Kurkistus uuteen Balmuir Brand Store Helsinkiin

by Kerttu

Tutustuin Balmurin toimitusjohtaja Heidi Jaaraan, kun sain hänet podcast-vieraaksi Designtarinoihin. Päätin, että tällä jaksolla startataan koko tuotantokausi, niin mielenkiintoinen ja hieno tarina on Suomessa syntyneellä Balmuirilla, jonka toiminta on alusta pitäen perustunut huippulaatuun ja kansainvälisyyteen.

Silloin kun tehdään, tehdään tyylillä ja laadulla.

Balmuir Brand Store Helsinki on tästä jälleen erinomainen osoitus. Uusi kivijalkamyymälä pääkaupungin tyylikkäimmän ostoskadun varrella on kertoo tinkimättömyydestä. Liike aukeaa Pohjoisesplanadilla 3.8.2017 klo 12, mutta pääsin kurkistamaan sitä jo ennen avajaisia ja sain luvan jakaa teillekin maistiaisia.

Tilat ovat remontoitu lattiasta kattoon Balmuiria varten ja uusi myymäläkonsepti heijastaa ajatonta eleganttia tyyliä. Oli mukava kuulla, että liikkeen sisustuksessa on käytetty suomalaisia laatubrändejä, esimerkkeinä kaunis Timberwisen lattia, VM Carperin matot ja Adean sohvat.

Selkeä ja väljä esillepano sekä sovitusmahdollisuus tuovat Balmuiria lähemmäksi myös niitä kuluttajia, jotka eivät halua tehdä ostoksiaan netissä. On yksi asia, mitä ei nettikauppa pysty tarjoamaan ja se on tuntoaisti. Laadukkaita luonnonmateriaaleja on ihana koskettaa ja on hyvä tietää ennen ostopäätöstä, miltä huivi, lakana tai pyyhe tuntuvat.

Tuotevalikoimassa on sisustus- ja lahjatuotteita, muotiasusteita ja luonnonkosmetiikkaa. Kansainvälisyys näkyy mm. siinä, että palvelua saa suomeksi, englanniksi, ruotsiksi, kiinaksi, venäjäksi ja japaniksi. Mukavaa on, että liikkeessä on myös pieniä tuliaisiksi tai arjen piristykseksi sopivia tuotteita kuten tuoksukynttilöitä ja kylpyhuonetuotteita.

Liikkeessä on esillä jo syksyn uutuuksia, joita ei vielä näy nettikaupassa. Avajaiset ovat tosiaan ensi viikolla, joten kannattaa piipahtaa ihailemassa uutukaista liikettä, josta me suomalaiset voimme olla ihan kollektiivisesti ylpeitä.

Toivotan Balmuir Brand Store Helsingille paljon onnea!

Saatat pitää myös

Jätä kommentti