Täyden kympin palvelut arkeen ja juhlaan

by Kerttu
Täyden kympin palvelut arkeen ja juhlaan

kaupallinen yhteistyö: Palokan kauppakeskus 


Vähän aikaa sitten kerron teille hyvästä arjesta ja siitä, siitä miten lähipalvelut helpottavat elämääni. Olenhan suurpiirteinen ja helposti innostuvaa sorttia, niin on hyvä että arjen pyörittämisessä on joustoa. Sitä tarvitaan, koska saan  erilaisia spontaaneita ideoita, kuten tänään pienten vappujuhlien järjestämisen huomenna! Kovin kauas ei järkkäilyihin ehtisi, mutta onneksi kaikki tarvittava löytyy läheltä arkeen ja juhlaan.

Palokan kauppakeskus täyttää toukokuussa 10-vuotta! Tämän postauksen tarkoitus on onnitella täydestä kympistä ja kiittää sen kaikkia palvelevia erikoisliikkeitä olemassa olostaan. Monet liikkeet ovat yrittäjävetoisia ja olleet kovassa prässissä erikoisaikoina, ilman näitä arjen supersankareita meillä ei olisi lähipalveluita. Kiitos, että olette helpottamassa arkeamme. Olkoon tämä postaus vähän kuin onnittelukorttini teille ♥

Koti & sisustus, retkeilu & ulkoilu sekä juhlat innostavat. Siksi keräsin inspioivia vinkkejä Palokan kauppakeskuksen liikkeistä näihin teemoihin.

Kurkistetaan ensin, miltä näyttävät tämän kevään ja kesän ihanimmat värit ja tunnelmat kotona? Entä mitä antaa lahjaksi? 

Täyden kympin palvelut arkeen ja juhlaan

 

Trendikkäin väri on liila, laventeli tai violetti ja sitä näkyy sekä asuissa että sisustamisessa. Sen rinnalla nähdään paljon hempeää roosaa ja raikasta turkoosia. K-Citymarketin Hemtex 24h -mallistosta löytyy raikkaita sävyjä ja kuoseja kotiin. Myös Cittari-ketju juhlii pyöreitä, onnea nuorekkaalle 50-vuotiaalle!

Iittalan uutuuksiin kuuluu tämä upea sävy ametisti, joka näyttää hurjan kauniilta suomalaismuotoilija, professori Heikki Orvolan suunnittelemassa jalallisessa Miranda-maljassa. Palokan kauppakeskuksesta löytyvästä Iittala Outletista kannattaa kurkistaa myös vintagehylly.

Marimekon Oiva / Siirtolapuutarha-sarja räsymattokuosissa on saanut ylleen herkän pinkin sävyn. Tämä lautanen toimii sekä ruokailussa että tarjoilussa, monikäyttöisyydestä iso plussa. Tiesitkö muuten, että Marimekko-ketju täyttää tänä vuonna 70 vuotta, onnea!

Rustassa on kevätpiha parhaimmilllaan. Myös meidän oma kotiterassi odottaa vielä kukkaloistoaan, mutta ihanan hortensian vein jo mökille. Olisihan tämä myös ihana tuliaiskukkanen ystävälle.

Sitten tämän hetken yksi kuumimpia somesisustusnimiä, Pentik! Heidän outlet-myymälänsä löytyy myös saman katon alta Palokasta. Anu Pentikin rakkaudella luotsaama yritys on ollut somemaailman huulilla Stella Harasekin Pöllö-influensoinnin jälkeen. Kollaasiin valitsin hurmaavan Minna Niskakankaan suunnitteleman  Orvokki-tyynynpäällisen,  pöllöthän myytiin loppuun muutamassa minuutissa.

Vinkit retkiin ja ihaniin kesähetkiin

 

Tässä vaiheessa kevättä inspiroidun erityisesti kotimaan matkailun mahdollisuuksista. Koska koirakuume on valloillaan, innostuin Mustin & Mirrin Suomi lemmikin silmin-sarjasta.

Sitten kuntoon omat ja lasten aurinkolasit. Jesper Juniorilla kerrottiin, että tämän kevään hittilasit ovat nämä Izipizi-merkin aurinkolasit.  Liikkeessä muuten tehdään myös kauniit lahjapaketit.

Omia laseja ei tarvitse hakea kaukaa, sillä ihan vieressä sijaitsee Nissen. Usein valintani on  Rayban, tänä kesänä haaveissa olisi jokin pehmeämpi värisävy aurinkolaseissa.

Ennen retkeä pitää syödä hyvin, Onion Foodissa on tarjolla lounasta joka päivä. Toki voi myös hakea matkaan mukaan ja ottaa retkievääksi!

Juhlan aika!

Viimeiseksi ehkä ihanin, juhlat! Ihan kylmät väreet nousevat ja jalkoja alkaa tanssittaa ajatuksesta, että tänä kesänä pääsee ehkäpä juhlimaan! Toivon myös sydämestäni, että tämän kesän hääparit pääsisivät onnenpäivänsä rennoin mielin viettämään.

Oman mekkoni ostaisin todennäköisesti Marimekolta ja miehen voisin ohjata seinän taakse Dressmaniin. Lämpimät onnittelut kaikille tämän kesän sankareille!

Koska olen tunnettu huonosta jauhopeukalosta, vinkkaan mielelläni Caffitellan kakuista. Täältä haen vappuherkutkin, koska jos jotain olen oppinut, niin sen että parhaat kekkerit syntyvät ilman stressiä!

Palokan kauppakeskuksesta löytyy kaksi parturi-kampaamoa, Hiustalo ja Studio AK. Itsekin olen näitä lähipalveluita hyödyntänyt ja KUN on seuraavat juhlat, aion todellakin laittaa hiukset minttiin ammattilaisella. Alkaa koronapeikko-look riittää 😀 Ihana olisi myös kaunistua ennen juhlaa Belissimassa.

Ja hei, juhlan jälkipyykki pestään 24Pesulassa.  Saa siellä toki pyykätä muutenkin, itse vien mökin petivaatteet sinne kerralla pesuun ja kauppareissun jälkeen haen puhtaana pois.

Kannattaa seurata Palokan kauppakeskuksen sivuja sekä Facebookia, niin pysyy kärryille kaikista 10 v juhlan tarjouksista ja eduista. Sivuilta löytyvät myös kaikki liikkeet, sillä tarjonta on niin laajaa, että  ihan kaikkia en saanut tähän postaukseen mahtumaan.

Viime tipan tyyppi kipaisee nyt kauppakeskukseen ja hakee juhlatarvikkeita vappuun! Kaikki syyt juhlaan kannattaa ottaa ilolla vastaan.

Onnea mun lähikaupan tyypit!

Kollaasien kuvat brändeiltä. 

 

Saatat pitää myös

Jätä kommentti