Holiday Club arvonnan voittaja + alekoodi lomalle

by Kerttu

Suuren suuri kiitos kaikille Holiday Club – loman arvontaan osallistuneille! Teitä oli niin paljon ja monella oli ihania tarinoita siitä, miksi ja kenen kanssa lomalle pitäisi päästä. Onni kuitenkin suosii tällä kertaa vain yhtä voittajaa ja hän siis saa vuorokauden majoituksen Holiday Clun Caribiaan Turkuun, liput huiman hauskaan SuperParkiin sekä rajattoman kylpylän käytön.

Meidän kaikki lomakokemukset löytyvät kahdesta postauksesta: Loma koko perheelle, jossa esillä etenkin lasten suokkijutut ja Perheloman parhaat, jossa on minun mieleisiä Turku-menovinkkejä.

Holiday club Collage

Kannattaa myös muistaa, että koodilla KERTTU15 saat 15 prosentin alennuksen majoituksesta Holiday Club Caribiasta, kun varaat 5.6.2016 mennessä. Loman voi sitten tehdä joustavasti kesän aikana, kunhan ennen 31.8.2016 lähtee reissuun. Nyt on siis hyvä sauma varmistaa oma unelmaloma koko perheelle! Tee varauksesi verkkokaupassa TÄÄLLÄ, niin saat alennuksen.

Ja sitten se onnekas voittaja… Kaisa Jaakkola kommentilla:  ”Lahjoittaisin koko palkinnon mieheni pikkusiskolle, tämä olisi ihana yllätys hänelle.” Laitan voittajalle sähköpostia! Lämmin kiitos kaikille osallistuneille <3

Saatat pitää myös

1 Kommentti

Kaisa Jaakkola 26 toukokuun, 2016 - 3:43 pm

Jes, mahtavaa! Tämä menee niin hyvään tarkoitukseen, lahjan saaja oli ikionnellinen ja todella yllättynyt!

Reply

Jätä kommentti