Kohti visuaalisesti viehättävää

by Kerttu

Kun uudenvuodenaattona perustin blogini, minulla oli visio siitä miltä toivoisin sen näyttävän. No, vielä ei olla ihan siinä… Pienin askelin kohti visuaalisesti miellyttävää ulkoasua.

Muokkasin tuota oikeaa sivupalkkia niin, että nyt siellä näkyy suora yhteys Facebookiin (99 tykkääjää, kiitos!) ja päivitin myös lempiblogejani näkyvyville. Jos huomaat jonkin huippublogin puuttuvan, niin vinkkaathan siitä minulle, lista on vielä vielä kesken.

Sivupalkista löytyvät myös linkit Blogloviniin ja Blogilistalle. Itse ainakin tykkään seurata blogeja molempien noiden apuvälineiden kautta, kun yhdellä silmäyksellä näkee päivittyneet lempiblogit. Hyvä tapa on myös kirjautua lukijaksi. Nämä ovat myös mukava tapa bloggaajana pysyä vähän kärryillä, kuinka paljon lukijoita on. Tilastojen kertoma kolme viikkoa ja yli 30 000 käyntiä tuntuu utopistiselta, mutta myös kannustavalta.

Teemoittain blogistani voi hakea kirjoituksia ”tunnistepilvestä”, sana on sitä isommalla, mitä enemmän siitä on kirjoitettu. Blogini hakee koko ajan oikeaa suuntaa ja nyt olen jo vähän oppinut, millaiset kirjoitukset ovat ominta linjaa.

Tein myös eilen löydön ja pelastin kommentteja, jotka olivat menneet jostain käsittämättämästä syystä roskapostin joukkoon. Nyt ne on siirretty sinne, minne ne kuuluvatkin. Olen julkaissut ja toivottavasti myös vastannut jokaiseen kommenttiin, jota olen saanut. Sama avoin ja asiallinen linja toivottavasti myös jatkuu 🙂

Otan mielelläni vinkkejä ja ideoita blogin ulkoasuun ja luettavuuteen. Kiitos seurasta tähän saakka, tämä on vasta alkua!

Saatat pitää myös

0 Kommentti

~LOVE~ 22 tammikuun, 2013 - 11:23 am

Kivalta näyttää. Mullakin on lemppari blogilista sivupalkissa ja olen eritellyt ne vielä erikseen, Decor- Life- Sports, jne :):) Kiva tapa seurata omien lemppareiden päivityksiä 🙂

Kivaa päivää!!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 22 tammikuun, 2013 - 6:35 pm

Kiitos! Hauska idea tuo jaottelu, tosin minulla taitaa olla kaikki sisustuspainotteisia blogeja 🙂

Reply
Iisa 22 tammikuun, 2013 - 11:41 am

Hieno alku sinulla on ollutkin 🙂 Kiitos linkityksestä blogiini -pidän sitä eräänlaisena tunnustuksena! <3

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 22 tammikuun, 2013 - 6:35 pm

Kiitos Iisa <3

Reply
Irina - White & Fresh 22 tammikuun, 2013 - 11:54 am

On kunnia saada olla listallasi. <3

Reply
~LOVE~ 22 tammikuun, 2013 - 12:00 pm

<3 Sä olet ihana <3

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 22 tammikuun, 2013 - 6:37 pm

🙂

Reply
JuttaEmilia 22 tammikuun, 2013 - 2:00 pm

Niin samojen asioiden kanssa täällä painitaan. Ulkoasua on yllättävän vaikea saada esteettiseksi, vaikka mielikuva on jo valmiina – tuntuu että en saa sitä kohtaamaan täysin todellisuuden kanssa 🙂 Ja omaa linjavetoa/tyyliä tunnun hakevani edelleen.. Ehkä se siitä. Ajan kanssa muotoutuu itseni näköiseksi. Upea alku sinulla ollut! Tsemppiä jatkoonkin.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 22 tammikuun, 2013 - 6:36 pm

Haasteena on, että tekninen osaaminen ei yllä sinne minne silmä tahtoisi 😀

Reply
JuttaEmilia 22 tammikuun, 2013 - 7:26 pm

Nimenomaan! 😀

Reply
SanMa 22 tammikuun, 2013 - 2:13 pm

Minusta blogisi on selkeä ja helposti luettava jo nyt. Mun suosikkiblogeja löytyykin listaltasi, mutta laitan tähän muutaman, jota luen myös: Vastarintama, Valkoinen koti, @Maria’s, Pihkala, Ainutlaatuinen, Vaaleanpunainen hirsitalo..nämä nyt ekana tuli mieleen 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 22 tammikuun, 2013 - 6:36 pm

Kiitos paljon! Ihania blogeja nuo kaikki 🙂

Reply
Anonymous 24 tammikuun, 2013 - 1:14 pm

Blogisi vaikuttaa oikein hyvältä! 🙂
Tässä vielä yksi kiva blogi,jota seurailen: Hubane

Reply

Jätä kommentti