Rusettimania

by Kerttu
En ole pitkään aikaan kirjoittanut mitään lastenvaatteista, mutta tilattuani tyttärelle Papun suloisen luomupuuvillaisen rusettimekon, en enää voinut vastustaa kiusausta. Rusettipipo meillä on ollut jo pidemmän aikaan ja kevään tullen tämä suosikki pääsi jälleen käyttöön. Tyttären mielivaatteet ovat  usein vaalenpunaisia ja kimaltavia (prinsessahelmoista plussaa), mutta äidin silmä lepää tässä kotimaisessa tyylikkäässä suunnittelussa. 

Tytön huone on oikea värien ilotulitus ja useimmat vaatteetkin ovat värikkäitä.  Viime keväänä tein pienen blogiyhteistyön Papun kanssa ja silloin neiti sai tämän Nappikaupunki-mekon. Hyvän leikkauksen ansioista mekko ja siihen sopivat legginssit sopivat edelleen ja ovatkin meidän molempien suosikkeja. 

Mustaan mekkoon saa hauskasti väriä, kun sen alle pukee värikkään paidan.

Ei varmaan tuosta katseesta arvaa, että kädessäni on koiran herkkunappula 😉 Hugo muuten nukkuu yönsä makuuhuoneessamme ja sujahtaa yöksi tuon Marimekon tasaraita-tyynyliinan sisään. 

Nyt on kaivettu kevätvaatteet esille ja eilen tytär sai iltaulkoilulle jalkaansa uudet kengätkin. Askel on kevyt, kun aurinko paistaa. Minulla olisi jo hirmuinen hinku pestä terassi ja alkaa laittamaan sitä kesäkuntoon. Palaankin pian terassi-inspiraatioiden kanssa. 
Kaunista päivää! 

Saatat pitää myös

15 Kommentit

Saija /Tasapainoa tavoitellen 29 maaliskuun, 2014 - 10:17 am

Lastenvaatteissa rusetit aina kolahtaa. Hetken mietin pelkän otsikon perusteella, että oletko itsellesi hankkinut rusetteja, mutta näköjään tytölle :).

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 29 maaliskuun, 2014 - 10:23 am

Tämä on niin söpö mekko, että voisin hieman erilaisella leikkauksella käyttää samanlaista 🙂 Aurinkoista päivää, Saija!

Reply
Anonymous 29 maaliskuun, 2014 - 10:33 am

Noi on niin söpöjä! Munkin on ollut suunnitelmissa tilata tyttärelle tämä kyseinen pipo ja mielessä ollut hankkia myös jopa itselle…:) Juuri kyllä olen hankkinut kaksi Reiman kevät pipoa tyttärelle, mutta tämä voisi toimia ns. parempana pipona. Mekkokin kolahtaa yksinkertaisuudessaan, upea on.

Aurinko on kyllä antanut virtaa ja piristänyt ihanasti. Ihan en ole vielä ehtinyt terassijuttuja miettimään, mutta josko kun sä annat jonkun inspiksen, niin mäkin innostun! 🙂
Pakko muuten kertoa, että meille kotiutui eilen Woodnotesin matto ja juuri tämä Avenue kuin teilläkin on ja samassa värissä! :))) Mä oon niin iloinen!! Todellakin siis tavara/materiaalikin voi joskus tuoda suunnatonta iloa ja riemua päivään. Vielä enemmän iloa tuotti se, että löysin sen Woodnotesin Outletista ja hinta reilusti alle puolet, mitä maksais muualla! 🙂

Ihanaa viikonloppua! <3

Heli

Heli

Reply
Anonymous 29 maaliskuun, 2014 - 10:34 am

Ja varmasti tuli selväksi et kuka kirjoitti? 😉 Aaah tätä kännykällä kirjoittamista! 😀

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 30 maaliskuun, 2014 - 3:14 pm

Hyvin tuli selväksi <3 Hei, hienoa että sait oman Woodnotesin! En usko, että hankintaasi kadut. Rusettipipo on meilläkin parempana pipona kylässä ja kaupungilla 🙂

Reply
Nanna - Luumutar 29 maaliskuun, 2014 - 10:48 am

Arvaa vaan syyhyääkö mulla jo tilata tuo setti tytölle, vaikkei sitä noin pientä kokoa olekaan. Haluaisin tilata jo kaappiin odottamaan, kun se vain on niin ihana. 🙂 Koitan malttaa mieleni vielä hetken.

Mullakin syyhyttää terassi ja piha aivan hirveästi. Mahtavasti paistaa aurinko sinne koko ajan. Kun vain ehtisi laittamaan siellä paikat kuntoon. Muksaa viikonloppua sinne!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 30 maaliskuun, 2014 - 3:15 pm

Setti on kyllä suloinen! Minulla on käynyt parin jemmavaatteen kanssa sillälailla, että olen löytänyt ne vasta jo kun ne on pieniä 😀 Pian pääsee terassihommiin, kivaa!

Reply
Elina /Elinamaista 29 maaliskuun, 2014 - 1:39 pm

Meillä on tuo sama rusettimekko neidillä ja tykkään kyllä tosi paljon (ihanan yksinkertainen ja rusetti on niin suloinen). Mukavaa viikonloppua!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 30 maaliskuun, 2014 - 3:16 pm

Hyvää viikonloppua sinnekin! 🙂

Reply
Oliviah 29 maaliskuun, 2014 - 4:41 pm

Meillä on sama setti, tosin pipo odottelee vielä käyttöön pääsyä, kun 5v+ koko olikin eskarille vielä iso. Meillä tyttö on jostain syystä tykännyt mustasta jostain sieltä kolmen ja neljän vuoden väliltä saakka, kun alkoi muutenkin kiinnostua vaatteista. Nykyisinkin valitsee mieluiten mustaa tai mustavalkoista vaatetta kaapista.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 30 maaliskuun, 2014 - 3:17 pm

Onneksi lapset kasvaa, joten liian iso vaate ei ole iso ongelma 🙂

Reply
Anonymous 29 maaliskuun, 2014 - 9:50 pm

Hei, ei liity mitenkään postauksen aiheeseen, mutta mikä pinnoite teillä on takassa? 🙂 Luin aikaisemmista postauksista, että takka on Linnatulen Anna, mutta postauksessa ei ollut mainittu mitään takan pinnoitteesta. 🙂 T. Elina

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 30 maaliskuun, 2014 - 3:18 pm

Meillä on rapattu pinta takassa, tarkempaa määritelmää en enää muistakaan 🙂

Reply
katja 29 maaliskuun, 2014 - 10:43 pm

Ihania ovat! Onko Hugolla muuten miten ahkerassa käytössä nerokon peti?

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 30 maaliskuun, 2014 - 3:19 pm

Nerokon peti on olohuoneessa ja se on kyllä ihan päivittäisessä käytössä. Hugo tykkää torkkua samassa huoneessa, jossa ihmiset touhuavat 🙂

Reply

Jätä kommentti