Moderni ja valoisa rivitaloneliö

by Kerttu

VALO kuvaus & stailaus-kohde: 

”Tämä on ollut niin hyvä koti”, huokaa kaksilapsisen perheen äiti rivitaloneliön eteisessä. Nyt kuitenkin rakennusprojekti vie heidät kohti uutta unelmaa ja lapsiystävällinen yksitasoinen huoneisto Muuramessa, Jyväskylän kupessa etsii uusia asukkaita. Tämä kohde on minulle myös merkityksellinen, sillä tästä käynnistyi VALOn tarina marraskuussa. Nyt perheen vauhtiin päässyt omakotitalon rakentaminen aktivoi myynnin uudelleen ja hyvä näin. Tämä koti pääsee alkukesän valossa ja vehreydessä parhaiten oikeuksiinsa!

Muurame rivitalo-1-11

Sata asuinneliötä tarjoaa mukavasti tilaa. Avaran olohuoneen suurista, lattiasta kattoon avautuvista ikkunoista aukeaa upea maisema pellolle, eikä rauhallinen luontonäkymä välttämättä kaipaa verhoja. ”Maisema on kuin taulu, joka vaihtuu vuodenaikojen mukaan. Usein saamme ihailla pellolla kulkevia kauriita, peuroja ja fasaaneja. Lapsille on ikioma Avara luonto-ohjelma livelähetyksenä”, hymyilee äiti.

Muurame rivitalo-1-6

Muurame rivitalo-1-7

Lattiat ovat tammiparkettia ja olohuoneessa huonekorkeus nousee yli kolmeen metriin tuoden tilaan avaruutta.

Muurame rivitalo-1

Olohuone ja ruokailutila yhdistyvät luontevaksi kokonaisuudeksi ja liukuovien takana on kodinhoitohuone, kylpyhuone ja sauna.

Muurame rivitalo-1-5

Muurame rivitalo-1-16

Keittiö on remontoitu moderniin tyyliin sopivaksi vuonna 2012. Mustan ja valkoisen rinnalla on vaalea puulaminaatti, joka tuo pehmeyttä ja kontrastia tilaan. Työskentelytasoa on molemmilla puolilla.

Muurame rivitalo-1-8

Muurame rivitalo-1-9

Pesutilat ovat kompaktit, mutta toimivat.

Muurame rivitalo-1-17

Kaikki kolme makuuhuonetta on saaneet uuden maalipinnan lähivuosina. Asunnosta löytyy runsaasti säilytystilaa.

Muurame rivitalo-1-18

Kodin terassi tarjoaa herkkua auringonpalvojille, sillä omaa rauhaa riittää ja säteet porottavat pihalle keskipäivästä iltaan saakka.

Muurame rivitalo-1-15

Tässä on koti perheelle, joka arvostaa sekä omaa rauhaa että mukavia naapureita. Koulut, päiväkoti ja kaupat ovat noin kilometrin päässä ja matka taittuu turvallisesti kevyenliikenteenväylää pitkin.

Muurame rivitalo-1-13

Tarkemmat tiedot sekä lisäkuvat kohteesta löydät Etuoven ilmoituksesta TÄÄLTÄ. Livenä kotia pääsee ihastelemaan sunnuntaina 29.5. klo 15-16.

***

Pohditko asunnon myyntiä nyt tai tulevan talven aikana? Kesä on paras aika ikuistaa koti tyylikkäisiin kuviin, kun luonnovaloa on tarjolla ja pihat ovat vehreitä. Ota yhteys ja kerromme lisää myyntistailauksesta ja valokuvauksesta.

Saatat pitää myös

Jätä kommentti