Lasitettu terassi valmiina

by Kerttu
Lasitettu terassi
Lasitettu terassi

kaupallinen yhteistyö: Lumon


Hyvät kokemukset lasituksista saivat tekemään jälleen päätöksen: terassimme ansaitsee Lumon-lasituksen. Syitä oli monia ja nyt muutaman viikon käytön jälkeen investointi on lunastanut odotukset.

Lasitukset paitsi viimeistelevät kauniisti talon ulkonäöllisesti, tarjoaa myös monipuoliset käyttökokemukset. Otetaan kurkistus, miltä takapihallamme näyttää juuri nyt!

Lasitukset tulivat terassillamme olevan katoksen alle.  Pihamme ei ole suuri ja olemme tehneet siitä mahdollisimman helppohoitoisen lehtikuusiterassilla. Kaupunkikodissa pihatyöt ovat minimissä.

Lasitukset toivat tilaan ennen kaikkea rytmiä ja selkeyttä. Suurta tilaa on nyt helpompi jakaa erilaisiin käyttötarkoituksiin. Mukavaa oli, että vanhat terassikalusteemme sopivat mittasuhteiltaan mainiosti lasitusten sisään. Kuuden hengen ruokapöytä jäi ulkopuolelle aurinkovarjon alle.

Alue jakautuu nyt oleskeluun lasitetulla alueella, kaikki liukuovet ovat avattavia. Integroidut verhot ovat nyt antamassa näkösuojaa naapuriin. Testaamme kokemusten kautta, kaipaammeko lisää verhoja.

Terassimme on käytössä ympäri vuoden, sillä Drop-allasta käytetään myös aktiivisesti talvella. Näin ollen terassilasitus tekee myös altaaseen kulusta mukavampaa. Lasitukset saa lukkoon ja sijoitimme lukon altaan puolelle –  portaiden alle –  joten kulku on selkeä.

Varsinaisen toteutustavan valitsivat ammattilaiset, jotka auttoivat valitsemaan sopivan vaihtoehdon kahdesta eri lasitusvaihtoehdosta. Sekä liukuvassa että avautuvassa lasituksessa maisema avautuu ilman näkymää katkaisevia pystypuitteita. Meillä lasitukset ovar toteutettu liukuvan ja avautuvan lasituksen yhdistelmästä.

Lasitukset paitsi viimeistelevät kauniisti talon ulkonäöllisesti, tarjoaa myös monipuoliset käyttökokemukset.

Avautuva lasitus tarkoittaa sitä, että  lasit avautuvat kokonaan. Liukuvassa lasituksessa lasit liukuvat sivusuunnassa. Tässä vaihtoehdossa lasiruudut avautuvat sulavasti omilla kiskoillaan limittäin ja voit siirtää lasiruudut helposti lasituksen reunaan ja nauttia esteettömistä näkymistä. On muuten tosi hyvä, että lasitukset saa auki jokaiselta kulmalta, lämpiminä kesinä tarvitaan sekä varjostavaa verhoa että tuulenvirettä läpivetona.

Sisustuksen osalta ei vielä suuria muutoksia, syksyksi sitten lisää kynttilöitä, valoja ja tekstiilejä. Pidän myös siitä, että kompaktia tilaa ei sisusta täyteen, vaan tilaa jää sille toiminnolle, jota milläkin hetkellä kaivataan.

Yksi tärkein sisustusoppini on myös se, että hetken elelee, katselee ja fiilistelee, sen myötä pian oivaltaa, mikä toimii ja mitä tarvitaan.

Kun lähdemme pois kotoa, klik vaan ja lasitukset saa lukkoon painamalla jalalla painiketta. Nyt terassille uskaltaa jättää myös jotain tavaroita, koska ovet saa turvallisesti kiinni.

Tänä kesänä on ollut muutama ukkosmyrsky ja on ollut tosi kiva, että ruukkukasvit on saanut nostettua turvaan piiskaavalta sateelta ja tuulelta. Yksi etu, jota en tullut edes etukäteen ajatelleeksi!

Lumon tarjoaa maksuttomat arvointikäynnit, joten jos yhtään polttelee tietää, millainen lasitus teidän terassille tai parvekkeelle sopisi ja mitä se maksaisi, klikkaile tänne!

Mitä pidät lasituksista?

Saatat pitää myös

2 Kommentit

Annukka 8 heinäkuun, 2021 - 1:13 pm

Näyttää tosi kivalta ja käytännölliseltä! ?

Reply
Saunamaisteri 8 heinäkuun, 2021 - 3:52 pm

Se että nurkissakaan ei ole mitään muuta kuin lasia yllätti, integroiduista verhoista plussaa. Onko lasituksen tuoma aluerajaus niin kevyt että se kaipaisi jotain lisää isäpuolelle, koko tilan täyttävän maton, eri väriin sävytetyt terassilaudat…?
Haaveissa kyllä on omankin terassin lasittaminen, saas nähdä milloin.

Reply

Jätä kommentti