Viisi väriä: keltainen

by Kerttu

On aika jatkaa viiden värin haastetta. Koska elämme varmasti tämän syksyn harmainta ja pimeintä päivää, oli päivän värivalintakin itsestään selvä! Energisoiva keltainen antaa potkua ja fiilistä kaiken syystunnelman keskelle. Aloinkin pohtimaan, että miksi sitä syksyn tullen siirtyy tummiin sävyihin,  paljon loogisempaa olisi piristää mieltä iloisilla väreillä!

IMG_8241

Keltaisen kaveriksi sopii mainiosti pröystäilevä kulta, yhdessä ne ovat sopivan överi väriyhdistelmä. Toisaalta kun kokonaisuus on hillitty, ei näistä värikaveruksista tule yliannostusta. Iittalan Nappula-kynttilänjalat ovat suosikkejani ja kokoelmaani voisi mahtua vaikka pari lisääkin.

IMG_8242

Tekstiileistä jätin keltaiset Artekin Sienat pois kuvista ja yhdistin Marimekon Räsymaton Annon liukuvärjättyyn sisustustyynyyn. Torkkupeiton paikkaa hoitaa suuri keltainen Marimekko-huivini.

IMG_8245

Ainakin itselleni tuli näistä hieman energisempi olo, toivottavasti väriterapia välittyi myös ruudun sillekin puolelle. Syhinä-blogista lähtöisin olevan haasteen säännöt menevät: ”Yksi väri. Yksi päivä. Haasteen tarkoituksena on löytää kodista 5 väriä ja esitellä ne eri päivinä ja haastaa jokaisena päivänä joku mukaan.” Eilisen väri oli turkoosi ja stailaukseni löydät täältä.  Virkistävä värihaaste lähtee tänään Nelliinan Puutaloon!

Otetaan ilo irti sateisesta sunnuntaista. Ajatella, että ainakaan säänpuolesta ei ole mitään painetta tehdä ulkona yhtään mitään 🙂

Ps. Tänään on viimeinen päivä äänestää suosikkiblogejaan Indiedays Blog Awardisissa.

Saatat pitää myös

6 Kommentit

Niina 19 lokakuun, 2014 - 2:08 pm

Mietin juurikin samaa synkistä väreistä, kun ripustin ruskeita Kelohonkia makuuhuoneen ikkunaan! Päiväpeittokin on – kappas vaan! – pikimusta. Väriä, sieluni halajaa väriä.

Reply
modernistikodikas 19 lokakuun, 2014 - 7:43 pm

Nyt nopsaan jotain värikkäitä tyynyjä ja kukkia kehiin 😀

Reply
Syhi / syhina-blogi 19 lokakuun, 2014 - 3:17 pm

Kaunista ja pirteää 🙂 Keltainen tumman seurassa on näyttävä pari!

Reply
modernistikodikas 19 lokakuun, 2014 - 7:43 pm

Kiitos Syhi! Yleensä kevät tuo keltaisen, mutta toimii se kyllä syksyssäkin!

Reply
Nelliina 19 lokakuun, 2014 - 10:29 pm

Kiitos paljon haasteesta, tartun tähän ilman muuta 🙂

Reply
satu toppinen 21 lokakuun, 2014 - 10:45 am

Tästä puuttuu enää keltaiset nappulat! 🙂

Reply

Jätä kommentti