Tytön pinkki-keltaisen huoneen loppusilaukset

by Kerttu
Hyvää torstai-huomenta!
Täällähän on blogissani ihan mahdoton meininki 🙂 Kahdeksan blogiviikkoa, pitkälle yli 80 000 käyntiä ja 180 kirjautunutta lukijaa sekä yli 160 Facebook-tykkääjää! Olen ihmeissäni, innoissani ja nöyrin mielin. Kiitos, että olette mukana!

Sitten tähän itse blogini välillä vähän kiemurtelevaan punaiseen lankaan eli sisustuksen riemuihin. Tyttären huoneen uusi sisustus on hyvässä vauhdissa. Suuret linjat on luotu ja nyt on aika alkaa hahmottamaan yksityiskohtia. Marimekon Kippo-kuosin verhokangas on tällä hetkellä ompelussa ja Muuton Myy -valaisin on jo valmiina katossa. 

Niinhän siinä kävi, että tyttären huoneesta rikkoutui jokin aika sitten Ikean vuosia vanha pöytävalaisin. Nyt etsinnässä on uusi iltavalaistukseen sopiva valaisin. Yksi houkutuksen kohde on Eero Aarnion suunnittelema Swan, joka kävisi huoneeseen joko valkoisena tai keltaisena.

Toinen vaihtoehto voisi olla saman suunnittelijan Flat Light -valaisin. Molemmissa vaihtoehdoissa miellyttää turvallisuus; ei tarvitse pelätä sirpaleita, vaikka joskus putoamisvahinko kävisikin. Tämä jälkimmäinen on aika paljon edullisempi vaihtoehto kuin  Swan. 

Tulisiko sinulle mieleen jotain lapsenhuoneeseen sopivaa pöytävalaisinta? Otan ilomielin ehdotuksia vastaan. Toinen keltainen väripilkku voisi sopia huoneeseen…? Kaikki huoneen kalusteet ovat valkoisia ja lattialle tulee valkoinen matto. Suurin osa leluista on suuressa liukuovikaapissa, joka rauhoittaa yleisilmettä paljon. Tytär rakastaa pinkkiä ja hänen toiveestaan huoneessa on reippaan pinkki tehosteseinä. Nyt siis kaivataan vielä se pöytävalaisin iltasatujen lukuhetkiä varten, jolloin jo rauhoitutaan ja hiljennytään vähän hämärämmässä huoneessa.

Muun kodin ollessamme vaalea, skandinaavinen ja modernin hillitty, niin täällä tyttären valtakunnassa revitellään väreillä! Kuitenkin niin, että huone sointuu talon kokonaisilmeeseen omalla räväkämmällä tyylillään. Nyt kun vielä löytyy se pöytävalaisin ja matto, niin pääsen pyörittelemään huonejärjestystä.

Ideoita, anyone? 🙂

Kuvat: Swan, Flat Light

Saatat pitää myös

0 Kommentti

Lumi 21 helmikuun, 2013 - 10:04 am

Aivan mahtavan startin olet blogillesi saanut ja ihan syystä <3. En ole ennen nähnyt moista. Onnittelut!

Näistä kahdesta valaisimesta valitsisin alemman ja valkoisena. Vaihtoehto valaisin voisi olla Kartellin Take keltaisena https://stockmann.com/p/fi/Kartell-Take-poytavalaisin/37167/11454/11454?itemId=37168, mutta onko se sitten liian krumeluuri tähän huoneeseen?

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 21 helmikuun, 2013 - 6:11 pm

Kiitos Lumi! Täytyy tsekata tuo Kartell! Ehkä kirkkaana voisi toimia..?

Reply
Sallamari 21 helmikuun, 2013 - 10:19 am

Iiihana blogi sulla! 🙂 Itsekin aloittelen omaa sisustus/hää-blogia, mutta opeteltavaa riittää paljon (sisustuksestanauttien.blogspot.fi)! 🙂

Minä ottaisin tuon swan-valaisimen valkoisena, se on ihanan ajaton ja valkoisena ei varmasti kyllästy, ja käy sitten myöhemminkin vaikka tyttö kasvaa ja väritoiveet muuttuu. Swan on muutenkin jotenkin ihana lahja tytölle 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 21 helmikuun, 2013 - 6:12 pm

Kiitos paljon! Kävinkin kurkistamassa jo blogiisi, hyvältä näyttää! Swan on kaunis, joskin vähän hinnakas. Toisaalta varmasti pitkäikäinen ratkaisu.

Reply
~LOVE~ 21 helmikuun, 2013 - 10:55 am

Onnea Kerttu!! Aivan mahtavaa 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 21 helmikuun, 2013 - 6:12 pm

Suurkiitos!

Reply
-HEINIE- 21 helmikuun, 2013 - 11:20 am

Onnea! Aivan mahtava aloitus bloggaamiselle! Mutta olet sen ansainnut pirteydelläsi ja innokkuudellasi <3. Ja valaisin asiaan.. valitisisin tuon Swan valaisimet valkoisena.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 21 helmikuun, 2013 - 6:13 pm

Kiitos Heinie! <3

Reply
Anonymous 21 helmikuun, 2013 - 12:21 pm

Onnea loistavasta startista! 🙂

Jos päädyt design-valaisimeen, ottaisin ehkä neutraalin valkoisen juurikin sen ajattomuuden takia. Menee pitkään eikä mahdolliset tehostevärimuutokset vaikuta. Myynkin pystynee materiaalinsa puolesta myöhemmin varmasti maalaamaan tarvittaessa valkoiseksi, mutta näitä kahta muovista ei. Oletko nähnyt noita värikkäitä valo päällä, miltä näyttää? Itse en ole, muttei välttämättä ole niin kauniita, kuin ilman valoa -puhumattakaan siitä, minkä sävyisen valaistuksen luovat huoneeseen. Sammutettuina toki ovat kauniita. Ymmärrän toki kyllä ideasi hankkia Myylle sopiva kaveri.

Kivaa keskiviikkoa!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 21 helmikuun, 2013 - 6:14 pm

Hei ja kiitos! Hyvä pointti sinulla! Valkoinen on ajaton ja varma valinta. En ole kyllä nähnyt noita keltaisia valo päällä, täytyy kyllä se sävy tsekata ehdottomasti. Kiitos vinkeistä 🙂

Reply
Suffeliini 21 helmikuun, 2013 - 12:45 pm

Kyllä tällaista tyylikästä blogia mielellään seuraa! =) Molemmat lamppu vaihtoehdot ovat kivoja. Näin viikonloppuna ystäväni luona livenä myös sen Fatboyn lampun lasten huoneessa. Oli kivan näköinen ja siitä kätevä että sitä voi himmentää… toimii heillä myös yövalona. =)

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 21 helmikuun, 2013 - 6:18 pm

Kiitos Suffeliini! Tuo Fatboy on itseasiassa erittäin hyvä idea! Eikä olisi ihan niin pahan hintainenkaan tuo Edison the petit. Loistoidea!

Reply
Anonymous 21 helmikuun, 2013 - 12:54 pm

Onnea <3
Olet ansainnut kaiken huomion ja tykkäykset, kotinne on upea ja bloggaus aiheesi hyviä! Jatka samaan malliin, niin meitä tykkääjiä/lukijoita on vielä satoja enemmän 🙂

Molemmat valaisimet hienoja, valitsisin kuitenkin swanin valkoisena. Siksi että jos sitä haluaa joskus siirtää toiseen paikkaan, niin se sopii melkein minne vaan 🙂

-Heli-

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 21 helmikuun, 2013 - 6:18 pm

Kiitos Heli, mun ihana kannustajani <3 Swan on kyllä tosi kaunis!

Reply
Anonymous 21 helmikuun, 2013 - 9:12 pm

Hih 🙂 Tuolla olikin joku vinkannut sinulle Fatboyn pikku lampusta, se löytyy täältä myös poikani yövalaisimena ja on kiva! Lisäksi se on vielä edullinen, muistaakseni olen maksanut vain 55e meidän omasta 🙂 Se voisi myös sopia, kun Fatboykin löytyy huoneesta 🙂

-Heli-

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 21 helmikuun, 2013 - 10:45 pm

Onko Fatboyn lampussa kuitenkin niin hyvä valoteho, että näkee kunnolla lukea? Nätti se on kuin mikä ja sopisi kyllä huoneeseen hyvin.

Reply
Anonymous 22 helmikuun, 2013 - 8:40 am

Siinähän on kaksi eri valaisutehoa, tehokkaampi on kyllä kirkas, mutta en ehkä sanoisi että sen valossa voi lukea!? Mutta voiko swaninkaan valossa? Pojan huoneessa myös se, ja jos vertaan noita kahta niin sanoisin että Fatboyn valo parempi ja kirkaampi kuin Swanin 🙂

Reply
Anonymous 21 helmikuun, 2013 - 12:56 pm

Miten olisi Eero Aarnion nukkumatti valaisin?
http://www.asko.fi/valaisimet/design-eero-aarnio/2318/nukkumatti-poytavalaisin

Toki tuo swankin on kaunis, itsellänikin sellainen valkoisena löytyy lastenhuoneesta.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 21 helmikuun, 2013 - 6:19 pm

Hyvä idea myös tuo Nukkumatti, kiitos!

Reply
zubi 21 helmikuun, 2013 - 12:57 pm

Wau, blogisi on saanut ihan huiman vastaanoton, täysin ansaitusti!

Tytön huoneesta tulee aivan ihana! Minusta tuo flat light valkoisena olisi mainio. 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 21 helmikuun, 2013 - 6:19 pm

Kiitos ihana zubi! Hirmuinen valinnanvaikeus -taas! 😀

Reply
Anonymous 21 helmikuun, 2013 - 4:56 pm

Fat boyn valaisin on samaa tyyliä. Ja 2 eri valaisutehoa. Hämärämpi on minun lapseni yövalo.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 21 helmikuun, 2013 - 6:20 pm

Kuulostaa todellä hyvältä tämä Fatboy! Kiitos vinkistä!

Reply
Milarca 22 helmikuun, 2013 - 8:49 am

Ehdottomasti Nukkumatti valaisin <3 meille tulee tytöille ne 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 22 helmikuun, 2013 - 6:45 pm

Hyvä valinta!

Reply
Milarca 22 helmikuun, 2013 - 8:49 am

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

Reply
Sara 22 helmikuun, 2013 - 10:31 am

Olen ihan tuore seuraaja ja lukija, mutta en yhtään ihmettele, että olet saanut näin hyvä startin blogillesi. 🙂 Blogisi on tosi kiva! Onneksi olkoon!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 22 helmikuun, 2013 - 6:45 pm

Kiitos kovasti Sara ja tervetuloa lukemaan juttujani 🙂

Reply

Jätä kommentti