Verhosovittelua -hitti vai floppi?

by Kerttu

Kiitoksia kommenteista ja viesteistä eiliseen postaukseen, kannatti vähän avautua kun fiilis on heti paljon reippaampi 🙂 Sain paljon hyviä ja inspiroivia postausehdotuksia ja alan nitä pikkuhiljaa toteuttamaan. Lisääkin kysymyksiä saa toki laittaa.

verhot-1-2

Sovittelimme tänään vauvan huoneeseen Annon tummansinisiä verhoja. Mitä pidät?

verhot-1-5

 

Verhot ovat aavistuksen liian pitkät ja jos ne jäävät, muutama sentti pitää lyhentää. Ajattelin, että näin tummassa sävyssä yksi pitkä verho riittää. Huoneen saa hämäräksi pimentävällä rullakaihtimella.

verhot-1-3

Yksi pitkä sivuverho maksoi noin 25 euroa eli isosta investoinnista ei ole. Ainakin nyt, kun huoneessa ei ole tapettia tai värikästä maalia, verho tuo vähän syvyyttä ja tunnelmaa huoneeseen. Edelleen tila on kesken, ainakin lapsen huoneeseen sopivia printtijulisteita on suunnitteilla seinälle.

verhot-1

No, mikä on lahjomattoman lukijaraadin mielipide verhoista? Hitti vai floppi? 🙂

Saatat pitää myös

21 Kommentit

stu 28 helmikuun, 2015 - 9:28 pm

Floppi.
saisi olla vaaleampi sininen

Reply
Irina - White & Fresh 28 helmikuun, 2015 - 9:33 pm

Toimii! Tosi kiva valkoisen ja beessin kanssa. 🙂

Reply
Johanna 28 helmikuun, 2015 - 9:38 pm

Toimii! Nyt on lapsilla tosi paljon turkoosia ja sen eri sävyjä, että tuollainen vähän tummempi sininen on musta kiva ja erilainen. Varsinkin tuon sängyn kanssa tosi kiva yhdistelmä ja muutenkin kun on vaaleaa niin tuo syvyyttä. Muita värejä saa sit tekstiileillä ja kuvilla ja tauluilla, jos haluaa. 🙂

Ihanaa loppuodotusta!

Reply
Siiri 28 helmikuun, 2015 - 9:53 pm

Minä tykkään noista verhoista, kauniit, muttei sellaiset liian hempeilevät! Ja jos olisin sinä, en jaksaisi lyhentää, hyvät ovat :D.

Reply
Katja 28 helmikuun, 2015 - 10:36 pm

Hyvältä näyttää ja sinisen sävy on kohdallaan 🙂

Reply
Karin // Tunne tilat 28 helmikuun, 2015 - 10:38 pm

Toimii ja sävy on kaunis!

Reply
MaritaH 28 helmikuun, 2015 - 10:44 pm

Minun silmääni kuvio on turhan levoton; liikaa eri kuvioita ja kokoja. Sinisestä tykkään, tummempi väri tuo ryhtiä.

Reply
Jaana - At home 28 helmikuun, 2015 - 10:55 pm

Minun mielestäni todella kaunis! Jos pidät, pese ennen lyhentämistä, silläkin saattaa saada sen pari senttiä pois 🙂

Reply
Johanna 28 helmikuun, 2015 - 10:55 pm

Täytyy sanoa, että ei ole mun makuun. Kuosi on turhan levoton ja retro mun mielestä. Tosin vaikuttaa myös se, että en pidä sinisestä väristä sisustuksessa, olkoonkin trendikäs tällähetkellä.

Reply
Ellu 28 helmikuun, 2015 - 11:20 pm

No, jos nyt sitten kysytään, niin… Floppi! Sinisen sävy ei ole minun silmään tyylikäs. Kuvion ja värin yhdistelmästä tulee mielleyhtymä synkkään pimeään syksyyn, jolloin sataa ja myrskyää. Pikkuisen huoneeseen jotain pirteämpää ja heleämpää 🙂

Reply
mapsi 28 helmikuun, 2015 - 11:42 pm

Kun kerran kysyt, niin ei oikein minun maun mukaan.. Näkisin lastenhuoneessa reippaasti sitten reilua kuviota ja kirkkaita värejä, koska niitä sinne olet hakemassa. Mielestäni tuo on sellainen aikuisen maun mukainen verho lasten huoneeseen, ei sellainen, jonka lapsi valitsisi, jos ymmärrät mitä tarkoitan.

Reply
mommy 1 maaliskuun, 2015 - 12:02 am

Minä kyllä tykkään! Koska on kyse vauvan huoneesta, jossa tuskin on vähään aikaan leluja ym tilpehööriä, niin tuollainen kuviollinen verho tuo vähän leikkisyyttä. Sävy on oikein kiva. Tuo kontrastia, mutta yleisilme pysyy kuitenkin rauhallisena.

Reply
Anne Malia 1 maaliskuun, 2015 - 12:31 am

No kun vissiin haluat mielipiteitä 😉 palauttaisin. Voimakkaat verhot ovat hankalia, vaativat tasapainotusta huoneen keskeltä, eli huoneessa pitäisi olla vastapariksi jotain yhtä vahvaa. Sininen tyyny taas erittäin jees, hyvä väri siinä.

Reply
Minsku 1 maaliskuun, 2015 - 3:37 am

No minusta kyllä sopii hyvin tuonne. En itse osaa sisustaa tuolla sävyllä ja tyylillä, mutta oikeasti tuo näyttää hyvältä. Tulee hyvä kontrasti. Eikä todellakaan tuo levottomuutta, vaan särmää. Muuten olisi liian pliisu.

Reply
Sari 1 maaliskuun, 2015 - 10:16 am

Hitti! Todella kaunis sävy, kuvio on kivan leikkisä mutta ei liian hallitseva. Olet tosi taitava sisustaja Kerttu! Seuraan blogiasi päivittäin, mutta tämä oli nyt ensimmäinen kommentti; sen verran paljon verhot miellyttää. 😀 Taidanpa lähteä katselemaan mitä sinistä omaan kotiin voisi laittaa… 😀

Reply
Amal 1 maaliskuun, 2015 - 11:51 am

Minusta nuo ovat todella kauniit ja sopivat hienosti vauvan huoneeseen. Ei sitä aina tarvitse olla sitä hempeää ja pastellista. Joku kommentoi, ettei olisi sellaiset mitkä lapsi valitsisi. Noh, lapsi ei varmaan pariin vuoteen tule hirveän voimakkaasti kertomaan verhomielihaluistaan, vaihtoon sitten jos sen aika koittaa 😉 Eiköhän siihen asti äiti ole ihan pätevä valitsemaan huoneen tyylin.

Reply
Sanna 1 maaliskuun, 2015 - 12:48 pm

Kiva verho mielestäni, tuo on hyvän sävyinen sininen, tuo vähän särmää vaalean kanssa.(peukku) 🙂

Reply
Mintsu 1 maaliskuun, 2015 - 4:02 pm

Itse tykkään tuosta sinisestä sävystä, on tosi kaunis pohjalla ja kuviostakin sinänsä mutta kuvioita on ehkä vähän liikaa tai ovat liian isoja. Jos olisi vähän harvaksemmaltaan/pienempiä niin ei olisi ihan niin levoton. Mutta valinta ei oo huonokaan missään nimessä. Antaisin nyt olla paikoillaan lyhentämättä kun hinta on noinkin edullinen ja pitäisin silmät auki jollekin vielä napimmalle valinnalle 🙂

Reply
Miuku 1 maaliskuun, 2015 - 11:31 pm

Todella nätti verho, eikä mielestäni ollenkaan levoton niinkuin joku oli maininnut. Ei nyt ehkä erityisen ”lapsellinen”, mutta sopii tilaan mielestäni hyvin. Siinä taas olen samaa mieltä jonkun toisen kommentoijan kanssa, että joku samantyyppinen pieni väripilkku ehkä vähän totuttaisi silmää noinkin vahvaan elementtiin. Mutta yhdellä sanalla jos pitäisi kertoa: piristävä! 🙂

Reply
KatiJ 2 maaliskuun, 2015 - 10:34 am

Mielestäni floppi, tyynyssä kaunis ja harmoninen sininen sävy, verho eri värimaailmaa.
Verhon kuosi on tavallaan kaunis, mutta väri ei miellytä ainakaan minun silmää, ehkäpä tavallaan liian ”kova” huonehan on muuten todella kaunis ja rauhallinen kokonaisuus..

Reply

Jätä kommentti