Babiators-arvonnan voittaja!

by Kerttu

Heippa!

Suuret kiitokset kaikille osallistumisesta Muuramen Fenno Optiikan kanssa järjestämääni Babiators-aurinkolasien arvontaan! Mikäli onni ei käynyt nyt myötä, niin kannattaa käydä kotiuttamassa omat tyylilasit liikkeestä, ne saa 35 eurolla. Muutenkin voin vilpittömästä suositella liikettä: omistajat Niina ja Anne ovat asiakaspalvelun todellisia ammattilaisia ja pääsin yllättymään laajoista valikoimista. Erityisesti lasten silmä- ja aurinkolaseja on paljon. Ja minä, jolle ei omasta mielestä sovi mitkään aurinkolasit tällä planeetalla, jouduin valinnanvaikeuden eteen. Liikkeen Facebook-sivuilta TÄÄLTÄ löydät tyylikkäimmat aurinko- ja silmälasiuutuudet ja trendit, joten kannattaa tykätä vaikka asuisi vähän kauempanakin. Mutta näistä jutuista sitten myöhemmin lisää, sillä on voittajan julistuksen aika! 
 


Laskin yhteen kaikki jättämänne arvat ja annoin random.org- numerogeneraattorin hoitaa arvontatyöt. Voittajaksi selviytyi seuraava kommentti:


Kahdella arvalla tavoitellaan tyylikkäimpiä valkoisia aurinkolaseja. Aivan ihanat ois meidän tytölle! 🙂

Tanna

Suuret onnittelut voittajalle! Tanna, laitatko minulle pikaisesti sähköpostia osoitteeseen modernistikodikas@gmail.com. Kerro osoitteesi ja kumman koon tytöllesi valitset (junior (0-3 v) ja classic (3-7 v). Olen tosi iloinen yhteistyöstä ja aktiivisesta osallistumisesta. Aina harmittaa kun voittajia on vain yksi, mutta toivottavasti sitäkin onnellisempi henkilö. 
Illan postauksessa luvassa sisustusurani pölhöin höyrähtäminen, palataan 😀

Saatat pitää myös

0 Kommentti

mehtäemäntä toukokuu 10, 2013 - 9:21 pm

onnea voittajalle!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas toukokuu 11, 2013 - 9:04 am

Juuri näin, voittaja on onnekas kun osalistujia oli niin paljon 🙂

Reply
Anonymous toukokuu 10, 2013 - 10:09 pm

Jeeeeeee 🙂 🙂 en ole koskaan voittanut näistä blogiarvonnoista mitään. Laitan sulle kohta mailia. 🙂
Tanna

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas toukokuu 11, 2013 - 9:04 am

Mahtava juttu, onnea vielä kerran!

Reply

Jätä kommentti