Uusi ystäväni AJ

by Kerttu

Terveiset Långvikistä, täällä on juuri aloitettu uusi päivä hotellin aamiaisella. Jotain taikaa tässä paikassa on, aika on mennyt ihan supervauhtia ja on ollut niin mukava tavata blogimaailman uusia ja vanhoja tuttavuuksia. Kiitos vielä kaikille hauskasta seurasta!

AJ-1-4

Ennen kotimatkaa halusin vielä julkaista tämän postauksen, joka oli tarkoitus saada eetteeriin jo eilen, mutta PING Helsingin tunnelma vei mukanaan. Ajoin muuten Jyväskylästä Kirkkonummelle Käpylän (!) kautta, kun puhelimen navigaattori jumittui kriittisessä paikassa. Kyllä siinä tuli oikein konkreettinen muistutus tästä some-kännykkähuumassa elosta, että aina pitäisi olla suunnitelma B, jos tekniikka pettää. Minun Plan B löytyi auton hansikaslokerosta, nimittäin ikivanha kunnon Tomtom-navigaattori, joka ohjasti minut perille iPhonen petettyä.

AJ-1

Mutta nyt itse asiaan! Aika moni teistä arvasikin oikein, että kaikista ihanista kuvaamistani Louis Poulsen-valaisimista, päätin lunastaa omakseni AJ-jalkavalaisimen. Se on ollut sisustusunelmani jo todella monen vuoden ajan ja nyt päätin, että on sen aika toteutua. Värin valitseminen oli haastavaa, mutta sitten kuitenkin päädyin klassiseen valkoiseen. Tämä on niitä huonekaluja, jotka toivon säilyvän meillä vuosikymmeniä ja valkoiseen ei vain voi kyllästyä.

AJ-1-3

Niin kuin usein käy, uusi huonekalu saa aikaan sisustuksen ketjureaktion. Meillä meni koko makuuhuoneen järjestys uusiksi, jotta sain AJ:n sinne ja tykkään lopputuloksesta hirmuisesti! Kuvaan ensi viikolla makkarin uuden ilmeen blogiinkin, niin saatte katsoa onko uusi järjestys teidänkin mielestä vanhaa parempi. Ainakin vaihtelu virkistää, se on varma!

AJ-1-2

Nyt on aika sanoa heipat Långvikille, pakata kassit ja lähteä kohti kotia. Kolmen tunnin ajomatkan jälkeen on luvassa yksi reissuelämän kohokohdista eli kotiinpaluu. Ja vaikka onkin ihan sunnuntaifiilis, niin onnea on elää lauantaita!

Ps. Snapchatin MyStoryssa PING Helsingin tunnelmia seuraavan 24 h ajan, käy kurkkaamassa @kerttup.

Saatat pitää myös

3 Kommentit

Irina 14 toukokuun, 2016 - 11:54 am

Oli ihana vihdoin tavata ihan livenä. Ihana Kerttu! <3 🙂

Reply
Raili 14 toukokuun, 2016 - 2:35 pm

Suloisen kaunis lamppu. Valkoinen on väreistä paras.

Reply
Satu 14 toukokuun, 2016 - 8:42 pm

Oi että miten uusi ystäväsi onkin kaunis!? ja valkoisena kyseisestä lampusta haaveilen itsekin.

Kysymys tuosta rar keinusta, on kaunis mutta onko myös käytännöllinen? Nyt vepsäläiseltä saisi -100e niin tuota mietin kovasti.. Kiitos vastauksesta. Ihana on blogisi!

Reply

Jätä kommentti