Vallila loves Jyväskylä (arvonta!)

by Kerttu

Kaupallinen yhteistyö ja arvonta: Vallila Interior

Nettikauppojen aikakaudella on rikkaus, kun pääsee näkemään ja kokemaan sisustustuotteensa ihan itse paikan päällä. Ei riitä, että tiedämme mitat ja materiaalit, kun livetilanteessa pääsee  kokeilemaan, miltä tuote tuntuu tai miten valo muuttaa sävyä.  Tiedän, että Suomi on tässä suhteessa aika epätasa-arvoinen paikka tehdä ostoksia, sillä valitettavan usein pienemmillä paikkakunnilla ostosmahdollisuudet siirtyvät kivijalkakaupoista nettiin.

Siksi onkin erityisen mukavaa, kun tänne Kehä3:n ulkopuolelle avautuu uusia sisustusmyymälöitä!

Jyväskylässä kävi viime viikolla kuhina, kun tänne avattiin upouusi Kauppakeskus Seppä ja saman katon alta löytyy nyt myös Vallilan brändimyymälä. Pääsin kameran kanssa paikalle juuri ennen ovien aukemista  ja samalla sain hyvän tietoannoksen tästä pitkän linjan perheyhtiöstä.

Tiesitkö, että Vallilan juuret ovat jo vuodessa 1935, jolloin sveitsiläinen Otto Berner perustaa Suomen Silkkituote Oy:n? Hän on oppinut kudontataidon kotimaassaan ja huomasi vuori- ja alusvaatekankaille löytyvän markkinoita Suomessa. Muutamaa vuotta myöhemmin Helsingin Vallilaan rakennetaan oma toimitila ja loppu onkin historiaa.

 

Tänä päivänä Vallila on täyden palvelun sisustuskauppa ja itsekin pääsin yllättymään valikoiman laajuudesta. Olin mieltänyt tarjonnan lähinnä sisustuskankaisiin ja valmisverhoihin, mutta valikoimassa on paljon kauniita mattoja sekä keittiön, makuuhuoneen ja kylpyhuoneen sisustustuotteita.

Vallilaa pidetään yleisesti vahvojen värien ja kuosien brändinä, mutta valikoimassa on tarjontaa myös klassiseen tyyliin.  Ihastuin suuresti Ajaton-sarjaan, jonka hillityt sävyt ja kuosit sopivat mainiosti skandikotiin. Uusi mattomallisto sisältää paljon hittipotentiaalia,  valinnanvaihtoehtoja on paljon ja materiaaleina pääasiassa villaa ja puuvillaa. Myymälään matot olivat vasta tulossa, mutta täällä pääsee jo ihastemaan uutuuksia. Löydätkö suosikkisi?

Jyväskylä onkin tänä syksynä ihan eritysasemassa Vallilan näkökulmasta, sillä uuden myymälän lisäksi kaupungille  on lanseerattu kaksi nimikkokuosia osana kaupunkikuosien sarjaa!  Jyväskylä ja Jyväsjärvi-kuosit ovat paloja kotimaisemistani. Riina Kuikan Jyväskylä-kuosissa luistelijat viettävät talvista pakkaspäivää Jyväsjärven retkiluisteluradalla.

Palataan siihen toiseen kuosiin vielä postauksen lopussa, sillä kurkistetaan tässä välissä koko verhovalikoimaan, joka on val-ta-va!

Myös materiaalit antavat valinnanvapautta, sillä valmisverhoja on saatavilla aina ohuesta, valoa kauniisti läpäisevästä laaduista puuvillaan ja pimennyskankaisiin. Kaikkia meitä “ei niin innokkaita ompelijoita” kiinnostaa tieto, että Vallilan verhot ovat 140 cm leveitä ja kuosin kuvioaiheen koosta riippuen joko 240 tai 250 cm pitkiä.

Innokkaammat ompelijat voivat kääntyä kangasvalikoiman puoleen, vaikka onneksi tarjontaa kuuluu myös ompelupalvelua. Jyväskylän Vallilan myymäläpäällikkö Tarja tiimeineen auttaa kaikissa sisustamiseen liittyvissä kysymyksissä mielellään, sillä kaikki myyjät auttavat suunnittelussa ja tuotteiden valinnassa.

Tarjontaa on siis koko kodin kaikkiin huoneisiin ja yrityksen tarina on Suomessa aika poikkeuksellinen. Vallila on tänä päivänä omaleimainen designtalo, jonka sydän sykkii edelleen samoissa tiloissa Helsingin Vallilan kaupunginosassa, jonne yritys perustettiin vuonna 1935.

Juuri avattu Vallila Seppä on Vallilan yhdeksäs oma myymälä: pääkaupunkiseudulla asiakkaita palvelevat Vallila Stockmann Sisustusmaailmassa, Vallila Iso Omena Espoossa sekä Vallila Outlet Vantaan Tammistossa. Vallila-myymälä löytyy myös Tampereelta, Oulusta, Lahdesta, Lappeenrannasta sekä Turusta. Lisäksi Vallilan verkkokauppa toimittaa koko EU:n alueelle.

Sitten vielä kurkistus lupaamaani uutuuskuosiin ja arvonta! 

Tässä on uusi Jyväsjärvi-kuosi, jonka on luonut Vallilan kuosisuunnittelija Riina Kuikka.  Tätä näköalaa rakastavat kaikki jyväskyläläiset: männyt, metsäpolut, Jyväsjärvi ja legendaariset Harjun portaat. Jyväsjärvi-uutuudet tulivat ensimmäiseksi myyntiin Vallila Seppään.

Halusin tavoittaa kuosiin kaupungin tunnelman. Jyväskylä on tosi kaunis kaupunki. Jyväsjärvi-kuosi ei ole yks yhteen näkymä tietystä paikasta, vaan mukana on omaa tulkintaani.  Ihastuin kovasti järven läheisyyteen: huomaan elämässäni jahtaavani auringonlaskuja veden äärellä. 

Jyväsjärvi-kuosi on saatavilla kolmessa värityksessä: monivärisenä (multi), harmaan ja punaisen sekä beigen ja punaisen yhdistelmänä. Kuosi esiintyy valmisverhoissa, kappaverhossa sekä kankaissa.

Jätä kommenttina oma suosikkimaisemasi, jonka haluaisit nähdä verhokankaassa. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan kaksi Jyväsjärvi-valmisverhoa, palkinnon arvo on 118 yhteensä euroa. Muista jättää sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään (ei näy julkisesti). Aikaa osallistua on 5.11. saakka.

Arvonta on päättynyt!

Yhteistyössä: 

 

Saatat pitää myös

225 Kommentit

Nina Hautala lokakuu 31, 2017 - 1:04 pm

Oma suosikkini olisi järvimaisema, esim. Täältä omasta naapurustosta, Teijon kansallispuistosta

Reply
Päivi Repo lokakuu 31, 2017 - 1:37 pm

Kallavesi-maisema saarineen💕

Reply
Tuula lokakuu 31, 2017 - 2:06 pm

Hossan kansallispuistosta löytyisi taatusti tallentamisenarvoisia maisemia.

Reply
Manteliini lokakuu 31, 2017 - 2:07 pm

Lappia, jylhiä tuntureita, vaivaiskoivuja , käppyrä mäntyjä
Kirkasvetisiä tunturipuroja, ehkäpä unohtunut vaskooli rannalla, poronsarvia…..

Reply
Kaisa Rajala lokakuu 31, 2017 - 2:21 pm

Oma suosikkimaisemani sijoittuu lapsuuteeni: näkymä Leppävirran sillalta järvelle (kylän suuntaan) on sykähdyttävän kaunis.

Reply
SkyFall lokakuu 31, 2017 - 2:44 pm

Suomen luonnosta löytyy niin paljon kauniita maisemia että on vaikea valita. Omaa lapsuusmaisemaa on juurikin Harjun portaat jotka Jyväsjärvi verhossa on kuvattu ❤
Olisipa ihana saada sellainen kotiin …

Reply
manna lokakuu 31, 2017 - 2:48 pm

Vallilalta löytyy jo niin paljon maisema ja kaupunkiaiheita, ettei tule yhtään mitään uutta mieleen! Norppa aihetta ei taida vielä löytyä, se voisi olla kiva:)

Reply
EK lokakuu 31, 2017 - 2:56 pm

Kolin kansallismaisema olisi hyvä.

Reply
Marjut Savolainen lokakuu 31, 2017 - 3:03 pm

Jyväsjärvi

Reply
Merja Kauppinen lokakuu 31, 2017 - 3:13 pm

Kesäinen järvimaisema vaikka Palokkajärveltä tai Kanavuoren luontopolun huipulta avautuva maisema

Reply
Mervi P lokakuu 31, 2017 - 3:18 pm

Itse tykkään kovasti tuosta maisemasta ja se tuo lapsuuden reissut Jyväskylässä mieleeni. Todella kaunis kuosi. Olisi myös ihana saada oma kotiranta ikuistettuna vaikkapa mattoon tai verhokankaaksi tai vaikkapa suihkuverhoksi. Porovesi Iisalmesta. Tokihan näin pienen paikkakunnan järvimaisema ei kovin montaa ihmistä koskettaisi,mutta itse Iisalmesta muuttaneena ja järvimaisemaa/maisemia rakastavana arvostaisi koti maisemaa. Suomessa on paljon kauniita maisemia. Tuo tuhansien järvien maa.

Reply
Jonna lokakuu 31, 2017 - 3:18 pm

Kotikaupungissa Jyväskylässä on niin monia kauniita paikkoja, mistä voisi kankaan tehdä. Ensimmäisenä tulee mieleen näkymä laajavuoren päältä kaupunkiin, sekä vastakkaiseen metsän suuntaan. Myös lutakon valot järveltä kuvattuna olisi kaunis! Tämä jyväsjärvi-maisema sopisi täydellisesti uuden kodimme olohuoneeseen, josta jyväsjärvi siintää ikkunoissa! 😊

Reply
Kihara lokakuu 31, 2017 - 3:23 pm

Laakeita pohjalaismaisemia olisi ihana nähdä verhoissa.

Reply
Aila lokakuu 31, 2017 - 3:38 pm

Järvimaisemat ovat suosikkejani, niitä on kiva katsella.

Reply
JennaO lokakuu 31, 2017 - 3:39 pm

Kokkolan parhaita maisemia olisi kiva nähdä kankaassa!

Reply
M lokakuu 31, 2017 - 3:47 pm

Joku pohjoisen kaupunki:)

Reply
SusannaMaarika lokakuu 31, 2017 - 3:47 pm

Maisema Pähkänökalliolta. Mahtava maisema ja paikka jossa olin muinoin mieheni kanssa ensitreffeillä. 😍

Reply
Jemina B lokakuu 31, 2017 - 3:48 pm

Hailuoto

Reply
Sirpa lokakuu 31, 2017 - 3:56 pm

Jyväskylä valoineen Kuokkalan puolelta rannalta kuvattuna olisi kaunis kankaalla. 🙂

Reply
Edit lokakuu 31, 2017 - 3:57 pm

Luminen peltomaisema.

Reply
Sanna lokakuu 31, 2017 - 4:00 pm

Lapin upeita maisemia ruskan eri sävyissä olisi hieno nähdä Vallilan kuoseissa. Erityisesti punaisena hohtava maaruska on vaikuttava näky. Myös lapin eläimet pieninä yksityiskohtina kankaassa olisivat hieno yksityiskohta.

Reply
Titta lokakuu 31, 2017 - 4:01 pm

Tämän Jyväsjärvi-kuosin lisäksi esimerkiksi maisema Kolilta olisi hyvä.

Reply
Anna-Leena Hokkanen lokakuu 31, 2017 - 4:02 pm

Suosikkimaisemani on Koli ja se valikoimista jo löytyy. Joku Päijänne-maisema maisema olisi myös ihana.

Reply
Johanna lokakuu 31, 2017 - 4:11 pm

Töölönlahti

Reply
Eve lokakuu 31, 2017 - 4:22 pm

Tämä Jyväsjärvi kuosi on ihana. Muutenkin nämä järvimaisemat on hienoja. Myös jonkun tunturin laelta talvimaisema voisi olla upea.

Reply
Tanja lokakuu 31, 2017 - 4:25 pm

Kymijoki Korian sillan kohdalta

Reply
Sanna Ojala lokakuu 31, 2017 - 4:25 pm

Kiitos Vallila! Tämä Jyväskylän järvimaisema on täydellinen pari Oulun torille eli nyt saamme mieheni kanssa molempien kotikaupungeista kangastaulut porraskuilumme seinälle 😊

Reply
Anaska lokakuu 31, 2017 - 4:26 pm

Oulujärven mökkimaisemaa..

Reply
Sari Aaltonen lokakuu 31, 2017 - 4:34 pm

Jyväsjärvi on hieno, yllätyin positiivisesti kun näin sen painettuna tuossa verhossa.

Reply
Anne-Maria lokakuu 31, 2017 - 4:36 pm

Jyväskyläläisenä Jyväsjärvi-kuosi on juuri se oikea maisema.

Reply
Anna lokakuu 31, 2017 - 5:06 pm

Tourujoki / Kangas -alue Jyväskylässä, karun kaunis

Reply
Teija lokakuu 31, 2017 - 5:08 pm

Maisema kauniista Repoveden kansallispuistosta!

Reply
mervi lokakuu 31, 2017 - 5:16 pm

kokkolaa

Reply
Minna Heimonen lokakuu 31, 2017 - 5:19 pm

Minusta Jyväskylästä voisi vielä ikuistaa Korkeakosken ja jotenkin saada sen ihanan vanhan sillankin kankaaseen mukaan..

Reply
Ansa.083 lokakuu 31, 2017 - 5:34 pm

Kristiinankaupungin puutalot ja kapeat kujat.

Reply
Merja Hakala lokakuu 31, 2017 - 5:40 pm

Haluan voittaa upeat nuo Jyväsjärvi verhot.

Reply
Tanja lokakuu 31, 2017 - 5:41 pm

Porvoo:)

Reply
Iina lokakuu 31, 2017 - 5:49 pm

Kävin pari kuukautta sitten elämäni ensimmäistä kertaa Lapissa ja sen maisemat hurmasivat minut täysin. Olisin enemmän kuin valmis ostamaan kyseiset maisemat myös kotiini verhojen muodossa.

Reply
minttu47 lokakuu 31, 2017 - 6:03 pm

Lapsuudenkodin järvimaisema

Reply
Eila-Helena Häkkinen lokakuu 31, 2017 - 6:10 pm

Naissaaren maisemat Vaajakoskella.

Reply
liinail lokakuu 31, 2017 - 6:15 pm

Porin jokimaisemat :3

Reply
Tytti marraskuu 4, 2017 - 6:28 pm

Jazz-kangas löytyi Porista kesällä 2017 🙂 http://www.vallila.fi/jazz-kangas-150-cm-harmaa-roosa

Reply
Jenna lokakuu 31, 2017 - 6:46 pm

Linnanmäki!

Reply
Laura lokakuu 31, 2017 - 6:48 pm

Hitonhaudan partaalta

Reply
Sisko H. lokakuu 31, 2017 - 6:50 pm

Talvinen maisema

Reply
Salli lokakuu 31, 2017 - 6:53 pm

Kallaveden rantamaisemat kuopiossa haluaisin ikuistaa verhoihin mutta on kyllä noi jyväsjärvi verhotkin niin upeat.

Reply
Kati Leppänen lokakuu 31, 2017 - 7:03 pm

Seinäjoki Uppa poistineen Lakeudenkirkkoineen olisi kiva 🙂

Reply
Kati Leppänen lokakuu 31, 2017 - 7:04 pm

Siis puistoineen ja myös itse Seinäjoen jokimaisema on kaunis…

Reply
Juuli lokakuu 31, 2017 - 7:05 pm

Verhot olisi kiva joululahja Jyväskylässä asuvalle ystävälleni.

Reply
Juuli lokakuu 31, 2017 - 7:09 pm

Lähti liian aikaisin. Niin ja maisema jonka itse haluaisin nähdä olisi jokin aaltomaisema.

Reply
Tytti lokakuu 31, 2017 - 7:20 pm

oma rakas mökkimaisema!

Reply
Jonna lokakuu 31, 2017 - 7:49 pm

Jyväsjärvi ja kuokkalan silta näkyisi myös siinä.

Reply
Maarit lokakuu 31, 2017 - 7:51 pm

Lapin likkana ehdottomasti Pyhän maisemat esim. Isokurusta tai Karhunkierrokselta ruskan aikaan, jolloin maa ja puut loistaa kauneimmillaan.

Reply
Ella lokakuu 31, 2017 - 7:54 pm

Peltojs, metsää ja vettä – sellaista maalaismaisemaa.

Reply
sikkuralla lokakuu 31, 2017 - 8:07 pm

Porvoo olisi hieno.

Reply
Jonna lokakuu 31, 2017 - 8:36 pm

Aika hyvä edustus erilaisia maisemia vallilalla jo onkin. Niistä löytyy jo oma suosikkini.

Reply
Kati lokakuu 31, 2017 - 8:56 pm

Muuratsalo-Päijänne näkymiä!

Reply
Pajulintu lokakuu 31, 2017 - 9:07 pm

Saanatunturi ympäristöineen olisi verhon arvoinen maisema.

Reply
Kati lokakuu 31, 2017 - 9:10 pm

Tammerkoski tai pispalan harju ja sieltä näkymät järvelle.

Reply
Hiisukas lokakuu 31, 2017 - 9:12 pm

Järven rannalta maisema.

Reply
Muuttuva kotini Päivi S lokakuu 31, 2017 - 9:13 pm

Aavasaksan sillat joki maisemalla 🙂

Reply
NiinaS lokakuu 31, 2017 - 9:20 pm

Eläintarhan maisemat Helsingissä! Ne tuovat muistoja omasta lapsuudestani ja ensitreffeiltä nykyisen aviomiehen kanssa sekä oman lapsen ensimmäiseltä retkeltä tuohon upeaan eläinmaailmaan.

Reply
Anu lokakuu 31, 2017 - 9:21 pm

Vaajakoskella Naissaaren ympäristö ja Wanha Woimala.

Reply
Heidi lokakuu 31, 2017 - 9:29 pm

Meiltä on Jyväsjärvelle alle puoli kilometriä. Niinpä ne suosikkimaisemat löytyy juuri noista verhoista! 🙂

Reply
Marja-Liisa Saukko lokakuu 31, 2017 - 9:34 pm

Tämä Neronportaat ja Jyväsjärvi. Saakohan kangasta pakalta ostettua. Haluan tehdä taulun. Aurajoki maisemasta jo taulun tein. Tyttäreni kotikaupunki.

Reply
Pirjo Tuomi lokakuu 31, 2017 - 9:55 pm

Kuokkalan silta,Jyväsjärvi ja ainola valoineen olisi kaunis.

Reply
Anna lokakuu 31, 2017 - 10:01 pm

Helsingistä Töölönlahti

Reply
Kirsi lokakuu 31, 2017 - 10:05 pm

Kallio on lempielementtini, siispä joku jylhä kalliomaisema järvineen. Myös Kuusamon Kiutaköngäs ja Pienen Karhunkierroksen maisemat olisivat hienoja.

Reply
Karoliina lokakuu 31, 2017 - 10:16 pm

Vallilan verhoissa on tunnelmaa, tykkään! Suosikkimaisemani, jonka haluaisin verhoon, olisi Keskisuomalainen järvi- ja vaaramaisema esimerkiksi Korpilahden Vaaruvuorelta kuvattuna.

Reply
Jutta lokakuu 31, 2017 - 10:18 pm

Unelmien maisema olisi näkymä mökiltä saunan portailta järvelle. Mutta koska tämä kuosi on lähestulkoon utopistinen unelma, niin minun ja mieheni lapsuusmaisema Jyväsjärvelle sopisi hyvin kotiimme Vantaalle ja pääsisimme näin fiilistelemään ihanaa Jyväskylää <3

Reply
Sari N. lokakuu 31, 2017 - 10:25 pm

Tietenkin lapsuudesta tuttu maisema eli näkymä Kammiovuoren huipulta kohti Päijännettä.

Reply
Suv1 lokakuu 31, 2017 - 10:37 pm

Saimaa olisi kaunis tai Lapin maisema tuntureineen

Reply
Saana lokakuu 31, 2017 - 10:46 pm

Lumista, aavaa peltomaisemaa latoineen

Reply
Maria lokakuu 31, 2017 - 11:08 pm

Järvimaisemat 🙂

Reply
Elli lokakuu 31, 2017 - 11:18 pm

Haluaisin nähdä kuusamolaisen talvimaiseman lumisten tykkypuiden kera.

Reply
Saga lokakuu 31, 2017 - 11:26 pm

Kauppatori lokkeineen, Munkkiniemen puistotie… Jyväskylän mäntyinen maisema on upea ja tuo minulle mieleen jopa… Helsingin Pihlajamäen kallioineen ja mäntyineen!

Reply
Reetta lokakuu 31, 2017 - 11:27 pm

Komppaan muita Jypinkylän asukkeja, mutta jonkinlainen rintamamiestalo näkymä olisi itselleni kovin rakas: niissä on paljon historiaa

Reply
Minna lokakuu 31, 2017 - 11:36 pm

Merimaisema mökkirannasta 😍

Reply
Ritva Leinonen lokakuu 31, 2017 - 11:51 pm

Saimaa saarineen ja Heinävesilaivat ovat maisemani kesällä. Olisi hienoa jos voisi talveksi ripustaa kuvan ikkunaan tai tehdä kankaisen seinätaulun.

Reply
SatSa marraskuu 1, 2017 - 12:10 am

Näkymä Kaunispään huipulta

Reply
OutiH marraskuu 1, 2017 - 12:15 am

Järvimaisemat esim. Saimaa niin kuin laulussakin sanotaan illalla Saimaa on kauneimmillaan.

Reply
NannaS marraskuu 1, 2017 - 12:41 am

Lappi olisi mahtava! Talvisena 🙂

Reply
Oona marraskuu 1, 2017 - 1:04 am

Hei, itse haluisin nähdä kuosina Joensuun maiseman!

Reply
Marjukka marraskuu 1, 2017 - 2:14 am

Kotkan rannikko😊😊

Reply
Tytti marraskuu 4, 2017 - 6:30 pm

Minäkin olen haeskellut Kotkan maisemia, niille olisi tilausta!

Reply
Elise H. marraskuu 1, 2017 - 3:05 am

Vaasan saaristo tai Lapin tunturimaisemat voisivat olla ihania 🙂

Reply
anna s. marraskuu 1, 2017 - 6:25 am

Oulun tori 🙂

Reply
Lanttuleikkuri marraskuu 1, 2017 - 7:25 am

Tämä onkin jo toteutettu, huomasin viime pe, Suomi 100 kuosi on k kaupan keräilykampanjassa. Kuosi on upea. Kuten Jyväskyläkin.

Reply
Eeva Hammar marraskuu 1, 2017 - 7:48 am

Äitini synnyinkoti, aitat, vanha talli ja kuusimetsä. Tämä maisema olisi hieno kuosi minulle. 💜

Reply
Airiina marraskuu 1, 2017 - 7:57 am

Lapista hieno talvimaisema.

Reply
Petri marraskuu 1, 2017 - 7:58 am

Pohjoisesta koskikuvaa.

Reply
Appa marraskuu 1, 2017 - 7:59 am

Airistolta kun ilta-aurinko laskee.

Reply
Henna marraskuu 1, 2017 - 8:00 am

Uudenkaupungin saaristosta.

Reply
Susse marraskuu 1, 2017 - 8:14 am

Urbaanin kaupunkimaiseman vastakohtana tunturimaisema keväisen kirkkaana päivänä Ylläksen suuntaan saa sydämen sykkimään.

Reply
Heidi marraskuu 1, 2017 - 8:19 am

Päijänne maisema Säynätsalosta

Reply
Anu marraskuu 1, 2017 - 8:35 am

Järvimaisemat on vaan niin ihanan näköisiä. Hullaantunut tähän Jyväskylä kankaaseen.

Reply
Tiia Ahonen marraskuu 1, 2017 - 8:45 am

Jyväskylän Kirkkopuisto ❤️

Reply
Katja Jouhki marraskuu 1, 2017 - 8:46 am

Ilmajoen kyröjoen kesämaisema tai lakeuksien latomeri olisivat ikkunassani heti ❤️

Reply
Kati marraskuu 1, 2017 - 9:04 am

Kaipaisin Kouvolan rautatieasemaa, tai Pieksämäen. Jokin betonissa kiehtoo

Reply
Tarja Al Hanan marraskuu 1, 2017 - 9:04 am

Verhot Tuomionjärvi maisemalla auringon paisteisisssa /laskevin kuvin.Eri värisävyissä tietty.Toisena voisi olla Jyväskylän kirkkopuisto ja sen ympäristö.

Reply
Kristiina marraskuu 1, 2017 - 9:24 am

Jyväskylä ja kotimaisema Lutakko on ihana. Sopisi meille
Toivottavasti onni potkaisee

Reply
Erja Anttila marraskuu 1, 2017 - 9:33 am

Juurikin tämä Jyväskylä. Nyt meillon oma 💎💎💎

Reply
Daphnion marraskuu 1, 2017 - 11:02 am

Kumpuileva metsämaisema olisi ihana.

Reply
Minna marraskuu 1, 2017 - 11:41 am

Laajavuori jyväskylästä olisi kiva hyppyrimäkineen olisi mukavat verhot ostaisiko vienti tuote ? (Matin mäki )

Reply
Hilkka marraskuu 1, 2017 - 12:54 pm

Lappi-verhot ois hienot! Vaikka niin upeet ois nuo Jyväsjärvi-verhot, ihanat🤩

Reply
Jessica marraskuu 1, 2017 - 1:20 pm

Jokin ihana talvinen joulumaisema:)

Reply
Susanna marraskuu 1, 2017 - 1:27 pm

Vaasan saaristo.

Reply
Päivi marraskuu 1, 2017 - 1:41 pm

Lapin tunturimaisema

Reply
Jenna marraskuu 1, 2017 - 1:43 pm

Tampeen Näsijärvi 🙂 ja Saimaa!

Reply
SannaMi marraskuu 1, 2017 - 2:01 pm

Kaunis talvinen maisema olisi kaunis 🙂

Reply
Tuija Kortekangas marraskuu 1, 2017 - 2:11 pm

Säynätsalo😊

Reply
Maiju marraskuu 1, 2017 - 2:26 pm

Tunturimaisema esimerkiksi Saanalta Kilpisjärveltä sekä Saimaan saariston järvimaisema.

Reply
tt3 marraskuu 1, 2017 - 2:27 pm

Lapin maisemia

Reply
Niina N marraskuu 1, 2017 - 3:04 pm

Minä haluaisin nähdä kuosin Perämeren rannalta Kemistä

Reply
Anu marraskuu 1, 2017 - 3:25 pm

Rakkain maisemani eli Jyväsjärvi on jo kuvattu. Jään odottamaan Porvoota.

Reply
Jaana Laukkarinen marraskuu 1, 2017 - 6:01 pm

Säynätsalon riippusilta iltavalaistuksessa olisi hieno esim verhona.

Reply
Kirsi Peltola marraskuu 1, 2017 - 6:32 pm

Oravivuori Korpilahdella, Petäjäveden vanhan kirkon seutu, Aulanko, Ahlströmin ruukkialue Noormarkussa, kesäinen luonnonkukkaniitty ❤

Reply
MarjaKoo marraskuu 1, 2017 - 7:05 pm

Punkaharjulta löytyy aivan upeita maisemia.

Reply
Sirkkuli marraskuu 1, 2017 - 7:14 pm

Talvinen metsämaisema olisi kaunis 🙂

Reply
Johanna Toivanen marraskuu 1, 2017 - 8:52 pm

Saaristoa, meren rantaa.

Reply
Niina marraskuu 1, 2017 - 9:22 pm

Olavinlinna ♡

Reply
piitu marraskuu 1, 2017 - 10:07 pm

Kallaveden kauniit maisemat.

Reply
Selja marraskuu 1, 2017 - 10:33 pm

Paikkoja on aivan loputtomasti, mutta ekana tulee mieleen mökin ranta ja saraakalliot.

Reply
Tuula marraskuu 1, 2017 - 10:38 pm

Keiteleen kalliorantaa

Reply
Terttu Riikonen marraskuu 1, 2017 - 10:50 pm

Jyväsjärvi kangas tuo nuoruusvuodet mieleen ☺

Reply
Arja Moilanen marraskuu 1, 2017 - 10:57 pm

Haluaisin kuvioon kun ennenvanhaan
Käytiin kauppa..

Reply
Jenni marraskuu 1, 2017 - 11:03 pm

Kortepohja! <3

Reply
Anna-mari marraskuu 1, 2017 - 11:11 pm

Syksyteemaa – viljapelto,ohrantähkät..tai pumpuliset puuvillat usvaisessa maisemassa 😍

Reply
Sallikka marraskuu 2, 2017 - 12:17 am

Saimaa olisi kaunis 🙂

Reply
päivikki marraskuu 2, 2017 - 12:31 am

Mökin järvimaisema keski-suomessa. Voi, nyt jo odotan kesää että pääsee mökille ; )

Reply
Helinä Mäenpää marraskuu 2, 2017 - 12:57 am

Aikainen Kesäaamu järven rannassa, kuikka uimassa.
Jyväskylästä Viitaniemi ja Tuomiojärven ranta Viitatorneineen, on suojeltu, ihana helmi,
.

Reply
Riikka Nikola marraskuu 2, 2017 - 3:11 am

Raahe <3

Reply
Sonja Savolainen marraskuu 2, 2017 - 8:10 am

Niin monta hyvää, Keitele olis kiva.

Reply
Jane marraskuu 2, 2017 - 8:10 am

Lumiset maisemat pohjoisessa porojen ja tunturien kera<3

Reply
Marja marraskuu 2, 2017 - 8:34 am

Hei onpa kaunis tämä Jyväsjärvi-kangas harjunportaineen. Itsekin Jyväskylästä kotoisin olevana, nyt pääkaupunki seudulla asuvana, ilahduin kovasti tästä kankaasta. Mutta lempimaisemani kuitenkin olisi mökin ikkunasta näkyvä rauhoittava järvimaisema.

Reply
Suvi Talvinen marraskuu 2, 2017 - 8:59 am

Kuokkalan rantaraittia puineen sekä jyväsjärveä myötäillen.

Reply
Xeveliina marraskuu 2, 2017 - 9:34 am

Maisema mökkilaiturilta, jota voisi tuijotella vaikka vuoden putkeen!

Reply
Sari marraskuu 2, 2017 - 10:00 am

En nyt parempaa keksi kuin tuo maisema harjun portailta, nuorena siellä istuskelin järvelle katsellen.

Reply
Laur marraskuu 2, 2017 - 10:02 am

Päijänne auringonlaskun aikaan 😊

Reply
Kaisa marraskuu 2, 2017 - 10:10 am

Vallillalla on jo todella paljon upeita kuoseja joista monet miellyttävät omaa silmää. Mutta esim. joku talvinen metsämaisema voisi olla upea. 🙂

Reply
apple marraskuu 2, 2017 - 10:55 am

Helsingin kaupunkimaisemat miellyttävät silmää, mutta niitä taitaakin Vallilan mallistosta jo löytyä 🙂

Reply
Kaisu marraskuu 2, 2017 - 1:15 pm

Syksyinen merenranta auringonlaskun aikaan

Reply
Minna marraskuu 2, 2017 - 1:40 pm

Lapin tunturit, vaikkapa Saana <3

Reply
Kaija Kuusinen marraskuu 2, 2017 - 2:05 pm

Lapsuuteni koivikko Konginkankaalla tai matilanvirta 800:n päässä lapsuuskodistani.

Reply
Heidi marraskuu 2, 2017 - 3:35 pm

Harjun portaat

Reply
Milja marraskuu 2, 2017 - 4:20 pm

Kuokkalan silta valaistuina on upea näky kun ajaa rantaväylää. Hyyppäänvuoren maisemat kankaalle painettuna olisi myös ihana verho printti.

Reply
Julia marraskuu 2, 2017 - 4:22 pm

Järvimaisema ruskan kauneimmilla sävyillä olisi kaunis ja malli löytyy melkein mistä tahansa kaupungista Suomesta.

Reply
Marja-Leena marraskuu 2, 2017 - 5:09 pm

Tuo Jyväsjärvi maisema on ihana! Maisemaa tulee ihailtua ihan livenä monesti viikossa, kun asutaan sillan vieressä, ihanaa olisi saada maisema myös olohuoneeseen. Luontomaisemat miellyttää usein, esim Koli maiseman voisin haluta kotiin. Juuret kun on Pohjois-Karjalassa.

Reply
Janette marraskuu 2, 2017 - 7:33 pm

Kainuun vaarat!

Reply
Tiiu marraskuu 2, 2017 - 7:37 pm

Näkymä Vaajakosken moottoritieltä Jyväsjärven yli kohti kaupungin keskustaa iltavalaistuksessa, se sykähdyttää joka kerta kun ajaa nelostietä kotia kohti

Reply
Heidi marraskuu 2, 2017 - 8:19 pm

Ensimmäisenä tuli mieleen Kolin kansallismaisemat, mutta siitä Vallilalla onkin jo kuosi olemassa. Olisi ihana nähdä verhoissa Lapin maisemia, tuntureita tai esim. Kuusamon Karhunkierrokselta maisemia. Toinen mikä tulee mieleen on itselle rakas kaupunki Tampere. Tammerkoski-verhot jo ovat olemassa, mutta esim. Pyynikinharjun maisemat näyttäisivät varmasti upeilta verhokankaassa 🙂

Reply
Henna73 marraskuu 2, 2017 - 8:53 pm

Ylläksen tunturimaiseman

Reply
Suvi marraskuu 2, 2017 - 10:27 pm

Mukana

Reply
Karo marraskuu 2, 2017 - 10:27 pm

Talvinen metsä tai jouluihmisen suosikki Korvatunturi. Myös maisema joltain vaaralta tai vuorelta olisi upea!

Reply
Eena marraskuu 2, 2017 - 10:33 pm

Entisenä Kymen tyttönä ja nykyisenä keski-suomalaisena näkisin mieluusti maiseman Kymijoesta painettuna kankaalle. Myös Repoveden kansallispuiston korkeuksista kuvattu maisema olisi upea!

Reply
Piia Heikkinen marraskuu 2, 2017 - 10:43 pm

Pidän tuosta Jyväsjärvi-kuosista, vaikka Jyväskyläläinen olen ollut vasta kuusi vuotta. Tunturi-maisema olisi varmasti kaunis kuosi, vaikka en ole lapissa käynyt kuin kerran

Reply
Virpi Koljonen marraskuu 2, 2017 - 11:16 pm

Ehkä Nykäsmäki, vaikka nuo Jyväskylä kuosi on aika täydellinen😘

Reply
Sirkka marraskuu 2, 2017 - 11:24 pm

Hienoja olivat verhot. Kotona nt Harju verhot olohuoneen ikkunoissa. <Harmi kun Jyväskylä verhot olivat loppuneet. Vallilan verhot mun lemppareita.

Reply
hilda hissu marraskuu 3, 2017 - 7:10 am

Nallikari

Reply
Anna-Mari Pylkäs marraskuu 3, 2017 - 7:26 am

Hyyppäänvuoren päältä aukeaa huikea maisema järvenselkää ja kaunis Laukaa rantoineen.

Reply
Sirkku marraskuu 3, 2017 - 8:14 am

Mökkimaisema petäjävedeltä

Reply
M marraskuu 3, 2017 - 8:17 am

Yllästunturin maisemat!

Reply
Taru Kemiläinen marraskuu 3, 2017 - 9:49 am

Näkymä vanhempieni mökin rannasta olisi mukava saada omaan olohuoneeseen! 🙂 myös ruska, usvainen peltomaisema kesäaamuna ja yksinäinen tuikkulyhty lumihangessa olisivat kauniita vaihtoehtoja.

Reply
Elina marraskuu 3, 2017 - 9:50 am

Ehdottomasti tämä kotimaisemissa Kilpisjärven rannalla. Saanan ja Mallan muodot sopisi kauniisti kankaaseen.

Reply
Päivi Pynnönen marraskuu 3, 2017 - 10:24 am

Suomen kaunein kunta Kangasniemi.

Reply
Pia marraskuu 3, 2017 - 10:52 am

jäätikkö, lumi, kallio, auringonvalo

Reply
Marjo Hautamäki marraskuu 3, 2017 - 11:30 am

Lapin maisemaa olisi mahtavaa saada! Ostaisin heti.

Reply
Katri Kinnunen marraskuu 3, 2017 - 1:17 pm

Ostin jo Jyväskylän uuden verhon, mutta kappa vielä tarvittaisiin. Verho on tosi kaunis.

Reply
Kaisa marraskuu 3, 2017 - 4:30 pm

Usvainen aamu

Reply
Sari Nyman marraskuu 3, 2017 - 6:03 pm

Jyväskylän satama ja vanha höyrylaiva m/s Suomi

saarasusanna.nyman@gmail.com

Reply
Anne marraskuu 3, 2017 - 6:56 pm

Kotikaupungin luistelijat Jyväsjärvellä on kyllä tyylikäs 😊

Reply
Maiju marraskuu 3, 2017 - 6:59 pm

Päijänteen maisemista löytyisi varmasti jotain mahtavaa. Hämeen maisemista olisi ihana saada joku kotoisa Kuosi.

Reply
Kirsti Matinaho marraskuu 3, 2017 - 7:36 pm

Värikäs suo maisema!

Reply
Essi marraskuu 3, 2017 - 8:10 pm

Säynätsalon tai Kalajoen maisemia olisi kiva nähdä!

Reply
Milla marraskuu 3, 2017 - 9:18 pm

Tunturimaiseman 🙂

Reply
Maria marraskuu 3, 2017 - 9:30 pm

Naantalin vanha kaupunki tai Hailuodon Marjaniemi

Reply
Riina marraskuu 3, 2017 - 9:53 pm

Entisenä jyväskyläläisenä on vanhalla kotikaupungilla aina tärkeä paikka sydämessä <3 Ja juuri tuo järvimaisema! Toinen minkä haluaisin kankaalle olisi nykyisen kotikaupunkini Helsingin kaunis merimaisema, esim. Lauttasaaresta <3

Reply
Ulla marraskuu 3, 2017 - 9:55 pm

Kalliomaisemaa-lapsuuden kesät Konneveden rannalla loivat ikuisen rakkaussuhteen kallioihin

Reply
leea marraskuu 3, 2017 - 9:56 pm

Hämeenlinnan Aulangolta maisemakuva

Reply
Ella marraskuu 3, 2017 - 10:01 pm

Tuo Jyväsjärvi-kuosi on niin ihana! Näin nykyisenä jyväskyläläisenä, mutta paljasjalkaisena lahtelaisena Lahti-maisema voisi olla upea jos siihen saisi kauniisti sommiteltua radiomastoja, mäkihyppytorneja ja Sibeliustaloa.. 🙂

Reply
Venla marraskuu 3, 2017 - 10:54 pm

Kolin maisemat voisivat olla hienot. Mutta nuo Jyväskyläverhot ovat kyllä ihan huiput.

Reply
Sari marraskuu 3, 2017 - 11:01 pm

Lapista joku kaunis maisema

Reply
Sari marraskuu 3, 2017 - 11:02 pm

Lapista joku kaunis maisema

Reply
Riitta Kaipio-Vihmalo marraskuu 3, 2017 - 11:09 pm

Kyllä tuo Jyväskylä on ihana verhona. Koti-ikävä ihan tuli.

Reply
Minttu- Maaria marraskuu 3, 2017 - 11:17 pm

Jyväskylä-kuosi on tietysti sydäntä lähellä, mutta entisenä savonlinnalaisena ehdotan Savonlinna-maisemaa, jossa näkyisi Kyrönsalmen virta ja Olavinlinna.

Reply
Juha marraskuu 3, 2017 - 11:28 pm

Järvi aisemaa voisin huolia olohuoneeseen.

Reply
Elina marraskuu 3, 2017 - 11:44 pm

Pyhätunturin Isokuru rakkarinteineen.

Reply
Marika Hokkanen marraskuu 3, 2017 - 11:44 pm

Lapin maisemat, ehkäpä Saana-tunturi tai Inarinjärvi.

Reply
Sina marraskuu 4, 2017 - 2:15 am

Saimaa olisi upea.

Reply
Mari Ahonen marraskuu 4, 2017 - 7:18 am

Jyväskylä <3 Koko elämäni kaupunki <3

Reply
Raija marraskuu 4, 2017 - 8:56 am

Minulle todella rakas kaupunki, koska olen sieltä kotoisin.
Lähdenkin sinne viettämään lomaa ensi viikoksi, Kankaan kuosissa on rakas maisema. Täytynee ehdottomasti käydä tutustumassa kauppaan.

Reply
Anneli Kurkinen marraskuu 4, 2017 - 10:38 am

Kuopio Puijo Kallavesi Väinölänniemi

Reply
Elina marraskuu 4, 2017 - 10:44 am

Uusi kangas kuvaisi tietysti Pohjanmaan rannikkoa. Ohtakarin rannalta kuvattua merimaisemaa. Niin paljon kun Jyväskylästä pidänkin ja järvimaisemasta olisi mahtavaa saada verhot myös lapsuudenmaisemista.

Reply
Minna Saukkonen marraskuu 4, 2017 - 10:53 am

Ehdottomasti Jyväsjärvi-kuosi on lemppari! Kuosia katsoessa voisi kuvitella itsekin seisovansa tuolla harjun portailla 🙂

Reply
Vuokko Oranen marraskuu 4, 2017 - 11:38 am

Onpa ihania kankaita, pitää tulla penkomaan.

Reply
Vuokko Oranen marraskuu 4, 2017 - 11:40 am

Tykkään pitää tulla penkomaan vallilaan hullaantunut

Reply
Taina Hakala marraskuu 4, 2017 - 11:41 am

Esim. Kuusamon könkäistä voisi saada komeita kankaita. Myös Lapin tunturimaisemista löytyisi monta hienoa kuva-aihetta.

Reply
Kirsi marraskuu 4, 2017 - 12:10 pm

Pohjanmaan lakeus. Latomeri.

Reply
Anna marraskuu 4, 2017 - 12:12 pm

Jyväsjärvi 😍

Reply
Pia Sillanpää marraskuu 4, 2017 - 12:39 pm

Kyllähän tietty oman kotiseudun kauniit järvimaiset ois suosikkimaisemat 🙂 tai sitten Lapin lumiset maisemat kuutamossa…

Reply
Sanna K. marraskuu 4, 2017 - 12:40 pm

Kirkkopuisto

Reply
Satu L. marraskuu 4, 2017 - 1:15 pm

Jyväsjärvi satamasta käsin

Reply
Jenni marraskuu 4, 2017 - 3:04 pm

Jyväsjärvi ehdottomasti, niin kauniit kotimaisemat

Reply
Johanna marraskuu 4, 2017 - 3:22 pm

Vanha Rauma, se vanhojen puutalojen idylli sekä upea kirkko!

Reply
Mirja marraskuu 4, 2017 - 3:54 pm

Luontomaisemaa, metsää ja järveä, ehkä jotain Lapista. Sellaisia verhoja ei juurikaan näe, vaikka Suomesta juurikin se puoli on kovasti ulkomaillakin tunnettu.

Reply
Maikki Heino marraskuu 4, 2017 - 4:45 pm

Ahvenanmaan punaiset kalliot ja meri, ehkä majakka myös näkyvissä

Reply
Eeva marraskuu 4, 2017 - 6:45 pm

Tampereen Pyynikki

Reply
Sirpa Norring marraskuu 4, 2017 - 7:56 pm

Jyväsjärvi 💙. Kilpisjärvi Saana-tuntureineen sopisi jatkoks. Upeaa Suomen luontoa tarustoineen 😍

Reply
Päivi Soininen marraskuu 4, 2017 - 11:23 pm

Laajavuoren maisemat

Reply
Marjaana marraskuu 4, 2017 - 11:54 pm

Jokin ihana järvimaisema pienine saarineen, tai merimaisema luodoilla.

Reply
Tiia marraskuu 4, 2017 - 11:59 pm

Jokin Lapin maisema 🙂

Reply
Pia marraskuu 5, 2017 - 12:07 am

Jokimaisema Pohjanmaalta.

Reply
Tuula Jokinen marraskuu 5, 2017 - 1:31 am

Haluasin nähdä esim. Päijänne maisemaa:-)

Reply
Riina marraskuu 5, 2017 - 6:52 am

Järvimaisema päijänteeltä auringon laskiessa. Ehkä myös Kärkisten silta voisi olla mukana kuosissa.

Reply
Tiina Kauppinen marraskuu 5, 2017 - 7:35 am

Jyväskylä-verhoihin ihastuin jo. Sielunmaisemaani on myös Pispala ja sen harjumaisemat.

Reply
Marja Tuunainen marraskuu 5, 2017 - 8:46 am

Kuokkalan silta kaupungista kuokkalaan päin kuvattuna iltavalaistuksessa.

Reply
Jussi marraskuu 5, 2017 - 10:28 am

Aholaidasta Kuokkalan sillalle ja lutakkoon päin

Reply
Minna Tarvainen marraskuu 5, 2017 - 11:46 am

Kuokkalan sillan yömaisema

Reply
Siinatar marraskuu 5, 2017 - 1:21 pm

Lapin tunturimaisemat =). Mukaan kivaan arvontaan!

Reply
Eve marraskuu 5, 2017 - 1:44 pm

Vaajakosken Naissaari ☺

Reply
tiiu marraskuu 5, 2017 - 5:51 pm

Savonlinna/Olavinlinna

Reply
piitu marraskuu 5, 2017 - 11:07 pm

Väisälänmäen perinnemaisema Lapinlahdella

Reply
Pirjo marraskuu 11, 2017 - 1:55 pm

Kaunis mäntymetsä on hyvin rauhoittava

Reply
Saila Avelin marraskuu 13, 2017 - 12:59 pm

Pilvet ja taivas eri ilmoilla.
Nyt näen ikkunoistani Jyväsjärven eri vuodenaikoineen ja valoineen. Verhoja ei tarvita, valo voi tulvia vapaana tilaan.

Reply
K marraskuu 26, 2017 - 8:50 pm

Merimaisema😍

Reply

Jätä kommentti