DSW-tuoli olohuoneessa

by Kerttu

Keskustelin tässä eräänä päivänä työkaverin kanssa sisustuksesta. Hän kysyi, että hankinko paljon uutta tavaraa kotiin. Kysymys on aiheellinen, sillä vastaus on, että toivottavasti en. Hyvät sisustuselementit toimivat huoneesta toiseen ja vuodesta toiseen. Vaikka blogissa paljon sisustukseen liittyvästä haaveilen, ei tämä ole ostoslista. Olen tullut valikoivemmaksi ja harkitsevammaksi vaate- ja sisustusostoksissa. Pyrin laatuun ja tiettyyn ajattomuuteen, mutta kyllä välillä tulee niitä hutiostoksiakin.

Hyvä esimerkki kauniista huonekalusta on Eamesin DSW-tuoli. Se on ollut meillä työhuoneessa, mutta innostuin sovittelemaan sitä myös olohuoneeseen lisäistuimeksi.

Meillä on hyvin vähän puunväriä sisustuksessa, mutta ehkä juuri siksi pidänkin niin kovasti tuolin petsatusta vaahterajalasta.

Takkapuut saavat Eamesista mukavan väriparin. Valkoinen tuoli toimii olohuoneessakin, sen selkänojalle voi vaikka heittää torkkupeiton tuomaan lämmintä tunnelmaa.

Tuoli saa hetken seikkailla olohuoneessa, ennen kuin palautan sen paikoilleen työhuoneeseen. Huonekalujen paikkaa vaihtamalla saa uutta ilmettä sisustukseen nollan euron panoksella. Onko siellä ruudun takana innokkaita huonekalujen pyörittelijöitä? Jos tuttavapiiriäni mietin, niin en ole ollenkaan “pahimmasta” päästä 😉

Saatat pitää myös

0 Kommentti

Sanna Pänkäläinen tammikuu 22, 2013 - 5:55 pm

Täällä vaihdellaan paikkoja myös! Mikäs sen parempaa. 😉 Mattoja lähinnä on tullut raahailtua ja testattua (ja mies katsoo ihmetellen vieressä). Monesti on, että kun siirtää vanhan huonekalun uuteen paikkaan, siitä tulee kuin uusi. Myös itse tykkään tuosta DSW tuolin puunväristä, se tuo kivasti lämpöä, kuten myös meillä RAR keinutuoli, jonka jalka vahingossa sopi parvelle meneviin tikkaisiin! 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas tammikuu 22, 2013 - 6:42 pm

Miehet ei monesti osaa arvostaa sitä “nostetaan tämä kaappi/sänky/sohva tuonne toiselle seinälle ja sitten puolen tunnin päästä takaisin, kun ei se ollutkaan niin kiva”. 😉

Reply
zubi tammikuu 22, 2013 - 7:58 pm

Tuo tuoli on kyllä NIIN kaunis, upean väriset nuo jalat!! Minä tykkäisin vaihtaa huonekalujen paikkaa, mutta piano estää aika tehokkaasti järjestyskokeilut ainakin olkkarin puolella. Se on kaunis, mutta hieman haastava sisustuselementti.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas tammikuu 22, 2013 - 8:51 pm

Pianoa ei niin vain nostellakaan ja monesti kodissa on vain se yksi seinä, jonne sen sijoittaa. Mutta on se kaunis ja iloa tuottava soitin 🙂

Reply
IMAGE black and white tammikuu 23, 2013 - 8:36 am Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas tammikuu 23, 2013 - 6:44 pm

Kiitos Image, haaste otettu vastaan!

Reply
Riikka Sisustus-Inredning tammikuu 23, 2013 - 10:52 pm

Täällä ilmoittautuu kans yksi huonekaluja huoneesta toiseen roudaava 🙂 ja välillä siirretään huvilalta kotiin ja päinvastoin, halpaa huvia!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas tammikuu 24, 2013 - 3:03 pm

Halpaa ja hauskaa huvia 🙂

Reply
Ride tammikuu 26, 2013 - 12:46 am

Meikä on aivan kauhean innokas siirtelemään huonekaluja! Mä en vielä toista samanmoista tiedä. Tuo tuoli on niin ihana!

Reply

Jätä kommentti