Vaeltava Kartell Stone

by Kerttu
Mukavaa viikonlopun alkua! 

Kartellin Stone on vaeltanut kylpyhuoneesta keittiöön ja jumittunut tuohon saarekkeen äärelle. Siinä se on kätevä koroke innokkaalle pienelle apukokille, joka haluaa osallistua ruuanlaittoon ja no, ihan kaikkeen. Kehen lie tullut, kun on niin innokas koko ajan 🙂 Pappelinan matto on ollut paikoillaan noin vuoden ja en voisi olla iloisempi sen olemassa olosta. Joka euron väärti ostos!

Oikeastaan Stone on aika kiva keittiössäkin! Meillä on muutama huonekalu, jotka sopivat melkein minne vain. Stonen lisäksi meillä vaeltavat Artekin musta jakkara ja Kartellin componibili. Tuollaiset monikäyttöiset huonekalut ovat minulle mieleisiä, sillä uskon niille löytyvän paikka ja tarkoitus tilanteessa kuin tilanteessa. 
Viikonloppu on mukava aloittaa, kun koti on siisti ja maljakossa on tuoreita kukkia. Tänä viikonloppuna otetaan ihan rauhallisesti kaiken tämän juhlahumun jälkeen. Luetaan kirjoja, leikitään ja tehdään kotijuttuja. Eli luultavasti aamulla heräämme ja keksimme tytön kanssa päivät täyteen touhua. 😉 Mutta pääasia on se, että ollaan yhdessä ja otetaan rennosti. 

Sadepäivä pakottaa sytyttämään valot päälle ja melkein tekisi mieli virittää tulet takkaan. Miten voi ollakin näin syksyisen tuntuista kesäkuussa? Ehkä tämä on nyt se hyvä syy vetää villasukat jalkaan ja linnoittautua pihahommien sijaan sohvannurkkaan.

Edessä on enää viimeinen työviikko ennen kesälomaa ja sekin on juhannuksen ansioista nelipäiväinen. Sääherra on tehnyt tällä viikolla töihin keskittymisen huomattavasti helpommaksi.  Säästellään niitä helteitä sinne juhannuksen jälkeiseen elämään! 

Onko teillä kotona vaeltavia huonekaluja? 

Rennon letkeää perjantaita, otetaan iisisti 🙂

Saatat pitää myös

0 Kommentti

J 14 kesäkuun, 2013 - 6:04 pm

Meillä tuo Stone on nyt olohuoneessa sivupöytänä vaikka sillä olisi tosiaan monta muutakin paikkaa. Jossain lehtijutussa stone oli talon rouvan meikkauspisteellä jakkarana ja siihen se kävi tosi hyvin. Itse voisin nähdä stonen myös eteisessä. Mutta tuo keittiössä käyttäminen onkin kiva idea juuri lapsia ajatellen! 🙂

Ja joo, kyllä meillä vaeltaa aika monetkin huonekalut ja erityisesti pienemmät sisustustavarat.. 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 15 kesäkuun, 2013 - 9:04 pm

Moi J! Meikkipisteelle Stone toisi vähän säihkettä! Pienimmät sisustustavat ovat muuten ihan pahinpia vaeltajia 😉

Reply
Hanna/ Pastellimaja 14 kesäkuun, 2013 - 9:19 pm

Heh, samainen Stone vaeltaa myös meillä. Alunperin olohuoneeseen hankittu, ottanut vauhtia eteisen ja yläkerran aulan kautta lasten nukkariin ”nukutusjakkaraksi” :). Combonibili on myöskin tosiaan oiva esimerkki näistä kiertolaisista.

Täälläkin on kaiveltu villasukat, pipot ja hanskat talvivaatelaatikosta takas esille. Onni onnettomuudessa laatikot olivat vielä rappusissa lojumassa 😉
Ihanaa yhdessäoloa teidän viikonloppuun!!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 15 kesäkuun, 2013 - 9:07 pm

Hei Hanna! Hyvä kuulla, että muillakin tavarat seilaavat 🙂 Onneksi tänään on ollut vähän lämpimämpää ja kesäisepää kuin eilen!

Reply
-HEINIE- 14 kesäkuun, 2013 - 10:39 pm

Meinasinkin kotiin tullessa laittaa takkaan tulet, mut sit se jäi 🙂 Mut sit se jäi. Täällä tuolit on kiertäneet huoneesta toiseen.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 15 kesäkuun, 2013 - 9:13 pm

Enpä minäkään tulia virittänyt, pitää vain uskoa että nyt on kesä ja lämmin (vaikka mittari olisikin eri mieltä) 😀

Reply
Anonymous 14 kesäkuun, 2013 - 10:51 pm

Minkä hintainen on tuo pappelinan matto?

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 15 kesäkuun, 2013 - 9:14 pm

Olisikohan tuo meidän matto ollut 150 e tienoilla? Hinnat vaihtelevat kokojen mukaan.

Reply
Anonymous 15 kesäkuun, 2013 - 8:37 am

Stone vaeltaa meilläkin! Alunperin olohuoneeseen ostettu stone palveli eteisessä pitkään laskutilana tavaroille. Nyt stone kuitenkin koristaa meidän isoa vaatehuonetta ja se sopii sinnekin mainiosti. Block valaisin vaelsi myös aikansa, mutta sekin on nyt löytänyt oman paikkansa meidän makuuhuoneesta! 🙂 Tuo Bob pappelina on kaunis! Meiltäkin Pappelinaa löytyy, on ihan paras matto lapsiperheelle! Uskaltaa pitää keittiössäkin valkoista mattoa 😉 Ihanaa viikonloppua teille!

Heli

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 15 kesäkuun, 2013 - 9:15 pm

Stone se vissiin on sellainen vaeltajaluonne 😀 Pappelina on laadukas ja helppo, tuota keittiön mattoa en ole edes pessyt vielä kertaakaan 🙂 Ihanaa viikonlopun jatkoa sinnekin!

Reply

Jätä kommentti