Visuaalisin blogi? -Suuri kunnia olla ehdolla!

by Kerttu

Voi rakkaat lukijat, minkä tempun teitte. Äänestitte blogini Inspiration Blog Awardseissa Vuoden visuaalisin blogi – kategiaan ehdolle. Olen täysin sanaton. Sydämeni pohjasta kiitos.

Bloggaaminen vaatii minusta kaikkein eniten kahta asiaa; sydäntä ja intohimoa. Usein minulta kysytään, miten ehdin bloggaamaan ja millä ajalla valokuvaan ja kirjoitan, sillä totuus on se että teen täyttä työviikkoa ihan muissa töissä ja perheessä on pienet lapset.

Selitän, että olen sellainen suurpiirteinen touhuaja ja nappaan hetken sieltä, toisen täältä. Että postaukset syntyvät aika luontevasti ja minulla on hyvä rutiini hommaan. Ja miten nautin siitä, kun kirjain piirtyy toisen perään ja saan luotua tunnelmia ja tarinoita. Kaikki tämä on totta, mutta ei oikeastaan kuitenkaan vastaus kysymykseen, miten ehdin ja jaksan.

Vastaus on, että teen tätä rakkaudesta lajiin eli bloggaamiseen.

Vuoden visuaalisin -kategoria hämmentää minua, sillä kanssani siellä on ehdolla huikeita talentteja, joiden kameran linssissä on oltava jotain taikapölyä. Tinkimättömiä, taitavia ja tyylikkäitä bloggaajia, joista kuka vain on voittonsa ansainnut.

Vaikka kyseessä on kilpailu, on vertailu turhaa, sillä bloggaamisessa tärkeää on löytää oma tyyli ja ääni. Minulle se on ollut aina arjen kauniimpi puoli tarinoineen ja kommelluksineen. Uskon siihen, että ajattelemalla asioista ja ihmisistä hyvää, myös elämä on oikeasti kauniimpaa. Visuaalisuus ei ole vain pintaa, vaan vahva tarinankerronnan ja viestinnän väline.

Blogini sanoma on, että arki ja elämä yleensäkin on kaunista. Se ei ole aina siloiteltua, värikoodattua tai sisustuslehden sivulta repäistyä, mutta pienillä asioilla (ja omalla asenteella) siitä voi tehdä viehättävää ja mukavaa. Kuvakulma ei ole vain kameran linssin läpi,  vaan meidän jokaisen katsojan silmissä. Kun pienet asiat tuovat mielihyvää, riittää sitä jokaiselle päivälle iloksi tai lohdukkeeksi. Koti on elämää, eikä elämä kotia varten, vaikka sen suo kauniilta näyttävänkin.

Olen äärettömän kiitollinen sinusta siellä. Usein mietinkin, kuka oikein olet ja mikä saa sinut palaamaan ja viihtymään mukana?  Kiitos ajastasi ja luottamuksestasi kaikkien näiden yli viiden blogivuoden aikana.

Jos vain haluat, pyytäisin sinulta vielä paria klikkausta. Vuoden visuaalisin – kategoria löytää täältä ja äänestäminen tosiaan käy ihan nappia painamalla, ei tarvitse rekisteröityä tai täyttää lomakkeita.

Iloa ja aurinkoa alkavaan viikonloppuun. Ja suuren suuri kiitos vielä kerran!

Saatat pitää myös

8 Kommentit

Minnea 16 maaliskuun, 2018 - 2:10 pm

Onnea Kerttu! Olet todellakin paikkasi ansainnut!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 16 maaliskuun, 2018 - 7:37 pm

Lämmin kiitos kannustuksestasi <3

Reply
Chandelierhome 16 maaliskuun, 2018 - 7:57 pm

Onnea ❤ sinua ja paria muuta tyylilyyliä ehdottomasti käyty äänestämässä!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 16 maaliskuun, 2018 - 8:06 pm

Ihana olet, kiitos! Ja ihan parasta, että saa äänestää useampaa. Minäkin annoin suosikeilleni äänen <3

Reply
Aikku 17 maaliskuun, 2018 - 7:43 am

Paljon onnea saavutuksesta!Täytyypä käydä antamassa ääni,luen usein blogiasi ja palaan aina uudelleen tänne!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 17 maaliskuun, 2018 - 9:09 pm

Lämmin kiitos Aikku kannustuksesta! ❤️ ihanaa viikonloppua!

Reply
Laura 19 maaliskuun, 2018 - 8:56 am

Moi! Selasin pitkään blogiasi ja en löytänyt vastausta mielessä pyörivään kysymykseeni olohuonden upeasta taulusta. Mistähän tuollaisen ihanuuden voisi saada?

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 19 maaliskuun, 2018 - 1:32 pm

Hei!

Kiitoksia, taulu on kuvataitelija Minja Revonkorven meille tekemä tilaustyö. Ihan samanlaista ei ole siis toista, mutta voin lämpimästä suositella taulun tilaamista omien toiveiden mukaan. Taulu on ollut meillä viisi vuotta, eikä vielä koskaan kyllästyttänyt <3

Reply

Jätä kommentti