Sisustuskirppislöydöt, osa 2

by Kerttu

Helteinen hei,

Arvatkaa kuka on täällä aika fiiliksissä näistä keleistä! Jatketaanhan kuitenkin sääpäivittelyiden sijaan toisella sisustuskirppislöydöllä, joka on Muuramen Kolmonen-lipasto. Kuva ei välttämättä kerro ihan koko totuutta sen kunnosta, ikää klassikolla on vähintään parikymmentä vuotta ja se näkyy pinnassa. Myös väri on kellastunut verrattuna tyttären huoneessa olevaan uuteen samanlaiseen. Mutta jos hintaa on viisi euroa, minusta nämä kirppiskaupat kannatti tehdä!

BR lelut-1-3

Pojan huoneessa ei ole kirkasta valkoista, joten vanha lipasto sulautuu kokonaisuuteen mainiosti. Seinät ovat vaaleanharmaat ja tekstiileissä on luonnonvalkoista, joten kokonaisuus toimii ihan hyvin. Tällä hetkellä taaperomme tykkää paukuttaa kaikenlaista ja kokeilla, millaisia ääniä mistäkin kuuluu. Siinä mielessä tällainen vitosen lipasto on kivempi sijoittaa keskelle leikkejä, kun tuliterä 400 euron kaunotar. Täyspuisen lipaston voi toki fiksata kuntoon ja sellainen on meilläkin jossain vaiheessa edessä.

Ensimmäisen postauksen sisustuskirppislöydöistäni löydät TÄÄLTÄ.

Saatat pitää myös

10 Kommentit

Paula 24 toukokuun, 2016 - 3:16 pm

Hei,

olipas mahtava loyto! Asun ulkomailla ja minulla on taalla kaksi Muuramen lipastoa, jotka olen saanut vanhemmiltani. Ne ovat jo sen verran kuluneet, etta ne pitaisi kunnostaa. Olisiko sinulla vinkkeja maalauttamiseen liittyen… jotta arvokkaista lipastoista saisi entisiensa kaltaiset? Kiitos!

Reply
JohannaT 24 toukokuun, 2016 - 9:57 pm

Minuakin kiinnostaisi näiden oikeaoppinen kunnostaminen; meillä esikoisella vanhat Muuramen lipastot ja pöytätaso, jotka vaatisivat laittoa. Olen ajatellut, että uusi maalipinta täytynee jättää ammattilaisen hoidettavaksi?

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 25 toukokuun, 2016 - 11:19 am

Hei, mahtava idea! Otan asiasta selvää ja rapostoin blogiin, kuinka vanha Muurame kannattaa kunnostaa 🙂

Reply
Ruut 24 toukokuun, 2016 - 3:35 pm

Aika huippu löytö! Muistan, kun lapsuuden kotona vanhempien makuuhuoneessa oli tuollainen Muuramen vaalea lipasto. Se on ottanut myös kellastumista pintaansa, mutta on tyylikäs vieläkin! 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 25 toukokuun, 2016 - 11:20 am

On tässä vaan uskomattoman ajaton design. Ja uskon, että pinta saadaan fiksattua 🙂

Reply
Hanna/ Pastellimaja 24 toukokuun, 2016 - 3:38 pm

No wau mikä löytö! Ja joo todellakin pienten välillä holtittomaan kokeilevaan leikkiin ovat ihan omiaan jo vähän elämää nähneet huonekalut. Itse päivittelin aikanaan samaa esikoisen saadessa tuliterän Muuramen sängyn huoneeseensa.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 25 toukokuun, 2016 - 11:20 am

Todellakin, välillä katsoo vaan toiseen suuntaan kun poika kulkee pikkuauto kädessä ja kolistaa seiniä mennessään 😀

Reply
Laura / Heinässä heiluvassa 24 toukokuun, 2016 - 8:17 pm

Todella huippu löytö. Minun lapsuuden vastaavat lipastot odottaa uuteen kotiin pääsyä vanhempieni varastossa. Niissäkin näkyy elämisen jälki, mutta on ne vaan silti niin kivat!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 25 toukokuun, 2016 - 11:21 am

Ihana kun on huonekaluja, jotka aidosti kestävät sukupolvelta toiselle!

Reply
Tiina 25 toukokuun, 2016 - 5:56 pm

Hieno löytö. Kyllä (kotimaiseen) designiin kannattaa panostaa. Se miellyttää silmää vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen. Ja kunnostamalla saa aina freesattua ilmeen nykypäivään.

Reply

Jätä kommentti