Vallila loves Jyväskylä (arvonta!)

by Kerttu

Kaupallinen yhteistyö ja arvonta: Vallila Interior

Nettikauppojen aikakaudella on rikkaus, kun pääsee näkemään ja kokemaan sisustustuotteensa ihan itse paikan päällä. Ei riitä, että tiedämme mitat ja materiaalit, kun livetilanteessa pääsee  kokeilemaan, miltä tuote tuntuu tai miten valo muuttaa sävyä.  Tiedän, että Suomi on tässä suhteessa aika epätasa-arvoinen paikka tehdä ostoksia, sillä valitettavan usein pienemmillä paikkakunnilla ostosmahdollisuudet siirtyvät kivijalkakaupoista nettiin.

Siksi onkin erityisen mukavaa, kun tänne Kehä3:n ulkopuolelle avautuu uusia sisustusmyymälöitä!

Jyväskylässä kävi viime viikolla kuhina, kun tänne avattiin upouusi Kauppakeskus Seppä ja saman katon alta löytyy nyt myös Vallilan brändimyymälä. Pääsin kameran kanssa paikalle juuri ennen ovien aukemista  ja samalla sain hyvän tietoannoksen tästä pitkän linjan perheyhtiöstä.

Tiesitkö, että Vallilan juuret ovat jo vuodessa 1935, jolloin sveitsiläinen Otto Berner perustaa Suomen Silkkituote Oy:n? Hän on oppinut kudontataidon kotimaassaan ja huomasi vuori- ja alusvaatekankaille löytyvän markkinoita Suomessa. Muutamaa vuotta myöhemmin Helsingin Vallilaan rakennetaan oma toimitila ja loppu onkin historiaa.

 

Tänä päivänä Vallila on täyden palvelun sisustuskauppa ja itsekin pääsin yllättymään valikoiman laajuudesta. Olin mieltänyt tarjonnan lähinnä sisustuskankaisiin ja valmisverhoihin, mutta valikoimassa on paljon kauniita mattoja sekä keittiön, makuuhuoneen ja kylpyhuoneen sisustustuotteita.

Vallilaa pidetään yleisesti vahvojen värien ja kuosien brändinä, mutta valikoimassa on tarjontaa myös klassiseen tyyliin.  Ihastuin suuresti Ajaton-sarjaan, jonka hillityt sävyt ja kuosit sopivat mainiosti skandikotiin. Uusi mattomallisto sisältää paljon hittipotentiaalia,  valinnanvaihtoehtoja on paljon ja materiaaleina pääasiassa villaa ja puuvillaa. Myymälään matot olivat vasta tulossa, mutta täällä pääsee jo ihastemaan uutuuksia. Löydätkö suosikkisi?

Jyväskylä onkin tänä syksynä ihan eritysasemassa Vallilan näkökulmasta, sillä uuden myymälän lisäksi kaupungille  on lanseerattu kaksi nimikkokuosia osana kaupunkikuosien sarjaa!  Jyväskylä ja Jyväsjärvi-kuosit ovat paloja kotimaisemistani. Riina Kuikan Jyväskylä-kuosissa luistelijat viettävät talvista pakkaspäivää Jyväsjärven retkiluisteluradalla.

Palataan siihen toiseen kuosiin vielä postauksen lopussa, sillä kurkistetaan tässä välissä koko verhovalikoimaan, joka on val-ta-va!

Myös materiaalit antavat valinnanvapautta, sillä valmisverhoja on saatavilla aina ohuesta, valoa kauniisti läpäisevästä laaduista puuvillaan ja pimennyskankaisiin. Kaikkia meitä ”ei niin innokkaita ompelijoita” kiinnostaa tieto, että Vallilan verhot ovat 140 cm leveitä ja kuosin kuvioaiheen koosta riippuen joko 240 tai 250 cm pitkiä.

Innokkaammat ompelijat voivat kääntyä kangasvalikoiman puoleen, vaikka onneksi tarjontaa kuuluu myös ompelupalvelua. Jyväskylän Vallilan myymäläpäällikkö Tarja tiimeineen auttaa kaikissa sisustamiseen liittyvissä kysymyksissä mielellään, sillä kaikki myyjät auttavat suunnittelussa ja tuotteiden valinnassa.

Tarjontaa on siis koko kodin kaikkiin huoneisiin ja yrityksen tarina on Suomessa aika poikkeuksellinen. Vallila on tänä päivänä omaleimainen designtalo, jonka sydän sykkii edelleen samoissa tiloissa Helsingin Vallilan kaupunginosassa, jonne yritys perustettiin vuonna 1935.

Juuri avattu Vallila Seppä on Vallilan yhdeksäs oma myymälä: pääkaupunkiseudulla asiakkaita palvelevat Vallila Stockmann Sisustusmaailmassa, Vallila Iso Omena Espoossa sekä Vallila Outlet Vantaan Tammistossa. Vallila-myymälä löytyy myös Tampereelta, Oulusta, Lahdesta, Lappeenrannasta sekä Turusta. Lisäksi Vallilan verkkokauppa toimittaa koko EU:n alueelle.

Sitten vielä kurkistus lupaamaani uutuuskuosiin ja arvonta! 

Tässä on uusi Jyväsjärvi-kuosi, jonka on luonut Vallilan kuosisuunnittelija Riina Kuikka.  Tätä näköalaa rakastavat kaikki jyväskyläläiset: männyt, metsäpolut, Jyväsjärvi ja legendaariset Harjun portaat. Jyväsjärvi-uutuudet tulivat ensimmäiseksi myyntiin Vallila Seppään.

Halusin tavoittaa kuosiin kaupungin tunnelman. Jyväskylä on tosi kaunis kaupunki. Jyväsjärvi-kuosi ei ole yks yhteen näkymä tietystä paikasta, vaan mukana on omaa tulkintaani.  Ihastuin kovasti järven läheisyyteen: huomaan elämässäni jahtaavani auringonlaskuja veden äärellä. 

Jyväsjärvi-kuosi on saatavilla kolmessa värityksessä: monivärisenä (multi), harmaan ja punaisen sekä beigen ja punaisen yhdistelmänä. Kuosi esiintyy valmisverhoissa, kappaverhossa sekä kankaissa.

Jätä kommenttina oma suosikkimaisemasi, jonka haluaisit nähdä verhokankaassa. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan kaksi Jyväsjärvi-valmisverhoa, palkinnon arvo on 118 yhteensä euroa. Muista jättää sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään (ei näy julkisesti). Aikaa osallistua on 5.11. saakka.

Arvonta on päättynyt!

Yhteistyössä: 

 

Saatat pitää myös

225 Kommentit

Nina Hautala 31 lokakuun, 2017 - 1:04 pm

Oma suosikkini olisi järvimaisema, esim. Täältä omasta naapurustosta, Teijon kansallispuistosta

Reply
Päivi Repo 31 lokakuun, 2017 - 1:37 pm

Kallavesi-maisema saarineen?

Reply
Tuula 31 lokakuun, 2017 - 2:06 pm

Hossan kansallispuistosta löytyisi taatusti tallentamisenarvoisia maisemia.

Reply
Manteliini 31 lokakuun, 2017 - 2:07 pm

Lappia, jylhiä tuntureita, vaivaiskoivuja , käppyrä mäntyjä
Kirkasvetisiä tunturipuroja, ehkäpä unohtunut vaskooli rannalla, poronsarvia…..

Reply
Kaisa Rajala 31 lokakuun, 2017 - 2:21 pm

Oma suosikkimaisemani sijoittuu lapsuuteeni: näkymä Leppävirran sillalta järvelle (kylän suuntaan) on sykähdyttävän kaunis.

Reply
SkyFall 31 lokakuun, 2017 - 2:44 pm

Suomen luonnosta löytyy niin paljon kauniita maisemia että on vaikea valita. Omaa lapsuusmaisemaa on juurikin Harjun portaat jotka Jyväsjärvi verhossa on kuvattu ❤
Olisipa ihana saada sellainen kotiin …

Reply
manna 31 lokakuun, 2017 - 2:48 pm

Vallilalta löytyy jo niin paljon maisema ja kaupunkiaiheita, ettei tule yhtään mitään uutta mieleen! Norppa aihetta ei taida vielä löytyä, se voisi olla kiva:)

Reply
EK 31 lokakuun, 2017 - 2:56 pm

Kolin kansallismaisema olisi hyvä.

Reply
Marjut Savolainen 31 lokakuun, 2017 - 3:03 pm

Jyväsjärvi

Reply
Merja Kauppinen 31 lokakuun, 2017 - 3:13 pm

Kesäinen järvimaisema vaikka Palokkajärveltä tai Kanavuoren luontopolun huipulta avautuva maisema

Reply
Mervi P 31 lokakuun, 2017 - 3:18 pm

Itse tykkään kovasti tuosta maisemasta ja se tuo lapsuuden reissut Jyväskylässä mieleeni. Todella kaunis kuosi. Olisi myös ihana saada oma kotiranta ikuistettuna vaikkapa mattoon tai verhokankaaksi tai vaikkapa suihkuverhoksi. Porovesi Iisalmesta. Tokihan näin pienen paikkakunnan järvimaisema ei kovin montaa ihmistä koskettaisi,mutta itse Iisalmesta muuttaneena ja järvimaisemaa/maisemia rakastavana arvostaisi koti maisemaa. Suomessa on paljon kauniita maisemia. Tuo tuhansien järvien maa.

Reply
Jonna 31 lokakuun, 2017 - 3:18 pm

Kotikaupungissa Jyväskylässä on niin monia kauniita paikkoja, mistä voisi kankaan tehdä. Ensimmäisenä tulee mieleen näkymä laajavuoren päältä kaupunkiin, sekä vastakkaiseen metsän suuntaan. Myös lutakon valot järveltä kuvattuna olisi kaunis! Tämä jyväsjärvi-maisema sopisi täydellisesti uuden kodimme olohuoneeseen, josta jyväsjärvi siintää ikkunoissa! ?

Reply
Kihara 31 lokakuun, 2017 - 3:23 pm

Laakeita pohjalaismaisemia olisi ihana nähdä verhoissa.

Reply
Aila 31 lokakuun, 2017 - 3:38 pm

Järvimaisemat ovat suosikkejani, niitä on kiva katsella.

Reply
JennaO 31 lokakuun, 2017 - 3:39 pm

Kokkolan parhaita maisemia olisi kiva nähdä kankaassa!

Reply
M 31 lokakuun, 2017 - 3:47 pm

Joku pohjoisen kaupunki:)

Reply
SusannaMaarika 31 lokakuun, 2017 - 3:47 pm

Maisema Pähkänökalliolta. Mahtava maisema ja paikka jossa olin muinoin mieheni kanssa ensitreffeillä. ?

Reply
Jemina B 31 lokakuun, 2017 - 3:48 pm

Hailuoto

Reply
Sirpa 31 lokakuun, 2017 - 3:56 pm

Jyväskylä valoineen Kuokkalan puolelta rannalta kuvattuna olisi kaunis kankaalla. 🙂

Reply
Edit 31 lokakuun, 2017 - 3:57 pm

Luminen peltomaisema.

Reply
Sanna 31 lokakuun, 2017 - 4:00 pm

Lapin upeita maisemia ruskan eri sävyissä olisi hieno nähdä Vallilan kuoseissa. Erityisesti punaisena hohtava maaruska on vaikuttava näky. Myös lapin eläimet pieninä yksityiskohtina kankaassa olisivat hieno yksityiskohta.

Reply
Titta 31 lokakuun, 2017 - 4:01 pm

Tämän Jyväsjärvi-kuosin lisäksi esimerkiksi maisema Kolilta olisi hyvä.

Reply
Anna-Leena Hokkanen 31 lokakuun, 2017 - 4:02 pm

Suosikkimaisemani on Koli ja se valikoimista jo löytyy. Joku Päijänne-maisema maisema olisi myös ihana.

Reply
Johanna 31 lokakuun, 2017 - 4:11 pm

Töölönlahti

Reply
Eve 31 lokakuun, 2017 - 4:22 pm

Tämä Jyväsjärvi kuosi on ihana. Muutenkin nämä järvimaisemat on hienoja. Myös jonkun tunturin laelta talvimaisema voisi olla upea.

Reply
Tanja 31 lokakuun, 2017 - 4:25 pm

Kymijoki Korian sillan kohdalta

Reply
Sanna Ojala 31 lokakuun, 2017 - 4:25 pm

Kiitos Vallila! Tämä Jyväskylän järvimaisema on täydellinen pari Oulun torille eli nyt saamme mieheni kanssa molempien kotikaupungeista kangastaulut porraskuilumme seinälle ?

Reply
Anaska 31 lokakuun, 2017 - 4:26 pm

Oulujärven mökkimaisemaa..

Reply
Sari Aaltonen 31 lokakuun, 2017 - 4:34 pm

Jyväsjärvi on hieno, yllätyin positiivisesti kun näin sen painettuna tuossa verhossa.

Reply
Anne-Maria 31 lokakuun, 2017 - 4:36 pm

Jyväskyläläisenä Jyväsjärvi-kuosi on juuri se oikea maisema.

Reply
Anna 31 lokakuun, 2017 - 5:06 pm

Tourujoki / Kangas -alue Jyväskylässä, karun kaunis

Reply
Teija 31 lokakuun, 2017 - 5:08 pm

Maisema kauniista Repoveden kansallispuistosta!

Reply
mervi 31 lokakuun, 2017 - 5:16 pm

kokkolaa

Reply
Minna Heimonen 31 lokakuun, 2017 - 5:19 pm

Minusta Jyväskylästä voisi vielä ikuistaa Korkeakosken ja jotenkin saada sen ihanan vanhan sillankin kankaaseen mukaan..

Reply
Ansa.083 31 lokakuun, 2017 - 5:34 pm

Kristiinankaupungin puutalot ja kapeat kujat.

Reply
Merja Hakala 31 lokakuun, 2017 - 5:40 pm

Haluan voittaa upeat nuo Jyväsjärvi verhot.

Reply
Tanja 31 lokakuun, 2017 - 5:41 pm

Porvoo:)

Reply
Iina 31 lokakuun, 2017 - 5:49 pm

Kävin pari kuukautta sitten elämäni ensimmäistä kertaa Lapissa ja sen maisemat hurmasivat minut täysin. Olisin enemmän kuin valmis ostamaan kyseiset maisemat myös kotiini verhojen muodossa.

Reply
minttu47 31 lokakuun, 2017 - 6:03 pm

Lapsuudenkodin järvimaisema

Reply
Eila-Helena Häkkinen 31 lokakuun, 2017 - 6:10 pm

Naissaaren maisemat Vaajakoskella.

Reply
liinail 31 lokakuun, 2017 - 6:15 pm

Porin jokimaisemat :3

Reply
Tytti 4 marraskuun, 2017 - 6:28 pm

Jazz-kangas löytyi Porista kesällä 2017 🙂 http://www.vallila.fi/jazz-kangas-150-cm-harmaa-roosa

Reply
Jenna 31 lokakuun, 2017 - 6:46 pm

Linnanmäki!

Reply
Laura 31 lokakuun, 2017 - 6:48 pm

Hitonhaudan partaalta

Reply
Sisko H. 31 lokakuun, 2017 - 6:50 pm

Talvinen maisema

Reply
Salli 31 lokakuun, 2017 - 6:53 pm

Kallaveden rantamaisemat kuopiossa haluaisin ikuistaa verhoihin mutta on kyllä noi jyväsjärvi verhotkin niin upeat.

Reply
Kati Leppänen 31 lokakuun, 2017 - 7:03 pm

Seinäjoki Uppa poistineen Lakeudenkirkkoineen olisi kiva 🙂

Reply
Kati Leppänen 31 lokakuun, 2017 - 7:04 pm

Siis puistoineen ja myös itse Seinäjoen jokimaisema on kaunis…

Reply
Juuli 31 lokakuun, 2017 - 7:05 pm

Verhot olisi kiva joululahja Jyväskylässä asuvalle ystävälleni.

Reply
Juuli 31 lokakuun, 2017 - 7:09 pm

Lähti liian aikaisin. Niin ja maisema jonka itse haluaisin nähdä olisi jokin aaltomaisema.

Reply
Tytti 31 lokakuun, 2017 - 7:20 pm

oma rakas mökkimaisema!

Reply
Jonna 31 lokakuun, 2017 - 7:49 pm

Jyväsjärvi ja kuokkalan silta näkyisi myös siinä.

Reply
Maarit 31 lokakuun, 2017 - 7:51 pm

Lapin likkana ehdottomasti Pyhän maisemat esim. Isokurusta tai Karhunkierrokselta ruskan aikaan, jolloin maa ja puut loistaa kauneimmillaan.

Reply
Ella 31 lokakuun, 2017 - 7:54 pm

Peltojs, metsää ja vettä – sellaista maalaismaisemaa.

Reply
sikkuralla 31 lokakuun, 2017 - 8:07 pm

Porvoo olisi hieno.

Reply
Jonna 31 lokakuun, 2017 - 8:36 pm

Aika hyvä edustus erilaisia maisemia vallilalla jo onkin. Niistä löytyy jo oma suosikkini.

Reply
Kati 31 lokakuun, 2017 - 8:56 pm

Muuratsalo-Päijänne näkymiä!

Reply
Pajulintu 31 lokakuun, 2017 - 9:07 pm

Saanatunturi ympäristöineen olisi verhon arvoinen maisema.

Reply
Kati 31 lokakuun, 2017 - 9:10 pm

Tammerkoski tai pispalan harju ja sieltä näkymät järvelle.

Reply
Hiisukas 31 lokakuun, 2017 - 9:12 pm

Järven rannalta maisema.

Reply
Muuttuva kotini Päivi S 31 lokakuun, 2017 - 9:13 pm

Aavasaksan sillat joki maisemalla 🙂

Reply
NiinaS 31 lokakuun, 2017 - 9:20 pm

Eläintarhan maisemat Helsingissä! Ne tuovat muistoja omasta lapsuudestani ja ensitreffeiltä nykyisen aviomiehen kanssa sekä oman lapsen ensimmäiseltä retkeltä tuohon upeaan eläinmaailmaan.

Reply
Anu 31 lokakuun, 2017 - 9:21 pm

Vaajakoskella Naissaaren ympäristö ja Wanha Woimala.

Reply
Heidi 31 lokakuun, 2017 - 9:29 pm

Meiltä on Jyväsjärvelle alle puoli kilometriä. Niinpä ne suosikkimaisemat löytyy juuri noista verhoista! 🙂

Reply
Marja-Liisa Saukko 31 lokakuun, 2017 - 9:34 pm

Tämä Neronportaat ja Jyväsjärvi. Saakohan kangasta pakalta ostettua. Haluan tehdä taulun. Aurajoki maisemasta jo taulun tein. Tyttäreni kotikaupunki.

Reply
Pirjo Tuomi 31 lokakuun, 2017 - 9:55 pm

Kuokkalan silta,Jyväsjärvi ja ainola valoineen olisi kaunis.

Reply
Anna 31 lokakuun, 2017 - 10:01 pm

Helsingistä Töölönlahti

Reply
Kirsi 31 lokakuun, 2017 - 10:05 pm

Kallio on lempielementtini, siispä joku jylhä kalliomaisema järvineen. Myös Kuusamon Kiutaköngäs ja Pienen Karhunkierroksen maisemat olisivat hienoja.

Reply
Karoliina 31 lokakuun, 2017 - 10:16 pm

Vallilan verhoissa on tunnelmaa, tykkään! Suosikkimaisemani, jonka haluaisin verhoon, olisi Keskisuomalainen järvi- ja vaaramaisema esimerkiksi Korpilahden Vaaruvuorelta kuvattuna.

Reply
Jutta 31 lokakuun, 2017 - 10:18 pm

Unelmien maisema olisi näkymä mökiltä saunan portailta järvelle. Mutta koska tämä kuosi on lähestulkoon utopistinen unelma, niin minun ja mieheni lapsuusmaisema Jyväsjärvelle sopisi hyvin kotiimme Vantaalle ja pääsisimme näin fiilistelemään ihanaa Jyväskylää <3

Reply
Sari N. 31 lokakuun, 2017 - 10:25 pm

Tietenkin lapsuudesta tuttu maisema eli näkymä Kammiovuoren huipulta kohti Päijännettä.

Reply
Suv1 31 lokakuun, 2017 - 10:37 pm

Saimaa olisi kaunis tai Lapin maisema tuntureineen

Reply
Saana 31 lokakuun, 2017 - 10:46 pm

Lumista, aavaa peltomaisemaa latoineen

Reply
Maria 31 lokakuun, 2017 - 11:08 pm

Järvimaisemat 🙂

Reply
Elli 31 lokakuun, 2017 - 11:18 pm

Haluaisin nähdä kuusamolaisen talvimaiseman lumisten tykkypuiden kera.

Reply
Saga 31 lokakuun, 2017 - 11:26 pm

Kauppatori lokkeineen, Munkkiniemen puistotie… Jyväskylän mäntyinen maisema on upea ja tuo minulle mieleen jopa… Helsingin Pihlajamäen kallioineen ja mäntyineen!

Reply
Reetta 31 lokakuun, 2017 - 11:27 pm

Komppaan muita Jypinkylän asukkeja, mutta jonkinlainen rintamamiestalo näkymä olisi itselleni kovin rakas: niissä on paljon historiaa

Reply
Minna 31 lokakuun, 2017 - 11:36 pm

Merimaisema mökkirannasta ?

Reply
Ritva Leinonen 31 lokakuun, 2017 - 11:51 pm

Saimaa saarineen ja Heinävesilaivat ovat maisemani kesällä. Olisi hienoa jos voisi talveksi ripustaa kuvan ikkunaan tai tehdä kankaisen seinätaulun.

Reply
SatSa 1 marraskuun, 2017 - 12:10 am

Näkymä Kaunispään huipulta

Reply
OutiH 1 marraskuun, 2017 - 12:15 am

Järvimaisemat esim. Saimaa niin kuin laulussakin sanotaan illalla Saimaa on kauneimmillaan.

Reply
NannaS 1 marraskuun, 2017 - 12:41 am

Lappi olisi mahtava! Talvisena 🙂

Reply
Oona 1 marraskuun, 2017 - 1:04 am

Hei, itse haluisin nähdä kuosina Joensuun maiseman!

Reply
Marjukka 1 marraskuun, 2017 - 2:14 am

Kotkan rannikko??

Reply
Tytti 4 marraskuun, 2017 - 6:30 pm

Minäkin olen haeskellut Kotkan maisemia, niille olisi tilausta!

Reply
Elise H. 1 marraskuun, 2017 - 3:05 am

Vaasan saaristo tai Lapin tunturimaisemat voisivat olla ihania 🙂

Reply
anna s. 1 marraskuun, 2017 - 6:25 am

Oulun tori 🙂

Reply
Lanttuleikkuri 1 marraskuun, 2017 - 7:25 am

Tämä onkin jo toteutettu, huomasin viime pe, Suomi 100 kuosi on k kaupan keräilykampanjassa. Kuosi on upea. Kuten Jyväskyläkin.

Reply
Eeva Hammar 1 marraskuun, 2017 - 7:48 am

Äitini synnyinkoti, aitat, vanha talli ja kuusimetsä. Tämä maisema olisi hieno kuosi minulle. ?

Reply
Airiina 1 marraskuun, 2017 - 7:57 am

Lapista hieno talvimaisema.

Reply
Petri 1 marraskuun, 2017 - 7:58 am

Pohjoisesta koskikuvaa.

Reply
Appa 1 marraskuun, 2017 - 7:59 am

Airistolta kun ilta-aurinko laskee.

Reply
Henna 1 marraskuun, 2017 - 8:00 am

Uudenkaupungin saaristosta.

Reply
Susse 1 marraskuun, 2017 - 8:14 am

Urbaanin kaupunkimaiseman vastakohtana tunturimaisema keväisen kirkkaana päivänä Ylläksen suuntaan saa sydämen sykkimään.

Reply
Heidi 1 marraskuun, 2017 - 8:19 am

Päijänne maisema Säynätsalosta

Reply
Anu 1 marraskuun, 2017 - 8:35 am

Järvimaisemat on vaan niin ihanan näköisiä. Hullaantunut tähän Jyväskylä kankaaseen.

Reply
Tiia Ahonen 1 marraskuun, 2017 - 8:45 am

Jyväskylän Kirkkopuisto ❤️

Reply
Katja Jouhki 1 marraskuun, 2017 - 8:46 am

Ilmajoen kyröjoen kesämaisema tai lakeuksien latomeri olisivat ikkunassani heti ❤️

Reply
Kati 1 marraskuun, 2017 - 9:04 am

Kaipaisin Kouvolan rautatieasemaa, tai Pieksämäen. Jokin betonissa kiehtoo

Reply
Tarja Al Hanan 1 marraskuun, 2017 - 9:04 am

Verhot Tuomionjärvi maisemalla auringon paisteisisssa /laskevin kuvin.Eri värisävyissä tietty.Toisena voisi olla Jyväskylän kirkkopuisto ja sen ympäristö.

Reply
Kristiina 1 marraskuun, 2017 - 9:24 am

Jyväskylä ja kotimaisema Lutakko on ihana. Sopisi meille
Toivottavasti onni potkaisee

Reply
Erja Anttila 1 marraskuun, 2017 - 9:33 am

Juurikin tämä Jyväskylä. Nyt meillon oma ???

Reply
Daphnion 1 marraskuun, 2017 - 11:02 am

Kumpuileva metsämaisema olisi ihana.

Reply
Minna 1 marraskuun, 2017 - 11:41 am

Laajavuori jyväskylästä olisi kiva hyppyrimäkineen olisi mukavat verhot ostaisiko vienti tuote ? (Matin mäki )

Reply
Hilkka 1 marraskuun, 2017 - 12:54 pm

Lappi-verhot ois hienot! Vaikka niin upeet ois nuo Jyväsjärvi-verhot, ihanat?

Reply
Jessica 1 marraskuun, 2017 - 1:20 pm

Jokin ihana talvinen joulumaisema:)

Reply
Susanna 1 marraskuun, 2017 - 1:27 pm

Vaasan saaristo.

Reply
Päivi 1 marraskuun, 2017 - 1:41 pm

Lapin tunturimaisema

Reply
Jenna 1 marraskuun, 2017 - 1:43 pm

Tampeen Näsijärvi 🙂 ja Saimaa!

Reply
SannaMi 1 marraskuun, 2017 - 2:01 pm

Kaunis talvinen maisema olisi kaunis 🙂

Reply
Tuija Kortekangas 1 marraskuun, 2017 - 2:11 pm

Säynätsalo?

Reply
Maiju 1 marraskuun, 2017 - 2:26 pm

Tunturimaisema esimerkiksi Saanalta Kilpisjärveltä sekä Saimaan saariston järvimaisema.

Reply
tt3 1 marraskuun, 2017 - 2:27 pm

Lapin maisemia

Reply
Niina N 1 marraskuun, 2017 - 3:04 pm

Minä haluaisin nähdä kuosin Perämeren rannalta Kemistä

Reply
Anu 1 marraskuun, 2017 - 3:25 pm

Rakkain maisemani eli Jyväsjärvi on jo kuvattu. Jään odottamaan Porvoota.

Reply
Jaana Laukkarinen 1 marraskuun, 2017 - 6:01 pm

Säynätsalon riippusilta iltavalaistuksessa olisi hieno esim verhona.

Reply
Kirsi Peltola 1 marraskuun, 2017 - 6:32 pm

Oravivuori Korpilahdella, Petäjäveden vanhan kirkon seutu, Aulanko, Ahlströmin ruukkialue Noormarkussa, kesäinen luonnonkukkaniitty ❤

Reply
MarjaKoo 1 marraskuun, 2017 - 7:05 pm

Punkaharjulta löytyy aivan upeita maisemia.

Reply
Sirkkuli 1 marraskuun, 2017 - 7:14 pm

Talvinen metsämaisema olisi kaunis 🙂

Reply
Johanna Toivanen 1 marraskuun, 2017 - 8:52 pm

Saaristoa, meren rantaa.

Reply
Niina 1 marraskuun, 2017 - 9:22 pm

Olavinlinna ♡

Reply
piitu 1 marraskuun, 2017 - 10:07 pm

Kallaveden kauniit maisemat.

Reply
Selja 1 marraskuun, 2017 - 10:33 pm

Paikkoja on aivan loputtomasti, mutta ekana tulee mieleen mökin ranta ja saraakalliot.

Reply
Tuula 1 marraskuun, 2017 - 10:38 pm

Keiteleen kalliorantaa

Reply
Terttu Riikonen 1 marraskuun, 2017 - 10:50 pm

Jyväsjärvi kangas tuo nuoruusvuodet mieleen ☺

Reply
Arja Moilanen 1 marraskuun, 2017 - 10:57 pm

Haluaisin kuvioon kun ennenvanhaan
Käytiin kauppa..

Reply
Jenni 1 marraskuun, 2017 - 11:03 pm

Kortepohja! <3

Reply
Anna-mari 1 marraskuun, 2017 - 11:11 pm

Syksyteemaa – viljapelto,ohrantähkät..tai pumpuliset puuvillat usvaisessa maisemassa ?

Reply
Sallikka 2 marraskuun, 2017 - 12:17 am

Saimaa olisi kaunis 🙂

Reply
päivikki 2 marraskuun, 2017 - 12:31 am

Mökin järvimaisema keski-suomessa. Voi, nyt jo odotan kesää että pääsee mökille ; )

Reply
Helinä Mäenpää 2 marraskuun, 2017 - 12:57 am

Aikainen Kesäaamu järven rannassa, kuikka uimassa.
Jyväskylästä Viitaniemi ja Tuomiojärven ranta Viitatorneineen, on suojeltu, ihana helmi,
.

Reply
Riikka Nikola 2 marraskuun, 2017 - 3:11 am

Raahe <3

Reply
Sonja Savolainen 2 marraskuun, 2017 - 8:10 am

Niin monta hyvää, Keitele olis kiva.

Reply
Jane 2 marraskuun, 2017 - 8:10 am

Lumiset maisemat pohjoisessa porojen ja tunturien kera<3

Reply
Marja 2 marraskuun, 2017 - 8:34 am

Hei onpa kaunis tämä Jyväsjärvi-kangas harjunportaineen. Itsekin Jyväskylästä kotoisin olevana, nyt pääkaupunki seudulla asuvana, ilahduin kovasti tästä kankaasta. Mutta lempimaisemani kuitenkin olisi mökin ikkunasta näkyvä rauhoittava järvimaisema.

Reply
Suvi Talvinen 2 marraskuun, 2017 - 8:59 am

Kuokkalan rantaraittia puineen sekä jyväsjärveä myötäillen.

Reply
Xeveliina 2 marraskuun, 2017 - 9:34 am

Maisema mökkilaiturilta, jota voisi tuijotella vaikka vuoden putkeen!

Reply
Sari 2 marraskuun, 2017 - 10:00 am

En nyt parempaa keksi kuin tuo maisema harjun portailta, nuorena siellä istuskelin järvelle katsellen.

Reply
Laur 2 marraskuun, 2017 - 10:02 am

Päijänne auringonlaskun aikaan ?

Reply
Kaisa 2 marraskuun, 2017 - 10:10 am

Vallillalla on jo todella paljon upeita kuoseja joista monet miellyttävät omaa silmää. Mutta esim. joku talvinen metsämaisema voisi olla upea. 🙂

Reply
apple 2 marraskuun, 2017 - 10:55 am

Helsingin kaupunkimaisemat miellyttävät silmää, mutta niitä taitaakin Vallilan mallistosta jo löytyä 🙂

Reply
Kaisu 2 marraskuun, 2017 - 1:15 pm

Syksyinen merenranta auringonlaskun aikaan

Reply
Minna 2 marraskuun, 2017 - 1:40 pm

Lapin tunturit, vaikkapa Saana <3

Reply
Kaija Kuusinen 2 marraskuun, 2017 - 2:05 pm

Lapsuuteni koivikko Konginkankaalla tai matilanvirta 800:n päässä lapsuuskodistani.

Reply
Heidi 2 marraskuun, 2017 - 3:35 pm

Harjun portaat

Reply
Milja 2 marraskuun, 2017 - 4:20 pm

Kuokkalan silta valaistuina on upea näky kun ajaa rantaväylää. Hyyppäänvuoren maisemat kankaalle painettuna olisi myös ihana verho printti.

Reply
Julia 2 marraskuun, 2017 - 4:22 pm

Järvimaisema ruskan kauneimmilla sävyillä olisi kaunis ja malli löytyy melkein mistä tahansa kaupungista Suomesta.

Reply
Marja-Leena 2 marraskuun, 2017 - 5:09 pm

Tuo Jyväsjärvi maisema on ihana! Maisemaa tulee ihailtua ihan livenä monesti viikossa, kun asutaan sillan vieressä, ihanaa olisi saada maisema myös olohuoneeseen. Luontomaisemat miellyttää usein, esim Koli maiseman voisin haluta kotiin. Juuret kun on Pohjois-Karjalassa.

Reply
Janette 2 marraskuun, 2017 - 7:33 pm

Kainuun vaarat!

Reply
Tiiu 2 marraskuun, 2017 - 7:37 pm

Näkymä Vaajakosken moottoritieltä Jyväsjärven yli kohti kaupungin keskustaa iltavalaistuksessa, se sykähdyttää joka kerta kun ajaa nelostietä kotia kohti

Reply
Heidi 2 marraskuun, 2017 - 8:19 pm

Ensimmäisenä tuli mieleen Kolin kansallismaisemat, mutta siitä Vallilalla onkin jo kuosi olemassa. Olisi ihana nähdä verhoissa Lapin maisemia, tuntureita tai esim. Kuusamon Karhunkierrokselta maisemia. Toinen mikä tulee mieleen on itselle rakas kaupunki Tampere. Tammerkoski-verhot jo ovat olemassa, mutta esim. Pyynikinharjun maisemat näyttäisivät varmasti upeilta verhokankaassa 🙂

Reply
Henna73 2 marraskuun, 2017 - 8:53 pm

Ylläksen tunturimaiseman

Reply
Suvi 2 marraskuun, 2017 - 10:27 pm

Mukana

Reply
Karo 2 marraskuun, 2017 - 10:27 pm

Talvinen metsä tai jouluihmisen suosikki Korvatunturi. Myös maisema joltain vaaralta tai vuorelta olisi upea!

Reply
Eena 2 marraskuun, 2017 - 10:33 pm

Entisenä Kymen tyttönä ja nykyisenä keski-suomalaisena näkisin mieluusti maiseman Kymijoesta painettuna kankaalle. Myös Repoveden kansallispuiston korkeuksista kuvattu maisema olisi upea!

Reply
Piia Heikkinen 2 marraskuun, 2017 - 10:43 pm

Pidän tuosta Jyväsjärvi-kuosista, vaikka Jyväskyläläinen olen ollut vasta kuusi vuotta. Tunturi-maisema olisi varmasti kaunis kuosi, vaikka en ole lapissa käynyt kuin kerran

Reply
Virpi Koljonen 2 marraskuun, 2017 - 11:16 pm

Ehkä Nykäsmäki, vaikka nuo Jyväskylä kuosi on aika täydellinen?

Reply
Sirkka 2 marraskuun, 2017 - 11:24 pm

Hienoja olivat verhot. Kotona nt Harju verhot olohuoneen ikkunoissa. <Harmi kun Jyväskylä verhot olivat loppuneet. Vallilan verhot mun lemppareita.

Reply
hilda hissu 3 marraskuun, 2017 - 7:10 am

Nallikari

Reply
Anna-Mari Pylkäs 3 marraskuun, 2017 - 7:26 am

Hyyppäänvuoren päältä aukeaa huikea maisema järvenselkää ja kaunis Laukaa rantoineen.

Reply
Sirkku 3 marraskuun, 2017 - 8:14 am

Mökkimaisema petäjävedeltä

Reply
M 3 marraskuun, 2017 - 8:17 am

Yllästunturin maisemat!

Reply
Taru Kemiläinen 3 marraskuun, 2017 - 9:49 am

Näkymä vanhempieni mökin rannasta olisi mukava saada omaan olohuoneeseen! 🙂 myös ruska, usvainen peltomaisema kesäaamuna ja yksinäinen tuikkulyhty lumihangessa olisivat kauniita vaihtoehtoja.

Reply
Elina 3 marraskuun, 2017 - 9:50 am

Ehdottomasti tämä kotimaisemissa Kilpisjärven rannalla. Saanan ja Mallan muodot sopisi kauniisti kankaaseen.

Reply
Päivi Pynnönen 3 marraskuun, 2017 - 10:24 am

Suomen kaunein kunta Kangasniemi.

Reply
Pia 3 marraskuun, 2017 - 10:52 am

jäätikkö, lumi, kallio, auringonvalo

Reply
Marjo Hautamäki 3 marraskuun, 2017 - 11:30 am

Lapin maisemaa olisi mahtavaa saada! Ostaisin heti.

Reply
Katri Kinnunen 3 marraskuun, 2017 - 1:17 pm

Ostin jo Jyväskylän uuden verhon, mutta kappa vielä tarvittaisiin. Verho on tosi kaunis.

Reply
Kaisa 3 marraskuun, 2017 - 4:30 pm

Usvainen aamu

Reply
Sari Nyman 3 marraskuun, 2017 - 6:03 pm

Jyväskylän satama ja vanha höyrylaiva m/s Suomi

saarasusanna.nyman@gmail.com

Reply
Anne 3 marraskuun, 2017 - 6:56 pm

Kotikaupungin luistelijat Jyväsjärvellä on kyllä tyylikäs ?

Reply
Maiju 3 marraskuun, 2017 - 6:59 pm

Päijänteen maisemista löytyisi varmasti jotain mahtavaa. Hämeen maisemista olisi ihana saada joku kotoisa Kuosi.

Reply
Kirsti Matinaho 3 marraskuun, 2017 - 7:36 pm

Värikäs suo maisema!

Reply
Essi 3 marraskuun, 2017 - 8:10 pm

Säynätsalon tai Kalajoen maisemia olisi kiva nähdä!

Reply
Milla 3 marraskuun, 2017 - 9:18 pm

Tunturimaiseman 🙂

Reply
Maria 3 marraskuun, 2017 - 9:30 pm

Naantalin vanha kaupunki tai Hailuodon Marjaniemi

Reply
Riina 3 marraskuun, 2017 - 9:53 pm

Entisenä jyväskyläläisenä on vanhalla kotikaupungilla aina tärkeä paikka sydämessä <3 Ja juuri tuo järvimaisema! Toinen minkä haluaisin kankaalle olisi nykyisen kotikaupunkini Helsingin kaunis merimaisema, esim. Lauttasaaresta <3

Reply
Ulla 3 marraskuun, 2017 - 9:55 pm

Kalliomaisemaa-lapsuuden kesät Konneveden rannalla loivat ikuisen rakkaussuhteen kallioihin

Reply
leea 3 marraskuun, 2017 - 9:56 pm

Hämeenlinnan Aulangolta maisemakuva

Reply
Ella 3 marraskuun, 2017 - 10:01 pm

Tuo Jyväsjärvi-kuosi on niin ihana! Näin nykyisenä jyväskyläläisenä, mutta paljasjalkaisena lahtelaisena Lahti-maisema voisi olla upea jos siihen saisi kauniisti sommiteltua radiomastoja, mäkihyppytorneja ja Sibeliustaloa.. 🙂

Reply
Venla 3 marraskuun, 2017 - 10:54 pm

Kolin maisemat voisivat olla hienot. Mutta nuo Jyväskyläverhot ovat kyllä ihan huiput.

Reply
Sari 3 marraskuun, 2017 - 11:01 pm

Lapista joku kaunis maisema

Reply
Sari 3 marraskuun, 2017 - 11:02 pm

Lapista joku kaunis maisema

Reply
Riitta Kaipio-Vihmalo 3 marraskuun, 2017 - 11:09 pm

Kyllä tuo Jyväskylä on ihana verhona. Koti-ikävä ihan tuli.

Reply
Minttu- Maaria 3 marraskuun, 2017 - 11:17 pm

Jyväskylä-kuosi on tietysti sydäntä lähellä, mutta entisenä savonlinnalaisena ehdotan Savonlinna-maisemaa, jossa näkyisi Kyrönsalmen virta ja Olavinlinna.

Reply
Juha 3 marraskuun, 2017 - 11:28 pm

Järvi aisemaa voisin huolia olohuoneeseen.

Reply
Elina 3 marraskuun, 2017 - 11:44 pm

Pyhätunturin Isokuru rakkarinteineen.

Reply
Marika Hokkanen 3 marraskuun, 2017 - 11:44 pm

Lapin maisemat, ehkäpä Saana-tunturi tai Inarinjärvi.

Reply
Sina 4 marraskuun, 2017 - 2:15 am

Saimaa olisi upea.

Reply
Mari Ahonen 4 marraskuun, 2017 - 7:18 am

Jyväskylä <3 Koko elämäni kaupunki <3

Reply
Raija 4 marraskuun, 2017 - 8:56 am

Minulle todella rakas kaupunki, koska olen sieltä kotoisin.
Lähdenkin sinne viettämään lomaa ensi viikoksi, Kankaan kuosissa on rakas maisema. Täytynee ehdottomasti käydä tutustumassa kauppaan.

Reply
Anneli Kurkinen 4 marraskuun, 2017 - 10:38 am

Kuopio Puijo Kallavesi Väinölänniemi

Reply
Elina 4 marraskuun, 2017 - 10:44 am

Uusi kangas kuvaisi tietysti Pohjanmaan rannikkoa. Ohtakarin rannalta kuvattua merimaisemaa. Niin paljon kun Jyväskylästä pidänkin ja järvimaisemasta olisi mahtavaa saada verhot myös lapsuudenmaisemista.

Reply
Minna Saukkonen 4 marraskuun, 2017 - 10:53 am

Ehdottomasti Jyväsjärvi-kuosi on lemppari! Kuosia katsoessa voisi kuvitella itsekin seisovansa tuolla harjun portailla 🙂

Reply
Vuokko Oranen 4 marraskuun, 2017 - 11:38 am

Onpa ihania kankaita, pitää tulla penkomaan.

Reply
Vuokko Oranen 4 marraskuun, 2017 - 11:40 am

Tykkään pitää tulla penkomaan vallilaan hullaantunut

Reply
Taina Hakala 4 marraskuun, 2017 - 11:41 am

Esim. Kuusamon könkäistä voisi saada komeita kankaita. Myös Lapin tunturimaisemista löytyisi monta hienoa kuva-aihetta.

Reply
Kirsi 4 marraskuun, 2017 - 12:10 pm

Pohjanmaan lakeus. Latomeri.

Reply
Anna 4 marraskuun, 2017 - 12:12 pm

Jyväsjärvi ?

Reply
Pia Sillanpää 4 marraskuun, 2017 - 12:39 pm

Kyllähän tietty oman kotiseudun kauniit järvimaiset ois suosikkimaisemat 🙂 tai sitten Lapin lumiset maisemat kuutamossa…

Reply
Sanna K. 4 marraskuun, 2017 - 12:40 pm

Kirkkopuisto

Reply
Satu L. 4 marraskuun, 2017 - 1:15 pm

Jyväsjärvi satamasta käsin

Reply
Jenni 4 marraskuun, 2017 - 3:04 pm

Jyväsjärvi ehdottomasti, niin kauniit kotimaisemat

Reply
Johanna 4 marraskuun, 2017 - 3:22 pm

Vanha Rauma, se vanhojen puutalojen idylli sekä upea kirkko!

Reply
Mirja 4 marraskuun, 2017 - 3:54 pm

Luontomaisemaa, metsää ja järveä, ehkä jotain Lapista. Sellaisia verhoja ei juurikaan näe, vaikka Suomesta juurikin se puoli on kovasti ulkomaillakin tunnettu.

Reply
Maikki Heino 4 marraskuun, 2017 - 4:45 pm

Ahvenanmaan punaiset kalliot ja meri, ehkä majakka myös näkyvissä

Reply
Eeva 4 marraskuun, 2017 - 6:45 pm

Tampereen Pyynikki

Reply
Sirpa Norring 4 marraskuun, 2017 - 7:56 pm

Jyväsjärvi ?. Kilpisjärvi Saana-tuntureineen sopisi jatkoks. Upeaa Suomen luontoa tarustoineen ?

Reply
Päivi Soininen 4 marraskuun, 2017 - 11:23 pm

Laajavuoren maisemat

Reply
Marjaana 4 marraskuun, 2017 - 11:54 pm

Jokin ihana järvimaisema pienine saarineen, tai merimaisema luodoilla.

Reply
Tiia 4 marraskuun, 2017 - 11:59 pm

Jokin Lapin maisema 🙂

Reply
Pia 5 marraskuun, 2017 - 12:07 am

Jokimaisema Pohjanmaalta.

Reply
Tuula Jokinen 5 marraskuun, 2017 - 1:31 am

Haluasin nähdä esim. Päijänne maisemaa:-)

Reply
Riina 5 marraskuun, 2017 - 6:52 am

Järvimaisema päijänteeltä auringon laskiessa. Ehkä myös Kärkisten silta voisi olla mukana kuosissa.

Reply
Tiina Kauppinen 5 marraskuun, 2017 - 7:35 am

Jyväskylä-verhoihin ihastuin jo. Sielunmaisemaani on myös Pispala ja sen harjumaisemat.

Reply
Marja Tuunainen 5 marraskuun, 2017 - 8:46 am

Kuokkalan silta kaupungista kuokkalaan päin kuvattuna iltavalaistuksessa.

Reply
Jussi 5 marraskuun, 2017 - 10:28 am

Aholaidasta Kuokkalan sillalle ja lutakkoon päin

Reply
Minna Tarvainen 5 marraskuun, 2017 - 11:46 am

Kuokkalan sillan yömaisema

Reply
Siinatar 5 marraskuun, 2017 - 1:21 pm

Lapin tunturimaisemat =). Mukaan kivaan arvontaan!

Reply
Eve 5 marraskuun, 2017 - 1:44 pm

Vaajakosken Naissaari ☺

Reply
tiiu 5 marraskuun, 2017 - 5:51 pm

Savonlinna/Olavinlinna

Reply
piitu 5 marraskuun, 2017 - 11:07 pm

Väisälänmäen perinnemaisema Lapinlahdella

Reply
Pirjo 11 marraskuun, 2017 - 1:55 pm

Kaunis mäntymetsä on hyvin rauhoittava

Reply
Saila Avelin 13 marraskuun, 2017 - 12:59 pm

Pilvet ja taivas eri ilmoilla.
Nyt näen ikkunoistani Jyväsjärven eri vuodenaikoineen ja valoineen. Verhoja ei tarvita, valo voi tulvia vapaana tilaan.

Reply
K 26 marraskuun, 2017 - 8:50 pm

Merimaisema?

Reply

Jätä kommentti