Lupauksia keväästä

by Kerttu

Pientä ristiriitaa on fiiliksissä ja kodin sisustuksessa, kun pastellivärien ja tulppaanien myötä tulee ihan kevät mieleen, mutta taivaalta vihmoo lunta ja terassin katossa killuu himmeli. Onhan se myönnettävä, että sydäntalvea eletään. Onneksi raikkaat sävyt ja etenkin tuo hitiksi noussut eteerinen vaaleanpunainen näyttävät ihanalta!

tulppaanit-1

Meidän pojan päiväunet ovat ihan minimittaisia ja joka päivä painin dilemman kanssa: tehdäkö jotain hyödyllistä vai ottaako ihan rennosti niiden aikana. Kotihommat eivät tekemällä lopu, joten olen kokenut usein järkeväksi istahtaa hetkeksi alas ja nauttia hetkestä, kun kukaan ei ole mitään vailla. Tai en nyt tiedä että järkeväksi, mutta ainakin tärkeäksi.

tulppaanit-1-5

Kahvi ja aikakauslehti on aina hyvä kombo. Hempeää vaaleanpunaista löytyy nyt tammikuussa monen lehden kannesta, ainakin Asun, Deko ja Elle ovat napanneet sävyn otsikoihinsa.  Lehdetkin pullistelevat kevättä niin muodin kuin sisustuksen teemoissa. Saahan sitä alkaa jo valmistautumaan päivään, kun sukkahousut voi jättää laatikkoon ja askel on kevyttäkin kevyempi.

tulppaanit-1-3

Miltä minun kevääni näyttää? Raikkaalta ja valoisalta, ainakin! Luvassa on uutta etenkin työrintamalla, otan nimittäin ilon irti hoitovapaasta ja irrottelen vähän! Pääpaino on toki lasten hoidossa, mutta tänä vuonna minulla on ainutlaatuinen mahdollisuus testata yrittäjyyttä monilla tavoin. Rakas blogi kulkee matkassa, sen lisäksi teen työkeikkoja ja ainakin yhden uuden aluevaltauksen! Ensi viikolla minulla on edessäni elämäni ehkäpä isoin esiintyminen, jännittävää ja innostavaa sekin.

tulppaanit-1-2

Sisustusrintamalla tämä vuosi olkoon selkeytyksen vuosi. Haluan järkevöitää säilytystilojamme, tehdä pieniä muutoksia ja käyttää mielikuvitusta. Viime vuonna tein paljon hankintoja (voisinkin tehdä niistä koosteen, jos kiinnostaa), joten tämä vuosi mennään niiden osalta maltillisemmin.

Joko olet aloittanut tulppaanikauden? Jos et vielä, niin suosittelen, tulee nimittäin heti kevätfiilikset pintaan 🙂

Saatat pitää myös

10 Kommentit

Liina/Villa Ilona 14 tammikuun, 2016 - 7:07 pm

Minä pääsen katsomaan esiintymistäsi ja olen ihan varma että handlaat(te) homman mainiosti! Rennosti vaan ja pilke silmäkulmassa niin hyvä siitä tulee. 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 14 tammikuun, 2016 - 9:03 pm

Illalla sitten skoolataan joko iloon tai murheeseen, riippuen miten meni, heh 😀

Reply
Maria 14 tammikuun, 2016 - 9:55 pm

Tulppaanikimppu kuuluu talveen! Tulppaanikausi alkaa meillä aina jo jouluaattona, kun joulupöydässäni kuuluu olla valkoisia tulppaaneja, eikä sen jälkeen yleensä mene montaa viikkoa kevätlukukaudesta ilman tulppaanikimppua ruokapöydällä. Kukka- ja viherkasvifriikki täällä hei;) Tsemppiä esiintymiseen!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 15 tammikuun, 2016 - 4:45 pm

Oikeassa kyllä olet, tulppani on talvikukka, mutta silti se tuo väreillään vähän kevätfiilistä! Ja kiitos tsempeistä, niitä tarvitaan 🙂

Reply
neito 15 tammikuun, 2016 - 7:49 am

Mäkin olen haaveillut jo kevätkimpusta eli tulppaaneista. Mut en mä tiedä kehtaanko vielä, kun oikea talvi vasta alkoi. Lapsia on ollut vaikea saada sisälle päiväkoti päivän jälkeen, kun lumi hommat on vaan niin hauskoja. Meidän esikoinen on saman vuoden lapsi kuin teillä, täyttää tosin jo ensi viikolla seitsemän. Mihin se mun vauva on hävinnyt?

Mä olisin kiinnostunut lasten huoneiden ratkaisuista / lelukaaoksen järjestämisestä sekä eteisen ratkaisuista.

Ihanaa talvea! 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 15 tammikuun, 2016 - 4:45 pm

Kyllä, kyllä, nyt on oikea aika ostaa tulppaneita! Jos kevätfiilistelyt tuntuvat liian aikaisilta, niin talvikimpuksi sitten 🙂

Reply
hanna 15 tammikuun, 2016 - 8:33 am

Vielä ei ole tulppaanikautta korkattu, matkaan olisi lähteneet jos olisi kaupassa kauniita ollut. Meillä on joulutähti vielä hengissä, odottelen sen nuupahtamista ennen tulppaanikauden avaamista 😉

hanna
http://www.hannamariav.com

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 15 tammikuun, 2016 - 4:46 pm

Joulutähdet osaavat olla ihmeet sitkeitä 😀 Pian odottelet sen kuolemaa kesälläkin, heh!

Reply
Johanna 16 tammikuun, 2016 - 11:49 am

Vois olla kyllä kiva postaus siitä, mitä kaikkea olet hankkinut ja ihanuuksia saanut yhteistöiden lomassa!

Valkoisen harmajan- bloggarin kanssa teillä on aika sama maku jollain tapaa, tai tyyli; mikä lie. Mutta samantapasia postauksia näkee sillointällöin.
Molemmat hyvän mielen- ja fiiliksen juttuja jaatte! Kiitos niistä.

Tulppaaneja oli jouluna, nyt pikkutauko ja sitten taas niitä 😀 tai näyttäähän nuo liljatkin oikeen näteiltä maljakossa!

Reply
Hosting 3 joulukuun, 2016 - 4:15 am

Kutinaa vatsan pohjalla… vahan kuin ensitreffit alttarilla. Ei sentaan, mutta suuri vastuu kuitenkin. Olen kevaasta asti toiminut mentorina Dialogi 2015 -hankkeessa , jonka teemana on naisjohtajuuden edistaminen.

Reply

Jätä kommentti