Kuuntele Designtarinoita: sisustusarkkitehti Marko Paananen

by Kerttu

Legendaarisesta sisustusohjelma Innosta on vierähtänyt jo kymmenen vuotta, mutta edelleen sisustusarkkitehti Marko Paanaselta kysytään sisustusvinkkejä kaupan kassajonossakin. Mitä miehelle kuuluu, mistä hän ammentaa inspiraationsa ja mitkä ovat hänen parhaat sisustus- ja kodin säilytysvinkkinsä? Luvassa suoria mielipiteitä ja tarinoita pitkältä uralta iloisen naurun saattelemana.

Täytyy tunnustaa, että Markon tapaaminen sai vähän perhosia vatsaan. Olin todella otettu, että hän tuli nauhoituksiin kaikkien kiireidensä keskellä. Mutta saapuessaan paikalle hän oli niin läsnä ja siinä hetkessä, että kaikki jännitys unohtui. Tuntui, että keskustelusta tuli tosi luonteva ja jälkeenpäin mietin vain: vitsit, miten mahtava tyyppi!

Kuuntele jakso tästä: Sisustusarkkitehti Marko Paananen

Haikeaa mutta totta, kaikki nauhoitetut jaksot ovat nyt julkaistu! Kirjoittelen vielä koontia ajatuksistani liittyen podcasteihin vähän myöhemmin. Mutta nyt työmatkalle, kahvitauolle, lenkille tai jonkin rutiinihomman taustalle huikea Marko Paananen!

Designtarinoita podcast-sarja sinulle, joka rakastat kotia, sisustamista ja kauniita valokuvia. Hyväntuulisessa keskusteluhetkessä vieraana on mielenkiintoisia ihmisiä, jotka kertovat ajatuksiaan sisustamisesta ja luovasta työstä. Tavoitteena on ottaa selvää, millaisia persoonia on kauniiden tuotteiden, hurmaavien kotien ja lumoavien sisustuskuvien takana. Jaksot löytyvät Acast-palvelusta (kaikki jaksot täällä) ja iTunesista. 

Saatat pitää myös

9 Kommentit

mv 9 marraskuun, 2017 - 9:43 am

Ihana jakso! Parasta oli, kun Marko sanoi sinulle lopussa, että sä olet ihan mahtava tyyppi. ?
Suu meni minulla korviin. Se tuli niin spontaanisti ja on niin ei-suomalaista. Tuli kruunu hienon jakson lopetukseksi.

Reply
Eija 9 marraskuun, 2017 - 10:50 am

Kiitos, Kerttu, näistä bodcasteista?. Erityisesti olin odottanut tätä Markon jaksoa ja se kyllä kannatti. Tämä toi upeasti piristystä marraskuiseen aamuun.

Reply
Taru 9 marraskuun, 2017 - 12:22 pm

Todella hyvä ja mielenkiintoinen! 🙂

Reply
Tuulia 9 marraskuun, 2017 - 12:57 pm

Kuuntelin tämän ja edellisen jakson, ja pakko tulla kommentoimaan, että oletpa älyttömän luonteva haastattelija! Varmaan juontotehtäviin sulle olisi kysyntää niin televisioon kuin radioon 🙂

Reply
Poletti 9 marraskuun, 2017 - 1:21 pm

Marko on mahtava tyyppi! Olisipa hän vielä telkkarissa. Mahtavaa, että sait hänet podcast-vieraaksi. 😀

Ja kiitos podcasteista, ovat olleet hienoja kuunneltavia!

Reply
Hkhauki 9 marraskuun, 2017 - 2:05 pm

Kiitos kaikista jaksoista! Sä olet mahtava Tyyppi!

Reply
Muuttuva kotini Päivi S 9 marraskuun, 2017 - 2:07 pm

Olen samaa mieltä kuin muutkin, että näitä on huippu ollut kuunnella ja radioon sulle olisi varmaan heti paikka auki, niin luontevaa ja selkeää kuunneltavaa 🙂 Tuo markon paita juttu nauratti. meillä isäntä melkein joka reissulta tuo jonkun paidan, voisinki leikata niistä palan ja laittaa kansioon. meillä niitä aika paljon ja kaikki urheilupaidat vois saada saman kohtalon 🙂 välillä kyllä heittänyt niitä pois ja osan säästänyt niihin remonttipaitoihin .)

Reply
Kaisa 9 marraskuun, 2017 - 8:31 pm

Ihana ja hyväntuulinen jakso. Kiitos!

Reply
Johanna 10 marraskuun, 2017 - 12:06 am

Kiitos Kerttu niin tästä kuin muistakin jaksoista. Nämä ovat olleet miellyttäviä kuunnella ja paljon ajatuksia herättäviä, jopa voimaannuttavia. Vieraat ovat olleet ihanan erilaisia. Jotkut jaksot ovat olleet jopa hyvin liikuttavia. Suomalainen huippuosaaminen ja design osaa mennä pintaa syvemmälle, sen olet näillä podcasteilla osoittanut sekä tuonut sen lähemmäksi meitä tavallisia kuluttajia. Rentoa Joulun odotusta ja toivottavasti tulee toinen kausi?.

Reply

Jätä kommentti