Yksi tummanpuhuva tv-huone

by Kerttu

Siinä missä olohuone on valoisa ja vaalea, tv-huone on hyvin tumma. Siinä on paikka, jossa ei muutoksia tehdä keskustelematta mieheni kanssa ja hyvä niin.

Mietimme rakentaessa jopa mustaa kattoa, tavoitteena oli ja on edelleen tumma tunnelma. Katto jäi valkoiseksi, mutta musta tapetti päätyseinässä ja muuta kotia tummempi harmaan sävy NCS S 3500-N pitävät huolta, että huone on muuta kotia hämyisämpi.

 

Televiohuoneen sohva on Ikean Söderhamn, jonka laatuun en ole ihan tyytyväinen. Kangas on ”löysä” ja siinä näkyy tahrat helposti. Toisaalta se on tarpeeksi suuri, mukava käpertymispaikka koko perheelle ja kivannäköinen (ja piilossa tv-huoneessa), joten tulemme ihan hyvin juttuun.

Tilasimme sohvan kaveriksi samaan sarjaan kuuluvan rahin ja se on valtava. Tai siltä se ainakin tuntuu. Koko on 93 x 93 cm ja sitä voi pitää joko sohvapöytänä tarjottimen kanssa tai muodostaa sohvasta entistäkin suuremman löhöpaikan leffailtoina.

Woodnotesin Avenue-matto on kuin tehty tänne kokonsa ja materiaansa puolesta. Samoin Everyday Designin tarjoiluvaunu on tullut tänne jäädäkseen. Huoneessa on ollut myös Hayn Tray-pöytä, mutta rahin myötä sille ei ole enää paikkaa.

 

Koko kesänä ei ole juuri tv-huoneessa tullut oleskeltua, enkä edes muista koska olisin viimeksi katsonut elokuvan. Ehkäpä sitten on taas sen aika, kun illat pimenevät ja sade ropisee ikkunaan. Mutta ei mietitä vielä sitä, on yksi kesä elettävänä ensin. Se ei nimittäin ole vielä ohi, vaikka loma päättyykin tänään.

Saatat pitää myös

5 Kommentit

Aikku 1 elokuun, 2017 - 1:59 pm

Tumma huone on sopiva rauhoittua tv:n ääreen.Meillä ei tummaa seinää ole (paitsi osa liitutauluseinästä),kovasti olen haaveillut,jos johonkin maalaisi sellaisen.Toivottavasti tumma väri olisi sisustuksessa pitempään,asuntomessuilla suurin osa seinistä oli maalattu tummaksi.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 2 elokuun, 2017 - 2:00 pm

Maalaaminen on onneksi suht helppo tapa muuttaa ilmettä, joten ei kun suti vain heilumaan 🙂 Kunhan vain itse tykkää, niin se on pääasia!

Reply
Nina 2 elokuun, 2017 - 1:32 pm

Heippa Kerttu! Piti oikein erikseen tulla kertomaan että olen tallentanut tuon grillissä tehtävän pizzaohjeen jo silloin kun ekan kerran sen julkaisit. Ostin jopa pizzakiven sen takia! Se resepti on vaan jäänyt kokeilematta kunnes eilen…! Ja ai taivas miltä se maistui!! Väitän etten ole niin hyvää pizzaa ikinä ennen syönyt!!!(vaikka korvasin oliiviöljyn ja ruisjauhot kun niitä ei löytynyt) Resepti pääsi 6 henkisemme perheen ehdottomien lemppareiden joukkoon. Iso kiitos siis siitä! <3

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 2 elokuun, 2017 - 1:59 pm

Hei, mahtava kuulla! Mekin teimme grillipitsaa vähän aikaa sitten tauon jälkeen ja se on vain yhä taivaallista!

Reply
KrisseK 3 elokuun, 2017 - 12:39 am

Niin totta – kesällä ulkoilma voittaa jopa leffaillat. Vaan onhan hyvä olla askeleen edellä, kaikki kunnossa sitten valmiina kun syksy hämärtää. Kirja tai leffa, viini, pari palaa suklaata (minimalisti) ja kainalo johon käpertyä.
Sen aika tulee – mutta ei ihan vielä! Kesää, aurinkoa!

”Jos omistat puutarhan ja kirja(/leffa?)kokoelman, sinulta ei puutu mitään.” (Cicero)

http://tallessamaailma.blogspot.fi

Reply

Jätä kommentti