Ympyrä sulkeutui

by Kerttu

Nyt se on virallista ja nimet papereissa: tämä talo on myyty. Vielä tämän kuun ajan meillä on hallintaoikeus ja sen jälkeen on aika uuden luvun ja tarinan . Silloin kun laitoimme kotia myyntiin lupasin pilke silmäkulmassa naapureille, että emme myy kuin hyville tyypeille. Lopulta tämä toteutui ja muodostui myös itselle tärkeäksi asiaksi, sillä uusista asukkaista jäi heti  todella mukava ja hyvä fiilis. Tässä ihanassa talossa saa asua nyt toinen ihana perhe. Luulen, että kaikki ovat tyytyväisiä ja onnellisia.

Meidän ajatukset luonnollisesti kääntyvät yhä enemmän kohti seuraavaa kotia. Se on uudiskohde, jossa syntyy nyt mahtavalla tahdilla valmista pintaa. Olemme saaneet vaikuttaa pintoihin ja kiintokalusteisiin, joten tiedän, että saamme omannäköisen kodin. Hyvin erilaisen, mutta silti omannäköisen. Kyseessä on kytketty omakotitalo pienellä pihalla, loistavalla sijainnilla ja kauniilla maisemalla. Toivottavasti saamme pian paperiasiat sielläkin kuntoon, niin pääsen kertomaan enemmän.

Ja ainiin. Se lattiahässäkkä, josta joskus blogissakin kerroin, päättyi onnellisesti. Uuteen kotiin tulee unelmien kalanruotoparketti!

Saatat pitää myös

3 Kommentit

Merja 2 elokuun, 2019 - 6:51 pm

Onnea talokaupoista ja lykkyä uudistaloprojektiin. Jännityksellä odotellaan uutta koti esittelyä.

Reply
Muuttuva kotini Päivi S 2 elokuun, 2019 - 7:27 pm

Onnea vielä talokaupoista <3

Odotan innolla uutta projektianne 🙂 Onpa kiva kun löysitte asentajan kalanruotoparketille ja haave pääsi toteutumaan, asioilla on onneksi tapana aina järjestyä.

Reply
L 6 elokuun, 2019 - 12:22 pm

Onnea talokaupoista! Hieman aihetta sivuten, mikä on siskosi upean kodin kaunis pöytä?

Reply

Jätä kommentti