Koti ja vinkki

by Kerttu

IMG_8200

Viime keväänä meillä pidettiin sisustuskuvaukset. Oli keväinen päivä ja tiesin, että lopputulos tulee ulos vasta syksyllä. Sytyttelin kuvissa takkaa villasukat jalassa, oli hauskaa eläytyä eri vuodenaikaan kun mitä elettiin. Mieleeni tuli, että tässä on varmaan jotain samaan kuin artisteilla, jotka levyttävät joululevyjään heinäkuun helteillä.

IMG_8202

Kokemuksena kuvaukset olivat tässä laajuudessaa minulle ensimmäiset ja kuvia katsellessani tekisin nyt joitakin asioita toisin. Mutta mitäs siitä, oppimassahan sitä tässä elämässä ollaan!

IMG_8198

Lopputulos on kuitenkin ihan sympaattinen ja onnistunut.  Jutussa kerrotaan modernin talomme rakennustarina ja kuviakin on yhteensä kahdeksan sivun verran. Minua tituleerataan himosisustajaksi ja taitaa se paikkansa pitää, aika paljon on nimittäin sisustus muuttunut puolessa vuodessa. Tämä juttu löytyy siis Kotivinkistä.

IMG_8210

Hugo se vaan on ihan relax, vaikka sai kuulla emäntänsä blogini olevan viiden eniten ääniä saaneen joukossa Indiedaysin Blog Awardseissa. Kiitos jo tässä vaiheessa kaikista äänistä! Jos et ole vielä antanut ääntäsi suosikkiblogillesi, siihen on aikaa vielä sunnuntaihin saakka. Olisin tietysti enemmän kuin otettu, jos haluat blogiani äänestää TÄÄLLÄ. Minua vähän jännittää 🙂

Leppoisan mukavaa iltaa!

 

Saatat pitää myös

15 Kommentit

hanna 17 lokakuun, 2014 - 9:40 pm

Ihana, ihailtava asenteesi: ”kuvia katsellessani tekisin nyt joitakin asioita toisin. Mutta mitäs siitä, oppimassahan sitä tässä elämässä ollaan!” Niin juuri, itsekin mietin monasti, että blogin kautta näkee oman kehityksen, sen lähtökuopan josta on edetty, ehkä välillä vain pienin askelin ja jota ehkä muut ei huomaa, mutta itse kyllä näkee missä on opittu uusia asioita.

Pitääpä ostaa lehti ja lukea juttu. Leppoisaa perjantaita.

Reply
modernistikodikas 18 lokakuun, 2014 - 7:14 pm

Kiitoksia Hanna! Olen tässä oppinut, että elämästä tekee itselleen aika paljon helpompaa, kun ei joka asiasta ota niin isoa stressiä 😉 Mukavaa viikonloppua!

Reply
Marja 18 lokakuun, 2014 - 7:46 am

Hei Kerttu! Minulle kolahtaa Kotivinkki postilaatikkoon ja olin aivan innoissani, kun näin kodistasi tehdyn jutun :). Ja lehdessä näki joitakin kuvakulmia, mitä blogissa ei ole paljon näkynytkään. Olet aivan oikeassa siinä, että kodin ilme muuttuu ”himosisustajilla” miltei päivittäin, jos ei muuten, niin asetelmien ja pienesineiden paikat vaihtavat paikkaa ja piristävät arkea. Onnea äänestykseen :)!!

Reply
modernistikodikas 18 lokakuun, 2014 - 7:15 pm

Hei Marja! Eri kuvaaja ja laajempi objektiivi tosiaan tuo uusia ulottuvuuksia esille ja mukava niin 🙂 Kiitokset onnentoivotuksista, katsotaan miten käy. Hirmuisen hyviä blogeja ovat kaikki kärkikymmenikössä!

Reply
Jutta / Projekti Verkaranta 18 lokakuun, 2014 - 12:04 pm

Ihan mahtava juttu oli! Ja sinun asenne – parasta! Oikein leppoisaa viikonloppua koko perheellenne <3

Reply
modernistikodikas 18 lokakuun, 2014 - 7:16 pm

Lämmin kiitos Jutta! Ihanaa viikonloppua sinnekin 🙂

Reply
suvi m 18 lokakuun, 2014 - 5:53 pm

Pitää minunkin kipittää kauppaan ostamaan tuo lehti… 🙂
Kivaa viikonloppua! Sinähän tiedätkin jo ketä äänestin… 😉

Reply
modernistikodikas 18 lokakuun, 2014 - 7:16 pm

Höpsö Suvi, kiitokset <3 Ihanaa viikonloppua sinnekin!

Reply
Syhi / syhina-blogi 18 lokakuun, 2014 - 6:16 pm

Pitääkin käydä tutkailemassa lehteä 🙂 Kivaa viikonloppua!

Reply
modernistikodikas 18 lokakuun, 2014 - 7:16 pm

Sieltä se lehtihyllyiltä löytyy 🙂 Mukavaa viikonloppua sinullekin!

Reply
Marianne 18 lokakuun, 2014 - 10:06 pm

Täällä kurkkimassa ja useampi postaus on tullutkin sitten viime käynnin. Octo meni hyvään paikkaan, mahtavaa työtä tekevät. Pitääpä käydä ostamassa Kotivinkki. Onnea äänestykseen!

Reply
modernistikodikas 19 lokakuun, 2014 - 8:57 pm

Kiitos Marianne! Mukavaa alkavaa uutta viikkoa!

Reply
Virpi 19 lokakuun, 2014 - 12:34 am

Ihana blogi sinulla! Eksyin tänne Kotivinkin jutun kautta ja lueskelin jo arkistoakin mutta tuskin sattumalta löydän tietoa eli kenen tekemä tuo olohuoneenne sohvan takana oleva iso taulu on? Se on hyvin sen tyylinen mitä itse juuri etsimme!

Ehdottomasti palaan muutenkin vielä blogisi pariin paremmalla ajalla 🙂

Reply
modernistikodikas 19 lokakuun, 2014 - 8:56 pm

Hei Virpi, kiva että löysit tänne! Olohuoneen taulun on maalannut kuvataiteilija Minja Revonkorpi. Tässä postauksessa lisää tietoa: http://divaaniblogit.fi/modernistikodikas/taulu-taiteilija-ja-tarina/

Reply
Virpi 26 lokakuun, 2014 - 11:29 pm

Kiitos paljon tiedosta! Olinkin Minjaan jo yhteydessä 🙂

Reply

Jätä kommentti