Hyvässä iskussa

by Kerttu

isku

Tällä viikolla oli Iskun ja Keittiömaailman kutsuvierasilta Jyväskylässä, joka kokosi 400 sisustuksesta kiinnostunutta tyyppiä saman katon alle. Kun kivenheiton päässä kotoa on tarjolla herkkuja kotiin, vatsalle ja sielulle, eihän se auta kun kiittää kutsusta ja kiiruhtaa paikalle.

isku-8

Isku on kuin suomalaisen huonekalualan klassinen herrasmies, tavallaan iätön, vaikka onkin perustettu jo vuonna 1928. Tarjonta on tyylikästä, moneen makuun sopivaa ja ennen kaikkea hyvin pitkälle kotimaista.  Herrasmiestyyliin Isku ei ole kiilannut trendijonossa ensimmäiseksi, vaan luottaa ajattomaan linjaansa.

isku-9

Se, että Isku ei välttämättä ole profiloinut trendien harjalla keikkujana, ei tarkoita sitä, etteikö sieltä saisi juuri tämän päivän ja tulevaisuuden kodin sisustusta. Itse pääsin yllättymään, että Jyväskylän liikkeen valikoimaan kuuluu myös ihana Lundia!

isku-10

Näissä tilaisuudessa parasta antia on sen, että pääsee keskustelemaan eri valmistajien edustajien kanssa. Keittiöiden uudet trendit kiinnostavat aina ja jälleen konkretisoitui se, kuinka paljon paljon tekniset asiat ovat menneet eteenpäin viidessä vuodessa eli ajasta, kun itse rakensimme. Silloin ei esimerkiksi puhuttu aamiaiskaapeista mitään ja nyt sellaisen voi integroida toimimaan napin painalluksella!

picmonkey-collage-4-2

Aika kätevää, vai mitä! Kolmoskuvassa hylly ei ole laskeutunut ihan alas saakka ja ylhäällä olevaan kaappiin voi kätkeä kahvinkeittimen.

suomi100

Iskussa korostuu kotimainen muotoilu ja heidän järjestämänsä Suomi100-muotoilukilpailu on ylistys suomalaiselle designille. Kuvassa näkyy kisan voittaja eli Mika Toivasen suunnittelema ISOHALI-nojatuoli, joka veistoksellisuutensa vuoksi on todellinen olohuoneen katseenvangitsija. Kaikki finalistityöt löydät täältä.

isku-11

Yksi illan ohjelmanumero oli Teuvo Lomanin stailausnäytös, jossa hän konkretisoi yleisölle, miten pienillä kikoilla voi muuttaa kodin tunnelmaa. Melinan kanssa keskityimme koeistumaan sohvia ja yhtäkkiä huomasimme, että yksi koeistumishetki venähti yli tunnin mittaiseksi. Ihanaa, kun kerrankin sai jutella rauhassa, eikä ollut kiire minnekään. Puoli kymmenen aikaan illalla totesimme toisillemme, että ei ihan ehdittykään kotiin lasten iltanukutuksille. Harmi ;D Melinalla on muuten menossa ihan mielettömän ihana rakennusprojekti, kunhan he pääsevät vuoden alussa muuttamaan, niin hänen Minishow-blogissa on luvassa paljon sisustusjuttuja moderniin makuun.

isku-12

Nyt on taas ladattu inspiraatiota marraskuun pimeyteen. Hyväntuulisena iltana oltiin tietysti hyvässä iskussa, koska luulen, että Iskun henkilökunta ei ole koskaan kuullut yhtään vitsiä yrityksensä nimestä. Siis Isku-yrityksen 😀

Saatat pitää myös

2 Kommentit

Kukkaisa 19 marraskuun, 2016 - 2:42 pm

Hiukan huvittaa aamiaskaappi asia. Kolme ja puolivuotta ollaan asuttu ”uudessa” kodissa ja itselle oli rakennus/suunnittelu vaiheessa ehdoton asia että saadaan keittiöön aamiaskaappi. Kovasti ollaan siiyå tykätty ja jos nyt rakennettas niin olis taas listalla.

Reply
Lanttuleikkuri 22 marraskuun, 2016 - 10:15 pm

Touvo on ihan mieletön. Olen nähnyt hänet livenä monta kertaa ja kerran tein sen mitä kukaan julkkis ei halua, menin kertomaan hän on aivan ihana ja kiitos kun sain kertoa sen hänelle. Ja mitä tekee Teuvo ? Halaa. Superhyvä sisustaja, jälki niin kaunista, sanavalmis tilanteeseen kuin tilanteeseen.
Jos olisin mies jne pokaisin ehdottomasti Teuvon.

Reply

Jätä kommentti