Yksi pitkä sunnuntai

by Kerttu

betoniset1

Jos saisi valita, koko marraskuu voisi olla vain yhtä sunnuntaita.  Hitaita aamuja, pitkiä brunsseja, villasukkia, torkkupeittoja, takkatulta ja kynttilöitä, todella paljon kynttilöitä! Jos nyt ihan tarkkoja ollaan, ei lapsiperheessä pääse ihan täydelliseen sunnuntaikuplaan, mutta pelkkä ajatuskin tuntuu hyvältä.

betoniset-6

Juuri se, että ulkona on täydellisen harmaata ja sateista, pakottaa leipomaan vuoden ensimmäiset piparit ja joulutortut (tässä luki ensin vahingossa että joulutorkut, ei kai sekään väärin olisi!). Olen tähän mennessä vähän tarkoituksella vältellyt joulua, jotta ei tulisi antikliimaksia ennen H-hetkeä. Mutta toisaalta, jos ihminen ei voi kyllästyä koko elämänsä aikana suklaaseen, pehmeisiin villasukkiin tai kuumaan kahviin, niin en pidä kovin todennäköisenä kyllästymistä vuoden ihanimpaan juhlaan reilussa kuukaudessa.

betoniset-2

Johan ensimmäinen adventtikin on viikon kuluttua, pitäähän siihen henkisesti valmistautua, jotta ei tule sitten ihan silmille. Korville tosin saa sitten tullakin, sillä joululaulut ovat ehdottomasti vielä pannassa. Kysykää vaikka perheenjäseniltäni, Michael Bubblen Christmas saa riittävän määrän soittoja joulukuussa. It´s begining to look a lot like christmas, you know!

betoniset-5

Kaikki vanhat konstini antaa Potkut marraskuun peffalle ovat yhä voimassa. Jos itsekin kaipaat jotain pientä piristystä, käypä kurkkaamassa Modernisti kodikkaan Facebookiin ja Instagramiin. Molemmissa kanavissa on käynnissä ihana betonituikkusetin* arvonta. Nyt on mentävä vaihtamaan kulahtaneet pantteriyöpöksut johonkin vähän salonkikelpoisempaan, pian saamme vieraita. Vai huomaisikohan kukaan edes mitään, jos en vaihda? 😀

Suloista sunnuntaita!

 

*Saatu Betoniset.fi. 

Saatat pitää myös

2 Kommentit

Sanna/ Sisustus COCO 20 marraskuun, 2016 - 9:21 pm

Ihanan tunnelmallista teillä.
Mä aloitten jo hyvissä ajoin joulun laiton, mutta kerään sen jo pois heti joulun pyhien jälkeen.
Mukavaa iltaa.

Reply
Minnea/Minnean muruja 22 marraskuun, 2016 - 4:17 pm

Oi, nuo tuikut on kyllä ihanat! Täytyypä käydä osallistumassa kilpailuun 🙂

Reply

Jätä kommentti