Ihaninta on juuri nyt

by Kerttu
Ihaninta on juuri nyt
Ihaninta on juuri nyt

Aurikoista sunnuntaita!

Nyt on juhlat juhlittu. Ilta oli oikein onnistunut ja todellisten prinsessojen tavoin lähdimme ystäväni kanssa kurpitsavaunuilla taksilla kotiin puolen yön jälkeen. Aamulla olen saanut herätä hiljaiseen taloon, sillä tytär on mummolassa ja mies töissä. Asuvalinta vaihtui pikkumustasta värikkääseen Your Facen mekkoon:

Hugo on myös kiinnostunut naisten muodista ja änkeää kuononsa joka paikkaan 😉

Sain pienen palovamman kihartessani ystäväni hiuksia ja lähdin juhliin elegantisti pakastevihannespussi vasemmassa kädessäni 😀 Onneksi kipu helpotti jo ennen varsinaiselle juhlapaikalle siirtymistä, vaikka olisihan se ollut todellinen ”icebreaker” keskustelun aloittamisessa.

Sisustusrintamalla olen iskenyt silmäni Anttilan valikoimissa olevaan Anno-sarjaan. Kaikki lähti liikkeelle viattomasti serveteistä.

Graafiset mustavalkoraidalliset servetit olivat yhtä aikaa kauniit ja edulliset. Tämä kuosi sopii niin arkeen kuin vähän juhlavampaankin kattaukseen.

Pakkauksessa lukee ”Ihaninta on juuri nyt”. Se on hyvä slogan arkipäivään. Serveteistä innostuneena kurkistin, mitä muuta Anno-sarja tarjoaa modernin sisustuksen ystävälle.

Kuvat täältä.

Ja olihan siellä vaikka mitä! Tyynyjä, keittiöpyyhkeitä ja mattoja. Tämä sarja on sellainen, jota pitää käydä joku päivä ihan paikan päällä ihmettelemässä. Minusta on mukavaa, että ihan markettivalikoimien mallistot ottavat harppauksia eteenpäin ulkonäöllisesti ja laadullisesti. Nämä tuotteet ovat niitä arkisia perusjuttuja, joiden täydentäminen käy kätevästä kauppareissulla.

Onko teille Anno jo tuttu?

Nyt hyödyntämään hiljainen talo eli siivoamaan 🙂 Onko joku muu yhtä pöhkö, että kokee yksin siivoamisen rentouttavaksi laatuajaksi?

Saatat pitää myös

0 Kommentti

H 20 tammikuun, 2013 - 1:20 pm

Voi kyllä, täällä ilmoittautuu yksi! 🙂 Ja ihania nuo Annon uutuudet. Pitää käydä netti-ikkunashoppailemassa. ;D

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 20 tammikuun, 2013 - 4:27 pm

Hyvä, etten ole ihan ainoa 🙂 Netti-ikkunashoppailu onkin aika hyvä termi!

Reply
Sanna/Kohti kotisaarta 20 tammikuun, 2013 - 1:59 pm

Kävin kurkkimassa noita Annon uutuuksia jo paikan päällä ja mukaan lähtivät nuo kolmanneksi alimman kuvan keittiöpyyhkeet. Myös lakanat ja pyyhkeet samalla kuosilla iskivät kovin tähän osoitteeseen, mutta toistaiseksi hillitsin itseni:-)

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 20 tammikuun, 2013 - 4:28 pm

HIenoja kuoseja tosiaan. Pitää ehkä käydä itsekin jotain kotiuttamassa 🙂

Reply
Anonymous 20 tammikuun, 2013 - 2:53 pm

Mikä teidän olohuoneen lattiavalaisin on merkiltään/nimeltään?

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 20 tammikuun, 2013 - 4:28 pm

Valaisin on ostettu Ellokselta vuosia sitten, eikä sitä enää näy valikoimassa.

Reply
Anna 20 tammikuun, 2013 - 5:41 pm

Ainakin lakanat ovat ihan laadukkaita, kestivät hyvin myös rumpukuivauksen. Sittemmin hankittiin uusi sänky ja lahjoitin siskolleni, joka jaksaa ne vielä mankeloidakin, ja edelleen, useamman vuoden jälkeen, ovat hyvässä kuosissa ja ryhdissä.

Nämä uutuudet ovat aika kivoja, katselin niitä jossain muussakin blogissa. Voisin käydä Kodinykkösessä katsomassa ihan paikan päälläkin. Olen itse asiassa Keskolla töissä, joten henkilökunta-alet olisi varmaan ihan hyvä syy kotiuttaa jotain? 😉

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 20 tammikuun, 2013 - 6:57 pm

Kiva kuulla käyttökokemuksia! Meillä on käytössä tuplaleveä peitto ja harmittaa, kun monia kivoja pussilakanoita ei saa siinä koossa. Henkilökunta-ale kuulostaa hyvältä 🙂

Reply
Irina - White & Fresh 21 tammikuun, 2013 - 12:44 am

Annolla on aivan ihania tuotteita, itse hankin taannoin merkiltä patakintaat. 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 21 tammikuun, 2013 - 11:17 am

On ne sieviä! Hitsi, kun sitä aina innostuu 😉

Reply
JuttaEmilia 21 tammikuun, 2013 - 2:15 pm

Hei, ihanan näköistä – ja jotenkin todella yksinkertaisen kaunista. Huomaan kerta toisensa jälkeen aina, miten yksinkertainen saa syttymään. Löysin blogisi toisen kautta, ja suosikiksi pääsit heti. Täältä sai jo ensikerralla useamman hyvän idean omaan kotiin, KIITOS!

Terkuin, JuttaEmilia osoitteessa dreamtomorrow-livetoday.blogspot.fi

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 21 tammikuun, 2013 - 10:51 pm

Kiitos ihanasta kommentistasi, tulipa hyvä mieli! Kiva, että viihdyt juttujeni parissa. Täytyypä tulla vastavierailulle blogiisi 🙂

Reply

Jätä kommentti