Uutta Marimekkoa kotiin

by Kerttu

Aurinkoista lauantaita!

marimekko-1-2

marimekko-1-3

marimekko2-1

marimekko-1-4

marimekko-1-6

marimekko-1-8

marimekko-1-9

marimekko-1

marimekko-1-5

Kävin pitkästä aikaa Marimekolla katsomassa uutuuksia ja päädyinkin tekemään sisustusostoksen keittiöön. Pöytämme ääressä istuu nykyään neljä ihmistä, joista yksi on muita sotkuisempi 😉 Kaipasin pöydän pinnalle jotain suojaa, sillä puolivuotiaamme rakastaa paukutella pöydän pintaan lusikalla tai leluilla. Vaikka pojasta onkin sen hauskempaa mitä äänekkäämpään, en pistänyt pahakseni sitätään, että melukin vähän vaimenisi. Marimekon Kullervo – vahakangastabletti auttaa molempiin pulmiin ja mikä parasta, näyttää myös aika kivalta! Jaottelin hääpäiväkimppuni useampaan pieneen maljakkoon ja sytytin kynttilät Iittalan Nappula-kynttiläjalkoihin. Kattauksesta tuli huoleton, mutta ripauksen arkea juhlavampi eli myös viikonloppuun mainiosti sopiva.

Täällä on vietetty viikonloppua rennoissa merkeissä, eilen pidin herkkuillan Vain elämää -ohjelman äärellä. Tänään onkin sitten saanut taistella sokerihimoa vastaan, on se vaan kamalan koukuttava aine tuo sokeri. Periksi en anna, vaan suuntaan mielummin lenkille! Mitäs muuten tykkäsitte avausjaksosta, kuka oli paras? Entäs nämä Marimekon vahakangastabletit, hitti vai huti? 

Mukavaa viikonlopun jatkoa!

Saatat pitää myös

10 Kommentit

iDiS & iNTeRiÖÖRi 19 syyskuun, 2015 - 4:57 pm

Ehdottomasti hitti ! Kauniit ja tuovat kivasti kontrastia pöydälle.

Vain elämää-ohjelma jäi väliin kun oli tätä muuta elämää kyllikseen…täytyy tsiikata tänään sitten aloitusjakso 🙂 Iloa viikonloppuun <3

Reply
Miia 19 syyskuun, 2015 - 5:10 pm

Ehdottoman hienot, tekee itsekin mieli mennä ostoksille!

Reply
Sari 19 syyskuun, 2015 - 5:55 pm

Oi, ihanat tabletit! Meillä suositaan vahakangastabletteja kissojen takia, ja nämä sopisivat sisustukseen loistavasti! Pitääkin käydä hypistelemässä livenä 🙂

Reply
Anu 19 syyskuun, 2015 - 5:59 pm

Ihanat. Juuri tänään mietin, että pitäisi uudistaa nuo meidän, kauan palvelleet Marimekko tabletit vähän rauhallisemman värisiin ja mietin, että onkohan Marimekolla mitään kivaa, nyt tiedän :), täytyy siis lähteä hankintareissulle.

Reply
Sanna 19 syyskuun, 2015 - 6:20 pm

Ihanat tabletit niin mun väriset. Mutta eivät mahda näyttää noin raikkailta tummanruskean pöydän päällä. Mitä luulet. Arkikäyttöön olisivat kivat. Vain Elämää tuli katottua vaikka ensin aattelin ettei ole minun suosikki artisteja kuin viki ja antti, mutta oli yllättävän hyvä eli ensi perjantaina uudestaan. Oliko tabletteja valkoisena? Kivaa viikonloppua ☺?

Reply
Hanna/ Pastellimaja 19 syyskuun, 2015 - 6:40 pm

Meillä on myös Marimekon vahakangastabletit arkikäytössä, samaiseen paukutteluun aikoinaan hankitut. Hyvin ovat kestäneet ketsuppiroiskeet sun muut, vaikka niiden imeytymisestä tablettiin mua varoiteltiinkin etukäteen. Vai lienkö sitten vain ollut aina ajoissa luutun kanssa paikalla :). Mekin saimme eilen Vain elämää näkymään tänne Walesiin, tuli niin yllärinä, etten ehtinyt edes herkuilla varautua 🙂

Reply
Katja / rakkain terveisin 19 syyskuun, 2015 - 8:56 pm

Kivat tabletit, sopii tosi hyvin!

Reply
Kristiina Kortelahti 20 syyskuun, 2015 - 10:16 am

Tabletit ovat tosi ihanat, tykkään kovasti.
Vain Elämää tuli katsottua ja paras oli mielestäni ehdottomasti Antti Tuisku!

Reply
Miina 20 syyskuun, 2015 - 8:23 pm

Kivat tabletit. Sopisivat ehkä jopa meidän mustalle pöydälle. 🙂

Reply
Lanttuleikkuri 21 syyskuun, 2015 - 2:01 pm

Tabletit ovat koukuttavia…

Ostin reilu vuosi sitten Tukholmasta Burkan myymälästä upeat joulutabletit. Ne oli meillä pöydässä vielä helmikuussakin, kun ne oli niin kivat. Kohta ne voi taas kaivaa esille.

Ehdoton hitti !

Reply

Jätä kommentti