Kaikkien aikojen festaritoukokuu

by Kerttu

Tähän on tultu, minulla on toukokuussa kolmet festarit!

Asia vaatii vähän tarkennusta, sillä minnekään rokkifestivaaleille en ole suuntaamassa. Siitä en ole kyllä edes pahoillani, sillä en ole koskaan ollut festari-ihminen sanan perinteisessä merkityksessä. Muistan, kun joskus teininä olisin halunnut mennä Rantarokkiin, joska siellä esiintyivät Dr Alban, Pandora ja Waldo 😀 Olin niin äkäinen, kun äiti ei päästänyt. Nyt jos oma tytär suunnittelisi viisitoistakesäisenä moista reissua, vastaus olisi täysin sama kuin minulle aikanaan. Kun se festariura ei siitä auennut, en sitten oikein koskaan ole innostut ihmismassoista, telttamajoituksista ja useiden päivien bileputkista kumisaappaat (tai vaihtoehtoisesti kuraiset tennarit) jalassa. Jos musiikkitapahtumista puhutaan, minulle sopivat siistit kaupunkifestarit ja hotellin puhtaat, valkeat lakanat. Pori Jazzeja olen suunnitellut kohta vuosikymmenen, katsotaan jos tällä huolellisella suunnittelulla joku vuosi ajatus pääsisi ihan toteutukseen saakka 😉

Screen Shot 2016-05-11 at 16.00.59

Mitäs festareita minulla sitten onkaan tulossa?

Huomenna starttaan autoni ja suuntaan Långvikiin PING Helsinkiin eli  Pohjoismaiden suurimmille sisältömarkkinoinnin businessfestivaaleille. En ole tapahtumassa ennen ollutkaan, mutta innolla odotan tapaavani yritysten viestintä- ja markkinointipäättäjiä sekä sosiaalisen median sisällöntuottajia – mukana on minuttäin iso joukko Suomen eturivin bloggaajia, tubettajia ja instaajia. Myös Långvik paikkana on minulle uusi, joten otan reissun yhtälailla huvin kuin hyödyn kannalta. Ja tosiaan, dresscode sanoo ”festariasu”, eihän minulla ole mitään ajatusta mikä sellainen voisi olla?! Hmmm.. mitä hipsterit pukevat päälleen Pori Jazzeille tai Flowhun?

Seuraavana viikonloppuna rokkaavat nuoret yrittäjät Jyväskylässä, sillä edessä on valtakunnallinen Get Together 2016 -kohtaaminen. Jotenkin oma nimi on lipsahtanut samaan listaan huikeiden yrittäjä- ja päättäjäpersoonien kanssa, sillä mukana on mm. Saimi Hoyer ja Nasima Razmyar. Tapahtuman virallinen ilmoittautumisaika on jo mennyt, mutta ehkäpä jos on nopea niin vielä pääsisi mukaan!

Toukokuun viimeisenä viikonloppuna on Business Spring Festival, jossa olen mukana järjestelykoplassa. Omalle tontilleni kuuluu mm. juhlatilan somistaminen. Pinterest-taulu ”Summer Party” antaa osviittaa fiiliksestä, jota tavoittelen. Kukkia, valoja ja tyylikkään kepeää fiilistä on hakusessa, vähän jo jännittää millaiseksi lopputulos muodostuu. Jos en ihan kamalasti mokaa, niin lupaan ottaa muutamia kuvia ja jakaa tunnelmia täällä blogissa 😉

Sellainen vähän erilainen bisnesbileputki on siis edessä, vähän jo hengästyttää tulevat viikot etukäteen. Mutta onneksi viikot saan vetää verkkareissa lasten kanssa, niin pysyy hyvä balanssi päällä. Tätä kirjoittaessa tajusin juuri, että ilmeisesti tänä kesänä ei ole luvassa ainoitakaan häitä. Pitää siis yrittää ottaa kaikki ilo irti näistä hieman erilaisista kesäjuhlista!

 

Saatat pitää myös

10 Kommentit

Anna T 12 toukokuun, 2016 - 3:02 pm

Voit konsultoida minua tuon festariasun suhteen, kävin festareilla jo liitukaudella. Kaapin perältä saattaisi löytyä jopa autenttinen farkkuliivi nimmareineen.Popedankin. Olisi hipsteriä!
Mutta oikeasti, kuulostaa todella kiinnostavalta festaroinnilta tuo sinun putkesi, mahtavaa!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 15 toukokuun, 2016 - 7:56 am

Kiitos, Popeda-paita olisi kieltämättä ollut kova! 😀

Reply
Taivaldeco 12 toukokuun, 2016 - 8:00 pm

Kuullostaa erittäin mielenkiintoiselta ja touhukkaalta tämä kuluva kuukausi. Innolla odottaen maistiaisia juhlatilan somistamisesta, ja tsemppiä hyvin se menee Kerttu! Ihanaa toukokuun jatkoa.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 15 toukokuun, 2016 - 7:57 am

Nyt on festarikesä korkattu ja täytyy sanoa, että tälläiset festarit ovat eniten omaan makuun. Asiaa ja viihdettä sopivassa suhteessa 🙂 Laitan kuvia, vähän jo jännittää millainen kokonaisuus tulee!

Reply
zubi 12 toukokuun, 2016 - 9:35 pm

Ihan huikee putki, ja olisipa kiva päästä itsekin tuonne PINGiin. Pidä hauskaa!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 15 toukokuun, 2016 - 7:58 am

Ensi vuonna Ping Helsingin content guru-hakemus vetämään, suosittelen!

Reply
zubi 12 toukokuun, 2016 - 9:36 pm

… niin ja jos joskus pääset Pori Jazzeille asti, niin otapa yhteyttä, mulla löytyy kokemusta aina vuodesta 83 asti. 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 15 toukokuun, 2016 - 7:58 am

Kiitos Zubi! Otan varmasti konkariin yhteyttä, kun Poriin tulen. Ei tänä kesänä, mutta ehkä seuraavana 😀

Reply
Sini 13 toukokuun, 2016 - 7:11 pm

Hei, asiani ei liity festareihin, vaan kyselen Linie design matostasi. Lähteekö teidän matosta imuroitaessa valkoista ”nukkakarvaa”? Meidän samanlaisesta matosta irtoaa ihan reippaasti tuota nukkaa. Inhottava kun imurin suutin on valkoisessa peitteessä. Uutena matosta irtosi karvaa vaatteisiinkin, varsinkin konttailevan pojan asuihin, mutta myös kaikkien muiden asuihin jotka matolla istuvat. Toivoin niin että tämä matto olisi ollut pitkäikäinen sijoitus, mutta ei kyllä hyvältä näytä. Lisäksi oletin että matto pysyisi vielä paremmin paikoillaan, mutta meidän lapsiperheessä matto liikkuu kyllä paikoiltaan. Ja vauvan puklu ei ole mitenkään helppo puhdistaa.;) Aikaisemmasta karvalankamatosta lähti tahrat huomattavasti helpommin. Voihan kääk sanon minä.:D Onko meille sattunut vaan huono yksilö?

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 15 toukokuun, 2016 - 8:00 am

Hei Sini!

Nukkaa lähtee vähän, mutta ei mitenkään niin häiritsevästi, että hermo palaisi. Ystäväni kertoi, että heidän Asko Mixed-matto lopetti nukkaamisen muutaman kuukauden käytön / imuroinnin jälkeen, toivotaan samaa. Meillä matto pysyy kyllä hyvin paikoillaan, tosin sen päällä on 45 kiloinen marmoripöytä. Oletko harkinnnut jarrumattoa alle?

Reply

Jätä kommentti