Viisi väriä: turkoosi

by Kerttu

Tänään oli aikaa kuvata sisustusjuttuja päivänvalon aikaan, nautin kovasti näistä kotipuuhasteluista. Päivä menikin pikakelauksella touhuten, huomenna on tarkoitus ottaa rennosti. Illan tullen saimme talon täyteen tyttöenergiaa, kun Minishown Melina ja Minea tulivat kylään. Äidit ne vaan kahvittelivat rauhassa, kun lastenhuoneesta alkoi kuulua oudon hiljasta supinaa. Pikainen tilanteen tsekkaus paljasti, että neidit olivat sitten keksineet arkartelun lomassa hieman leikata hiuksiaankin! Onneksi huomasimme asian, ennen kuin uudet hiusmallit olivat valmiit. Ou nou, mihin kaikkeen nämä vielä ehtivätkään! Sitten sisustusaiheisen blogihaasteen pariin:

IMG_8248

IMG_8251

IMG_8252

IMG_8254

Sain upeasta Musta Ovi-blogista viiden värin blogihaasteen, kiitoksia! Tässä ideana on poimia kotoa viitenä päivänä viittä eri väriä ja tehdä väriteemasta postaus. Valkoisen Harmajan Suvin innoittamana päätin hyödyntää yhtä tilaa, jonka stailaan eri tunnelmiin. Ensimmäiseksi väriksi valikoitui turkoosi, jonka raikkaudesta pidän. Haaste on lähtöisin Syhinä-blogista ja minä ohjaan tämän Kettukarkki-Mairen suloiseen residenssiin, josta ei värejä puutu!

Sisustusblogin pitäminen voi olla aika sotkuista hommaa! Käykäähän kurkkaamassa blogini Facebook-sivuilla, miltä olohuoneessa näytti stailaushommien aikaan kameran takana. Tunnelmallista lauantai-iltaa joka tupaan!

Saatat pitää myös

6 Kommentit

LeenaH 18 lokakuun, 2014 - 11:59 pm

Noista kuvista huomaa muuten hyvin, miten pienillä värimuutoksilla saa koko tilan yleisilmeen muuttumaan. Itse tein juuri uuden verhokapan ruokailuerkkeriin ja nyt on hakusessa siihen mätsääviä muita pieniä sisustusjuttuja 😉

Reply
modernistikodikas 19 lokakuun, 2014 - 7:42 pm

Totta, monesti pieni juttu riittää tuomaan uutuuden tunnetta 🙂

Reply
Titti 19 lokakuun, 2014 - 9:42 am

Näyttää siis NIIN hyvältä!♥

Reply
modernistikodikas 19 lokakuun, 2014 - 7:42 pm

Kiitos paljon Titti!

Reply
Maire 19 lokakuun, 2014 - 5:20 pm

Kiitos värihaasteesta Kerttu – otan sen vastaan! Mistähän väristä sitä aloittas, nam 🙂

Reply
modernistikodikas 19 lokakuun, 2014 - 7:42 pm

Teillä riittää valinnanvaraa <3 Innolla odotan toteutusta!

Reply

Jätä kommentti