Viisi väriä: musta (jaksaa, jaksaa!)

by Kerttu

Suuret kiitokset kaikista kommenteista! Ihania tarinoita Poika vai tyttö -postauksen kommenttilaatikossa, vastaan illalla kaikille. Nyt jälleen tuttuun ja turvalliseen sisustuksen maailmaan, jossa vuorossa viiden värin haasteen viimeinen osa. Huh, tekisi mieleni sanoa 😀 Haaste oli oikein hauskaa toteuttaa, mutta viisi osaa samaa teemaa alkoi olla jo omalla äärirajalla, heh. Vieläkö jaksatte katsella yhden stailauksen?

IMG_8677

Väreistä viimeisiksi säästin edellisessä postauksessa nähdyn valkoisen ja sarjan saa kunnian päättää musta. Sisustukseni ikisuosikit, jotka toimivat vuodenajasta riippumatta. Musta on haastava väri kaikessa synkkyydessään, mutta toisaalta se on tyylikäs ja klassinen. Tähän väriin yhdistelin graafisia tekstiileja, jolloin lopputuloksesta tulee aavistuksen dramaattinen. Pyrkimys on kuitenkin säilyttää kodikas ote stailauksessa.

IMG_8685

Sohvalla on Ellokselta aikoinaan tilattu torkkupeitto, Finlaysonin kokomusta tyynyt sekä myyjäisistä ostamani raitatyyny.

IMG_8680

Artekin musta jakkara hengailee usein oikeastikin sohvan läheisyydessä, se on niin kätevä apupöytänä. Vasemmalle jää Everyday designin tarjoiluvaunu ja Lundia Soihtu-valaisin. Matosta saa lähes viikottain kyselyitä ja se on kotimaisen Woodnotesin Avenue.

IMG_8694

IMG_8686

Tämän ihanan kynttilänjalan ostin Projektilan Katjalta blogikirppikselta. Tykkään siitä kovasti, tosin siinä pitäisi olla kapeampi kynttilä.

IMG_8684

Tällä kertaa en enää haasta mukaan uutta bloggaajaa, sen verran ahkerasti haaste on jo kiertänyt. Muuta ahkeraa meillä ei tänään olekaan, tytön kanssa pidämme leffaillan. Äiti sai neidin erikoisluvalla ottaa läppärin mukaan sohvalle, olen vähän huono katsomaan lasten animaatioelokuvia. Mutta tämä sadepäivän järjestely passaa meille molemmille ja Hugokin saa pötköttää reporankana meidän välissämme. Joskus on hyvä olla vaan 🙂

Leppoisaa iltaa!

Saatat pitää myös

12 Kommentit

Krisse 4 marraskuun, 2014 - 6:40 pm

Kivasti olet tämänkin viimeisen väripostauksen laatinut. Musta on kyllä hieno väri sisustuksessa, niin ja muutenkin.
Itsekin olen tuota samaa värihaastetta postaillut. Ihan en jaksanut peräkkäisinä päivinä laittaa sitä, vaan väliin laitoin muuta juttua. Ajattelin, ettei kukaan jaksa noita ainaisia värejä. Ajattelin jopa kerran jo yhdistää kaksi väriä yhteen postaukseen, mutta en sitten kuitenkaan niin tehnyt. Nyt on vielä yksi postaus tehtävä tästä aiheesta.
Mukavaa iltaa sinulle ja tyttöselle!

Reply
modernistikodikas 4 marraskuun, 2014 - 9:17 pm

Kiitos Krisse! Aika pitkä haaste, minullakin oli tässä välissä yli viikon tauko. Mutta toisaalta, aika hauska kokonaisuus tästä syntyi. Mietin, pitäisikö tehdä vielä yksi koostepostaus, jossa näkisi kuvat rinnakkain 🙂

Reply
Syhi/syhinä-blogi 5 marraskuun, 2014 - 9:12 am

Kauniin graafista, uppoaa minuun! Taulu kivasti pehmentää fiilistä. Hieno toteutus koko haasteessa 🙂

Reply
modernistikodikas 6 marraskuun, 2014 - 5:51 pm

Kiitos Syhi!

Reply
Mimosan kotona 5 marraskuun, 2014 - 11:03 am

Tämä musta somistus on ehdoton suosikkini tekemistäsi värihaasteen somistuksista. Sopivina annoksina musta tuo esiin muita värejä ja on mielestäni ehdoton väri tasapainoisen sisustuksen luomisessa. Kynttilänjalka on tosi hieno!

Reply
modernistikodikas 6 marraskuun, 2014 - 5:51 pm

Kiva kuulla 🙂 Itsekin tykkäsin tästä ja itse asiassa tästä viimeiseksi tehdystä stailauksesta jäi moni elementti paikoilleen.

Reply
Päivi 5 marraskuun, 2014 - 12:36 pm

Onnistuneita kuvia. Minulla viimeisen eli mustan värin väripostauksessa kuvat jäivät ajanpuutteessa aika vähiin. Pidän sohvanne takana olevasta taulusta, olen kurkistellut sitä jo useampaan otteeseen. Onellista raskausaikaa!

Reply
modernistikodikas 6 marraskuun, 2014 - 5:52 pm

Kiitos Päivi! Taulu on siitä hauska, että se mukautuu moniin väreihin ja monenlaiseen sisustustukseen 🙂

Reply
Sallah 15 tammikuun, 2015 - 4:34 pm

Nyt, kun matto on jo kotiutunut ja tullut pidemmän ajan kuluessa osaksi arkeanne, mitä olet tykännyt Woodnotesistanne? Kävin katselemassa koepaloja liikkeessä ja paperinarupinta tuntui aika kovalta. Kaikki värit ovat kauniita ja pinta hyvin ryhdikäs ja rytmikäs, mutta tuo ”kovuus” mietityttää lapsiperheemme käytössä. Mutta kovin kauniita ovat 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 17 tammikuun, 2015 - 6:49 pm

Hei!

Tykkään kovasti, se on helppohoitoinen ja kaunis! Voisinkin kirjoitella kokemuksia matosta ihan omaan postaukseen tässä lähiaikoina 🙂

Reply
Sallah 18 tammikuun, 2015 - 2:20 pm

Kiitos kommentista! Oma postaus mattokokemuksestasi ja myös laajemmin vinkit mattokaupoille olisi erittäin kiinnostava lukea. Ja jos vielä saa esittää toiveen / ehdotuksen lukijakilpailusta, niin olisi upeaa, jos joskus olisi arvonnassa bloggarin vierailu lukijan kotona sisustusvinkkien merkeissä 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 20 tammikuun, 2015 - 9:18 pm

Hei! Nyt löytyy uusimmasta postauksesta kokemuksia Woodnotesin matosta 🙂 Ihana idea tuo lukijakilpailu, mitenhän vain maantieteellisesti onnistuu kun lukijat voivat olla satojen kilometrien päässä…? Ja itse olen ainakin ihan harrastelija sisustuksessa, on aika korkea kynnys lähteä toisen kotiin antamaan vinkkejä 🙂

Reply

Jätä kommentti