Upeita lasitettuja terasseja Asuntomessuilla

by Kerttu
Upeita lasitettuja terasseja Asuntomessuilla

kaupallinen yhteistyö: Lumon


Terveisiä täältä aurinkoisesta lomakuplasta!

Asuntomessut on  käynnissä Lohjalla ja kävin kiertämässä kohteet tuttuun tyyliin kameran kanssa. Olen varmasti kertonut, että rakastan Asuntomessuja! Ne ovat joka vuosi ihana kurkistus siihen, mitä rakentamisessa, asumisessa ja sisustamisessa on ajankohtaista. Vaikka Lohjan messut ovat kompaktit, ne tarjoavat moneen makuun ihmeteltävää.

Tässä postauksessa keskityn upeisiin Lumonin lasittamiin terasseihin. Niitä löytyy neljästä eri kohteesta, tervetuloa kierrokselle!

Lohjan Saarenta / messukohde 5

Upeita lasitettuja terasseja Asuntomessuilla

Asuntomessut sijaitsee Hiidensalmessa Lohjanjärven rannalla ja järvinäköalaa on suotu useammallekin talolle. Tässä kohteessa lasitetulta terassilta aukeaa upeat näkymät! 20 neliön terassi on lisähuone keväästä syksyyn ja tarjoaa suojaisaa tilaa ulkoilmaelämästä nauttimiseen.

Terassista ja pihasta on tehty helppohoitoinen kokonaisuus ikivihreine kasveineen ja kivetyksineen. Nurmikkoaluetta oli vain vähän. Terassilautana on käytetty huoletonta komposiittia. Yleensäkin tämän kodin valinnat heijastelevat kestävyyttä, pitkäikäisyyttä ja huoltovapautta.

Tässä kohteessa Lumon-lasitus on toteutettu liukuvana.

Tämä kohde on ehdottomasti näkemisen arvoinen. Kuten esittelyssä luvataan, talon moderni arkkitehtuuri sekä lukuisat asumismukavuutta lisäävät ja estetiikkaa henkivät yksityiskohdat tekevät Lohjan Saarennasta kodin, jossa on helppo ja huoleton asua ja elää.

Kastelli Veistos / messukohde 4

Kastellin uutuusmallisto Veistos lanseerasi uuden kotimallin Lohjan asuntomessuill. Kohteen sisustussuunnittelusta on vastannut Sanna Siik-Keskisarja.  Veistos on yksi suosikkikohteitani, upea ja harmonin kokonaisuus sekä sisältä että ulkoa.

Kauneimmillaan talo on julkisivun puolelta, jossa veistoksellisuus pääsee oikeuksiinsa, mutta kurkistetaan nyt suojaisan sisäpihan puolelle, josta löytyvät kaksi upeaa lasitettua tilaa.

Yläkerran parveke ja alakerran terassi Lumonin lasituksineen viimeistelevät talon ilmeen ja toiminnallisuuden. Tässä kodissa on tilaa mukavat 163 neliötä kahdessa tasossa. Ulkopinta on modernisti vaaleaksi rapattu ja puuosat tuovat arkkitehtuuriin rytmiä ja lämpöä.

Veistoksessa terassin lasitus on toteutettu avautuvana ja parvekkeella taas Lumon Kaide sekä avautuva lasitus.

Messujen aikaiset kulkuportaat hieman rikkovat kuvien estetiikkaa, mutta kokonaisuus on kaunis ja toimiva. Lasitukset on suunniteltu palvelemaan arkea ja suunnittelussa on otettu huomioon sisä- ja ulkotilojen yhdistyminen. Avarasta oleskelutilasta ja keittiöstä pääsee suoraan terassille aamupalalle tai iltaa istumaan.

Villa Ilta / Kohde 1

Villa Ilta on kaunis puutalokoti, jossa on tilaa ja näyttävyyttä. Viiden makuuhuoneen koti kätkee 185 neliötä ja lisätilaa tarjoaa myös erillinen saunatupa.

Tämän talon rakennustaival on ollut erityisen raskas, koska talovalmistaja meni konkurssiin ja sen myötä suunnitelmat menivät sekaisin. Onneksi perhe sai kodin valmiiksi messuille ja pääsee pian huokaisemaan uuteen tupaansa.

Terassi yhdistää kauniisti ja käytännöllisesti talon ja saunatuvan. Vilvoittelutila pysyy ympäri vuoden käytössä lasitusten ansiosta. Terassista on sisustettu rento oleskelupaikka, jossa varmasti on mukavaa viettää aikaa koko perheellä.

Villa Ilta-kohteessa lasitukset ovat toteutettu sekä liukuvana että avautuvana.

Joutsela / kohde 10

Joutsela on upea Lakka Kivitalo, jonka sisustuksesta on vastannut Harri Koskinen. Kauniin kodin terassi on se kuuluisa piste iin päällä, luksista arkeen tuovat poreallas ja näkymä Lohjanjärvelle.

Kivitalossa on annettu puupintojen näkyä terassialueella ja se tekee kokonaisuudesta luonnollisen ja viihtyisän. Biotakka tuo tunnelmaa ja rottinkiset kalusteet antavat tilaa arkkitehtuurille ja maisemalle!

Villa Joutselan unelmaterassilta löytyy avautuva Lumon-lasitus.

Olipas ihana kiertää näitä kauniita koteja ja bongata lasitettuja terasseja. Lohjan Asuntomessut jatkuvat 8.8. saakka eli vielä ehtii hienosti katsomaan kotiunelmia ja unelmakoteja paikan päälle.

Mikä näistä terasseista / taloista on suosikkisi? 

Ps. Meidän kodin uuden Lumon-terassin voit kurkistaa täältä.

 

Saatat pitää myös

1 Kommentti

Happystarhome 2 19 heinäkuun, 2021 - 2:19 pm

Upeita terasseja 🙂

Reply

Jätä kommentti