Iittala Interior ja lumoavat uutuudet

by Kerttu

Kaupallinen yhteistyö ja arvonta: Iittala

Iittala on suomalainen suosikkibrändi, joka uudistuu vuodesta toiseen menettämättä ydintään. Olen todella iloinen ja ylpeä saadessani tehdä yhteistyötä Iittalan kanssa ja vielä todella mieleisessä muodossa. Nyt näette, miltä kotimme näyttää stailattuna uutuus- ja klassikkotuotteilla! Iittala Interior on kehittänyt sisustuskategorian tuotteita vuodesta 2013 lähtien ja katsokaapa, mitä ihanuuksia on tämä syksy tuonut.

iittala2-1-3

Iittalan Vakka-laatikot ovat saavuttaaneeet paikan suomalaisten sydämistä, eivätkä suotta. Monikäyttöiset ja ajattomat säilytyslaatikot taipuvat moneen käyttöön. Makuuhuoneessa testasin niitä yöpöydän virkaan ja kokonaisuudesta tuli toimiva. Parasta on, että huulirasvat, lehdet ja muut yöpöydän pikkuiset härpäkkeet saa näppärästi katseiltä piiloon laatikon suojiin. Näyttävä kukkakimppu on päässyt kuparin väriseen Ruutu-maljakkoon ja pöydällä hehkuu harmaa Nappula, molemmat syksyn uutuuksia!

iittala2-1-4

Eteisessä oleva Plektra-jakkara on myös yksi syksyn ihanista uutuuksista. Monikäyttöinen Plektra on istuin, laskutaso tai koroke tarpeen mukaan. Kiinnitin huomiota siihen, että monet Iittalan tuotteet toimivat loistavasti useassa käyttötarkoituksessa ja oikeastaan kodin jokaisessa huoneessa.

iittala2-1-2

Eteisessä Vakka-laatikoihin on hyvä kätkeä hanskat ja kaulaliinat. Pinossa laatikot muodostavat myös oivan tason vaikkapa laukulle tai avaimille. Plektra-jakkara toimii pukeutumisistuimena sekä auttaa pätkää, joka ei yllä ilman apua eteisen yläkaappeihin.

iittala2-1

Sitten kurkistetaan olohuoneeseen, jossa näyttää tältä! Olkkarissa Vakka-laatikot toimivat sohvapöytinä tarjoten sekä laskutasoa että säilytystilaa.

iittala-1

iittala-1-2

Ihastuin erityisesti vaneriseen Plektraan. Sen sävy tuo sisustukseen pehmeyttä ja skandinaavista tunnelmaa. Voisin uskoa, että tämä jakkara sopii sekä moderniin että perinteisenpään sisustukseen.

iittala-1-3

Syksyn uutuuksiin kuuluvia Ruutu-maljakoita saa useissa eri väreissä ja kokoina. Jokainen maljakko valmistetaan teräsmuottiin ja viimeistellään käsityönä. Ajatella, että maljakon valmistamisessa tarvitaan seitsemän eri lasin ammattilaisen yhteistyötä! Näitä maljakoita on helppoa yhdistellä ja niiden erilaisista rykelmistä saa aikaiseksi kauniita asetelmia.

iittala-1-4

iittala-1-7

Korkean ikkunan edessä tunnelmavaloa tuo suuri, 60 senttiä korkea Lantern -valaisin.

iittala-1-5

Olohuoneessa Vakka-laatikkoihin on helppoa kätkeä vaikkapa sisustuslehdet tai kesken olevat kirjat ja käsityöt.

iittala-1-8

Sitten suuntamme katseen huoneen toiselle laidalle, jossa komeilee eräs unelmavalaisimistani. Harmaa Leimu on vain yksinkertaisesti niin kaunis, herkän lasin ja rouhen betonin yhdistelmä on ihan täydellinen!

iittala-1-9

Syksyllä kaivataan tunnelmavalaistusta ja Leimu sai kaverikseen pari syksyn uutuutta. Kaasa-kynttilälyhtyjä saa neljässä eri värissä, tässä marmorilaatan päällä ovat sävyt nimiltään aavikko ja harmaa. Voisin ajatella, että Kaasa-lyhdyt toimisivat erityisen kauniisti myös syksyisissä kattauksissa tunnelman tuojina!

iittala-1-10

Tervetuloa kurkistamaan myös tunnelmavalaistulle terassille! Täällä Kaasa-lyhdyt hurmaavat terassipöydän päällä.

iittala2-1-6

iittala-1-16

Kun ilta hämärtää, on ihanaa kun voi virittää monenlaisia valonlähteitä. Katonrajassa roikkuvien valojen lisäksi kaivataan erityisesti elävää tulta. Koska terassimme on lasitettu, voi siellä huoletta polttaa kynttilöitä myös korkeissa kynttilänjaloissa.

iittala-1-15

Valkoiset ja harmaat nappulat luovat täydellisen parin!

iittala2-1-7

Sain vangittua kameralle sinisen hetken, joka muuttaa tunnelman. Terassille laitoin valkoisen Plektra-jakkaran ja sen päälle Kuukuna-valaisimen.

iittala-1-17

Kuvatessa avasin lasitukset heijastusten välttämiseksi ja liekit alkoivat lepattaa. Oikeastaan nämä rennosti valuvat kynttilät näyttävät aika kauniilta!

iittala-1-18

Syysillat, lämmin viltti, villasukat ja kuppi kuumaa teetä. Tuuli huojuttamassa metsän puita, katse horisontissa. Kynttilöiden rauhassa lepattavat liekit ja omat ajatukset. Ei se syksy nyt niin pahalta tunnukaan… 

iittala-1-19

Iittalan syksy on kaunis ja inspiroiva. Sen teeman mukaisesti jokainen vuo luoda kotiinsa ainutlaatuisen tunnelman, joka syntyy ajattomuudesta, uutuuksista ja persoonallisista valinnoista. Meidän kotiimme Iittalan tuotteet ja filosofia niiden taustalla istuivat täydellisesti. Modernia ja kodikasta tunnelmaa, jota ei ajanhammas nakerra.

iittala-1-20

ARVONTA

Minulla on ilo käynnistää arvonta, jossa palkintona on valkoinen Plektra-jakkara (arvo 279 e)!

1. Kerro kommenttiboksissa, mikä esittelemistäni uutuuksista sopisi erityisen hyvin kotiisi ja mihin sen sijoittaisit?
2. Kirjoita sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään, jotta saan yhteyden voittajaan. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.
3. Aikaa osallistua arvontaan 1.10.2015 saakka, onnea matkaan!

 

iittala

 

Hyppäähän seuraani myös näissä kanavissa:  Bloglovin / Facebook / Instagram Twitter / Pinterest / Snapchat (kerttup)

Saatat pitää myös

542 Kommentit

Jenna 17 syyskuun, 2015 - 11:18 am

Kävisi mainiosta makuuhuoneeseemme.

Reply
Heidi // taloluck 17 syyskuun, 2015 - 11:20 am

ihania uutuuksia kaikki ja ihania kuvia. Meille ottaisin juurikin tuon valkoisen plektrajakkaran. Se saisi paikkansa saunatuvasta ja toimisi hyvin laskupaikkana vaatteille saunaan mennessä.

Reply
Elina 17 syyskuun, 2015 - 11:23 am

Plektra jakkara on suosikkini ja se kävisi meillä kivasti takan eteen, mutta on tuo Kuukuna-valaisinkin tosi kiva.

Reply
jenni 17 syyskuun, 2015 - 11:23 am

Vakka-laatikot yöpöydiksi

Reply
SofiaN. 17 syyskuun, 2015 - 11:26 am

Leimu-valaisin ei taida lukeutua enää uutuuksiin, mutta sen kotiuttaisin samantien. Plektra-jakkara luonnollisessa vanerin värissä on ihanan monikäyttöinen.

Reply
Kirsi 17 syyskuun, 2015 - 11:26 am

Plektra-jakkara eteiseen vanhan 50-luvun liinavaatekaapin kaveriksi ja istumapaikaksi vaikka kenkiä laittaessa.

Reply
lauramaria 17 syyskuun, 2015 - 11:28 am

Jakkara sopisi mainiosti kotiimme! 🙂

Reply
Heli 17 syyskuun, 2015 - 11:29 am

Mä valitsisin vakka laatikon olohuoneeseen! 🙂

Heli

Reply
Minna 17 syyskuun, 2015 - 11:30 am

Lantern -valaisin on niin kaunis! Jakkaralle myös löytyisi monta hyvää paikkaa kodissa 🙂

Reply
Katja 17 syyskuun, 2015 - 11:31 am

Ihanan tyylikkäiltä näyttää kaikki uutuudet! Plektra jakkaralle ja vakka laatikoille löytyisi heti paikat ?

Reply
Katja 17 syyskuun, 2015 - 11:34 am

ihania uutuuksia. Tuo Leimu olisi täydellinen valinta äidin omaan lukunurkkaukseen.

Reply
Anaska 17 syyskuun, 2015 - 11:38 am

Plektra-jakkara takan edustalle.. peukut pystyssä siis!

Reply
Hennis 17 syyskuun, 2015 - 11:41 am

Ihanasti olet stailannut iittalan tuotteilla kotinne! 🙂 itse olen kauan haaveillut vakka laatikoista mutta myöskin plektra jakkara olisi ihana. Toivottavasti arpa onni suosisi tällä kertaa.

T: blogisi lukija

Reply
Anniina 17 syyskuun, 2015 - 11:44 am

Plektra-jakkara sopisi hyvin kolmanneksi sohvapöydäksi sarjapöytämme yhteyteen ja tarjoaisi kivan lisäistuimen tarvittaessa. Myös harmaa Kaasa-lyhty sopisi loistavasti harmaan Lantern-maljakon viereen tv-tasolle luomaan ihanaa syksyistä tunnelmaa neilikoiden kanssa. Myös harmaat Nappulat olisivat ihana lisä entisten mustien kaveriksi… Kyllä Iittalan syystuotteet on niin inspiroivia!

Reply
Inna 17 syyskuun, 2015 - 11:46 am

Juurikin tuosta Iittalan harmaasta Leimu-valaisimesta olen haaveillut jo pitkään. Se on vaan niin kaunis! Ja niin kuin totesitkin – lasin ja betonin yhdistelmä se vaan toimii.

Reply
Sofia A. 17 syyskuun, 2015 - 11:49 am

Kaunista stailausta, oih! Valitsisin juurikin tuon vanerisen plektra-jakkaran meille, sopisi sekä eteiseen ja olohuoneeseen. Vaikka voisinkin ottaa ihan kaikki näistä esittelemistäsi Iittalan uutuuksista 😀

Reply
Petra 17 syyskuun, 2015 - 11:50 am

Voi, kaikki on niin kauniita. Niin kaipaisin Leimua, vakka laatikoita yöpöydiksi ja plektraa sohvan viereen.

Reply
Elise H. 17 syyskuun, 2015 - 11:50 am

Plektra -jakkara sopisi hyvin aputasoksi nojatuolini viereen. Välillä se voisi toimia yöpöytänäkin 🙂

Reply
HannaKoo 17 syyskuun, 2015 - 11:50 am

Kyllä se tuo Plektra olisi ja pääsisi meillä toimittamaan sivupöydän virkaa olohuoneeseen nojatuolin ja tason väliin, jonne jää noin 1m2 kokoinen tyhjä ”kolo” 🙂

Reply
Päivi 17 syyskuun, 2015 - 11:51 am

Oih, haluaisin niin voittaa tämän! Iittalan uutuuksista kotiin ostaisin kuitenkin Vakka-laatikon. Heti löytyisi sille useampikin paikkavaihtoehto: olohuone, makuuhuone, lastenhuone, työhuone… Ihan mihin vaan huoneeseen löytäisin sille käyttöpaikan tavaroiden säilytykseen.

Reply
suvi 17 syyskuun, 2015 - 11:51 am

Ihanaa Iittalaa! Valkoisia, mustia ja kultaisia Nappuloita jo löytyy.. Tuo Vakka-laatikko tai Plektra-jakkara vanerin värissä kiinnostaisi. Säilytyslaatikolle on aina tarvetta ja eteisessä saisi jakkara arvoisensa paikan.

Reply
Kati 17 syyskuun, 2015 - 11:52 am

Ihania uutuuksia kaikki! Kyllä tuo plektra jakkara vaan niin hyvin sopisi kotiimme takan eteen. Siinä olisi ihana sytyttää takkaa ja jäädä hetkeksi tunnelmoimaan kiireisen arjen keskellä:-) Kati

Reply
Pia Lahti 17 syyskuun, 2015 - 11:57 am

Kuukuna aulamme lattialle pimeää nurkkaa valaisemaan .

Reply
Elina 17 syyskuun, 2015 - 11:57 am

Plektra jakkara pääsisi sivupöydäksi olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen tai eteiseen jakkaraksi. Upea olisi ?

Reply
Anja Saari 17 syyskuun, 2015 - 11:59 am

Kauniita kuvia jälleen:). Jakkara sopisi eteiseeen, takkahuoneeseen tai vaikka keittiöön. Kaunis.

Reply
Veera-K 17 syyskuun, 2015 - 12:00 pm

Vakka sopisi meillä useampaankin paikkaan mutta varmasti ensiksi se pääsisi olkkariin sohvan seuraksi.

Reply
Pikku-iia 17 syyskuun, 2015 - 12:01 pm

Kuukunasta olen haaveillut,ei tosin uutuus ole mutta upea se on!
Plektra menisi eteiseen pukeutumisen avuksi pienille…

Reply
Miia 17 syyskuun, 2015 - 12:01 pm

Heippa Kerttu ☺

Kauniita kuvia kauniissa kodissa☺ plektra jakkara olisi meille enemmän kuin tervetullut. Laittaisin sen eteiseen helpottaakseen lasten pukemista. Ja hyvä synttärilahja itselleni 1.10?

Reply
Jaana Janhonen 17 syyskuun, 2015 - 12:02 pm

Harmaa Leimu on ehdoton suosikkini esittelemistäsi uutuuksista. Eteisemne musta lipasto on jo jonkin aikaa etsinyt valaisinta päälleen- ja tässähän se nyt on!

Reply
Soile 17 syyskuun, 2015 - 12:06 pm

Sisustuksemme on hyvin moderni, joten Vakka-laatikot olisivat ihanat. Plekra jakkara sopisi meille myös kuin nenä päähän 🙂

Reply
Nora 17 syyskuun, 2015 - 12:08 pm

Leimu valaisin on ollut haaveina jo silloin, kun se tuli ruskeana. Sen sijoittaisin mustalle Hemnäs yöpöydälle olohuoneeseen.
Rakastan laskia ja Ruutu maljakko vei sydämeni, kun pyörähdin Iittalan myymälässä yhtenä päivänä. Väriä en äkkiseltään osaisi päättää. Keittiön ruokapöydällä se pääsisi näkyvälle paikalle.

Reply
Ella 17 syyskuun, 2015 - 12:08 pm

Plektra jakkara, jotain tällaista olen suunnitellut eteiseen naulakon alle!

Reply
Nina 17 syyskuun, 2015 - 12:09 pm

Ihanasti stailattu. Näitä tuotteita vilisee nyt monessa blogissa, mutta sun kädenjälki erottui edukseen! Kotiin ottaisin ehdottomasti tuon harmaan Leimun. Se on niin ihana, etten kestä!

Reply
Virpi 17 syyskuun, 2015 - 12:10 pm

Plektra olisi ihan ehdoton meillä eteisaulaan. Vakat myös tosi kauniita❤ ja Nappulat❤ . Kaikkea kaunista taas tarjolla?.

Reply
Emilia 17 syyskuun, 2015 - 12:10 pm

Ehdottomasti nuo vakka-laatikot yöpöydiksi! Miten en aiemmin ole nuita hoksannut, täydelliset meidän makuuhuoneeseen ja muita en ole vielä kelpuuttanut. 😉

Reply
Sari N. 17 syyskuun, 2015 - 12:11 pm

Tietysti harmaa Leimu olohuoneen lipaston päälle.

Reply
Anna / Something Small 17 syyskuun, 2015 - 12:12 pm

Vau miten kauniita kuvia, niin kuin moni muukin on jo kehunut. Plektrakin on todella kaunis, kiva uutuus Iittalalta. Jos voittaisin, sijoittaisin sen todennäköisesti eteiseemme. Helpottaisi lasten kenkien laittoa. 🙂

Reply
Saara 17 syyskuun, 2015 - 12:13 pm

Plektra on suosikkini! Ollaan miehen kanssa suunniteltu juuri valkoisia makuuhuoneeseen yöpöydiksi. 🙂

Reply
LauraV 17 syyskuun, 2015 - 12:13 pm

Plektra jakkara sopisi hyvin lastenhuoneeseen yöpöydäksi nuorimmaisen Muuramen sängyn nurkkaan, ja siihen ne yön tärkeimmät tavarat eli vesilasi ja yövalo. Nappulat uudessa sävyssä kotiuttaisin myös.

Reply
jutska 17 syyskuun, 2015 - 12:14 pm

arvonnassa mukana! kaikki tuotteet niin kauniita ja kauniisti kuvattu!Nappula kynttiläjalkoja haluaisin lisää olohuoneen pöydälle!uutuus harmaa sävy on aivan ihana !=)

Reply
Jutta 17 syyskuun, 2015 - 12:14 pm

Ruutu maljakko on mun suosikki ja myös harmaat Nappulat, ja ne sopivat pöydälle kuin pöydälle.

Reply
Soile 17 syyskuun, 2015 - 12:14 pm

Niin tunnelmallisia kuvia <3 Nimenomaan tuo valkoinen Plektra-jakkara sopisi meillä eteisaulan nurkkaan..sekä lapsille jakkaraksi, että ylettyy tuulikaapin ylähyllylle että minulle, äidille silmäniloksi ja laskutilaksi pikkutavaroille.

Reply
Kirsi Schroderus 17 syyskuun, 2015 - 12:15 pm

Vakka-laatikoista tulisi tosiaan mainio olohuoneen pöydän korvike!

Reply
Johanna 17 syyskuun, 2015 - 12:15 pm

Voi, monelle ihanuudelle löytyisi kyllä paikka mutta juuri nuo Vakka-laatikot olisi todella monikäyttöisiä. Käyttökohteita löytyisi makkarista, lastenhuoneesta, keittiöstäkin.

Reply
arja 17 syyskuun, 2015 - 12:16 pm

mukana arvonnassa!=) Kaasa tuikut ihanat uutuudet, samoin tämä jakkara olis näppärä eteisessä!

Reply
Saija 17 syyskuun, 2015 - 12:16 pm

Ihania uutuuksia Iittalalta syksyyn, itse olen huokaillut seinäkorujen suuntaan, mutta myös Plektra jakkara tulisi todennäköisesti vaeltamaan kodissamme paikasta ja käyttötarkoituksesta toiseen!

Reply
Hanna 17 syyskuun, 2015 - 12:19 pm

Vakka-laatikko olohuoneeseen. Saisi piiloitettua ne keskeneräiset lehdet jonnekin helposti.

Reply
Jasu 17 syyskuun, 2015 - 12:25 pm

Olisi käyttöä useammallekin syksyn uutuudelle, mutta Plektra-jakkaran huolisin ensi hätään – pöydäksi Leimu-valaisimelle 🙂 Mukana arvonnassa!

Reply
Johhhu 17 syyskuun, 2015 - 12:25 pm

Olohuoneen sohvan vieressä on vakkalaatikoille valmiiksi suunniteltu kohta, mutta se odottaa enää vain niiden hankkimista! Nyt kun sisustus on kotonani muuttunut harmaaseen niin harmaa uutuus nappula voisi hyvinkin kotiutua meille tuomaan tunnelmaa! 🙂

Reply
Jasu 17 syyskuun, 2015 - 12:26 pm

Olisi käyttöä useammallekin syksyn uutuudelle, mutta Leimu-valaisimelle olisi käyttöä heti – Mukana arvonnassa!

Reply
Jasmiina Savolainen 17 syyskuun, 2015 - 12:28 pm

Plektra jakkara, yksinkertainen ja siksi kaunis, sopisi niin hyvin pian valmistuvan talomme eteiseen!

Reply
Henna 17 syyskuun, 2015 - 12:31 pm

Heippa. No Iittalan esineet sopii teidän kotiin kun nenä päähän…niin Kaunista. Ottaisin myös Oman kotiin minkä tahansa.

Reply
Jnni 17 syyskuun, 2015 - 12:32 pm

Vakka -laatikoita olen jo kauan katsellut, mutta huolisin kyllä kaikki Iittalan uutuudet, ja vanhemmatkin, kotiini 🙂 vakka -laatikot voisivat toimia nätisti laskutasona sohvan vieressä.

Reply
Tanja 17 syyskuun, 2015 - 12:33 pm

Plektra jakkara, sille löytyisi paikka takan edestä tai eteisestä 🙂

Reply
Siiri 17 syyskuun, 2015 - 12:33 pm

Plektra-jakkara sopisi eteiseeni mainiosti, sillä eteiseni kaipaa laskutilaa laukulle tai ostoksille kotiin tullessa sekä istumatilaa kenkien laittoa varten. Lisäksi se toisi juuri eteiseen kaipaamaani tyylikkyyttä ja mielenkiintoa. Plektra-jakkara on juuri sopivan erilainen mutta samalla klassinen ja simppeli 🙂

Reply
Anna H. 17 syyskuun, 2015 - 12:34 pm

Valkoinen Vakka-laatikko on PAKKO saada meidän kotiin! Käyttäisin sitä olohuoneessa kauniiden sisustuslehtien säilytykseen, sellaisten joita ei raaski kierrätykseen laittaa 😉

Reply
Suvi E. 17 syyskuun, 2015 - 12:34 pm

ektra-jakkara sopisi täydellisesti meidän eteiseen. Toivottavasti arpaonni suosii 🙂

Reply
Saara 17 syyskuun, 2015 - 12:34 pm

Valkoiset ja harmaat nappulat ovat kauniita ja sopisivat hyvin meidän olohuoneeseen! 🙂

Reply
Heini 17 syyskuun, 2015 - 12:39 pm

Kaikki aivan ihania! Mutta nappula kynttilänjalat ovat olleet ostoslistalla.

Reply
Heidi 17 syyskuun, 2015 - 12:40 pm

Kaasa lyhdyt ja ruutu maljakot, suosikkejani! Niitä ei voi olla koskaan liikaa 🙂

Reply
Katja A K 17 syyskuun, 2015 - 12:42 pm

Ehdottomasti harmaa Leimu. Sille löytyisi heti useampikin paikka! Luultavasti kruunaisin sillä olohuoneemme.

Reply
Erika 17 syyskuun, 2015 - 12:44 pm

Plektra-jakkaraa kaavailin yöpöydäksi! Toivottavasti on onni myötä 🙂

Reply
Hale 17 syyskuun, 2015 - 12:48 pm

Vaikea olisi valita Plektran ja Vakan välillä. Plektralle olisi tarve eteisessä jonne kaipaan pientä istumajakkaraa pienen pojan riisumiseen. Toisaalta suunnittelen juuri samaisen pojan tulevaa suht mustavalkoista huonetta. Sinne sopisi sekä Vakka että Plektra tuomaan sävymsailmaan hieman lämpöä.

Reply
Reija 17 syyskuun, 2015 - 12:50 pm

Ihania Iittalan tuotteita! Itselle kotiuttaisin noita nappula kynttilänjalkoja vielä tyhjälle string pocket-hyllylle! Jakkaran laittaisin meidän tyhjään eteiseen:)

Reply
Kati 17 syyskuun, 2015 - 12:50 pm

Ihania uutuuksia?! Vakka-laatikot ehdottomasti olohuoneeseen tai yöpöydiksi?.

Reply
SatuKoo 17 syyskuun, 2015 - 12:51 pm

Ihania uutuuksia 🙂 Plektra-jakkara olisi tällaiselle pätkälle täydellinen.

Reply
Sanna Hoo 17 syyskuun, 2015 - 12:54 pm

Vaikea noista kaikista ihanuuksista on vain yhtä valita, mutta kyllä se tuo Plektra-jakkara taitaisi olla. Se sopisi täydellisesti ahtaaseen eteiseemme.

Reply
Anna 17 syyskuun, 2015 - 12:54 pm

Ihania, tunnelmallisia kuvia. Näistä Iittalan tuotteista sopisi meille mikä tahansa, ovat niin upeita. Jos yksi on pakko valita, niin valitsen valkoisen Plektra-jakkaran. Se olisi niin monikäyttöinen ja ajaton, sopisi meillä mihin tahansa huoneeseen. Ensisijaisesti sijoittaisin sen kunniapaikalle eteiseen.

Reply
Neelia 17 syyskuun, 2015 - 12:59 pm

Olen Iittala-fani, ja uutuudet näyttävät ihanilta! Plektra-jakkara olisi ihana yöpöytänä tai olohuoneessa sohvan vieressä laskutasona. Myös eteisessä se toimittaisi loistavasti laskutason ja istuimen virkaa. Myös Vakka-laatikot ovat ihania, ja säilyttäisin niissä mm. lehtiä.

Reply
Milla 17 syyskuun, 2015 - 1:00 pm

Vanerinen plektra on ihana; se sopisi kotona sohvan kylkeen tai oikeastaan mihin vain☺

Reply
Heli 17 syyskuun, 2015 - 1:01 pm

plektra jakkara kävisi ehdottomasti meidän uuteen kotiimme, eteiseen joka kaipaa pientä, juuri tuollaista jakkaraa tai kenties olohuoneeseen, sohvan vierestä uupuvaa sivupöytää paikkaamaan! 🙂

Reply
Sanna 17 syyskuun, 2015 - 1:01 pm

Meidän olkkari haaveilee edelleen Leimu-valaisimesta ja nyt näistä uutuuksista haluaisin kyllä Ruutua ja Kaasaa kotiini kotiuttaa! 🙂

Reply
laurar 17 syyskuun, 2015 - 1:01 pm

Jos ei saa sanoa harmaata Leimua, niin valkoinen Plektra sitten. saisi seilata ympäri kotia jatkona pätkälle.

Reply
Mia 17 syyskuun, 2015 - 1:02 pm

Kuukuna-valaisin olisi ihana meidän olohuoneeseen.
Hienoja toki kaikki uutuudet.

Reply
anu 17 syyskuun, 2015 - 1:03 pm

Postausta lukiessani jo mietin, että joko tuo Plektra tai sitten Vakka olisivat oivallisia meille. Plektran taisin tällä hetkellä sijoittaa olohuoneeseen, varaistuimeksi ja lehtien kätköksi. (nymana40@mail.com)

Reply
Laura/NauravaNappi 17 syyskuun, 2015 - 1:05 pm

Meillä ei ole olkkarissa vielä minkäänlaista pöytää tai tasoa, joten tuo plektra sopisi esimerkiksi sinne mainiosti 🙂

Reply
maarit 17 syyskuun, 2015 - 1:13 pm

Kuukuna-valaisin on oma suosikkini ja sille löytyisi paikka olkkarin tasolta.

Reply
Kaisa 17 syyskuun, 2015 - 1:16 pm

Valkoinen Plektra jakkara sopisi täydellisesti meille olohuoneeseen aputasoksi.

Reply
Karkki 17 syyskuun, 2015 - 1:16 pm

Iittalan sisustustuotteet ovat vaan niin ihania, en tiedä miten ennen on pärjännyt ilman niitä 😀 Omaan kotiini kotiuttaisin mieluiten Vakka-laatikot sivupöydäksi tai Plektra-jakkaran toimittamaan joka paikan höylän virkaa olohuoneeseen. Mahtavia tuotteita <3

Reply
Maiski 17 syyskuun, 2015 - 1:17 pm

Vakka laatikot olisi juuri käteviä olohuoneeseen sais kaikki lehdet ym piiloon sinne 🙂

Reply
Hanna 17 syyskuun, 2015 - 1:18 pm

Kaasa-lyhdyt olisivat upeat pitkällä keittiön pöydällä

Reply
Laura 17 syyskuun, 2015 - 1:20 pm

Vanerinen vakka on haaveissa. Olohuoneeseen sohvan sivuun ja keskeneräiset neulomukset sinne ja teekuppi päälle. ☺️ Jakkara on myös ihana!

Reply
Marianne 17 syyskuun, 2015 - 1:20 pm

Vakka laatikot sopisi hyvin yöpäydäksi ja jakkaralle löytyisi varmasti myös käyttöä! 🙂

Reply
Tuija 17 syyskuun, 2015 - 1:21 pm

Iittala rock <3 Itsellä tosin tähän saakka astioiden muodossa, tuikkuina ja maljakkoina. Nämä sisustusjutut on aivan ihania, useampikin.

Mutta juurikin tämä jakkara menisi esim. eteisessä lisätuolina, tasona ja lyhyen lännälle ihmiselle tosiaan myös oivana korokkeena 😉 Näkisin myös makkarissa yöpöytänä ja olkkarissa aputasona soffan vieressä. Eli, allekirjoitan, monikäyttöisyys miellyttää ulkonäön lisäksi.

Reply
Laura 17 syyskuun, 2015 - 1:25 pm

Kyllä se on ehdottomasti tuo kauan haaveilemani Leimu-valaisin. Se vaan on jotenkin niin kaunis ja sille on jo paikkakin meidän eteisen tasolla. Vielä vaan on pysytty haaveilu tasolla joten katsotaan milloin siitä edetään… Kyllähän nuo kaikki Iittalan sisustustuotteet ovat tosi kauniita!
Ja kiitos sinulle ihanasta blogista 🙂

Reply
maamu 17 syyskuun, 2015 - 1:28 pm

Kaasalyhty hiekan värisenä parvekkeelle, kiitos! 😀

Reply
Anette 17 syyskuun, 2015 - 1:33 pm

Kauniita tuotteita. Syksyn pimeyteen haluaisin ainakin uudet Nappula kynttilänjalat ja Kaasa lyhdyn. Jakkaroista tykkään myös kovasti. Olohuoneeseen laittaisin ainakin aluksi. 🙂 Hyvää syksyä!

Reply
Veera 17 syyskuun, 2015 - 1:38 pm

Plektra valkoisena sopisi eteiseemme!

Reply
Laura 17 syyskuun, 2015 - 1:42 pm

Meille sopisi kaikki! 😉 Leimu-valaisimesta olen haaveillut siitä saakka kun se tuli myyntiin. Uutuuksista kotiutin samantien harmaan Nappulan 🙂 Myös Plektra-jakkara sopisi meille. Olohuoneessa menisi ylimääräisenä tasona ja näinkin lyhyelle ihmiselle kuin minä, siitä olisi myös apua keittiön puolella.
Innoissani aina syksyn tullessa odotan Iittalan uutuuksia ja näitä somistuspostauksia!

Reply
Jonna 17 syyskuun, 2015 - 1:48 pm

Plektra jakkara ja vielä skandinaavisen, vanerisen värisenä olisi enemmän kuin tervetullut eteiseemme lasten pukemiseen istumapaikaksi❤
Vakka laatikollekkin olisi monta paikkaa ja käyttötarkoitusta. Ihania!

Reply
Sini 17 syyskuun, 2015 - 2:03 pm

Ihania noi ulkokuvat! Leimu-valaisin on ehkäpä mieluisin, laittaisin sen olohuoneen lipaston päälle. Plektran laittaisin itselleni tai lapselle yöpöydäksi 🙂

Reply
Outi Ulkuniemi 17 syyskuun, 2015 - 2:04 pm

Vakka laatikot olisivat niin tarpeen sekavassa eteisessämme. Nyt taas alkanut pipo, huivi ja käsinekausi. Laatikoihin saisi kaikki kätevästi piiloon.

Reply
MarjoH 17 syyskuun, 2015 - 2:04 pm

Plektra päätyisi joko olohuoneeseen tai alakerran käytävälle pikkupöydäksi.

Reply
Mari 17 syyskuun, 2015 - 2:04 pm

Vakka-laatikot ei taida uutuuksia enää olla, mulla niitä jo pari löytyy ja vielä pari voisin aivan hyvin kotiuttaa. Nappuloita ei vielä olekaan, joten useamman harmaan voisin ottaa 🙂
Lisäksi uudet maljakot on aika kivoja.

Reply
Sini 17 syyskuun, 2015 - 2:06 pm

Kaasa-lyhdyt sopisivat täydellisesti uudelle terassillemme.

Reply
Jenni 17 syyskuun, 2015 - 2:10 pm

Kaasa-lyhdyt olisivat ihanat syksyn tunnelmointiin. Plektra-jakkaralle olisi paikka eteisessä 🙂

Reply
Mirva 17 syyskuun, 2015 - 2:12 pm

Tuo Plektra -jakkara olisi ihana olohuoneeseen laskutasoksi ja takan lämmitystä varten.

Reply
Tuuli 17 syyskuun, 2015 - 2:16 pm

Ah, kaikki uutuudet on aivan ihania! Nettikaupassa ostoskoriin on klikattu jo kaasa lyhtyjä, ja vakka laatikoita ja onhan tuo plektrakin aivan ihana! …Ostoskorin vienti kassalle tosin odottelee parempia tilipäiviä 😉 Ennestään meiltä löytyy nappuloita, joten plektra tulisi takkahuoneeseen nappuloiden alle laskutasoksi 🙂

Reply
rachel 17 syyskuun, 2015 - 2:16 pm

Harmaa leimu on nii ihana..laittaisin olkkariin stringin päälle

Reply
Jenni 17 syyskuun, 2015 - 2:20 pm

Ehdottomasti Plektra-jakkara, jonka sijoittaisin makuuhuoneeseen yöpöydäksi 🙂

Reply
Nipsu 17 syyskuun, 2015 - 2:22 pm

Kaikki esittelemäsi Iittalan tuotteet kotiuttaisin meille mieluusti! Erityisesti pidän harmaasta Kaasa-lyhdystä. Myös nappulat on jotenkin tosi söpöjä ja niitä voisin ottaa harmaana ja valkoisena. Kumpiakin voisin pitää tunnelmantuojina keittiön pöydällä, saarekkeella tai olohuoneessa. Valkoinen Plektra-jakkara sopisi täydellisesti eteiseemme istuimeksi sekä laskutilaksi. Nyt sormet ja varpaat ristiin.. 😀

Reply
essi 17 syyskuun, 2015 - 2:28 pm

Vakka laatikko on kyllä myös kiva,sellainenkin sopisi meille:)

Reply
Julia 17 syyskuun, 2015 - 2:32 pm

Harmaa nappula sopisi vanhojen nappuloideni joukkoon.

Reply
Anna-Mari 17 syyskuun, 2015 - 2:33 pm

Ehdottomasti harmaa Leimu-valaisin. Tuo rouhea betoni ja hauras lasi on ihana yhdistelmä. Tämä tulisi meillä olohuoneeseen.

Reply
Tiina V. 17 syyskuun, 2015 - 2:34 pm

Vakka-laatikoista olen haaveillut jo pitkään mutta kyllä uutuuksista Plektra-jakkaralle löytyisi käyttöä vaikka mistä huoneesta. Todennäköisesti se päätyisi kuitenkin olohuoneeseen -valkoisessa värissä 😉

Reply
ainoa 17 syyskuun, 2015 - 2:42 pm

Lähtiköhän kommentti liian aikaisin, vai katosiko taivaan tuuliin..

No mutta, kaikki ovat siis ihania. Leimu on haaveissa, mutta Kaasa ehkä oikeasti ostoslistalla. Vaikeaa vain valita parasta kivoista väreistä! Tai sitten jos raaskisi, niin tekisi mieli ostaa useampi väri. Näyttää kivalta terassikuvassa, missä on kolme eri väriä, jos oikein katsoin.. Tulisivat tunnelmaa luomaan olohuoneeseen.

Kuviasi katsellessa mietin, sopisiko meillekin Vakka-laatikot yöpöydiksi.. Täytyypä miettiä!

Hauskalle jakkaralle olisi myös varmasti käyttöä, useammassakin huoneessa!

Reply
Karin // Tunne tilat 17 syyskuun, 2015 - 2:46 pm

Oi, onko pakko valita yksi?

Koivuinen Plektra ja Kuukuna ovat aivan ihania. Mielelläni ottaisin lähes kaikki 🙂

Reply
Pilviraitti 17 syyskuun, 2015 - 2:48 pm

Ihastuin Ruutu-maljakoihin. Niitä näyttäisi löytyvän myös upeissa eri sävyissä. Niistä olisi kiva tehdä sommitelma sohvapöydälle tai illallispöytään.

Reply
Am 17 syyskuun, 2015 - 2:52 pm

Harmaa leimu olisi ihana olohuoneen tunnelmantuojaksi.

Reply
Anu 17 syyskuun, 2015 - 2:58 pm

Plektra-jakkara ihastutti monikäyttöisyydellään ja sympaattisella muodollaan. Meillä pääsisi olohuonetta koristamaan. 🙂

Reply
JenniM 17 syyskuun, 2015 - 3:02 pm

Nuo uudet Ruutu-maljakot on niiin ihania! Sopisi niin hyvin meidän olohuoneen hyllyyn 🙂 myös tuo harmaa Leimu-valaisin sopisi olohuoneeseemme 🙂

Reply
RiittaLe 17 syyskuun, 2015 - 3:06 pm

Leimu-valaisin sopisi ihanasti tv-huoneeseen.

Reply
-Sini- 17 syyskuun, 2015 - 3:06 pm

Kuukuna valaisimesta haaveilen keittiön lipaston päälle!

Reply
Saila 17 syyskuun, 2015 - 3:07 pm

Plektra-jakkara sopisi makuuhuoneeseen yöpöydäksi. Ihania uutuuksia 🙂

Reply
Riikka 17 syyskuun, 2015 - 3:09 pm

Harmaa Leimu-valaisin on näistä ehdoton suosikkini ja taitaa mennä hankintalistalle! valkoinen Plektra-jakkara miellyttää silmää myös.
P.S. Jälleen kerran Kerttu sinulla on kyllä sana ja kynä hallussa, näitä blogi-postauksia on ilo lukea -Kuvista puhumattakaan ?

Reply
Kirsi 17 syyskuun, 2015 - 3:11 pm

Käänsin rumpalipojan huoneen järjestyksen uusiksi, jotta pojan kaveri mahtuisi huoneeseen kitaransa kanssa jammailemaan. Nyt sängyn vierestä puuttuu yöpöytä, johon laskea yöksi silmälasit, se nuorelle niin tärkeä puhelin ja joskus jopa koulukirja :). Plektra olisi oiva valinta yöpöydäksi ja päivisin se toimisi mainiosti kitaristin istuimena.

Reply
Asta 17 syyskuun, 2015 - 3:21 pm

Kaasa-kynttilälyhty olohuoneeseen

Reply
Laura 17 syyskuun, 2015 - 3:22 pm

Ihania kaikki:) meidän olkkarii ja uuteen kotiin sopidi harmaa leimu sekä nappula kynttilänjalat…tion plektran voisi laittaa vaikka makkariin.

Reply
katri / tohkeissaan 17 syyskuun, 2015 - 3:23 pm

Minulla olisi vakka-astioille useampikin paikka – ainakin aulaan työpisteen vierelle! Tosi kiva yhteistyö ja upeasti olet stailannut!

Reply
Sallamari Haukkala 17 syyskuun, 2015 - 3:37 pm

Harmaa leimu ja vakka kilpailevat paraatipaikasta olohuoneessa!

Reply
Syhi / Syhinä-blogi 17 syyskuun, 2015 - 3:41 pm

Ihania kuvia! Tuo Kaasa sopisi meille mainiosti tunnelmaa luomaan olohuoneeseen tai baaritiskille 🙂

Reply
Minsi 17 syyskuun, 2015 - 3:41 pm

Leimu-valaisin sopisi täydellisesti makuuhuoneemme harmaa valkoiseen sisustukseen tunnelmaa luomaan

Reply
Heta 17 syyskuun, 2015 - 3:42 pm

Vakka olisi monikäyttöinen, myös plektra ja Kaasa-lyhdytkin ovat ihania. 🙂

Reply
Minna 17 syyskuun, 2015 - 3:44 pm

Jos vain yksi pitäisi valita, niin kirkas iso Ruutu-maljakko olisi täydellinen meidän olohuoneeseen !

Reply
Jaana 17 syyskuun, 2015 - 3:46 pm

Ihania uutuuksia kaikki. Harmaa Leimu valaisin olisi ihana olohuoneeseen.

Reply
Elli 17 syyskuun, 2015 - 3:47 pm

Leimu-valaisin sopisi täydellisesti olohuoneeseen uuden vaaleanharmaan sohvan toveriksi.♡

Vakkoihin voisin kätkeä yhtä sun toista sälää (keskeneräisiä käsitöitä, epämääräisiä papereita ja muita ei-niin-kivoja sisustusjuttuja).

Reply
Hanna A. 17 syyskuun, 2015 - 3:56 pm

Plektra sopisi mainiosti meille eteiseen tai olohuoneeseen. Myös vakka-laatikoille löytyisi monta käyttötarkoitusta. 🙂

Reply
Salla Impiö 17 syyskuun, 2015 - 4:00 pm

Vakka tulisi tarpeeseen! Sitä voisi käyttää olohuoneessa lehtien säilytyksessä, välillä eteisessä pipojen ja hanskojen säilytyksessä. Tai sitten sen voisi laittaa pelihuoneen kaunistukseksi lasten xbox-pelien säilytykseen!

Reply
Minna 17 syyskuun, 2015 - 4:04 pm

Vakka säilytys laatikot ovat ehdottamasti suosikkini ja ne voisi mennä vaikka makuuhuoneesseen yö pöydiksi tai olohuoneeseen tyylikkääksi lego säilytyslaatikoksi. Tykkään myös plektra jakkarasta !!!

Reply
Saana 17 syyskuun, 2015 - 4:09 pm

Plektra jakkara ehdottomasti! Paikka löytyisi mistä huoneesta tahansa 🙂

Reply
Muuttuvakotini Päivi S 17 syyskuun, 2015 - 4:31 pm

Plektra jakkaran laittaisin meillä uudistettuun kuistiin, vois istahtaa siihen samalla ko solmii kengän nauhoja. Iittalan kaikki jutut kelpuuttaisin meille 🙂

Reply
Janet 17 syyskuun, 2015 - 4:34 pm

Myös minä ihastuin tuohon valkoiseen Plektraan ja sille löytyisi ehdottomasti paikka meidän alakerrasta! Sitä voisi siirrellä tarpeen mukaan keittiön, olkkarin ja eteisen välillä ja tarvittaessa se toisi laskutilaa tai kurotusapua muissakin huoneissa 🙂

Reply
Aino 17 syyskuun, 2015 - 5:08 pm

Oi, niin ihana jakkara! <3 Tykkään kovasti myös Kaasa-lyhdyistä ja Vakka-laatikoista. Plektra-jakkara päätyisi todennäköisimmin yöpöydäksi tai olohuoneeseen.

Reply
Ulla 17 syyskuun, 2015 - 5:12 pm

Oikeastaan kaikki esitellyt tuotteet miellyttävät silmääni. Ruskea Leimu sopisi meidän eteiseen kivasti, tosin Plektra ja Vakka ovat monikäyttöisyytensä vuoksi myös suosikkejani.

Reply
Anna 17 syyskuun, 2015 - 5:28 pm

Meillä tyylikäs ja käytännöllinen Plektra saisi paikan eteisessä, helpottaisi lasten ja miksei aikuistenkin kenkien pukemista. Kauniita asetelmia ja kuvia sinulla jälleen!

Reply
LauraK 17 syyskuun, 2015 - 5:34 pm

Plektra jakkara pääsisi minulle yöpöydäksi. Tai sopisihan se eteiseenkin. Tai olohuoneeseen. Mihin vain! 😀

Reply
Benita T 17 syyskuun, 2015 - 5:35 pm

Harmaa Kaasa-lyhty sopisi täydellisesti ikkunalaudalle syksyä piristämään.

Reply
Tiina 17 syyskuun, 2015 - 5:36 pm

Plektra on ehdoton suosikkini. Muutto on edessä pian ja uudesta kodista puuttuu monikäyttöinen tuote, jota voi käyttää istuimena, porrasjakkarana tai liikuteltavana tasona siellä missä sitä kulloinkin tarvitaan. Täydellinen ratkaisu siis moneen ongelmaan ja pieneen asuntoon.

Reply
Minna M. 17 syyskuun, 2015 - 5:37 pm

Ihania ja niin tunnelmallista <3 Voisin kyllä kotiuttaa näille meistä ihan jokaisen, mutta itse asiassa suurin tilaus olisi eteiseen Plektra-jakkaralle. Auttaisi lasten pukemista kiireisinä syys- ja talviaamuina, eikä upeasta ulkomoudosta olisi haittaa 😉

Reply
Hanna 17 syyskuun, 2015 - 5:40 pm

Nimenomaan tämä vanerinen plektra-jakkara sopisi olohuoneeseen nojatuolin viereen pieneksi pöydäksi. Aivan ihanan näköinen jakkara.

Reply
Arja 17 syyskuun, 2015 - 6:02 pm

Plektra jakkara olisi kiva yöpöytä makuuhuoneeseen.

Reply
svii 17 syyskuun, 2015 - 6:18 pm

Meillä olisi käyttöä juurikin tolle Plektra-jakkaralle eteisessä kenkienpukemisapuna! Musiikki-ihmisenä tykkään paljon sen veikeästä muotoilusta!

Reply
sIksak 17 syyskuun, 2015 - 6:23 pm

Kaasa-lyhtyjä voisi ottaa useammankin, toimivat hyvin ryhmänä. Ja vakka täytyy laittaa joululahjatoivelistalle, sopisi loistavasti olohuoneeseen sisustuslehtien säilytykseen. Ehkä pitäisi myös pienet sormet poissa repimästä sivuja.

Reply
Ans 17 syyskuun, 2015 - 6:25 pm

Harmaa Leimu on upea. Laittaisin sen eteisen lipaston päälle kauniin asetelman seuraksi.

Reply
Satu 17 syyskuun, 2015 - 6:32 pm

Meillä Plektra pääsisi nojatuolien väliin pikkupöydäksi, ja olisi siinä paikassa hyvin onnellinen!

Reply
liinana 17 syyskuun, 2015 - 6:32 pm

Tuo harmaa leimu-valaisin sopisi täydellisesti vanhan yksiöni ikkunalaudalle!

Reply
ElinaUM 17 syyskuun, 2015 - 6:37 pm

Kiitos kivasta blogista! Kyllähän tuo Leimu-valaisin on ollut toivelistalla siitä lähtien kun sen eka kerran näin. Harmaana sopisi periaatteessa ihan mihin vaan meidän huushollissa. Plektra on myös kaunis, ja valkoisena meidän kodin tyylinen.

Reply
Laura 17 syyskuun, 2015 - 6:39 pm

Plektra jakkara! Aivan ihana ? Kävinkin tätä yksi päivä livenä ihastelemassa Sokoksella. Must have.

Reply
Anna 17 syyskuun, 2015 - 6:44 pm

Valkoinen Plektra kävis kivasti mun eteiseen 🙂

Reply
Nipsu 17 syyskuun, 2015 - 6:47 pm

Plektran pistäisin meidän portaikkoon ja päälle viherkasvin – olis hieno!

Reply
Leena harno 17 syyskuun, 2015 - 6:56 pm

Aivan ihania kaikki, mutta silmääni miellyttää erityisesti modernin ajaton ruutu maljakko. Sopiva sekä uuteen kotiin nuorelle että jo valmiiseen kotiin ( onko sellaista…) .

Reply
Marjaana 17 syyskuun, 2015 - 6:57 pm

Kakki olivat todella kauniita. Jakkara olisi kaunis ja käytännöllinen. Sijoittaisin sen takkahuoneeseen laskutasoksi ja penkiksi takan sytyttäjälle.

Reply
Anne 17 syyskuun, 2015 - 7:05 pm

Valkoinen Plektra, kävisi ihan minne vain kodissa!

Reply
Ritu 17 syyskuun, 2015 - 7:06 pm

Plektra-jakkara monikäyttöisuuden vuoksi,kävis olkkariin,makkariin tai eteiseen jakkaraksi lapsia pukiessa olisi hyvä.tv Ritu

Reply
Jutta 17 syyskuun, 2015 - 7:06 pm

Harmaa kaasa-lyhty olohuoneeseen.

Reply
Pia 17 syyskuun, 2015 - 7:11 pm

Plektra jakkara vanerisena on suosikkini. Olohuoneeseen laittaisin sivupöydäksi. Aivan ihana uutuus tuote.

Reply
Heli 17 syyskuun, 2015 - 7:11 pm

Tänne kotiin ilmaantui pari kuukautta sitten pieni esikoistyttönen, joka on alkanut hieman kääntyillä kyljelleen 🙂 eipä siis aikaakaan, kun sitä jo noustaan huonekaluista tukea ottaen katsomaan maailmaa vähän korkeammasta vinkkelistä! Valkoinen Plektra-tuoli olisi siis syksyn uutuuksista ehdoton lisäkaluste nykyiseen sisustukseen, monestakin syystä. Se on sopivan korkea jälkeläisen ottaa rohkeita kehitysaskelia mutta pyöreitä muotoja omaavana turvallinen, jottei pieni pää kolahda teräviin kulmiin. Mikä parasta, se sopisi täydellisesti olohuoneeseen, jonka sisustus on siirtymässä tummemmista sävyistä valoisempaan ja kaipaisi lisää valkeita huonekaluja vihreiden tekstiilien rinnalle. Ja kun tyttö on nukahtanut yöunille, jakkara toimisi aikuisten illanvietoissa niin pienenä sohvapöytänä kuin rahinakin!

Reply
Annika 17 syyskuun, 2015 - 7:22 pm

Leimu valaisin olis unelma?

Reply
Tuire 17 syyskuun, 2015 - 7:29 pm

Plektra kävisi kivasti olohuoneeseen laskutasoksi tai istuimeksi.

Reply
Riina 17 syyskuun, 2015 - 7:32 pm

Plektra jakkara on suosikkini ja kävi meillä mukavasti takan eteen!

Reply
käräjäoja 17 syyskuun, 2015 - 7:37 pm

Ottaisin tämän vanerisen plektra-jakkaraan kaunistamaan kotiamme ja tuomaan itselleni lyhyenä ihmisenä kauniin korokkeen tavaroiden yltämiseksi myös yläkaapeista:)

Reply
Liina 17 syyskuun, 2015 - 7:38 pm

Valkoinen tai puunvärinen plektra olisi ihana meidän pieneen eteiseen ☺

Reply
Hande 17 syyskuun, 2015 - 7:54 pm

Vanerin värinen plektra olisi aivan ihastuttava apu pienen naisen jokapaikan kurkotuksiin:)

Reply
Sanna 17 syyskuun, 2015 - 7:57 pm

Hei!

Plektran ottaisin niin kovin mielelläni minäkin…

Reply
Fevejii 17 syyskuun, 2015 - 8:00 pm

Tuo harmaa leimu on aivan törkymakea! Mutta samalla himoitsen sekä valkoista että puisen väristä plektra-jakkaraa. Sille löytyisi useampikin paikka kotosalta! 🙂

Reply
Veera 17 syyskuun, 2015 - 8:06 pm

Suosikkituotteeni on Lantern- valaisin, joka toisi ihanasti tunnelmaa olohuoneeseen. Mutta, mukana Plektran arvonnassa! 🙂

Reply
Janzu 17 syyskuun, 2015 - 8:11 pm

Valkoinen plektra jakkara olisi aivan ihana meille. Jakkaraa kun en vielä omista. Sille löytyisi paikka mistä vain <3 ihania toki muutkin uutuudet

Reply
emmaa 17 syyskuun, 2015 - 8:14 pm

Tuo Kuukuna valaisin ois niin ihana meille. Suunnitellaan juuri isompaan asuntoon muuttamista ja sinne olisi myös Plektralle tilausta.

Reply
MaLi 17 syyskuun, 2015 - 8:15 pm

Olemme parhaillaan päivittämässä n. 10 vuotta sitten remontoitua makuuhuonettamme ja mietin parhaillaan millaiset yöpöydät sinne laitan. Tämä valkoinen Plektra olisi aivan täydellinen toiselle puolelle. Sitten ongelmaksi jäisi enää toinen puoli.

Reply
Helena 17 syyskuun, 2015 - 8:15 pm

Valkoiset Vakka-laatikot olisi ihanat meilläkin. Harmaat ja valkoiset Nappulat myös tyylikkäät.

Reply
Anna 17 syyskuun, 2015 - 8:18 pm

Leimu-valaisimen sijoittaisin makuuhuoneeseen.

Reply
Tuiskutukka 17 syyskuun, 2015 - 8:20 pm

Plektra-jakkaran aion vielä hankkia olohuoneeseen. 🙂

Reply
Annu 17 syyskuun, 2015 - 8:24 pm

Koivunväriset Vakka-laatikot olohuoneeseen

Reply
Asta 17 syyskuun, 2015 - 8:31 pm

Itse asiassa juuri tuo Plektra olisi täydellinen meidän eteiseemme.:)

Reply
Terhi J. 17 syyskuun, 2015 - 8:33 pm

Suosikkini oli Vakka laatikot. Sijoittaisit makkariin yöpöydäksi.

Reply
leea 17 syyskuun, 2015 - 8:37 pm

Valkoinen plektra jakkara sopisi hyvin sisustukseeni ja olisi tarpeellinen

Reply
Nina 17 syyskuun, 2015 - 8:45 pm

Harmaa Leimu on ehdoton suosikkini, mutta uutuuksista ottaisin varmaan harmaan nappulan ensimmäisenä. Se pääsisi somistamaan uutta ruokapöytääni.

Reply
Tiina 17 syyskuun, 2015 - 8:50 pm

Hei, Plektra on ehdoton suosikkini. Vanhan talon vinokattoiseen makuuhuoneeseen se toisi ripauksen leikkisyyttä.

Reply
Laura Hyytinen 17 syyskuun, 2015 - 8:50 pm

Tuo jakkara sopisi mainiosti meidän eteiseen ja siinä lapset sekä isovanhemmat voisivat istua laittaessaan kenkiä jalkaan:)

Reply
hedy 17 syyskuun, 2015 - 8:51 pm

Vakka-laatikot yöpöydiksi tai eteiseen säilytyskalusteiksi

Reply
Auringonkukka 17 syyskuun, 2015 - 8:57 pm

Ihana arvonta! Jakkara sopisi meille moneen käyttötarkoitukseen, esim. yöpöydäksi lastenhuoneeseen tai eteiseen korokkeeksi.

Reply
Luisa 17 syyskuun, 2015 - 8:58 pm

Ihanat Vakka-laatikot!! Niitä siirtelisin kotona eri paikkoihin eri tilanteiden mukaan! Onneksi voi haaveilla 🙂

Reply
Maikku 17 syyskuun, 2015 - 8:59 pm

Suurena Harri Koskisen fanina valitsen tietenkin Lantern-valaisimen. Sijoittaisin sen olohuoneeseen niin, että voin ihailla sitä sohvalla makaillessani. 🙂

Reply
KaisaH 17 syyskuun, 2015 - 9:03 pm

Harmaa Leimu-valaisin sopisi hyvin meille.

Reply
Jemppa 17 syyskuun, 2015 - 9:03 pm

Ihania Iittalan tuotteita! Silmää miellytti eniten juurikin tuo Plektra. Eteiseen sen sijoittaisin.

Reply
Laura 17 syyskuun, 2015 - 9:09 pm

Olohuoneessa sohvan vieressä on selvästi valkoisen Plektran paikka 🙂

Reply
zubi 17 syyskuun, 2015 - 9:12 pm

Nuo reilun kokoiset vakka-laatikot olisivat mieleeni. Voisin koota niistä vaikka yöpöydän, joka meiltä vieläkin puuttuu. Ihanat kuvat tässä postauksessa!

Reply
Ulla 17 syyskuun, 2015 - 9:14 pm

Mukana ihanassa arvonnassa.
Leimu-valaisin on mukavin noista vaihtoehdoista.

Reply
Sarkku 17 syyskuun, 2015 - 9:17 pm

Ihania kaikki! Kaasa-lyhty ja Leimu-valaisin olisi kiva saada.

Reply
Psh 17 syyskuun, 2015 - 9:19 pm

Vakan kannen alle saisin eteiseen kertyvät pikkutavarat piiloon.

Reply
Katariina 17 syyskuun, 2015 - 9:21 pm

Vakka-laatikot sopisivat meille hyvin ja niille löytyisi paikka niin eteisestä, olkkarista kuin makkaristakin.

Reply
Tea 17 syyskuun, 2015 - 9:30 pm

Kauniita tuotteita, vaikeita valintoja.

Plektra osui silmään uutuutena, sopisi meillä lapsen yöpöydäksi. Siinä voisi pitää satukirjaa ja unilelua odottamassa iltaa.

Reply
Suvi N 17 syyskuun, 2015 - 9:31 pm

Tuo Plektra olisi kyllä monikäyttöinen ja sopisi niin olohuoneeseen kuin lastenhuoneeseen. Kauniita stailauksia 🙂

Reply
Emma 17 syyskuun, 2015 - 9:34 pm

Leimu olohuoneeseen!

Reply
Maija 17 syyskuun, 2015 - 9:35 pm

Vanerinen Plektra olisi täydellinen takan edessä sytyttelyjakkarana!

Reply
KatjaT 17 syyskuun, 2015 - 9:36 pm

Leimu valaisin ja olohuoneessa tietenkin! 🙂

Reply
jaana 17 syyskuun, 2015 - 9:45 pm

Vakka-laatikostoja pari, kolme ehdottomasti! Laittaisin niihin askartelutarvikkeeni.

Reply
Katja 17 syyskuun, 2015 - 9:48 pm

Juuri tuohon jakkaraan ihastuin eniten 🙂 Mielessäni mallailin sitä olohuoneeseemme sohvan viereen 🙂

Reply
jenni 17 syyskuun, 2015 - 9:50 pm

Kyllä vanerin värinen plektra sopisi kuin nenä päähän meidän olkkariin korvaamaan ison sohvapöydän 🙂

Reply
sari 17 syyskuun, 2015 - 9:51 pm

Kyllä suosikkini on ehdottomasti vanerinen Plektra.

Reply
JonnaN 17 syyskuun, 2015 - 9:58 pm

Vakka laatikot olisivat täydelliset olohuoneen pöydät.

Reply
Minsku 17 syyskuun, 2015 - 10:01 pm

Ihastuin heti tuohon Leimu valaisimeen kun näin sen tänä syksynä ! Tuo harmaa on NIIN tyylikäs, sille on paikka meidän olohuoneessa… Taitaa mennä haave / ostoslistalle !

Reply
Tiina 17 syyskuun, 2015 - 10:05 pm

Voi kyllä se on tuo Plektra, se sopisi mihin vain. Olohuoneessa pitäisin lisäistuimena ja laskutasona ainakin aluksi 🙂

Reply
Elina Hyvönen 17 syyskuun, 2015 - 10:05 pm

Nappula kynttilänjalat ja plektra eteiseen lapsukaisille istuimeksi. Aivan mahtava kuva tuo missä kynttilät ovat valuneet!!!

Reply
Marja 17 syyskuun, 2015 - 10:05 pm

Jakkaran ottaisin niin mielelläni meille. Leimu-valaisin sopisi myös mainiosti kotiimme

Reply
Sanna/Kotibetonia 17 syyskuun, 2015 - 10:15 pm

Ruutu-maljakot ja Kaasa- kynttilälyhdyt sopisivat hyvin olohuoneen kaunistukseksi.

Reply
anna 17 syyskuun, 2015 - 10:22 pm

Vakka laatikosta olen haaveillut vierashuoneen yöpöydäksi. Saisi samalla lehdet piiloon. Mukana arvonnassa. Tuoleille on aina tarvetta:)

Reply
Ma Tilda 17 syyskuun, 2015 - 10:25 pm

Mummun lipaston ja papan nikkaroiman keinutuolin välissä on itseäni vanhempi perintökliivia, joka ansaitsisi alleen vanerisen Plektran nykyisen halpisjakkaran sijaan. Tosin muuten moderniin kotiini valkoinenkin istuisi kuin nyrkki silmään!

Reply
Anu 17 syyskuun, 2015 - 10:28 pm

Vakka olisi täydellinen yöpöydäksi 🙂

Reply
suvi 17 syyskuun, 2015 - 10:30 pm

Kauniita kuvia! Plektra jakkara on näistä suosikkini❤ Monikäyttöinen;olohuoneseen sivupöydäksi,eteiseen,makkariin yöpöydäksi?

Reply
Rebs 17 syyskuun, 2015 - 10:34 pm

Plektra! Se saisi kulkea olohuoneesta makuuhuoneeseen, keittiöstä eteiseen, missä ikinä pientä levähdyspaikkaa, koroketta perheen pienimmille tai laskutilaa kahvikupille tarvitaankaan.

Reply
Marjukka/2forliving 17 syyskuun, 2015 - 10:39 pm

Rakastan suomalaista lasimuotoilua, ja Iittalan Lantern on yksi kestosuosikeistani. Vielä sellaista ei kodistani löydy, mutta paikkoja sille olisi useampikin… Olohuoneeseen laittaisin sen pitkän lipaston päälle tai sohvapöydälle tunnelmaa luomaan. Kaasa lyhdyt ovat myös ihana uutuus!

Reply
Katja / rakkain terveisin 17 syyskuun, 2015 - 10:44 pm

Harmaat nappulat ovat ehdottomasti ostoslistalla, kynttilöitähän ei koskaan ole liikaa. Valkoinen jakkara sopisi meille myös, joko olohuoneeseen sohvan viereen tai makuuhuoneeseen yöpöydäksi.

Reply
Sini 17 syyskuun, 2015 - 10:46 pm

Eteiseen valkoinen plektra jakkara

Reply
Sini 17 syyskuun, 2015 - 10:47 pm

, että meidän pieni yltäisi noukkimaan hanskat ja pipon syksyyn!

Reply
Ansku 17 syyskuun, 2015 - 10:55 pm

Vanerinen plektra jakkara ihastuttaa, myös kaasa-kynttilälyhty lämmittäisi mieltä:)

Reply
Erika 17 syyskuun, 2015 - 11:04 pm

Leimu-valaisin tulisi eteisen lipaston päälle, johon olen jo kauan ajatellut valaisinta. Myös monelle muulle löytyisi paikka olohuoneesta ja makuuhuoneesta 🙂

Reply
Tarja 17 syyskuun, 2015 - 11:08 pm

Leimu on upea, sijoittaisin sen ihanan pelkistetyn muotoisen, selkeän, kotoisan Plektran päälle olohuoneeseen, rikki menneen Harri Koskisen Cosy in grey -valaisimen tilalle.

Reply
taru 17 syyskuun, 2015 - 11:23 pm

Ihania kaikki? Valkoisen plektra-jakkaran laittaisin olohuoneeseen apupöydäksi.

Reply
Sakru 17 syyskuun, 2015 - 11:34 pm

Kaikkihan nuo tuotteet on hienoja ja viimeisteltyjä. Vakka vanerisena on niin kaunis, että se on suosikki.

Reply
SanMa 17 syyskuun, 2015 - 11:50 pm

Kauniit kuvat ja hyvä teksti! Jakkara pääsisi paraatipaikalle eteiseen, mutta ulkonäkönsä vuoksi sopisi minne vaan.

Reply
Maria 17 syyskuun, 2015 - 11:52 pm

Plektra yöpöydäksi!

Reply
VeeraAnna 18 syyskuun, 2015 - 12:09 am

Leimu-valaisin! Se on todella kaunis ja löytäisin sille monta paikkaa tulevassa uudessa kodissamme. Ehkäpä yöpöydälle ensi alkuun. 🙂

Reply
miia 18 syyskuun, 2015 - 12:12 am

Juurikin Plektra olisi haaveilemani uutuus <3 <3 Se tulisi olohuoneeseen 🙂 ruutu-maljakkokin houkuttaisi ja itseasiassa aika monikin Iittalan tuote 🙂 🙂

Reply
Henna 18 syyskuun, 2015 - 12:23 am

Vakka-laatikko, olisi täydellinen soittohuoneeseen nuottien säilytykseen ja pöydäksi!

Reply
Seela 18 syyskuun, 2015 - 1:13 am

Jokainen tuote miellyttää silmää. Vakka laatikolle olisi tarvetta kun mietinnässä on kauniit avosäilytysratkaisut eteiseen.

Reply
Saia 18 syyskuun, 2015 - 6:30 am

Leimu, vaikkei olekaan enää uutuus.. Kyllä se varmaan pitää jossain vaiheessa vielä hankkia.. 🙂

Reply
Noora 18 syyskuun, 2015 - 6:42 am

Plektra -jakkara sopisi hyvin aputasoksi sohvan viereen. Välillä se voisi toimia yöpöytänäkin tai eteiseen 🙂

Reply
Tanja 18 syyskuun, 2015 - 7:19 am

Eteiseen ottaisin tuon Plektra-jakkaran. Siihen voisi laskea kassin käsistään.

Reply
satu 18 syyskuun, 2015 - 7:28 am

Meille sopisi vaikka kaikki uutuudet, mutta tuo vakka varmaan listan kärjessä. 🙂

Reply
Jenninii 18 syyskuun, 2015 - 7:43 am

Plektra -jakkara olisi täydellinen yöpöydäksi, joka on ollut jo hakusessa pitkään.
Vakka -laatikotkaan eivät kyllä pahalta näyttäisi 🙂

Reply
leena 18 syyskuun, 2015 - 8:54 am

Hei!

Kyllä tuo Leimu valaisin harmaana olisi se ykkös juttu.

Reply
sanna väänänen 18 syyskuun, 2015 - 9:09 am

Aivan ihana 🙂 Tosi monikäyttöinen ja varmaan sijoittaisin huoneesta huoneeseen,tarpeen mukaan 🙂

Reply
Heli 18 syyskuun, 2015 - 9:30 am

Jakkara löytäisi paikan meiltä monestakin paikkaa, eteisestä tai makkarista 🙂 leimu valaisin on myös haaveena ollut pitkään vaan vielä en ole raskinut kotiuttaa.. Ehkä nyt 30 v lahjaksi 😉

Reply
PiiaTuuli 18 syyskuun, 2015 - 10:00 am

Vakka-laatikot sopisi pojan huoneeseen yöpöydäksi ja säilytystilaksi, Plektra-jakkara sopisi moneenkin huoneeseen!

Reply
Maria 18 syyskuun, 2015 - 10:00 am

Leimu-jakkara ja tuikkulyhty on ihania. (:

Reply
Maria 18 syyskuun, 2015 - 10:01 am

Siis valaisin..

Reply
Salla 18 syyskuun, 2015 - 10:20 am

Plektra sopisi just passelisti yöpöydäksi sängyn viereen.

Reply
Arlene 18 syyskuun, 2015 - 10:26 am

Voi apua miten ihana Iittalan syksy onkaan! ? Ottaisin omaan kotiink kyllä ilolla kaikki esittelemäsi tuotteet – aivan mahtavia värejä, muotoja ja mareriaaleja! Eniten rakastuin kuitenkin Vakka – laatikoihin, jotka löytäisivät kodista paikkansa joko olohuoneen sohvapöytinä tai eteisen säilytystilana/laskualustana. Myös plektra-jakkara vei sydämeni ihanan värinsä ja muotoilunsa takia. Sekin löytäisi varmasti kodistamme monta paikkaa. ❤️?

Reply
Seikku A 18 syyskuun, 2015 - 10:27 am

Harmaa Leimu-valaisin, I just love it! Olohuonetta valaisemaan pimenevinä syysiltoina…

Reply
Tiinuli 18 syyskuun, 2015 - 10:38 am

Ehdottomasti valkoinen Plektra-jakkara, todella ihana ja monikäyttöinen. Se varmasti seilaisi ympäri asuntoa, mutta eteiseen ainakin aluksi…

Reply
pipsa 18 syyskuun, 2015 - 10:51 am

Harmaat Kaasa-lyhdyt olisivat täydellisiä kattauksen täydentäjiä! Ne eivät kyllä saisi yhtä ainoaa paikkaa, vaan niitä siirreltäisiin parvekkeelta ruokapöydälle, mukaan mökin kesän päättäjäisiin…

Reply
Elina 18 syyskuun, 2015 - 11:04 am

Kuukuna -valaisimen ottaisin makuuhuoneeseemme! Valkoinen Plektra olisi ihana ja sopisi kotiimme ainakin eteiseen ja pukeutumishuoneeseen 🙂

Reply
Ellu. 18 syyskuun, 2015 - 11:12 am

Iittala kyllä osaa tuoda ihania juttuja markkinoille ja sinä olet stailannut niillä kotisi ihanasti! 🙂 Kaasa kynttilälyhdyt ovat älyttömän tyylikkäät. Plektra-jakkara sopisi meillä mihin huoneeseen vain, niin monikäyttöinen! Suosikkeja molemmat!

Reply
Suvi M 18 syyskuun, 2015 - 11:26 am

Aivan kerrassaan upeita uutuuksia! Plektra jakkaran voisin sijoittaa eteiseen tai olohuoneeseen tai vaikkapa keittiöön.. Moneen taipuu ?

Reply
mari 18 syyskuun, 2015 - 11:46 am

Ehdoton suosikkini on plektra -jakkara, jonka sijoittaisin oleskelutilaan. siitä olisi paljon iloa jakkarana ja laskutilana, monikäyttöinen ja kaunis!

Reply
Tiina 18 syyskuun, 2015 - 12:08 pm

Plektra jakkara sopisi täydellisesti meidän sisustukseen, vaikkapa olohuoneeseen!

Reply
Elisa 18 syyskuun, 2015 - 12:30 pm

Juurikin tuo palkintona oleva valkoinen Plektra-jakkara sopisi meille aivan erinomaisesti! Arvonnassa mukana!

Reply
Veera 18 syyskuun, 2015 - 12:32 pm

Kuukuna valaisin olisi ihana olohuoneen kirjahyllyyn!

Reply
Mirka 18 syyskuun, 2015 - 12:59 pm

Plektra-jakkara, joko valkoisena tai vanerisena, sopisi täydellisesti meidän eteiseen. Olisi kaunis ja käytännöllinen (oletan, että siinä istuen ulkokengät sujahtaisivat salaman nopeudella lapsilta jalkaan ja pois jalasta)… Tosin jakkara paikkaa vaihdettaisiin varmasti usein kulloisenkin tarpeen mukaan.

Reply
JK 18 syyskuun, 2015 - 1:05 pm

Plektra vie voiton tällä hetkellä. Se saisi paikkansa valkoisten Vakka-laatikoiden vierestä olohuoneessa.

Reply
Helena Laitinen 18 syyskuun, 2015 - 1:12 pm

Valkoinen Plektra on suosikkini ja sijoittaisin sen aputasoksi eteiseen.

Reply
Suvi 18 syyskuun, 2015 - 1:18 pm

Ihania uutuuksia <3 en ole aiemmin perinteisistä kynttilänjaloista suuremmin välittänyt mutta nyt nuo hurmaavat Nappulat ovat jotenkin alkaneet miellyttää silmää 🙂 ja tuon Plektra-jakkaran sijoittaisin mielessäni olohuoneemme ikkunan eteen ja siihen ehkä jonkin viherkasvin päälle, käyttöä siis löytyisi 🙂

Reply
Jenni 18 syyskuun, 2015 - 1:22 pm

Valkoinen plektra jakkaran kotiuttaisin mielelläni. Käyttöön se tulisi laskutasoksi ja yltäisin jakkaran avulla paremmin kaappien ylähyllyille 🙂

Reply
Anniina 18 syyskuun, 2015 - 1:41 pm

Iittalalta on kyllä tullut todella kauniita uutuustuotteita. Itseäni erityisesti miellyttää Ruutu-maljakot, joita näyttää olevan saatavilla monissa herkullisissa väreissä. Myös Kaasa-kynttilälyhdyt kolahtaa ja kovaa eli täytyy kaiketi muutama sellainen kotiin hankkia.

Reply
Noora / Villakoiria ja kissankarvaa 18 syyskuun, 2015 - 2:08 pm

Voi miten huikaisevan kaunis kuva sinisestä hetkestä! <3 Upeat kuvat muutenkin.

Iittalan tuotteista meille sopisi mikä tahansa, ja haluaisin meille kaikki nuo ihanat tuotteet! Ehkäpä kuitenkin näistä valitsisin Vakka -laatikon, joka voisi toimia vaikka työpöydän vieressä todella tarpeellisena säilytystilana.

Reply
Vilhelmiina 18 syyskuun, 2015 - 2:13 pm

Ottaisin juurikin tuon Plektra-jakkaran meidän tyhjään eteiseen! Valkoisena täydellinen.

Reply
Sirkka 18 syyskuun, 2015 - 2:29 pm

Kuukuna-valaisin hämärtyviin iltoihin!

Reply
IittalaOnMyMind 18 syyskuun, 2015 - 2:36 pm

Plektra-jakkara ja Leimu-valaisin sopisivat kaikkialle kodissamme.

Reply
Liz 18 syyskuun, 2015 - 3:03 pm

Plektra-jakkara olisi kaunis ja sijoittaisin sen varmaankin olohuoneeseen.

Reply
Poppie 18 syyskuun, 2015 - 3:47 pm

Tuo harmaa Kaasa-lyhty on jäänyt mieleen siitä asti, kun esittelin blogissasi Iittalan uutuuksia. Sijoittaisin sen parvekkeelle tunnelmaa tuomaan 🙂

Reply
Marja-Leena Turunen 18 syyskuun, 2015 - 3:58 pm

Vakkalaatikot olisivat monikäyttöisiä ja kauniita vuosiksi eteenpäin.

Reply
Betsy/Ohikiitäviä Hetkiä 18 syyskuun, 2015 - 4:05 pm

En ollutkaan aikaisemmin hoksannut kuinka käteviä nuo Vakka-laatikot olisi sohvapöytinä! Kiitos vain vinkistä, nyt täytyy alkaa odottelemman kauppojen tarjouksia niistä 😉

Reply
Elina 18 syyskuun, 2015 - 4:09 pm

Vakka-laatikot oli hieno keksintö sohvapöytänä! Plektra-jakkaran sijoittaisin nojatuolin viereen apupöydäksi.

Reply
Piritta 18 syyskuun, 2015 - 4:28 pm

Plektra aloittelevan musisoijan istuimeksi

Reply
Sini 18 syyskuun, 2015 - 4:44 pm

Oma suosikkini on tuo ihana Leimu valaisin näistä. Voi miten kaunis!

Reply
Eriika 18 syyskuun, 2015 - 5:21 pm

Plektran eteiseen, makuuhuoneeseen tai olohuoneesern!

Reply
Teija 18 syyskuun, 2015 - 5:32 pm

Harmaa Leimu eteisen tason päälle tunnelman luojaksi.

Reply
Henna 18 syyskuun, 2015 - 5:39 pm

Vakka-laatikko sopisi yöpöydäksi tai Ruutu-maljakko sekä kirkkaana että kuparinvärisenä mille vaan kukille. 🙂

Reply
Ellen 18 syyskuun, 2015 - 5:49 pm

Leimu olisi aivan ihana!!!

Reply
Riitta 18 syyskuun, 2015 - 5:50 pm

Vakka -laatikot makuuhuoneeseen yöpöydäksi.

Reply
Eltsu 18 syyskuun, 2015 - 6:36 pm

Juurikin tuon jakkaran tai Vakka-laatikot kotiuttaIsin oikein mielelläNI. Sopisi mainiosti uuteen kotiimme olohuoneeseeN!

Reply
NENNA 18 syyskuun, 2015 - 6:56 pm

Leimu-valaisin olisi niin ihana lisä sisustukseemme! Olemme piakkoin muuttamassa ja tietäisin heti valaisimelle paikan. Harmaa lasi on ollut pitkään lähellä sydäntäni.

Ihana sisustus teillä!

Reply
Karro 18 syyskuun, 2015 - 6:58 pm

Hienoja kuvia! Plektra-jakkaran sijoittaisin todenäköisesti yläkerran aulaan takkatilaan laskutasoksi 🙂 Toisia suosikkejani ovat nuo kaikki valaimiset.

Reply
Saimi 18 syyskuun, 2015 - 7:39 pm

Kuukuna-valaisin sopisi sivupöydälle tunnelmavalaisimeksi. Vakkoja meiltä jo löytyykin, käteviä ovat.

Reply
Eippana 18 syyskuun, 2015 - 7:43 pm

Plektra-jakkaran kotiuttaisin meidän eteiseen. Nappulat hankintalistalla. ?

Reply
Annika 18 syyskuun, 2015 - 7:50 pm

Kaasa lyhdyt ja plektra-jakkara on suosikkini.

Reply
Eeva 18 syyskuun, 2015 - 7:59 pm

Plektra-jakkara olisi täydellinen makuuhuoneennurkkaan. Se mahtuu hyvin sinne pienen koon vuoksi ja sen päälle saisi täydellisesti laskettua päiväpeiton ja tyynyt aina iltaisin nukkumaan mennessä 🙂

Reply
Vilma 18 syyskuun, 2015 - 8:04 pm

Valinta on tosi vaikea, koska Vakka-laatikot, Plektra-jakkara ja Leimu-valaisin ovat kaikki upeita ja elegantteja. Vakka-laatikoille olisi todella tarvetta pienessä kodissa, jossa on vähän säilytystilaa. Siltikin tuo harmaa Leimu-valaisin vie sydämeni ja sijoittaisin sen olohuoneen lipaston päälle valaisemaan tunnelmallisia syys iltoja. 🙂

Reply
Anu 18 syyskuun, 2015 - 8:19 pm

Harmaa Leimu ja Vakka ovat suosikkejani mutta näiden kuvien myötä ihastuin myös Plektraan. Anu

Reply
Kidea 18 syyskuun, 2015 - 8:38 pm

Uutuuksista suosikkini on vakka laatikko. Plektra tulisi olohuoneeseen lisäistuimeksi ?

Reply
Maisa 18 syyskuun, 2015 - 9:04 pm

Ihania kyllä kaikki! Vakka-laatikko olisi näppärä sohvapöydäksi olohuoneeseen. Plussaa pyöreistä muodoista, teräväkulmaiset huonekalut ovat pahoja pian kävelemään opettelevan lapsen kanssa 🙂

Reply
Kati 18 syyskuun, 2015 - 9:54 pm

Harmaa Leimu-valaisin on unelma! Myös Kuukuna kouluttaa ja suloiselle Pletra-jakkaralle olisi oivallinen paikka yhdistetyssä työ-/vierashuoneessa.

Reply
Johanna 18 syyskuun, 2015 - 10:02 pm

Ruutu-maljakoita olen kaupassa useampaan otteeseen jo ihastellut. Sellainen sopisi esim. keittiön pöydälle ilahduttamaan päivää kauniin kukkakimpun kanssa 🙂

Reply
Nippe 18 syyskuun, 2015 - 10:05 pm

Kuukuna valaisin olisi ihana tai suosikki. Kaikki nuo kyllä kelpaisivat! 🙂

Reply
Laura 18 syyskuun, 2015 - 10:05 pm

Valkoisen laatikon laittaisin yöpöydäksi!

Reply
Eka80 18 syyskuun, 2015 - 10:34 pm

Nää on kaikki ihania! Valaisimet varsinkin näyttää nyt syksyllä kivoilta, leimu ja lantern jne. Mutta jakkaran ottaisin mielelläni takan eteen kotia koristamaan!

Reply
Karoliina 18 syyskuun, 2015 - 10:37 pm

Ottaisin mielelläni minkä tahansa noista tuotteista, mutta Leimu on ehdoton suosikkini. 🙂

Reply
Minna M 18 syyskuun, 2015 - 10:42 pm

Sopisi loistavasti uuden sohvamamme pariksi!

Reply
Sipi 18 syyskuun, 2015 - 10:48 pm

Aiiivan ihania kaikki uutuudet. Voisin ottaa ihan kaikki. Jakkara sopisi eteiseemme aivan täydellisesti.

Reply
Johanna 18 syyskuun, 2015 - 11:16 pm

Plektrajakkara makuuhuoneeseen 🙂

Reply
Saikkupe 18 syyskuun, 2015 - 11:30 pm

Harmaa Nappula täydentäisi musta-valko-keltaista Nappula-kokoelmaani ja harmaa Leimu sopisi kyllä olohuoneen tasolle… 🙂

Reply
Mertsi 19 syyskuun, 2015 - 12:48 am

Jakkara olisi ihana eteiseen, myös harmaa nappula puuttuu valikoimista.

Reply
Susanna 19 syyskuun, 2015 - 6:01 am

Kaasa-lyhty harmaana ja aavikkona olisi ihana väripari olohuoneen pöydälle.

Reply
NinaH 19 syyskuun, 2015 - 6:45 am

Loimu sopisi hienosti olohuoneeseen mustan, kiiltävän pianon päälle. Lasten kasvaessa sen uskaltaisi ehkä siirtää matalalle kulmapöydälle…

Reply
Jonna 19 syyskuun, 2015 - 8:26 am

Tuo plektra-jakkara olisi niin täydellisen ihana meidän vieraseteiseen! <3 Voi kun arpaonni suosisi!!

Reply
Ilona 19 syyskuun, 2015 - 8:57 am

Osallistun arvotaan! Plektra jakkara sopisi todella hyvin makuuhuoneeseen yöpöydäksi. 🙂

Reply
Helinä 19 syyskuun, 2015 - 9:02 am

Näin syksyllä kiehtoo kyllä kaikki kynttiläjutut joten tuo kaasa lyhty olisi ihana!

Reply
MaritaK 19 syyskuun, 2015 - 9:03 am

Loimu on yksi ylitse muiden, olohuoneeseen tai aulaan katseenvangitsijaksi! Nappulat on mulla jotenki kaksijakoinen juttu, en oikeen osaa päättää tykkäänkö tarpeeksi vai en 🙂 Kotiin nounou, mökille kyllä. Kerran jo meinasin alesta vihreän ostaakin…

Reply
Auroora 19 syyskuun, 2015 - 9:20 am

Kuukuna-valaisin on kyllä sievä. Ja vakkalaatikoille olisi aina käyttöä. 🙂

Reply
Sakari Korpinen 19 syyskuun, 2015 - 9:31 am

Kyllä olisi eteiseen hieno tuo plektra.

Reply
Elisa n 19 syyskuun, 2015 - 9:37 am

Leimu valaisinta oon himonnut jo pitkän ajan:) Sijoittaisin sen lipastoni päälle tunnelmaa luomaan.

Reply
Ulla 19 syyskuun, 2015 - 10:29 am

Kaasa-kynttilälyhtyyn ihastuin välittömästi ja sellaisen taidan ensi tilassa ostaakin olohuoneeseen syystunnelmaa lisäämään, kun vain osaan ensin päättää, minkä värisenä. Myös Vakat ja Plektra vaikuttavat käytännöllisiltä olohuoneeseen! Olisipa siis kerrankin tuuria arvonnassa.

Reply
Liisukka 19 syyskuun, 2015 - 10:53 am

Vanerinen Plektra sopisi hyvin olohuoneeseen nojatuolien (meillä ei ole lainkaan sohvaa) viereen laskutasoksi. Vakat sijoittaisin makuuhuoneeseen yöpöydän tilalle ja säilyttäisin niissä lehtiä. Tosi kauniita ovat kaikki uutuudet.

Reply
Anri 19 syyskuun, 2015 - 11:08 am

Olohuoneen sivupöydällä on juuri harmaan Nappulan kokoinen aukko!

Reply
Johanna.H 19 syyskuun, 2015 - 11:42 am

Vakka-laatikot niin ihanan monikäyttöisiä. Olohuoneesta löytäisivät paikkansa. Lisäksi Leimu-valaisemista unelmoin.

Reply
Miinamii 19 syyskuun, 2015 - 11:48 am

Vakka-laatikoista saisi kaunista ja kätevää säilytystilaa makkariin.

Reply
Katja 19 syyskuun, 2015 - 11:59 am

Plektra vanerisen värisenä ois niin ihana meidän olkkarissa.

Reply
Sari 19 syyskuun, 2015 - 12:40 pm

Kuparin värinen Kaasa toisi lämpöä valkoiseen oh-k tilaan saarekkeen päällä.

Reply
Niina 19 syyskuun, 2015 - 1:07 pm

Ihania kuvia ja kauniita tuotteita! Omaan kotiimme kävisi mikä tahansa uutuuksista, eniten kuitenkin innostuin Plektra-jakkarasta, Leimu-valaisimesta sekä Harmaasta Nappulasta. Ja kaikille löytyisi paikka hyvin helposti olohuoneesta.

Reply
SatuK84 19 syyskuun, 2015 - 1:49 pm

Upeita kuvia!! Käytännössähän nuo kaikki Iittalan tuotteet sopivat ihan minne vain! Itselläni on kuitenkin ostoslistalla noita harmaita Nappuloita, ja tuosta harmaasta Leimu-valaisimesta haaveilen kovasti! Innostun monesti muuttamaan pienesineiden paikkoja, joten kynttilänjalat vaihtaisivat paikkaa melko useasti, koska sopivat minne vain!

Reply
MSE 19 syyskuun, 2015 - 1:58 pm

Kaikki on ihania, mutta Plektra-jakkara pääsisi eteiseen istuimeksi.

Reply
nose 19 syyskuun, 2015 - 2:09 pm

Harmaa nappula kynttilänjalka sopisi loistavasti olohuoneen pöydälle!

Reply
LM 19 syyskuun, 2015 - 2:13 pm

Nappuloita haluaisin olohuoneen pöydälle eri värisinä ja eri kokoisina.

Reply
Sofia 19 syyskuun, 2015 - 2:54 pm

Leimu-valaisin olisi mieleinen

Reply
Anne 19 syyskuun, 2015 - 2:57 pm

Nappuloita keräilen ja lisävärit olisivat kiva juttu

Reply
MiraP 19 syyskuun, 2015 - 3:27 pm

Ruudut ja Kaasat olisi ihania – niin koruttoman kauniita ja tyylikkäitä.

Reply
Anne 19 syyskuun, 2015 - 3:38 pm

Leimu valaisin harmaana olisi just sopiva meille olohuoneen lipaston päälle. Yksinkertainen on kaunista ja harmaana sopisi meidän sisustukseen. Ei tuo Plektra jakkarakaan ruma ole 😉

Reply
Maarit 19 syyskuun, 2015 - 3:59 pm

Vakka-laatikot on upeat ja voisin laittaa ne moneenkin paikkaan, mutta eteiseen niitä erityisesti tarvittaisiin…

Reply
Erika 19 syyskuun, 2015 - 4:23 pm

Plektra-jakkara olisi käytännöllinen ja kaunis yksityiskohta kotiin!

Reply
Sari P 19 syyskuun, 2015 - 6:00 pm

Harmaa Leimu-valaisin on ostoslistalla, kunhan saadaan ensin ostettua se senkki, minkä päälle valaisin on tarkoitus laittaa… En yleensä välitä maljakoista, mutta uutuus-Ruudut kolahtivat täysillä! Niitä voisin kotiuttaa hyvinkin muutaman eri kokoisen kukkapäivien varalle. 🙂

Reply
Päivi 19 syyskuun, 2015 - 6:24 pm

Täydellisistä ihanin Leimu sopisi olkkariinllipaston päälle?

Reply
Ann 19 syyskuun, 2015 - 7:03 pm

Vakka-laatikko sekä Leimu-valaisin. Molemmat täydellisiä! Uuteen kotiin sopisivatkin molemmat 🙂

Reply
Tiitu 19 syyskuun, 2015 - 7:44 pm

Harmaan nappula kynttilänjalan sijoittasin samaan ryhmään jossa jo ennestään musta ja valkoisia samanlaisia.

Reply
Lissu 19 syyskuun, 2015 - 7:54 pm

Vakka-laatikko yksinkertainen yöpöydäksi. Nappulat sopisivat myös täydellisesti olohuoneen sohvapöydälleni.

Reply
Tiina 19 syyskuun, 2015 - 8:32 pm

Kaasa-lyhty on ihastuttava! Sijoittaisin sen ehdottomasti olohuoneeseemme senkin päälle, josta sitä voisi ihailla koko ajan.

Reply
Satu 19 syyskuun, 2015 - 8:38 pm

Juurikin tuo plektra-jakkara olisi muusikkoperheeseen passeli! Olen ajatellut jotain sen tyyppisiä pieniksi yöpöydiksi ahtaaseen makuuhuoneeseemme.

Reply
Kastanja 19 syyskuun, 2015 - 8:55 pm

haaveilen kolmesta vakkalaatikosta, koska käyttötarkoituksia on jo paljon mietittynä.
Enkä ikinä voita mitään, mutta onnea kokeilemassa toki 🙂

Reply
Taina 19 syyskuun, 2015 - 9:08 pm

Voi vaikka mikä sopisi. Makuuhuoneeseen nappuloita tai kaasa lyhtyjä, plektran sijoittaisin tällä hetkellä saunatupaan. Toivottavasti onni potkii !

Reply
Mari 19 syyskuun, 2015 - 9:41 pm

Vakka-säilytyslaatikot kätkisivät ihanasti kohta vuoden ikäisen poikamme lelut!

Reply
Tiia 19 syyskuun, 2015 - 9:47 pm

Ruutu-maljakot kirkkaana ja Plektra- jakkara valkoisena ovt ehdottomat suosikkini. Paikka löytyisi varmasti rakenteilla olevasta kodistamme :).

Reply
Riina 19 syyskuun, 2015 - 9:59 pm

Suosikkini on ehdottomasti Leimu -valaisin. Sijoittaisin sen olohuoneeseen, leveälle ikkunalaudalle – paraatipaikalle.

Reply
Saara 19 syyskuun, 2015 - 10:13 pm

Vakka-laatikko käsitöille olohuoneeseen olisi loistava 🙂

Reply
Marjoo 19 syyskuun, 2015 - 10:23 pm

Plekra jakkaralle olisi niin käyttöä! Se varmasti selailisi paikasta toiseen 😉

Reply
Laura 19 syyskuun, 2015 - 10:34 pm

Tämänhetkinen suosikkini Kaasa lyhdyt, niitä voisi sirotella joka tasolle, niin kauniita ovat.

Reply
Elli 19 syyskuun, 2015 - 10:38 pm

Plektra keittiöön 🙂

Reply
Saara 19 syyskuun, 2015 - 10:46 pm

Kaasa-kynttilälyhdyt ja Nappula-kynttilänjalkoihin asetellut valkoiset kynttilät toisivat mukavan lämmintä tunnelmaa olohuoneeseemme syysiltojen pimetessä. Ja kyllä tuollainen Plektra-jakkarakin löytäisi paikkansa meiltä 🙂

Reply
Tiina 19 syyskuun, 2015 - 11:50 pm

Ruutu-maljakko ja Plektra-jakkara ovat ihanimmat uutuudet. Molemmille olisi käyttöä.

Reply
EH 20 syyskuun, 2015 - 2:49 am

Ihania sommitelmia olet tehnyt! Omaan kotiini ottaisin ehdottomasti kaasa-lyhtyjä kaikissa sävyissä ja ne pääsisivät reissaamaan pitkin taloa fiiliksen mukaan kattauksesta wc:n tunnelman luojiksi jne. 🙂

Reply
Anne 20 syyskuun, 2015 - 8:16 am

Harmaa leimu kaasa lyhtyjen kera keittiön lipastolle ois kiva piristys syksyyn 🙂

Reply
Liisa 20 syyskuun, 2015 - 8:32 am

Harmaa Leimu-valaisin on tosiaan yksinkertaisen kaunis. Meillä se löytäisi paikkansa olohuoneesta. Myös monet muut näistä uutuuksista miellyttivät silmää.

Reply
Heidi K 20 syyskuun, 2015 - 8:44 am

Plektra-jakkara olisi kerrassaan täydellinen meidän olohuoneeseen. Toinen ihana uutuus oli ensimmäisen kuvan kuparin värinen ruutumaljakko.

Reply
Annu 20 syyskuun, 2015 - 9:38 am

Harmaat nappulat sopisivat hyvin meidän olohuoneen kirjahyllyn päälle.

Reply
Päivikki 20 syyskuun, 2015 - 9:56 am

Just tuo Plektra-jakkara ois ihana!! ?

Reply
Päikkä 20 syyskuun, 2015 - 10:04 am

Ihania uutuuksia! Iittala on onnistunut tuomaan tulevaisuuden klassikoita valikoimaansa. Kaasa tulee ehdottomasti kotiutumaan meillekin ?

Reply
Vekarus 20 syyskuun, 2015 - 10:21 am

Valkoinen Petra olisi kuin tehty eteiseemme. Ihanaa sunnuntaita!

Reply
Kati 20 syyskuun, 2015 - 11:16 am

Äääh, haluan noi kaikki! Valkoinen plektra sopisi meille oikeastaan mihin tahansa huoneeseen, mutta näin talven lähestyessä tarvisi eteiseen jonkun jakkaran missä laittaa kenkiä. Ja noi nappulat, niiiin ihania ?

Reply
Tuija 20 syyskuun, 2015 - 11:17 am

Harmaa Leimu on ollut haaveissa jo vuoden verran. Sijoittaisin sen eteisen lipaston päälle toivottamaan tervetulleeksi kotiin ja luomaan tunnelmaa keittiöstä katsottuna. Plektra jakkara ja harmaa nappula on uutuksista suosikit, joille myös löytyisi heti montakin paikkaa kotoamme. Iittala onnistui, jälleen kerran!
T: Tuija

Reply
Henna 20 syyskuun, 2015 - 11:27 am

Mun suosikki, Ihana jakkara sopisi täydellisesti olohuoneeseen takan eteen!

Reply
Asta 20 syyskuun, 2015 - 12:53 pm

Leimu-valaisin olisi niiiiin hieno!
Petyin kun kaikkien tuotteiden hinnat ovat todella kovat! Tiedä sitten saako noista maljakoistakaan yhtään kotiuttettua 🙁
Kaikki sopisi kyllä meidän kotiin. Jakkara pääsisi varmaan sivupöydäksi.

Reply
SannaT. 20 syyskuun, 2015 - 12:58 pm

Iittalan tuotteet kyllä kelpais meillä moneen paikkaan, plektra valkoisena ja koivunvärisenä, kaasa-lyhdyt senkille, nappula muiden joukkoon, kuukunallekin ja leimulle, vakat säilytykseen… Niin ihania tuotteita.. Mukana arvonnassa!

Reply
Eeva 20 syyskuun, 2015 - 1:35 pm

Vakka lastenhuoneeseen ?

Reply
Suvi 20 syyskuun, 2015 - 4:33 pm

Harmaalle Kaasa-kynttilälyhdylle löytyisi monta kivaa paikkaa: ruokapöydälle, senkin päälle, haaveissa olevalle uudelle sohvapöydälle, ulkoterassille… Aivan ihana!

Reply
Eeva 20 syyskuun, 2015 - 4:42 pm

Vakka-laatikot yllättivät monikäyttöisyydelllään, haluaisin yöpöydiksi. Plektran muotoilu on tosi ajatonta, sopii moneen kotiin, meillekin:)

Reply
Soile Suominen 20 syyskuun, 2015 - 4:50 pm

Ihania uutuuksia Iittalalla! Vanerinen plektra-jakkara on yksinkertaisen tyylikäs ja ihanan monikäyttöinen – se sopisi mainiosti eteiseemme tuoliksi pukeutumista helpottamaan.

Reply
Viivi / Valkoinen Soihtu 20 syyskuun, 2015 - 4:51 pm

Upea arvonta! Iittalalla on paljon uusia ihanuuksia, mutta suuresti olen ihastunut tuohon Plektra-jakkaraan, jolle paikka löytyisi meiltä takan edustalta! Siinäpä olisi mukava istuskella makkaraa takassa paistaen, ai että♥

Reply
Maria 20 syyskuun, 2015 - 5:12 pm

Plektra jakkara sopisi loistavasti olohuoneeseen 🙂

Reply
Katja Vilhunen 20 syyskuun, 2015 - 5:15 pm

Nappula tumnanharmaana täydentämään jo olevaa nappulasarjaani olohuoneessa ?

Reply
Minna 20 syyskuun, 2015 - 5:32 pm

Voi, Plektra valkoisena sopisi niin mainiosti olohuoneeseemme 🙂

Reply
Vilperttiina 20 syyskuun, 2015 - 5:38 pm

Kaikille ihanuuksille löytyisi tilaa meiltä, mutta Plektra ois valkoisena niin passeli uuden Tapiovaaran mustan keinutuolin kaveriksi..

Reply
Tuire 20 syyskuun, 2015 - 5:47 pm

Oi, tämä olisi ihana voittaa ? mä tykkään kuukunasta joka sopisi melki mihin vain, vakka laatikoilla sais korvattua jonkun sivupöydän ja plektra, voi miten ihana ❤

Reply
Tiia - Littlebigthings 20 syyskuun, 2015 - 5:58 pm

Vaikea valinta, niin paljon ihanuuksia! Harmaa Kaasa on aivan mielettömän kaunis, Vakka-laatikoihin olisi vaikka mitä säilöttävää, mutta valkoiselle Plektralle olisi oikeasti tarvettakin eteisessä. Päädyn siis järjen sanelemana Plektraan 🙂

Reply
Piia 20 syyskuun, 2015 - 6:08 pm

Kaikkihan nuo kotiin kelpaisi, Plektrasta saisin oivan yöpöydän!

Reply
Anjuska 20 syyskuun, 2015 - 6:27 pm

Kuukuna-valaisin olohuoneeseen.

Reply
Merja 20 syyskuun, 2015 - 6:46 pm

Plektra-jakkara on vienyt sydämen, niin ihana ja monikäyttöinen?

Reply
Kristiina O. 20 syyskuun, 2015 - 6:46 pm

Hei,
Olipas taasen ihana postaus. Leimu valaisin on ollut haaveissa jo pitkään, jos vielä veronpalautuksiin saakka sinnittelisin ilman. Vakka-laatikot olisivat myös aivan ihanat vaikkapa tyttären huoneessa tai meidän makkarissa yöpöytinä.

Reply
Susa 20 syyskuun, 2015 - 6:57 pm

Valkoiset Vakka laatikot ovat aivan ihanat , olenkin miettinyt niitä yöpöydäksi.
Iittalan uutuuksissa oli paljon upeita uusia tuotteita .

Reply
Henna 20 syyskuun, 2015 - 7:09 pm

Harmaa Leimu on kyllä upea, olohuoneeseen tv-tasolle tai tarjoiluvaunun päälle sijoittaisin. Myös tuo valkoinen Plektra olisi kyllä näppärä tulevan pienokaisen huoneeseen…

Reply
mikkoko 20 syyskuun, 2015 - 7:12 pm

Harmaa Kaasa saattaisi keittiönpöydälle sopia 🙂

Reply
Jossukka 20 syyskuun, 2015 - 7:39 pm

Meidän eteinen suorastaan huutaa tuon plektra-jakkaran nimeä! 😉

Reply
Heidi 20 syyskuun, 2015 - 8:08 pm

Lantern-valaisin sopisi meille kotiin. Myös Plektr-jakkaralle olisi oma paikka.

Reply
Tiinattiijoo 20 syyskuun, 2015 - 8:48 pm

Tuo Kaasa kävisi kyllä ihanasti olohuoneen lipaston päälle.

Reply
Miia 20 syyskuun, 2015 - 9:22 pm

Mieluisimpia Plektra-jakkara, kumpikin väri hienoja. Myös Vakka-laatikot, koivunvärisenä, koska meillä on jo valkoinen. Kaasa-lyhdyistä ihastelen Aavikkoa ja Harmaata.

Reply
Sirpa 20 syyskuun, 2015 - 9:24 pm

Plektra sohvan viereen leluja jemmaamaan ja apupöydäksi. 🙂

Reply
Kaisa 20 syyskuun, 2015 - 9:31 pm

Taitaa Plektra-jakkara nousta minunkin suosikikseni, niin hieno kyllä! Löytäisi paikan joko makkarista tai olohuoneesta. Molempiin olisi oikein passeli! 🙂

Reply
Riksu 20 syyskuun, 2015 - 9:37 pm

Vakkaa ottaisin mieluusti säilytykseen ja laskutasoksi olohuoneeseen. Mutta kyllä Plektrakin olisi meille oikein tervetullut! 🙂

Reply
JohannaN 20 syyskuun, 2015 - 10:19 pm

Nuo Kaasa -kynttilälyhdyt ovat ihania! Toisaalta plektra -jakkara olisi loistava tyttären huoneeseen! Toivottavasti onni suosii!

Reply
Tuulia 20 syyskuun, 2015 - 10:38 pm

Plektra-jakkara sopisi meille eteiseen. Lapsia pukiessa tuosta jakkarasta olisi apua, myös vieraat kaipaavat toisinaan istuinta kenkien laittoa varten tms.

Reply
Hanna 20 syyskuun, 2015 - 10:40 pm

Hienoja stailauksia! Vakka-laatikolle olisi meillä heti paikka. Olen pitkään etsinyt toista yöpöytää, mihin saisi esim. lehdet piiloon. Nyt sen keksin! Plektra-jakkara löytäisi paikan varmaan takan luota. Voi, kun mulla ois kerrankin arpaonnea..

Reply
HeliH-K 20 syyskuun, 2015 - 10:42 pm

Iittalan tuotteista voisin ottaa vaikka jokaisen kotiini! Vakka-laatikot sopisi kuistin penkin päälle piilottamaan ”kaaosta” tai olohuoneeseen laskutasoksi. Nappulat ovat myös pyörineet mielessä.

Reply
Tuulia 20 syyskuun, 2015 - 10:49 pm

Tuo plektra jakkara näyttää kivalta 🙂 makkariin pääsis.

Reply
anniweedi 20 syyskuun, 2015 - 10:54 pm

Nappulat, kaasat ja vakat, tervetuloa meille, tasot, hyllyt ja muut, siellä paikka on teille!

Reply
Anniina 20 syyskuun, 2015 - 11:07 pm

Ehdoton suosikkini oli Vakka-laatikot. Olen juuri muuttamassa uuteen asuntoon ja sohvapöytä on vielä hakusessa. Vähäisen säilytystilan vuoksi nämä sopisivatkin täydellisesti sohvapöydäksi!

Reply
Minttu 21 syyskuun, 2015 - 12:16 am

Plektra on vaan niin kaunis. Meille pääsisi toimintaan katseenvangitsijana virkaa olohuoneeseen!

Reply
Minttu 21 syyskuun, 2015 - 12:16 am

Plektra on vaan niin kaunis. Meille pääsisi toimintaan katseenvangitsijana virkaa olohuoneeseen!

Reply
Sanna 21 syyskuun, 2015 - 1:42 am

Kaikki tuotteet kiinostaa omalla tavallaan,mutta eniten mielenkiintoa herätti vakka-laatikot.Monikäyttöinen ja ajaton!

Reply
Tarja 21 syyskuun, 2015 - 2:31 am

Plektra-jakkara yöpöydäksi.

Reply
Karkku 21 syyskuun, 2015 - 7:09 am

Plektra sopisi tilaan kuin tilaan.

Reply
Jaana 21 syyskuun, 2015 - 9:05 am

Plektra-jakkara sopisi niin hyvin meidän eteiseemme.
Vakka-rasiat ovat kauniita, samoin Nappula-kynttilänjalat.

Reply
Sari 21 syyskuun, 2015 - 9:40 am

Kuukuna -valaisin juuri remontoidun tuulikaapin lipaston päälle. Toivottaa tulijat tervetulleeksi. Sopii 🙂

Reply
KristiinaT 21 syyskuun, 2015 - 10:39 am

Jakkarat ovat aina tarpeellisia ja varsinkin kauniit sellaiset.
Joten valkoinen plektra-jakkara olisi suosikkini 🙂 Harmaa Leimu-valaisin olisi kyllä myös ihana…

Reply
Jenny 21 syyskuun, 2015 - 10:59 am

Näin jo kauan aikaa sitten nuo ihanat maljakot, ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Ne täydentäisivät tämän Aalto-maljakkokeräilijän kokoelman 🙂 Kaikki Iittalan sisustusuutuudet iskevät! <3 Plektra-jakkara toimittaisi yöpöydän virkaa.

Reply
Laura Kalliokoski 21 syyskuun, 2015 - 12:59 pm

Vakkalaatikot olis kyllä mieluisia olkkariimme. ?

Reply
Nippe 21 syyskuun, 2015 - 1:10 pm

Kuukuna valaisin olisi ihana ja sopisi meille mihin huoneeseen vaan! <3

Reply
Sari K 21 syyskuun, 2015 - 1:58 pm

Kaasa-lyhdyt toisivat olohuoneessa tunnelmaa tummuviin syysiltoihin.

Reply
Maria 21 syyskuun, 2015 - 2:00 pm

Plektra-jakkara on ihana kuten myös Vakka-laatikot.

Reply
Lanttuleikkuri 21 syyskuun, 2015 - 2:13 pm

Haaveena on saada Lantern lamput, valkoiset ja isot. Olen haaveillut niistä jo vuosia, itse asiassa tasan siitä saakka, kun kerran yksi asiakas vei nenän edestä yhdestä loppuunmyynnistä, jossa lamppu oli puoleen hintaan.

Näiden ostaminen on ollut listallani hävyttämön kauan.

Reply
paju 21 syyskuun, 2015 - 2:22 pm

Vakka-laatikot ja Leimu-valaisin ovat suosikkejani. Sopisivat olohuoneeseen varsin hyvin. 🙂

Reply
Tuula 21 syyskuun, 2015 - 2:25 pm

Vakka-laatikko tai mieluiten kaksi, olohuoneeseen ainakin aluksi, sitten eteiseen, sitten makuuhuoneeseen jne. jne.
Myös Plektra löytäisi mainiosti paikan meiltä!

Reply
Janina 21 syyskuun, 2015 - 2:41 pm

Kaasa-lyhdyt sopisivat täydellisesti tuomaan syksyistä tunnelmaa parvekkeelleni! 🙂

Reply
EevaK 21 syyskuun, 2015 - 2:58 pm

Leimu sopisi hienosti isolle keittiön pöydällemme. Ja varmasti löytyy monta erilaista paikkaa Plektrallekin!

Reply
Minna 21 syyskuun, 2015 - 3:56 pm

Harmaasta Leimusta olen haaveillut jo jonkin aikaa. Sen sijoittaisin takkahuonettamme koristamaan.

Reply
Leena 21 syyskuun, 2015 - 4:47 pm

Haluaisin Plektran olohuoneeseen, Vasuja makkariin ja Nappuloita ympäri asuntoa.

Reply
veer 21 syyskuun, 2015 - 7:47 pm

Plektra-jakkara makuuhuoneeseen yöpöydäksi.

Reply
Miia 21 syyskuun, 2015 - 8:07 pm

Paljon ihanuuksia, mutta tuo jakkara olisi täydellinen lastenhuoneeseen jakkaraksi tai pieneksi pöydäksi taaperolle.

Reply
Päivi 21 syyskuun, 2015 - 9:03 pm

Valkoinen plektera mun eteiseen ♡

Reply
Anni 21 syyskuun, 2015 - 9:21 pm

Harmaat nappulat olisivat aivan ihanat takkamme päällä. Sitä alempana meillä ei voikaan kynttilöitä polttaa kuin vasta lasten mentyä nukkumaan 😉

Reply
satu toppinen 21 syyskuun, 2015 - 9:27 pm

Plektra jakkara on ihana! Laittaisin sen eteiseen, siinä olisi helppo istahtaa ja pukea lapset ulkovaatteisiin 🙂

Reply
Peppis 21 syyskuun, 2015 - 10:25 pm

Vakka-laatikko, yöpöytä säilytyksellä on nimittäin puuttunut jo neljä(!) vuotta! Plektra on kaunis, se menisi apupöydäksi sohvan viereen…

Reply
Minna 21 syyskuun, 2015 - 10:31 pm

Minä ihastuin Kaasa-kynttilälyhtyihin. Asettaisin sellaiset olohuoneen pyöreälle sohvapöydälle.

Reply
Leena 21 syyskuun, 2015 - 10:50 pm

Vakka laatikot sopisi hyvin remontin kohteena olevaan makuuhuoneeseen yöpöydiksi.

Reply
Minea 21 syyskuun, 2015 - 10:51 pm

Eikä just toi jakkara on mun suosikki! Aivan täydellinen olis mun sisustukseen 🙂

Reply
Tee 21 syyskuun, 2015 - 11:54 pm

Plektra-jakkara olisi kyllä mieleinen, se voisi toimia emännän jatkeena sekä ylimääräisenä istuimena tai vaikkapa alustana valaisimille, kuten kuvissasi Kerttu.

Reply
Tarja 22 syyskuun, 2015 - 2:09 am

Plektra-jakkara ja se tulisi olohuoneeseen.

Reply
neito 22 syyskuun, 2015 - 8:28 am

Mä olen haaveillut pari vuotta tuosta lampusta, jossa on betoninen ala-osa ja lasinen ylä-osa. En ole raaskinut hankkia ja mies ei ole innostunut.

Myös tuo plektra-jakkara on tosi söötin näköinen.

Reply
jenniferzebra 22 syyskuun, 2015 - 10:22 am

Kuukuna-valaisin kiehtoo eniten ja Ruutu-maljakot!

Reply
Jenna M 22 syyskuun, 2015 - 11:05 am

Plektra jakkara olisi täydellinen yöpöytänä! 🙂

Reply
Kurmeli 22 syyskuun, 2015 - 1:44 pm

Ruutu-maljakko olisi hieno, laittaisin sen kirjahyllyyn odottamaan kukkasia (joita toki saisi olla mahdollisimman usein:)

Reply
Henna S. 22 syyskuun, 2015 - 1:53 pm

Valintani olisi tuo ihastuttava Plektra jakkara. Toimisi hyvin lisäjakkarana peli-iltoina ja olisi vielä kauniskin.

Reply
Katja 22 syyskuun, 2015 - 4:10 pm

Leimu-valaisin ehdottomasti! Ruskea toisi ihanasti tunnelmaa olohuoneeseen…

Reply
lotta 22 syyskuun, 2015 - 5:21 pm

Vakka-laatikot on suosikkini. Ja luulen, että ne seilaisivat koko talossa vaihdellen paikkaa!

Reply
AnnaH 22 syyskuun, 2015 - 7:09 pm

Minusta nuo harmaat nappulat ovat ihanat! Joulupöytään ne kattaisin=)

Reply
Tanja 22 syyskuun, 2015 - 10:11 pm

Plektra-jakkara sopisi hyvin olohuoneeseemme lisäistuimeksi tai aputasoksi. Myös Vakka-laatikoille olisi meillä useampikin sopiva paikka.

Reply
Ninnu 22 syyskuun, 2015 - 10:12 pm

Vakka-laatikot olivat ehdoton suosikki! 🙂 Säilytystä tyylillä.

Reply
Ninnu 22 syyskuun, 2015 - 10:14 pm

Niin ja sijoittaisin ne makuuhuoneeseen. 🙂

Reply
Sanna 22 syyskuun, 2015 - 10:41 pm

Juuri tuollainen harmaa Leimu sopisi loistavasti nojatuolin viereen, se yhdistäisi mukavasti yksiössä eri tyyleillä luodun ”huonejaon” pehmeämmän keittiön ja teollisuusvaikutteisen ”olohuoneen” välille. Kuka väitti, ettei yksiöstä voi tehdä kodikasta?

Reply
tarja 22 syyskuun, 2015 - 10:49 pm

Suosikkini Plektra-jakkaran sijoittaisin olohuoneen apupöydäksi. Ihania tosin kaikki esittelemäsi Iittalan tuotteet 🙂 🙂

Reply
Janica 23 syyskuun, 2015 - 1:01 am

Voi kun IHANIA!! Plektra jakkara sopisi täydellisesti uuteen yhteiseen kotiimme laskutasoksi valkoisen nahkasohvan viereen! <3 Myös Vakka laatikoita kotiuttaisin mielelläni moneenkin käyttötarkoitukseen, olohuoneen pöytätasoksi, makuuhuoneen yöpöydäksi…

Reply
Emmi 23 syyskuun, 2015 - 9:32 am

Aivan ihania nämä Iittalan uutuudet! 🙂 Plektra-jakkara olisi ihan täydellinen meille eteiseen helpottamaan pikkuihmisen pukemisia, tosin se kävisi myös täydellisesti makkariinkin yöpöydäksi! Ehdottomasti mukana!

– Emmi V

Reply
Paula 23 syyskuun, 2015 - 1:25 pm

Säilytystilaa ei ole koskaan liikaa ja kauniita Vakkoja sijoittaisin tulevaan lastenhuoneeseen, jota alamme valmistella helmikuussa saapuvaa esikoistamme ajatellen lähikuukausina!

Reply
Suvi S 23 syyskuun, 2015 - 2:40 pm

Plektra-jakkara on suosikkini muotoilun ja monikäyttöisyytensä vuoksi. Kotonamme sijoittaisin sen olohuoneeseen tai makkariin yöpöydäksi. ?

Reply
Niina 23 syyskuun, 2015 - 5:31 pm

Vakka laatikoiden muotoilun ajattomuus ja monikäyttöisyys saa minut valitsemaan ne perheelleni sopivaksi vaihtoehdoksi. Tällä hetkellä sijoittaisi niitä yöpöydäksi sängyn viereen ja sinne rakkaimpia valokuvia ja muita muistoja jos vaikka unissa ne saisivat jälleen siivet

Reply
Linda 23 syyskuun, 2015 - 6:17 pm

Olen niin ihastunut Ruutu-maljakoihin ja haluaisin kovasti pari sellaista koristamaan vanhaa String-hyllyä olohuoneeseen!

Reply
nuokku 23 syyskuun, 2015 - 9:12 pm

Valonlähteitä ja säilytystilaa ei koskaan voisi olla liikaa eli Vakka ja Kaasa ehdottomia suosikkejani.

Reply
moonangel 23 syyskuun, 2015 - 10:32 pm

Kaasa-kynttilälyhty sopisi parvekkeellemme 🙂

Reply
SEV 23 syyskuun, 2015 - 11:13 pm

Plektra-jakkara vei kyllä sydämen!! Muotoilu ja monikäyttöisyys sai ihastumaan siihen..

Reply
Lillani 23 syyskuun, 2015 - 11:21 pm

Kylläpä tuo ihana jakkara taitaa olla ykkössuosikkini!

Reply
Karo 24 syyskuun, 2015 - 7:25 am

Plektra on ehdoton suosikkini!

Reply
Eve 24 syyskuun, 2015 - 1:28 pm

Harmaa leimu valaisin on aivan ihana vaikka ei ole tämän syksyn uutuuksia! Se olisi niin ihana olohuoneen nurkkapöydälle.

Reply
Heli 24 syyskuun, 2015 - 3:33 pm

Harmaa Leimu-valaisin on unelmani. Plektra jakkara on suosikkini. Olohuoneeseen tai kirjastohuoneeseen laittaisin sivupöydäksi. Aivan ihana uutuus tuote.

Reply
Miuku 24 syyskuun, 2015 - 3:37 pm

Pimeneviin iltoihin tunnelman luojiksi Kaasa lyhty ja harmaat Nappulat! Kaikki muutkin Iittalan uutuudet kyllä kolahtavat sisustusminääni, mutta nuo olisivat jopa kotiäidin budjettiin sopivimmat 🙂

Reply
mh 24 syyskuun, 2015 - 5:27 pm

jakkara sopis meille! siispä mukana arvonnassa!

Reply
Sinttu 24 syyskuun, 2015 - 5:37 pm

Juurikin tuo valkoinen jakkara sopisi takan eteen :-).

Reply
Satu 24 syyskuun, 2015 - 7:15 pm

Karpalon värinen Kaasa -kynttilälyhty olisi aivan täydellinen Joulun ajan juhlavampiin kattauksiin.

Reply
Sirpa 24 syyskuun, 2015 - 9:12 pm

Harmaa Leimu-valaisin saisi paikkansa olohuoneestamme.

Reply
Jensku 25 syyskuun, 2015 - 12:36 am

Valkoinen plektra sopisi täydellisesti meidän eteiseen.

Reply
Maizis 25 syyskuun, 2015 - 12:56 am

Valitsisin juurikin tuon jakkaran. Se sopisi täydellisesti yöpöydäksi pieneen kotiini!

Reply
Pauliina 25 syyskuun, 2015 - 6:13 pm

Valkoinen plektra miellyttää uutuuksista, sijoittaisin sen lastenhuoneeseen! Tykkään todella paljon myös vakkalaatikoista vaikkeivat ihan uutuuksia olekaan! -Pauliina

Reply
Karoliina 25 syyskuun, 2015 - 6:26 pm

Kauniita uutuuksia kauniissa kodissa! Kaasa-lyhdyt olisivat ihanat missä tasolla vaan ja Plektra-jakkaralle löytyisi paikka yöpöytänä.

Reply
eevi 25 syyskuun, 2015 - 11:45 pm

Plektra-jakkara olisi ihana juurikin monikäyttöisyytensä vuoksi.

Reply
Siinatar 26 syyskuun, 2015 - 3:06 pm

Näille keksisi montakin paikkaa meillä =), ehdottomasti siis mukaan arvontaan!

Reply
Mrs T 26 syyskuun, 2015 - 9:11 pm

Kaikki! Jos on pakko valita, niin rykelmä ruutuja olkkarin pöydälle asap!

Reply
Karoliina 26 syyskuun, 2015 - 10:33 pm

Nämä on kyllä kaikki aivan ihania ja tarpeellisia, kun koti vielä ihan tyhjä muuton jälkeen. Tuo harmaa leimu olisi kyllä ihana, päätyisi ehkäpä olkkariin hyllylle valaisemaan. Samoin nuo kaasat kyllä sykäytti, ehkä joudun juurikin harmaan käydä hakemassa. Tuo vakka näyttää kyllä tosi hyvältä, mutta oisko se sit niin kätevä esim yöpöytänä, kun kannen tarvii nostaa ja mulla ainaki on aina jonkinverran roinaa päällä, mutta sohvapöydäksi varmasti meille päätyisi. ?

Reply
Piritta 27 syyskuun, 2015 - 7:44 am

Kaikille löytytyisi paikka, mutta ensimmäisenä nappaisin tuon plektran ja laittaisin teeman mukaisesti musiikkihuoneeseen.

Reply
Maija 27 syyskuun, 2015 - 11:38 am

Suuri Lantern valaisin toisi ihanaa tunnelmavaloa olohuoneessa syysiltoina.. Ja onhan se niin kauniskin!

Reply
Suvi 27 syyskuun, 2015 - 9:05 pm

Rakastan Iittalan tuotteita ja nämä uutuudet ovat iiiihania. Erityisesti himoitsen plektra jakkaraa sekä kaasa kynttilöitä olohuonetta ihastuttamaan.

Reply
maman 27 syyskuun, 2015 - 11:05 pm

Plektra jakkara sopisi olkkariin tai makkariin.. Vakka laatikot ois myös hyvät, tai oikeestaan iittalalta kelpais melkeen mikä vaan..?

Reply
Ulla Auvinen 28 syyskuun, 2015 - 4:41 pm

Tuo sopisi aivan loistavasti eteiseen, josta on ”näköala” koko asuntooni. Siihen voisi laittaa valaisimen, toisi loistavaa tunnelmaa syysiltoihin.

Reply
Oona 28 syyskuun, 2015 - 4:45 pm

Vakka-laatikkoon saisi kivasti olohuoneessa käsityötarvikkeet. 🙂

Reply
LEILA PELTOMAA 28 syyskuun, 2015 - 4:49 pm

Plektra jakkara on mieluinen

Reply
Inka Serpola 28 syyskuun, 2015 - 4:57 pm

Plektra-jakkara löytäisi varmasti paikan olohuoneesta sohvan vierestä tasona.

Reply
Iida 28 syyskuun, 2015 - 5:15 pm

Leimu sopisi täydellisesti olohuoneen pyödälle valaisemaan pimeitä syysiltoja, myös harmaa Nappula täydentäisi kivasti jo olemassa olevaa Nappula kokoelmaa. 🙂

Reply
Julia 28 syyskuun, 2015 - 5:30 pm

Ihanat Vakka-laatikot auttamaan arjen sotkuissa. Iittalamaista arjen käytännön designia mun eteiseen, kiitos!

Reply
AnKi 28 syyskuun, 2015 - 5:35 pm

Harmaa Leimu-valaisin olisi kyllä ihana pimeneviin iltoihin sekä Plektra -jakkarat ja ja ja… paljon ihania tuotteita, joille löytäisin kyllä kodistani tilaa. 🙂

Reply
Sari Heinola 28 syyskuun, 2015 - 5:42 pm

Plektra-jakkara tosi tyylikäs! Sopii täydellisesti uuden kodin sisustukseen!!!

Reply
mariaH 28 syyskuun, 2015 - 5:56 pm

Ruutumaljakko, leimuvalaisin, plektrajakkara… Kaikki kelpaisi meidän kotiin 🙂

Reply
Tarja 28 syyskuun, 2015 - 5:59 pm

Upeita kuvia, jälleen kerran! Muutin tänään ja Vakka-säilytysjärjestelmä onkin jo ostoslistalla, niin kauniit ja käytännölliset pienempäänkin kotiin. Karpalon värinen Kaasa-lyhty kiinnostaa myös. Plektra-jakkaran ottaisin toimittamaan yöpöydän virkaa.

Reply
Emmi 28 syyskuun, 2015 - 5:59 pm

Kaasan kynttälyhdyt ovat ehdoton lemppari! Näitä ottaisin kotiini vanhalle leveälle ikkunalaudalle useamman kirkaana ja aavikon värisenä.

Reply
Ritva 28 syyskuun, 2015 - 6:14 pm

Harmaa Leimu-valaisin on kaunis!

Reply
LauraMaria 28 syyskuun, 2015 - 6:26 pm

Siis aivan upeita kuvia ja ihana tunnelma! Minulla on juuri sisustuksen uusiminen suunnitelmissa, ja plektra jakkara toisi olohuoneeseen yksinkertaisuudellaan ja ajattomuudellaan täydellisen lisän. Kauniita kaikki uutuudet, ehkä löydän kotoani vielä joitakin näistä tuotteista?

Reply
KooJiiPee 28 syyskuun, 2015 - 6:33 pm

Nuo kaikki olisivat ihania ja jokaiselle löytyisi varmasti paikkansa. Tuo Plektra -jakkara tulisi ehdottomasti olohuoneeseen, sohvan viereen. Näen jo sieluni silmin kirjan ja lasin hyvää punaviiniä sen päällä 😉

Reply
MTT 28 syyskuun, 2015 - 6:35 pm

Vakka-laatikot ovat sellaisia, joille olisi paljonkin käyttöä. Olohuoneessa on aina kaikenlaista ’sälää’, mitä voisi noihin piilottaa.
Hienoja kuvia olet ottanut!

Reply
Eve 28 syyskuun, 2015 - 8:13 pm

Ruutumaljakot ovat aivan ihana uutuus. Senhän paikka on tietysti joka huoneessa, mutta mieluiten olohuoneeseen leikkokukille! 🙂

Reply
Saija Dimitrov 28 syyskuun, 2015 - 8:45 pm

Vakka laatikot ehdoton suosikkini eteisen säilytyspulmiin ja plektra jakkaraa tarviaisin olohuoneeseen käsitöille. Siinä ne voisi säilyttää mukavasti.

Reply
Kaisa 28 syyskuun, 2015 - 8:46 pm

Plektraan olen ihastunut! Laittaisin omani eteiseen, missä se näkyy heti kun tulen kotiin.

Reply
Lellu 28 syyskuun, 2015 - 8:47 pm

Valkoiset vakkalaatikot yöpöydäksi

Reply
Sonja 28 syyskuun, 2015 - 10:04 pm

Ihana Ruutu-maljakko olisi täydellinen ruokailuhuoneeseen 🙂

Reply
Tiiu 28 syyskuun, 2015 - 10:25 pm

Myös omalle lasitetulle terassille sopisi tuo Kuukuna. Inspiroivia kuvia!

Reply
Heidianneli 28 syyskuun, 2015 - 11:27 pm

Suosikkini on Plektra-jakkara tietenkin! Sille löytyisi paraatipaikka meidän eteisestämme, sillä pitäähän eteisessä jakkara olla kenkien pukemista varten 🙂

Reply
Juli 28 syyskuun, 2015 - 11:38 pm

Meille sopisi uuteen kotiin noista kyllä kaikki. Nappulat on ostoslistalla, joten niitä ainakin ottaisin olohuoneeseen mielelläni! Vakka-laatikot ottaisin varmasti yhtä moneen käyttöön kuin sinäkin olet laittanut. Ensimmäisenä ne varmaan löytäisivät paikkansa eteisestä.
Plektra-jakkarakin löytäisi paikan sieltä eteisestä! 🙂

Reply
Nina Pellikka 29 syyskuun, 2015 - 9:28 am

Ihastuin valkoisiin vakkalaatikoihin, jotka sopisivat kodissani yöpöydiksi. Vakkalaatikot ovat monikäyttöisiä jos vaikka joskus niiden paikkaa haluaa vaihtaa niin ne sopisivat täydellisesti myöskin olohuoneeseen sohvan viereen sivupöydiksi.

Reply
klaara 29 syyskuun, 2015 - 9:39 am

Plektra -jakkara sopisi hyvin eteiseemme.

Reply
Kirsi 29 syyskuun, 2015 - 11:41 am

Meille sopisi nuo kaikki ! 🙂 -huoh 🙂 mutta kyllä ykkösenä valitsisin vakka laatikot, tuota tavaraa kun lapsiperheessä piisaa niin ja äidillä lehtiä ! 🙂

Reply
Josefina 29 syyskuun, 2015 - 11:43 am

Pari harmaata Nappulaa sopisivat täydellisesti olohuoneen pöydälle! 🙂

Reply
SariBee 29 syyskuun, 2015 - 11:49 am

valkoinen Plektra 🙂

Reply
Hanna/ Pastellimaja 29 syyskuun, 2015 - 11:55 am

Kaasat sopisivat kaikkialle, kauniit, yksinkertaiset mutta näyttävät.

Reply
Joliel 29 syyskuun, 2015 - 12:05 pm

Vakka-laatikot ovat niin monikäyttöisiä, että sopisivat siksi meille niin hyvin. Käyttäisin laatikoita olohuoneen apupöytänä ja niihin saisin jemmattua säästämäni lehdet kätevästi.

jolielaide00(at)gmail.com

Reply
Är 29 syyskuun, 2015 - 12:27 pm

Ihania tuotteita. Näistä eniten miellyttivät Kaasa-lyhdyt. Niitä voisi siirrellä tarpeen mukaan ruokapöydältä, olkkarin pöydälle ja terassin pöydälle.

Reply
annima 29 syyskuun, 2015 - 12:29 pm

Plektra-jakkara sopisi meille mainiosti! Laittaisin sen avomiehelle yöpöydäksi, kitaran soittaja kun on 🙂 Olisi mukava piristys tähän tällä hetkellä hiukan surkeaan arkeen.

Reply
Tiina H 29 syyskuun, 2015 - 12:40 pm

Meillä olisi eteisessä juuri sopivan kokoinen tila juurikin tuolle Plektra-tuolille. Toinen ihanuus on Vakka-laatikot ja vain taivas on rajana niiden käyttömahdollisuuksina 😉

Reply
Hannele 29 syyskuun, 2015 - 12:40 pm

Jakkaralle olisi paikka meillä 🙂

Reply
Minna 29 syyskuun, 2015 - 12:42 pm

Kaasa kynttilälyhdet – TV tasolle talveksi ja kesäksi mökille 🙂

Reply
iDiS & iNTeRiÖÖRi 29 syyskuun, 2015 - 12:53 pm

Leimu on haavelistalla, mutta myös tuolle ihanalle jakkaralle löytyy paikka kodistamme <3 Eli mukana arvonnassa !

Reply
Sarppa 29 syyskuun, 2015 - 12:54 pm

Makuuhuoneeseen 🙂

Reply
Micaela 29 syyskuun, 2015 - 1:23 pm

Pari kappaletta harmaita Nappula-kynttilänjalkoja kelpuuttaisin vaikka heti!
Omaan kotiin muuttaminen häämöttää tosin vasta ensi vuoden puolella, mutta Nappula-kynttelikkö odottaa vaatehuoneessa jo pääsyä pöydälle, ja pari kipaletta samaan sarjaan kuuluvia kynttilänjalkoja takaisivat siis tunnelmallisen, sekä ennen kaikkea tyylikkään, valaistuksen 🙂

Reply
Kolibri 29 syyskuun, 2015 - 2:00 pm

Kotiuttaisin meille vaikka mitä! Vaikea valinta tulisi erityisesti kahden välille: vakan ja plektran. Valkoisen vakan asettelisin eteiseen kunniapaikalle ja vaneriselle plektralle löytyisi oikein mukava paikka olohuoneesta.

Reply
sannami 29 syyskuun, 2015 - 2:10 pm

Olen jo jonkun aikaa haaveillut Vakka-laatikoista, mutta kyllä Plektra vei nyt voiton.

Reply
Stina 29 syyskuun, 2015 - 3:19 pm

Vakka laatikot olohuoneeseen!

Reply
hanna 29 syyskuun, 2015 - 3:35 pm

Kaikki ovat tosi ihania tuotteita, mutta suosikkini ehkä kuitenkin Vakka, joka vaikuttaa sopivan hyvin monipuoliseen käyttöön. Meillä Vakat löytäisivät paikkansa olohuoneesta sohvan vierestä, jolloin saisimme kauniin laskutason lisäksi täydellisen piilopaikan lehdille ja muulle pikkutavaralle.

Reply
Iina 29 syyskuun, 2015 - 4:09 pm

Ihastuin heti noihin kaasa ktnttilälyhtyihin. Miehen mielestä lyhtyjä on jo tarpeeksi, mutta luulen että hänkin kelpuuttaisi nämä…

Reply
terhi 29 syyskuun, 2015 - 4:27 pm

Jouduin miettimään vastaustani kahden tuotteen välillä. Uusi pletra tuoli sopisi mukavasti alakerran takan eteen. Näin syksyisin tulee paistettua lauantai-iltaisin grillimakkaraa takkatulen ääressä ja tuolilla istuen olisi lastenkin helppo paistaa omat sauna makkarat.

Ikuinen haave on taas tuo vakka-laatikko. Sinne laittaisin kaikki laturien johdot, puhelimet, kamerat, läppärit jne. Ja ehdottamasti sääntö, että käytön jälkeen takaisin laatikkoon.

Reply
Ilmeini 29 syyskuun, 2015 - 5:23 pm

Valkoinen plektra kävisi kyllä meillä minne vain!

Reply
Terhi 29 syyskuun, 2015 - 5:48 pm

Vakka-laatikko voisi kotiutua meille, todennäköisesti säilöisin sinne lehtiä tai ehkä se saisi toimittaa yöpöydän virkaa. 🙂

Reply
Jonsku 29 syyskuun, 2015 - 5:51 pm

Ihana arvonta ja ihana IITTALA! Itse pidän kovasti Nappula-kynttilänjaloista… oikeastaan kaikki värit miellyttävät:) Plektra-jakkara on ostoslistalla. Sen sijoittaisin eteiseen.

Reply
Tiina-Mari 29 syyskuun, 2015 - 5:52 pm

Leimu olisi unelma makuuhuoneessa 🙂

Reply
kotiporstua -Tarja 29 syyskuun, 2015 - 5:55 pm

Upeita tuotteita kaikki, mutta Vakka on haavelistalla, piilottaisin sinne ”miljoonat” sisustuslehteni. Jakkara olisi myös tarpeellinen ja tekisin siitä yöpöydän 🙂

Reply
Teija 29 syyskuun, 2015 - 5:59 pm

Jakkaralle löytyisi kodistamme useampi käyttötarkoitus. Lisäksi haaveissa on vakka- laatikko ja nappula kynttilänjalat.

Reply
Maikku 29 syyskuun, 2015 - 6:04 pm

Kun näin Iittalan uutuustuotteet, nappasi silmiini heti Plektra-jakkara. Oi, mikä lahja kitaristimiehelle vaikkapa aputasoksi nuottipinojen keskelle! 🙂

Reply
Meän Satu 29 syyskuun, 2015 - 6:16 pm

Ihania kuvia! Kuten aina 🙂 Kaikki uutuuet näyttää upeilta kuvissasi ja kodissanne. Ja upea on palkintoki!
Vakka-laatikot valkosena makuuhuoneeseen säilömään minun sisustuslehtiä 🙂 Plektra-jakkara menis olohuoneeseen 🙂

Reply
Tiinukka 29 syyskuun, 2015 - 6:22 pm

Vakka laatikot olisivat tarpeen, samoin Leimu valaisin näyttäisi ihanalta olohuoneen hyllyssä!

Reply
Sara 29 syyskuun, 2015 - 6:31 pm

Ehdottomasti haluaisin tuon Plektra-jakkaran! Juuri minun makuuni ja sijoittaisin sen olohuoneeseeni. Saisin siitä juuri sopivan pikkupöydän! 🙂

Reply
Jenni 29 syyskuun, 2015 - 7:38 pm

Jakkara on hieno!

Reply
Seireeni 29 syyskuun, 2015 - 8:03 pm

Kaiķki tuotteet ihania, mutta Vakka ja Nappulat ehdottomia suosikkeja.

Reply
Miia Joukokari 29 syyskuun, 2015 - 8:28 pm

Vakka-laatikot valkoisena sijoittaisin ehdottomasti olohuoneeseen sohvan viereen pieneksi pöydäksi, koska meillä ei olekaan apupöytää sohvan lähistöllä. Ihana monitoimi-laatikko!

Reply
Lisa 29 syyskuun, 2015 - 9:01 pm

Ovat ihania kaikki, mutta jos yksi pitää valita niin harmaa Leimu, siitä olen haaveillut jo pitkään!

Reply
Sadiva 29 syyskuun, 2015 - 9:15 pm

Harmaa Leimu olisi aivan unelma, olen siitä niin kauan haaveillut <3 Se pääsisi meillä työhuoneen pöydälle 🙂 Mutta myös Vakat kelpaisivat 🙂

Reply
Johanna 29 syyskuun, 2015 - 9:32 pm

Voi miten kamalan vaikea valinta. Leimusta olen haaveillut jo pidempään, mutta en ole raaskinut siihen rahaa sijoittaa. Vakka ja plektra on kivoja uutuksia ja vakka-säilyttimen voisin meille ihan hetikin kotiuttaa. 🙂

Reply
Mirella 29 syyskuun, 2015 - 9:37 pm

Ihania Iittala-stailauksia olet Kerttu loihtinut.
Entisenä Iittalan työntekijänä ihastelen jälleen kaikkia syksyn uusia lanseerattuja tuotteita ja voisin kotiuttaa ne kaikki. Eniten tykästyin Kaasan uuteen lyhtyyn, Nappulan uuteen väriin ja tietenkin Plektraan. Sijoittaisin sen meidän kakkoskotiin saaressa vaikka takan lämmityspenkiksi. =)

Reply
Mari 29 syyskuun, 2015 - 10:40 pm

Vakkalaatikot on ihania. Jakkarallekin olisi käyttöä!

Reply
TiinaE 29 syyskuun, 2015 - 10:41 pm

Voi kun nämä on kaikki niin loistavia. Meillä löytyisi paikka niin Vakka laatikolle, Leimulle kuin Plektrallekin. Pitäisikö yksi suosikki vain valita, äääk. Se olisi ehkä sitten tuo kaunis Plektra.

Reply
Iina 29 syyskuun, 2015 - 10:49 pm

Plektra- jakkaran sijoittaisin olohuoneeseen, päälle voisin asettaa viherkasvin. Monikäyttöisyytensä puolesta jakkaraa voisi tarpeen ja fiiliksen mukaan siirtää huoneesta toiseen.

Reply
Soile 29 syyskuun, 2015 - 11:20 pm

Vakkalaatikot aivan ihanat 😉

Reply
ElsaT 29 syyskuun, 2015 - 11:21 pm

Haaveilen kahdesta erivärisestä ja -kokoisesta vakka laatikosta olohuoneeseen sohvan viereen sijoitettuna. Myös plektra jakkara voisi olla oiva samaan paikkaan.

Reply
Minna_koo 29 syyskuun, 2015 - 11:43 pm

Valitsisin Plektra-jakkaran. Se saisi paikan olohuoneesta takan edustalta.

Reply
Skk 30 syyskuun, 2015 - 12:08 am

Ihania kuvia. 🙂 Oma lempparini näistä uutuuksista on juurikin tuo Plektra-jakkara. Se sopisi täydellisesti esimerkiksi yöpyödäksi tai olohuoneen laskutasoksi. Olisipa onni myötä, sillä kompaktit ja monikäyttöiset huonekalut on pikkuiseen yksiööni enemmän kuin tervetulleita.

Reply
variksenmarja 30 syyskuun, 2015 - 12:18 am

Plektra-jakkara sopisi täydellisesti olohuoneeseeni! Valkoisena toisi hyvää tasapainoa mustan divaanisohvani kanssa.

Reply
Kaisa 30 syyskuun, 2015 - 12:23 am

Valkoinen Vakka-laatikko on suosikkini, koska sille löytyy kodista monta paikkaa. Sopii hyvin olohuoneeseen sivupöydäksi tai makuuhuoneeseen yöpöydäksi.

Reply
Johanna 30 syyskuun, 2015 - 1:25 am

Valaisimet. Syysvaloa! Ja tähän liittyy kysymys, jos sen täältä bongaat: Mitä polttimoita tällaisissa suosit? Polttimokriisi menossa – kaikissa valo tuntuu liian valkoiselta. Iittalan sivuiltakaan en löytänyt suosituksia.

Reply
Henna K 30 syyskuun, 2015 - 8:53 am

Valkoinen plektra istuisi eteisen pukemispenkiksi. Aah, miten kauniita sävyjä Iittalan lasiesineissä <3
Harmaa leimu olisi kyllä kiva joululahja 😉

Reply
tikiz 30 syyskuun, 2015 - 9:05 am

Plektra. Tytön huoneeseen ehdottomasti ?olisi nimittäin apuna yöllisillä rauhottamis hetkille sopiva jakkara. Vaatehuoneen ylähyllyille yltäisi. Tehty kuin meille.

Reply
Eveliina 30 syyskuun, 2015 - 10:31 am

Olen jo tovin miettinyt vakka-laatikon hankkimista olohuoneeseen säilyttimeksi ja laskutasoksi.

Reply
MH 30 syyskuun, 2015 - 12:58 pm

Jakkaran lisäksi kotia sopisi mainiosti vakka-laatikko (tai vaikka useampi) joko olohuoneen pikkupöydäksi tai eteiseen ”roinan” piilotus paikaksi. Ihana arvonta, mukana ollaan!

Reply
Riikka 30 syyskuun, 2015 - 1:23 pm

Paljon ihania tuotteita. Kuukkana ja harmaa Leimu ovat suosikeita. Vaikka koti tosin jo ”pullistelee” valaisimia paikka löytyisi olohuoneesta tai yläkerran arkiolkkarista. Vakka-laatikoita myös tarvittaisiin niin eteiseen kuin makkariin järjestystä helpottamaan.

Reply
mari 30 syyskuun, 2015 - 2:58 pm

Plektra-jakkara eteiseen ja siihen Leimu valaisin toisi ihanaa tunnelmaa.

Reply
Kiku 30 syyskuun, 2015 - 10:13 pm

Vakka-laatikko on suosikkini.

Reply
PaulaKoo 1 lokakuun, 2015 - 7:15 am

Nappulat ovat kestosuosikkeja! Valkoiset tai mustat kelpuuttaisin värikkäiden kaveriksi. Plektralle löytyisi täydellinen paikka makkarin nurkasta.

Reply
Tarja virvonen 1 lokakuun, 2015 - 10:22 am

Tämä jakkara sopii ihan mihin vaan.vaikka eteiseen.taitaisin laittaa tämän pojan huoneeseen,se voisi pitää yöpöytänä ja laittaa tvn kaukosäätimen siihen.

Reply
Jenny 1 lokakuun, 2015 - 3:17 pm

Leimu-valaisin on upea ja löytäisi varmasti arvoisensa paikan tulevasta kodistamme 🙂

Reply
Sanna / Sisustus COCO 1 lokakuun, 2015 - 6:40 pm

Harmaat nappulat sopisivat joka huoneeseemme 🙂
Mukana arvonnassa.

sanna(at)sisustuscoco.fi

Reply
Ansku 1 lokakuun, 2015 - 9:28 pm

Nappuloille ja vakka laatikolle löytyisi heti käyttöä. Ja jakkaroita tarvitee joka huoneessa.

Reply
Inka 1 lokakuun, 2015 - 10:24 pm

Plektra-jakkara pääsisi lastenhuoneeseen. Äiti ja isi saisivat välillä rakennella legoja myös tuolilla istuen. <3

Reply
Sinitys 1 lokakuun, 2015 - 11:22 pm

Vanhimman lapseni piirrokset ansaitsisivat muovilaatikkoa paremman säilön, niinpä valitsisin vakka-laatikon<3

Reply

Jätä kommentti