Kysy sinä, minä vastaan!

by Kerttu

Tällä hetkellä on tosi hyvä fiilis bloggaamisen ja töiden suhteen. Kollegoille, jotka ovat kyselleet fiiliksiäni töihin paluusta, olenkin vastannut, että aika mahtavaa kun saa tehdä töitä työajalla. Elämä on paremmin suunniteltavissa ja hallittavissa ja kun lapset ovat kotona, voin keskittyä täysillä heihin. Blogi on ollut osa arkea ja juhlaa jo kohta neljän vuoden ajan. Välillä sitä itsekin hätkähtää, kuinka paljon ja välillä myös avoimesti on tullut asioista kirjoitettua. Mutta sellainen minä olen, eikä tätä hommaa voi tehdä kuin olemalla oma itsensä.

lidlkukat-7

Te olette siellä ruutujen toisella puolella eläneet ja ihmetelleet mukana. Pakko myöntää, että välillä on ollut liian isoja viiveitä kommentteihin vastaamisessa, aikapulassa on vain prioriosoitava uusi postaus niiden edelle. Kaikki ajatukset ovat kuitenkin aina huolella luettu. Nyt haluaisin antaa suunvuoron teille, rakkaat lukijat.

Haluaisin vastata teidän kysymyksiin ja postaustoiveisiin, jos sellaisia on! Mikä ihmetyttää, innostaa tai mietityttää? Se voi koskea mitä vain blogini aihepiireihin sopivaa, joten antakaa palaa. Samalla olisi ihana kuulla pari sanaa sinusta: kuka olet ja mistä asioista pidät (blogissani ja elämässä muutenkin). Riippuen kysymysten määrästä, vastaan joko kommenttilaatikossa tai omassa postauksessaan.

Nyt toivottelen oikein mukavaa perjantaita. Aamukahvin tippuessa kirjoitin päivän to do-listan ja se on sellainen, että on aika kääriä henkiset hihat ja ryhtyä toimeen. Mutta ensin se kahvi, eikös niin!

Saatat pitää myös

12 Kommentit

Emmi 18 marraskuun, 2016 - 10:26 am

Hei Kerttu,

blogi on aina positiivinen ja valoisa. Minä olen ihmetellyt vain sitä, mistä hankit ihanat leikkokukkasi? Rakastan kukkia, mutta tyypillisissä asiointipaikoissani eli marketeissa on vain nuupahtaneita ruusuja ja neilikoita. Minne asti täällä täytyy mennä, että saa kukkailoa kotiin?

Reply
Anni / Mäntyrinne 18 marraskuun, 2016 - 11:05 pm

Moikka!
No, miksi itse palaan tänne kerta toisensa jälkeen, on se että siun blogi on aina jotenkin niin inhimillisen ja elämänmakuisen kaunis, että nautin vielä enemmän kaikista kauniista kuvista, kun nekin tuntuu aidoilta ja kodikkailta. Itse mietin kovasti juuri sitä, miten löytää se oma tyyli ja aitous blogiin. Oon itse vasta ihan alussa blogin kanssa, kun maaliskuussa vasta aloitin, ja vaikka oonkin todella innoissani siitä, mietin välillä, että tuleekohan tästä mitään ja saakohan kukaan tästä mitään irti. Niin siis että, miten löysit sen oman tyylin kirjoittaa ja toteuttaa blogia?
Niin ja olen Anni,elämä koostuu kodin, taaperon, miehen, raksan ja lopun koulun luomista palasista. Rakastan kaikkea kaunista, ja tykkään kaipaan myös itse välillä luoda jotakin sellaista. 🙂

Reply
Tiina 18 marraskuun, 2016 - 12:06 pm

Hei. Kenen tekemä on tuo ihanan iso taulu?

Reply
Sofia 18 marraskuun, 2016 - 3:02 pm

Sinulla on niin ihana blogi! Täytyy myös sanoa että vastaat todella asiallisesti negatiivisiin kommentteihin joita tulee taatusti jokaisessa blogissa, et alistu ja ala haukkumaan takaisin niinkuin jostain muista blogeista saa lukea. Just nuin jättää vaan omaan arvoonsa typerät kommentit ja toivottaa hyvää päivän jatkoa takaisin! ;)Olisi kiva lukea kylpyhuone ja saunapostauksia 🙂 Olisi kiva myös lukea minkälaisia valintoja tekisit jos nyt alkaisitte rakentaa, tulisiko muotihittejä betonilattiaa/seiniä, vaneria yms.? 🙂

Reply
Jenni/big mamas home 18 marraskuun, 2016 - 4:00 pm

Hei. Olen ihan uusi lukija, tämä taitaa olla kolmas postaus, jonka sinulta luen. Päädyin tänne, kun etsin uusia blogeja lukulistalleni. Kivalta blogilta vaikuttaa ainakin näin toistaiseksi.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 23 marraskuun, 2016 - 4:10 pm

Kiitos ja tervetuloa! <3

Reply
Kaisa 18 marraskuun, 2016 - 7:37 pm

Pidän blogistasi juuri tällaisena kuin se on. Blogisi on lempiblogini, aiheesi mielenkiintoisia, vaihtelevia ja postaukset ovat laadukkaasti toteutettuja. Parasta on hyväntuulinen ja aito tyylisi! Ja tuo aiemmin jo kommentoitu ihana tapasi vastata kurjiinkin kommentteihin, provosoitumatta, ja huumoriakin sopivasti viljellen 🙂 Toivon edelleen näkeväni sisustukseen ja kotiin liittyviä postauksia, matkailua, elämän eri alueita, mitä meille lukijoille haluatkaan jakaa. Mökkiprojekti kiinnostaa kovasti, koska olemme vastikään itse rakentaneet pienen saunamökin, ja tontti odottaa isompaa mökkiä lähivuosina 🙂 Samoin wc- ja kylppäripostaukset kiinnostavat erityisesti tiettyjen oman perheen remonttitarpeiden vuoksi. Ja kotiseudusta on keskisuomalaisena aina kivaa lukea 🙂 Kiitos Kerttu arkeni piristyksestä! Sinun tarinasi ja kuvasi ovat ihana osa minun omaa aikaani.

Terveisin reilu nelikymppinen lukijasi, äiti, vaimo, työstään hirmuisesti tykkäävä aikuinen nainen, sisustuksen ja kauniiden asioiden rakastaja, satunnainen kokki/leipuri, liikunnan ja lukemisen harrastaja – näin muutamalla sanalla kuvattuna 🙂

Reply
Sanna /Inspired by love 18 marraskuun, 2016 - 8:05 pm

Ihana Kerttu! <3 Kysyisin minkä sohvan meinaatte hankkia olohuoneeseen? 🙂

Reply
Vivi 18 marraskuun, 2016 - 10:17 pm

Luen paljon blogeja, mutta olen muuten ehkä epätyypillinen ihminen, sillä sometukset ym. eivät ole lainkaan minun juttuni. Olen oikeasti lukenut juttujasi varmaan joku kolme vuotta, mutta kerran aiemmin kommentoinut, en juuri koskaan sitä tee. Eksyin joskus googlen kautta, en muista mitä etsin, mutta sillä tiellä ollaan. Sinun blogisi on lähes poikkeuksetta ensimmäinen, johon pistäydyn. En osaa mitään erityistä syytä sanoa, kaunis koti ja kirjoitukset sekä myös lähes samanikäiset kuopukset ainakin. Lisäksi taidan olla vähän samanlainen haaveilija kuin sinäkin, milloin on uusi koti rakentumassa ja milloin mökki. 🙂 Minuakin voisi kiinnostaa mitä tekisit toisin, jos rakentaisitte uudelleen?

Reply
Tarja 18 marraskuun, 2016 - 10:49 pm

Hei Kerttu. olisin kiinnostunut tietämään, minkälaisilla kameroilla ja oheissysteemeillä otat kauniit ja valoisat kuvasi. Kameran merkki, objektiivit jne. Tervetuloa tutustumaan myös blogiini http://www.kotiporstua.blogspot.fi ?

Reply
Nippe 18 marraskuun, 2016 - 10:53 pm

Kiinnostaisi tietää oliko teillä stokke steps tuoli vai muistanko väärin? Mitä olet pitänyt siitä? Meillä 5kk vauvelilla se ja muistan nähneeni tuolin jo teillä aiemmin

Reply
Musufiina 19 marraskuun, 2016 - 10:33 pm

Hei, täällä kommentoi kahden pienen (2- ja 4-vuotiaiden) lapsen äiti, joka on myös palanut töihin neljän vuoden tauon jälkeen. Kiitos monipuolisista teksteistä sekä kauniista ja inspiroivista kuvista.
Oletko ollut tyytyväinen olohuoneen mattoon? Pysyykö matto hyvin paikoillaan pienen lapsen touhuissa? Irtoaako siitä mitään ”nöyhtää” ? Entä puhtaanapito?
Sama matto samassa sävyssä on harkinnassa, mutta samalla epäilyttää, sopiiko lapsiperheen käyttöön…

Reply

Jätä kommentti