Mua itseasiassa kiinnostaisi parikin asiaa sisustukseen liittyen. Ensimmäiseksi kiinnostaisi se, että oletko aina ollut kiinnostunut sisustamisesta? Onko se kiinnostus herännyt jossain vaiheessa vai kasvanut pikkuhiljaa ajan myötä? Toinen mikä kiinnostaa on että miten sun sisustusmakusi on muuttunut ajan myötä vai onko se ollut aina samanlainen? Oletko opetellut sitä jostain, vai onko sulla vain luonnostaan noin hyvä silmä?

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 28 helmikuun, 2015 - 8:17 am

Kiitos kysymyksistä Noora! Palaan näihin oman postauksen muodossa lähitulevaisuudessa 🙂

Reply
Sanna 27 helmikuun, 2015 - 6:02 pm

Heippa!
Heti alkuun haluan kiittää kivasta, viehättävästä ja omaan makuun sopivasta blogista! kaunista ja miellyttävää! En tiedä oletko jo tehnyt postauksen teidän talosta tarkemmin, tarkoitan onko tämä valmistalo vai teille suunniteltu? Lisäksi kiinnostaa pohjaratkaisu ja ylipäänsä kaikki se, miten tähän taloon olette päätyneet! Tsemppiä loppuraskauteen!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 28 helmikuun, 2015 - 8:19 am

Hei Sanna ja kiitos kauniista sanoista! Talomme tarina oli yksi blogini ensimmäisiä postauksia: http://divaaniblogit.fi/modernistikodikas/talomme-tarina/

Heh, kuvista näkee kehityksen niin sisustuksessa kuin valokuvaamisessakin 😀

Reply
sofia 27 helmikuun, 2015 - 6:17 pm

Tsemppiä viimemetreihin 🙂 itse jouduin vk 37 käynnistykseen poliklinikkakäynniltä, jonka piti vain olla tosiaan käynti. Jäi tuo odotteluvaihe kokonaan melkeinpä väliin. Itkin sairaalassa kovaa koti-ikävää kun sinne piti yksin jäädä yöksi. 😀 yritä nauttia viimeisistä hetkistä 🙂

kaikenlaiset siivous/järjestely postaukset on kivoja, saattaa tulla itsellekin joskus inspiraatio niihin hommiin:)

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 28 helmikuun, 2015 - 8:20 am

Ymmärrän tuonkin Sofia! Vielä muutama viikko sitten en olisi ollut näin valmis, kyllä tässä viimeisinä viikkoina kypsyy sekä äiti että vauva. Yritän nauttia 🙂

Kiitos postaustoiveesta, voisin jotain siivous/järjestelyaiheista jossain vaiheessa toteuttaa.

Reply
kolmen äiti 27 helmikuun, 2015 - 10:11 pm

Olisi kiva kuulla talonne suunnittelusta: millainen projekti oli kokonsisuudessaan, millaisia toiveita esititte arkkitehdille, miten löysitte tontin jne.
Kovasti voimia odotuksen viime metreille! Omat lapseni ovat kaikki syntyneet useamman viikon ennen la:a, ja olen vain toivonut, että pysyisivät majapaikassaan mahdollisimman pitkään.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 28 helmikuun, 2015 - 8:21 am

Kiitos Kolmen äiti!

Talomme tarina oli yksi blogini ensimmäisiä postauksia: http://divaaniblogit.fi/modernistikodikas/talomme-tarina/

Vaikka asiat ovat toki samoja, niin voisin postausta vähän päivittää muilta osin. Kiitos vinkistä!

Reply
Kristiina O. 27 helmikuun, 2015 - 11:04 pm

Tsemppiä loppumetreille!
Kysymys: Vaikutat hyvin harkitsevalta sisustajalta. Onko sinulle sattunut koskaan hutiostoksia ja jos on niin millaisia?

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 28 helmikuun, 2015 - 8:22 am

Kiitos Kristiina O!

Vastaan kysymykseen sitten omassa postauksessaan 🙂

Reply
mapsi 27 helmikuun, 2015 - 11:37 pm

Odottavan aika on pitkä, tiedän. Etenkin tässä lopussa jo haluaisi malttamattomana nähdä vauvan ja vaikka tosiaan sanotaan, että lepää ja kerää voimia, sitä on sellainen sisäinen levottomuus, ettei oikein osaa rauhoittua. Hyvin se menee ja kohta sen aika on, aivan varmasti! Eikö 3.3 olisi mukava syntymäpäiä 😉

Minulla olisi postaustoive – voisitko kuvata vaatehuonettanne makuuhuoneen yhteydessä? Eritysiesti kiinnostaa sen koko ja säilytysjärjestelmä. Me aloittelemme rakennusprojektia, ja mikäs muukaan se naista kiinnostaa, kuin vaatehuoneet =) Nooh, ehkä vähän muukin, mutta tämä tuli mieleeni enkä muista blogistasi lukeneeni teidän vaatehuoneesta.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 28 helmikuun, 2015 - 8:23 am

No 3.3. olisi loistava syntymäpäivä 😉 Kiitos toivotuksista <3

Vaatehuone kaipaisi meillä kunnon rymsteerauksen, ennen kuin siitä voi mitään kirjoittaa. Varsinkin nyt, kun siellä on sekaisin raskausajan vaatteet ja normivaatteet, ei järjestys oli oikein hääppöinen.

Reply
Susanna 28 helmikuun, 2015 - 2:16 am

Hei vaan!
Täällä yksi hiljainen blogisi seuraaja, kolmen äiti, viimeksi samat loppumetrit kokenut puolitoista vuotta sitten… ja neiti antoi odottaa reilun viikon lasketun ajan yli. Muistuu hyvin mieleen se turhautuneisuus, kun olisi kotona voinut tehdä vaikka mitä… ja oli kuvitellut tekevänsä vaikka mitä (sisustamista ja järjestelyä), mut kun ei vaan saanut oikein tehdyksi… Tunteiden myllerrys, turhautuneisuus, huoli… siis mielen kääntyminen pienokaiseen on varmasti luonnon ohjaamaa valmistautumista siihen, että hetken koittaessa on ihan valmis tekemään kaikkensa. Luonto on viisas, kuten Sanna jo kommentoi.

Ihana on ollut seurata teidän kodin sisustusjuttuja, ja nyt myös vauvan odotusta. Arjen kauneutta kuvatessasi osaat kirjoittaa kivasti rivien välissä (ja usein ihan riveilläkin) myös tämän elämän inhimillisyydestä. Kiitos Kerttu Sinulle lukuisista ideoista, joita olen blogistasi saanut (monet ideat tosin odottavat meidän huushollissa vielä toteutusta…). Voimia loppuraskauteen ja ihania tutustumisen hetkiä pienokaisen kanssa sitten, kun sen aika on.

Vaatehuone ja yleensäkin tehokas vaatesäilytys sekä vieraiden majoittaminen kiinnostaisivat minua postausaiheena (esim. miten teillä toteutettu?) Meillä kotona pitäisi sijoittaa yhteen huoneeseen saunaan käynti ja vilvoittelu, toinen televisio, piano, minun vaatesäilytys ja vieraille vuodesohva, jossa siis olisi myös hyvä arkisin katsella televisiota. Ja siis huoneen pitäisi kuitenkin pääsääntöisesti toimia arkiaamujen tehokkaana pukeutumishuoneena, ja kirjastokin se voisi olla, jos vain kirjahyllykin sinne mahtuisi. Ehkäpä toivon liikaa yhdeltä n. 12 m2:n huoneelta. Meidän puolitoistavuotias neiti, aivan mielettömän ihana sellainen❤️, toi siis mukanaan tällaisen tilankäyttöön liittyvän käytännön pulman valloittaessaan muiden perheenjäsenten sydänten lisäksi talomme yhden huoneen.

Susanna

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 28 helmikuun, 2015 - 8:28 am

Hei Susanna ja kiitos ihanasta kommentistasi!

Pitäisi vain antaa itselle lupa käpertyä hetkeksi näihin ajatuksiin, eikä yrittää olla tehokas ja sitten harmitella, kun asiat eivät etenekään 🙂 Päivä kerrallaan, vaikka pitkät päivät ovatkin!

Oikein hyviä postausideoita! Ainakin tuo vierasmajoitus menee toteutukseen, siihen kun ollaan talven aikana tehty muutoksia. Sinulle on tulossa monta toimintoa yhteen huoneeseen, joten kaiken yhdistäminen on haastavaa, muttei mahdotonta!

Suukkoja sinne pikkuneidille, pikkuiset ne tuppaavat pistämään ensin talon väen pikkusormen ympärille ja sitten vielä muutaman muun myllerryksen päälle <3

Reply
Heli 28 helmikuun, 2015 - 9:05 am

Voi että pian se syntyy! Malta vielähetki, kyllä se sieltä tulee kun niin päättää. 🙂 <3 Tsempit kun tositoimet alkaa. 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 2 maaliskuun, 2015 - 4:02 pm

Kiitos Heli! Päivä kerrallaan, ei ole muuta mahdollisuutta 🙂

Reply
Hanna-Maria 28 helmikuun, 2015 - 10:47 am

Onnea loppuraskauteen!

Olisi mukava kuulla, että oletko kokenut jotkin pohjaratkaisut talossanne erittäin hyvinä tai huonoina? Haluaisitko muuttaa sisustuksessa jotain (koskien enemmänkin suuria ratkaisuja kuten keittiö, lattia tms)? Mitä asioita painotat tehdessäsi hankintapäätöksiä, oli se sitten sisustus tai vaatteet?

Kiitos kauniista blogista!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 2 maaliskuun, 2015 - 4:03 pm

Kiitos paljon palautteesta ja kysymyksestä! Palaan pohdinta-aiheeseen myöhemmin 🙂

Reply
Sallah 28 helmikuun, 2015 - 1:40 pm

Olisi kiinnostavaa lukea yksittäisiin, hieman kapeampiin aiheisiin liityviä artkkeleita, kuten huonekaluittain tuolit / matot / valaisimet jne. – mieleistesi trendien ja sisustussuuntausten mukaisia tuotteita tai kokonisuuksia kollaasimaisesti. Poimintoja myös valtavirtojen ulkopuoleltakin, eli jotain selLaista vähemmän tunnettua, mikä ansaitsee mielestäsi maininnan.
Ja aina kiinnostaa myös värimaailma ja millä tavoin itse hyödynnät värjeä, millaksta tausta-ajattelua värien käytön takana ehkäpä on.
Ekologinen näkökulma sisustuksessa myös kiinnostaa.
Onnea odotuksen loppumetreille, terveyttä tulevaan koko perheelle!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 2 maaliskuun, 2015 - 4:03 pm

Kiitos Sallah! Laitetaan mietintämyssyyn 🙂

Reply
~Anna 28 helmikuun, 2015 - 4:03 pm

Tsemppiä loppuodotukseen! 🙂

Pari kysymystä liittyen kivaan blogiisi:
– Millaisia huonekaluja/esineitä on mielestäsi ”ok” (eli voi huoletta ostaa) käytettynä? Ja mitkä taas ovat sellaisia, että ainakin itse haluat ne ehdottomasti ostaa uutena?
– Oletko koskaan tehnyt hutiostoa, joka ostohetkellä on ollut pakko saada mutta ei kuitenkaan ole löytänyt paikkaa omassa kodissasi?
– Sitten vähän ”pilke silmäkulmassa” kysymys: kun menet vieraisille, niin millä silmällä katselet kyläpaikan sisustusta? Tekeekö mieli kommentoida tai antaa vinkkejä, tai toisaalta saatko usein inspiraatiota muiden kodeista? 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 2 maaliskuun, 2015 - 4:04 pm

Kiitoksia suuresti Anna! Palaan näihinkin sitten omassa postauksessaan 🙂

Reply
Nina 28 helmikuun, 2015 - 10:20 pm

Pakko tähän kohtaan sanoa, ihan vaikka tsemppinä. Että olet kyllä paras kirjoittamaan mitä tiedän, paljon erilaisia blogeja luen/sselaan ja sinulta tulee kaikista sujuvinta tekstiä jota on ilo lukea. Teksteistä huokuu lämpö ja lämmin ihminen niiden takaa, en epäile hetkeäkään ettet olisi sellainen. 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 2 maaliskuun, 2015 - 4:04 pm

No nyt ihan punastun täällä, kiitos Nina <3

Reply
Roosa 28 helmikuun, 2015 - 11:45 pm

Oon seurannu sun blogia vasta alle kuukauden ja rakastuin heti! Mulla olis kysyttävää siitä, että mitä blogeja sinä seuraat, saisin muitakin inspiraation kohteita jos vaikka seuraa sisustusblogeja.. 🙂 voisit vastata tähän kysymyspostauksessa jos vain haluat.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 2 maaliskuun, 2015 - 4:05 pm

Suurkiitos Roosa <3

Blogeja löytyykin tuolta oikeasta sivupalkista, mutta toki surffailen muuallakin 🙂 Palataan asiaan siis 🙂

Reply
sanna matilda 1 maaliskuun, 2015 - 12:20 am

Juu, ihan kaameita ne viimeiset päivät! Ja vähänkö otti pannuun, kun ihmiset sillälailla ärsyttävästi sanoivat, että ”ei sinne vatsaan ole vielä yksikään vauva jäänyt”! Olisin kyllä voinut olla se ensimmäinen uhri, kun tämä pikkukolmonenkin syntyi sektiolla 2 viikkoa lasketun ajan jälkeen, kun paikat eivät olleet vieläkään yhtään kypsyneet, eikä vuorokauden käynnistely (pitempään en suostunut) tuonut sekään mitään edistystä asiaan. Että sinne olis jäänyt. Ja kaksosetkin kaivettiin esiin 38+2, kun kahden käynnistelypäivän jälkeen vihdosta viimein käynnistynyt synnytys vaan yksinkertaisesti pysähtyi 5 senttiin ja kohdunsuu lähti sulkeutumaan. Että musta ei tosissaan ole ollut alatiesynnyttäjäksi. Tsemppiä siihen loppumetrien tunteiden vuoristorataan! <3

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 2 maaliskuun, 2015 - 4:07 pm

Hehee, minä olenkin vastannut, että tässä onkin se historiallinen mahaan jäävä vauva 😀 Ai kun olen vitsikäs. Mutta pitkiä nämä päivät ovat ja kun huoli alkaa painaa, se ei ainakaan nopeuta ajan kulkua. Tuo sektio kaksi viikkoa LA:n jälkeen on kyllä melkein kauhukuva, jos leikkaukseen pitää päätyä, niin sitten aikaisemmin. Mutta mistäs sitä koskaan luonnosta tietää. Eikä auta kuin odottaa ja toivoa. Kiitos tsempeistä <3

Reply

Jätä kommentti