Tyylikkäästi paketissa

by Kerttu
Yhteistyösssä Pomarbo 
Käsi ylös, kenellä on mennyt hermot marketin lahjapaperihyllyllä nallepuh-kuosien keskellä? Monet kerrat olen yrittänyt löytää yksiväristä paperia, mutta valmistajat ilmeisesti kuvittelevat ihmisten haluavat kääriä rakkaudella ostetut lahjansa riemunkirjaviin kuvaoksennuksiin. Puhumattakaan, että lahjapaperihyllystä löytyisi vaikka klassista mustavalkoista raitaa, hillittyä tähtikuosia tai ajatonta palloa. Tähän markkinarakoon on löytänyt tiensä kotimainen Pomarbo, jonka liikeidea on tehdä kauniita, kestäviä, ekologisia ja tyylikkäitä lahjarasioita. 

Paketit ovat painettu kasviöljypohjaisilla väreillä suomalaiselle kartongille.

Tyylikkään paketin sinetöin valmiiksi solmittu satiinirusetti, jonka voi vain vetää valmiin paketin päälle.

Mielestäni nämä kauniit paketit ovat hyvä idea ja niiden avulla lahjan antaminen on entistäkin mukavampaa. Lisätietoa löydät Pomarbon sivuilta sekä verkkokaupasta. Tällaista kotimaista uutta designia on iloa tukea. 

Eikös ole aina kauniita paketteja? Suloista sunnuntaita!

Ps. Vielä pari päivää aikaa osallistua Hobby Hallin hyvien unien tuotepaketin (arvo 100e) arvontaan.

Saatat pitää myös

34 Kommentit

Suvi / zubis corner 16 helmikuun, 2014 - 3:15 pm

Kauniita tosiaan! Tyylikkäitä paketteja on ilo antaa, siksi shoppailenkin lahjat usein esim. Marimekolta tai Pentikistä. 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 16 helmikuun, 2014 - 5:26 pm

Jotkut liikkeet ovat hoksanneet ottaa kauniin paketoinnin osaksi palvelufilosofiaa 🙂

Reply
Jonna 16 helmikuun, 2014 - 3:29 pm

Tosi kauniita paketteja! Tykkään antaa lahjan saajalle saajan näköisen paketin! 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 16 helmikuun, 2014 - 5:27 pm

Ja näitä voi hyvillä mielin kierrättää vielä seuraavallekin saajalle eli ovat hauskasti osa lahjaa 🙂

Reply
Adalmiinan Helmi 16 helmikuun, 2014 - 3:31 pm

Todellakin kauniita! Joskus, kun niitä kuvahirvityspaketteja katselee, niin mieluummin käärii lahjansa vaikka sanomalehteen. Oma suosikkini on myös Marimekko, mutta tämä uutukainen saa nyt jatkossa pitää sille seuraa. Kiva löytö, kiitos vinkistä! 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 16 helmikuun, 2014 - 5:27 pm

Voimapaperi on ollut käytössä täälläkin, kun mitään muuta ei ole löytynyt 😀

Reply
Syhi / Syhinä-blogi 16 helmikuun, 2014 - 9:36 pm

Minullakin samat fiilikset! Mielummin sanomalehti tai voimapaperi kuin kirjavat papaerit ja markettipaperit eivät kestä mitään kovin kulmikkaan paketoimista. Teippiä kuluu melkoisesti kumia paikkaillessa. Nuo mustavalkoiset paketit ovat todella kauniit!

Reply
Anonymous 16 helmikuun, 2014 - 3:54 pm

Minua vähän harmittaa, kun tämäkin blogi muuttuu koko ajan enemmän ja enemmän mainosblogiksi :/

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 16 helmikuun, 2014 - 4:35 pm

Hei! Blogissani on ollut ihan alusta pitäen yhteistyöpostauksia, joten blogin linja ei ole muuttunut mihinkään. Yhteistyötä teen sellaisten yritysten kanssa, joiden toiminta sopii arvomaailmaani ja joissa voisin itsekin olla asiakkaana. Alusta saakka olen pyrkinyt nostamaan esiin suomalaista yrittäjyyttä ja designia, joten esimerkiksi tämä yhteistyö oli minulle mieleinen. Panostan blogiini ajallisesti ja postaan usein, joten on mukavaa, että voin myös saada pientä korvausta rakkaalle harrastukselle antamistani ajasta. Koska lukijat saavat nauttia blogien sisällöstä täysin ilmaiseksi, mahdolliset korvaukset tulevat mainostajilta. Esimerkiksi tässä postauksessa kerron heti alussa ”yhteistyössä X:n kanssa”, jotta lukijan ei tarvitse arvailla. ”Palkaksi” olen saanut tänä kuvassa näkyvät laatikot. Valitettavan paljon tämän tyyppisiä yhteistöitä tehdään paljon blogeissa ilman selkeää merkintää. Olisiko sinusta Modernisti Kodikkaan lukijana mukavampaa, jos uusi postaus tulisi vaikka kaksi kertaa viikossa nykyisen 6-7 sijaan, mutta ilman yhteistöitä? Entä harmittaako sinua bannerimainonta vai vain sisällölliset postaukset? Olisi kiva kuulla ajatuksiasi tarkemmin.

Reply
Anonymous 16 helmikuun, 2014 - 5:13 pm

Tarkoitin sisällöllisiä postauksia. Olen lukenut kauan tätä blogia ja minusta ne on kyllä vasta viime aikoina lisääntyneet selvästi. En tiedä, alkaako sinulla aiheet loppumaan. Se on toki ymmärrettävää, kun sisustus on niin monesti koluttu jo läpi. Eikä minun takia tarvitse postauksia/tahteja muuttamaan, jos ”itse asiaa” on esim. kahdesti viikossa ja kaikki loput mainostusta niin ehkä postaustahti on liian lyhyt?

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 16 helmikuun, 2014 - 5:26 pm

En nyt ihan sitä tarkoittanut, että niin iso osa postauksista olisivat yhteistöitä. Tämä tahti tuntuu hyvältä ja yhteistyöt ovat olleet luonnollisia ja mukavia, mielestäni bloginiini varsin hyvin sopivia.

Reply
Saija /Tasapainoa tavoitellen 16 helmikuun, 2014 - 3:54 pm

Kauniita ovat. Ikean lähellä asuvana myös Ikean paperiosasto on ollut iloinen poikkeus pakkausmateriaaleihin.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 16 helmikuun, 2014 - 5:28 pm

Totta, meilläpäin ei ole sellaista mahdollisuutta.

Reply
Anonymous 16 helmikuun, 2014 - 4:44 pm

Voi todellakin, todellakin, todellakin on mennyt hermot! 😀 Ihana uutukainen tämä, ehdottomasti jatkossa kääritään lahjat tähän! 🙂

Heli

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 16 helmikuun, 2014 - 5:29 pm

Heh ;D Nämä ovat kyllä kuin osa lahjaa ja saaja voi laittaa paketin ilon kiertämään 🙂

Reply
Anne 16 helmikuun, 2014 - 4:52 pm

Hei Kerttu,
olen kommentoinut blogiisi, harvoin, mutta mistä mahtaa johtua, että niitä kommenteja ei julkaista ?
Kriteerisi, sitä en tahdo uskoa, mutta laitampa vielä tämän ja katson näkyykö koskaan…
Anne

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 16 helmikuun, 2014 - 5:13 pm

Hei Anne! Enpä kyllä osaa sanoa, mistä kiikastaa. Julkaisen kaikki kommentit ja vain yhden olen blogihistorian aikana postanut (meni henkilökohtaiselle tasolle, eikä liittynyt blogiini). Joskus roskapostisuodatin nappaa ihan oikeitakin kommentteja, olisikohan sinun kohdallasi ollut kyse siitä? Nyt ainakin tuli hienosti läpi!

Reply
Anonymous 16 helmikuun, 2014 - 7:08 pm

Mä olen huomannut saman, mutta se johtuu ainakin mun kohdalla siitä että iphonessa on päällä yksityinen selaus. Kommentti lähtee normaalisti, mutta ei kuitenkaan lähde. Tämä tapahtuu ainastaan blogspotin blogien kohdalla.

Reply
Joanna 16 helmikuun, 2014 - 5:04 pm

Kauniita paketteja. Törmäsin noihin viime Habitaressa pientavarapuolella. Muistaakseni olivat vaan aika arvokkaita. Ainakin tämmöselle tarkan markan vartijalle.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 16 helmikuun, 2014 - 5:30 pm

Ovathan ne vähän niitä nallepuh-papereita kalliimpia 😉 Ajattelen, että tällainen designpaketti on kuin osa lahjaa ja saaja voi sitten vielä kierrättää laatikon eteenpäin.

Reply
Anonymous 16 helmikuun, 2014 - 7:01 pm

Tässä minua ilahdutti erityisesti se, että paketit on toteutettu suomalaisesta kartongista. Kuinka monta uutista olemmekaan lukeneet yhden jos toisen paperikoneen tai kokonaisen tehtaan lakkauttamisesta. Paperi jos mikä, on ollut pitkään suomalaista ydinosaamista.

Reply
Anonymous 16 helmikuun, 2014 - 7:17 pm

Onpas somia paketteja!

Osaatko Kerttu sanoa, mistä johtuu tai onko jollakulla muulla lukijallasi sama ongelma; luen blogeja pääasiassa Ipadilla ja yhtäkkiä viime aikoina sinun blogisi on alkanut näkymään näytöllä todella pinenä ”kärpäsenkakkana”, melkein tarvitsee suurennuslasia, jotta pystyy tekstiä lukemaan. Muissa blogeissa en ole vastaavaa huomannut ja sinunkin blogissasi ihan vasta viimeisen viikon-parin aikana. Tosi outoa ja kurjaa, blogisi n yksi suosikeistani.

Reply
Anonymous 16 helmikuun, 2014 - 9:06 pm

Saman olen mäkin huomannut!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 18 helmikuun, 2014 - 5:29 pm

Ihanko totta!? Täytyy laittaa asiasta viestiä IT-tukeen, jospa sieltä selviäisi syy. Harmillista. Oletteko kokeilleen ”klikata” tekstiä kaksi kertaa sormella? Näin ainakin minun iPadissa teksti tulee koko ruudun levyiseksi.

Reply
Hobgoblin 24 helmikuun, 2014 - 6:47 pm

Luulen, että liittyy jotenkin tuohon yläbanneriin. Minulla vaaka suunnassa iPadilla hm banneri on koko ruudun levyinen ja teksti ja blogin kuvat vain noin puolen ruudun levyisiä ja teksti todella pientä.

Reply
Anonymous 16 helmikuun, 2014 - 8:22 pm

Kauniita ovat! Itse olen jo vuosia käyttänyt ainoastaan yksivärisiä lahjapapereita, niitä on onneksi runsaasti tarjolla ja tulee yksinkertaiset ja kauniit paketit.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 18 helmikuun, 2014 - 5:30 pm

Meidän lähimarketissa ei ole aina niitä yksivärisiäkään ja se on harmittanut. Pitäisi aina ostaa useampi rulla jemmaan, kun vaan löytyy jotain mieleistä 🙂

Reply
Anonymous 16 helmikuun, 2014 - 9:31 pm

Kauniita paketteja 🙂 Juuri viime vkolla etsiin lahjapussia/ pakettia!!! Ei löytynyt kivaa, kaikki jotain sateenkaarenvärisiä hirvityksiä, olisin halunnut antaa lahjani sievässä ja yksinkertaisen kauniissa paketissa 🙁 Seuraavan kerran kun tarvitsen kaunista pakettia niin tiedän mihin suunnata 🙂 Kiitos Kerttu <3

Terv. Suvi

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 18 helmikuun, 2014 - 5:31 pm

Eipä kestä, Suvi! Ilo kuulla, että vinkistä oli iloa!

Reply
Tanja 16 helmikuun, 2014 - 11:52 pm

Nuo laatikot on kivoja, mutta muistaakseni tässäkään merkissä ei ollut lahjapaperina noita kuoseja tarjolla. Todella vaikea löytää kivoja lahjapapereita. Onneksi yksivärisiä on nykyään hyvin, ja niitä olenkin nyt oikein hamstrannut aina kun kiva väri tulee vastaan.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 18 helmikuun, 2014 - 5:35 pm

Tässä onkin hyvä vinkki tuoterepertuaarin laajentamiseen 😉 Minä en meinaa löytää edes niitä yksivärisiä, ehkä ei ole ollut tarpeeksi tehokas lahjapaparitutka päällä 😀

Reply
Minna 17 helmikuun, 2014 - 2:17 pm

No täytyy kyllä myöntää, että minä olen aina löytänyt todella kauniita lahjapapereita kaupoista. Tykkään itse väreistä todella paljon, ja kuosejakin on joka lähtöön. Ennemmin haluan antaa kukkakuosisessa lahjapaperissa olevan lahjan, kuin jonkun köyhän näköisen olevinaan persoonallisen sanomalehteen tai voimapaperiin käärityn paketin.
Mutta nuo postauksen lahjalaatikot on tyylikkäitä aikuiselle. Lapset taas iloitsevat varmaan enemmän vaikka Nalle Puhin kuosista.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 18 helmikuun, 2014 - 5:37 pm

Lapsille satuhahmot sopivat, mutta aikuiselle mielummin jotain muuta. Voimapaperista tulee kaunis paketti, mutta se vaatii sievät koristeet. Nämä laatikot ovat kuin osa lahjaa ja parasta niissä on se helppous, nykäisy vaan ja homma on kirjaimellisesti paketissa 🙂

Reply
JohannaKoo 19 kesäkuun, 2014 - 9:05 am

Hei, vähän myöhässä tulee kommentti mutta oletko tutustunut Papershopin valikoimiin? Myymälä löytyy Helsingistä (Fredrikinkatu 18) mutta myyvät myös netissä. Kivoja lahjapapereita, pusseja yms. 🙂
-Johanna

Reply

Jätä kommentti