Havujäälyhty (ja yksi voittaja)

by Kerttu

Perinteinen jäälyhty sai hieman uutta ilmettä havuista. Oven pielessä nököttävä joulukuusenraato pääsi vielä hyötykäyttöön, kun napsin siitä oksia ja asettelin ne vesiämpärin reunoille. Näillä pakkasilla lyhty jäätyy päivässä tai yössä, saa olla aika tarkkana ettei koko komeus jäädy umpeen. Mielestäni lopputuloksesta tuli aika hauska, havut antavat pientä twistiä ulkomuotoon. Kokeilin jäädyttää myös kuivuneita kanervan kukkia, mutta ne jäivät kellumaan veden pinnalle eli kun lyhty jäätynenä käännetään ympäri, kukat ovat pohjalla. Havulyhty näytti minusta kuitenkin näistä kahdesta viehättävämmältä!

havujäälyhty-1-3

Jos havun oksia jää törröttämään sisäpuolelle, ne kannattaa saksillla siistiä pois. Näin varmistuu siitä, että kynttilä ei pääse kuumentamaan oksia. Toivotaan, että lumimyräkkä pian rauhoittuu ja pääsee taas näistä kauniista talven tunnelmentuojista kunnolla nautiskelemaan!

havujäälyhty-1-2

Sitten on aika julistaa blogini kolmevuotiasarvonnan voittaja! Lämmin kiitos jokaisesta kommentista, olen ihan kaikki lukenut ajatuksella ja varmasti niihin palaan vielä monta kertaa. Te lukijat olette bloggaamisen suola, pippuri ja sokeri, kiitos! Voittaja saa 100 euron lahjakortin ihanaan ja inspiroivaan Sisustuksen koodiin.

anniweedi sanoo:

Tykkään monipuolisesta blogistasi! Sisustusjutut ovat se johtolanka, mutta muunlaiset tekstit maustavat blogisi juuri omanlaisekseen, tykkään että on välillä syvällisempääkin tekstiä ja muistakin aiheista kuin sisustuksesta. Mitään ei tarvitse muuttaa, koko elämän kirjo saa näkyä siinä mittakaavassa, mikä itsestäsi hyvältä ja luontevalta tuntuu:)! Itse luen blogeja aina pikaisesti, joten minua ei haittaa vaikka olisi lyhyitä juttuja kauniiden kuvien kera, mutta ei pitkätkään tekstit haittaa; luen, kun on aikaa. Onnea blogin synttäripäivänä ja kiitos arjen piristämisestä blogisi kautta:)! Ihanaa, valoisaa uutta vuotta sinulle ja perheellesi:)!

Onnea anniweedi! Laitan sinulle sähköpostia!

Mitä mieltä olet havujäälyhdyistä? Meneekö  testaukseen? 

Saatat pitää myös

5 Kommentit

Fani 13 tammikuun, 2016 - 10:32 pm

Ihana havukuitupuuta onkin! Olin tuoliostoksilla Vepsäläisellä ja katoin hetken aikaa, että onpa tutun näköinen nainen. Kunnes tajusin, että sinähän se olit! Kuiskaten hehkutin mun miehelle, että ”Toi on se mun lempibloggari!”. Ja se oli heti mukana, ”Ai modernisti kodikas?” 😀

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 13 tammikuun, 2016 - 10:43 pm

No vitsi, olisit tullut moikkaamaan! Kävin Vepsäläisellä erään yhteistyön merkeissä, mutta enhän tietenkään malttanut poistua paikalta ilman pientä inspiraatiokierrosta 😀 Ja kiitos! Löytyikö teille tuoli?

Reply
Hanna / skandilinjalla 13 tammikuun, 2016 - 11:04 pm

Voi että, tämä olisi kaunis.. Täytyypä kokeilla, saisi terassille vähän talvi-ilmettä 🙂

Reply
Karin // tunne tilat 14 tammikuun, 2016 - 7:11 am

Voi onpa kaunis! Pitäiskin käyttää hyväkseen nää pakkaset 🙂

Reply
JohannaS 14 tammikuun, 2016 - 10:01 am

Aivan ihana! Tätä kyllä täytyy testata.

Reply

Jätä kommentti