Extremereissulle (ja pari voittajaa!)

by Kerttu

Täällä pakataan matkalaukkuja huomista minilomaa varten. Päätettiin nimittäin Minishown Melinan kanssa saada vaihtelua kotiarkeen ja hypätään lapsinemme aamulla bussiin ja suunnataan vuorokauden irtiotolle Helsinkiin!

matkalle-1

Lopputulos toki saattaa olla se, että reissun jälkeen äidit olisivat vielä toisen loman tarpeessa 😀  Vauhtia varmasti piisaa, siitä pitää huolta pikkuiset pojat 6 kk ja 7 kk sekä topakat tytöt 3 v ja 6 v. Tosijuttu on kuitenkin se, että ainakin itse olen niin maisemanvaihdon tarpeessa. Vauva-arki on intensiivistä ja pikkuinen on aika haastavassa vaiheessa. Hänen päiväunensa ovat lyhyitä ja sitä on myös pinna.  Poika haluaisi jo liikkeelle, mutta turhautuu minuutissa kun ei pääse. Onneksi tällä kokoonpanolla osaamme ottaa tarvittavalla rentoudella ja huumorilla, eiköhän saada mukavaa vaihtelua ihan jokaiselle! Tätä tosielämän komediasarjaa extremereissultamme voi seurata Snapchatista nimillä @kerttup ja @melinamarissa, heh.

matkalle-1-2

Blogissani on ollut viime aikoina pari kivaa arvontaa ja nyt on aika julistaa voittajia! Scandic – lahjakortin voitti Maisa ja Jordan – arvonnassa lykästi Tanjaa. Molemmille on jo lähtenyt sähköpostia, paljon onnea ja kiitos kaikille osallistuneille. Samalla muistuttelen, että ihana Iittala-arvonta on vielä käynnissä, klikkailehan itsesi mukaan täällä Plektra-jakkaran arvontaan.

Leppoisaa sunnuntai-iltaa! 

Ps. Jos on jotain kivoja vinkkejä, mitä voisi lasten kanssa tehdä (ilmeisesti) sateisessa Helsingissä, niin antakaa tulla! 🙂 Sää meinaa vähän sotkea meidän suunnitelmia.

Saatat pitää myös

7 Kommentit

Tiia - Littlebigthings 20 syyskuun, 2015 - 6:41 pm

Odotan innolla teidän huomisia snäppejä 😀

Reply
Hanna 20 syyskuun, 2015 - 7:47 pm

Moi! Tervetuloa Helsinkiin! Jos sade yllättää niin vierailkaa esim. Seasidessa tai Ruoholahden SnadiStadissa. Hakaniemessäkin on joku sisäleikkipuisto. Stockan lapsiparkkiin voi jättää yli 3-v muksut 1,5 tunniksi. Kannattaa soittaa keskustan Stockalle etukäteen ja kysyä miten paikka on auki (teen itse aina niin). Ja muidenkin paikkojen aukiolot on varmasti hyvä varmistaa. Stockan 8. Kerroksen ravintoloissa on helppo syödä lasten kanssa. Ei ehkä maailman siistein Nauttikaa reissusta!

Reply
Hanna 20 syyskuun, 2015 - 7:48 pm

Oho,kommentti lähti liian aikaisin: eli ravintola ei ole ehkä maailman siistein mutta toimii!

Reply
Maisa 20 syyskuun, 2015 - 8:52 pm

Hei!

Arvontavoittaja kiittää vielä, oli niin kiva ylläri! 🙂 Mukavaa Helsingin reissua!

Reply
Lanttuleikkuri 21 syyskuun, 2015 - 1:59 pm

Tervetuloa Helsinkiin !

Itse myös suosittelen saman snadi stadin huonossa säässä.
Tarjoilut ovat surkeita ja siellä on maksulliset pienet lokerikot, jotka toimii niin että aina kun avaat, joudut lisää kolikon että saat oven taas sulki.

Ostin taas, ehkä 5.s kerta, vuosilipun Korkeasaareen ja arkipäivät syksyllä ovat tosi tyhjiä. Kissalaakso on paras paikka ja siellä eläimet ovat aktiivisiakin tähän aikaan vuodesta.

Hauskaa matkaa !
Olisin ilmanmuuta ilmoittautunut kohdeoppaaksi, mutta pitää käydä töissä.

Reply
Hanni 4 lokakuun, 2015 - 9:44 pm

Hei! Mistä olet ostanut nuo ihanat tytön vaaleanpunaiset kengät?

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 4 lokakuun, 2015 - 9:54 pm

Moikka! Ne on Zarasta 🙂

Reply

Jätä kommentti