Tv-huoneen uusi sohva

by Kerttu

Olohuoneemme lattialla lojuu kaksi jättimäistä pakettia, joihin tuskin ehdimme edes koskemaan ennen sunnuntai-iltaa. Ei sillä, etteikö sisältö polttelisi! Eilen lähti Moon-sohva uuteen kotiin ja tänään kannettiin uusi tilalle. Ehkäpä tuo ”sohva paketissa” on kymmenen pisteen vihje ostopaikalle…!0141405_PE301281_S5

Ajatus oli, että tällä kertaa sohvanvaihto pitää onnistua lähes nollabudjetilla eli olimme valmis satsaamaan uuteen, isompaan sohvaan sen verran, mitä edellisen sohvan myynnistä saimme. Tämä tietysti rajoitti valikoimaa hurjasti ja ajattelinkin, että löytäisimme jonkun ihanan löhösohvan käytettynä vaikkapa Torista. Mutta ei, mitään sopivaa järkevän matkan päässä ei tullut vastaan.

Sohvan sijoituspaikka on elokuva- ja tv-huone, joka on mieheni valtakuntaa. Yhdessä katselimme vaihtoehtoja ja lopulta poissulkevalla tekniikalla päädyimme Ikean Söderhamniin. Malli ei ole kuvassa näkyvä, vaan iso divaanisohva, jonne mahtuu koko perhe. Panostukseksi koitui yksi satalappunen, joten koen että teimme nyt tähän vaiheeseen hyvän diilin. Tai näin ainakin toivon! Kertokaahan kokemuksia sohvasta, jos sellaisia on.

Viikonloppu menee tiukasti muodin huumassa, sillä Jyväskylässä on perjantain ja lauantain kestävät Muotipäivät, joissa olen mukana kannustusjoukoissa. Kannattaa tulla Kompassille seuraamaan upeita muotinäytöksiä sekä Rio De Janeiro-teemaista muuta ohjelmaa. Luvassa on myös paljon todella hyviä tarjouksia (useassa liikkeessä ja tavaratalossa kaikki tuotteet 20-30 % alessa) ja moni keskustan kauppa pitää ovet auki jopa klo 23:een.

Jaahas, kello on jo yli iltakymmenen ja mieheni näköjään alkoi sittenkin kokoamaan sohvaa… Saapa nähdä tuleeko tänään valmiiksi 😀

Saatat pitää myös

5 Kommentit

Minna M. 1 syyskuun, 2016 - 10:22 pm

Hyvä valinta! Meillä ei vielä kovin pitkää kokemusta tästä ole, mutta ostimme kesällä takka/tvhuoneeseen kaksi valkoista söderhamn-divaania valkoisena. Ollaan tykätty todella paljon ja nautittu löhöilystä todella!

Reply
Laura / Heinässä heiluvassa 2 syyskuun, 2016 - 9:48 am

Kauniin sohvan valitsitte. Minun mies on aivan samaa sohvaa kuolannut Ikean reissulla. Olen jotain kokemuksia lukenut ja ne on ollut hyviä. Minusta fiksu päätös, aina ei voi eikä tarvitse laittaa kallista.

Reply
Jessica 3 syyskuun, 2016 - 6:43 am

Meillä ollut nyt viikon verran myös Söderhamn valkoisena (sama kokoonpano kuin teillä) ja tykätään ihan hirmuisesti! 🙂 Edellinen sohva oli myös IKEAsta (Karlstad) joka oli ihan rakkaussohva, mutta auttamattomasti liian pieni koko perheen löhöpaikaksi. No nyt kyllä mahtuu! 😀 Seuraavaksi on edessä mustan päällisen tilaaminen Bemziltä. Tilaamani kangasmallit tulivat jo postissa, vielä kun saisi tehtyä päätöksen. Edellinen sohva oli musta ja jäin kyllä kaipaamaan olohuoneeseen mustan värin tuomaa ryhtiä. Ja ehkä myös vähän käytännöllisyyttä… 😉

Aurinkoista muotiviikonloppua! 🙂

Reply
M 3 syyskuun, 2016 - 7:50 am

Meillä on myös Söderhamn valkoisena ja ollaan tykätty! Sohvaa on kehuttu ja muutamat ovat hankkineet omaankin kotiin, kun ovat meillä siinä istuneet. Meillä on myös harmaat vaihtopääliset sohvaan. Bemziltä ollaan myöskin jo katsottu uutta väriä Söderhamniin. Prettypegsiltä saa todella hienoja jalkoja Ikean sohviin jos haluaa vaihtelua. On hyvä sohva!

Reply
heidi 5 syyskuun, 2016 - 3:54 pm

MInäkin tykkään Söderhamnista, siinä on ihana löhötä, mutta yksi ikävä puoli tuossa meidän sohvassa on – istuinpehmusteiden ”kiinnityskangas” venyy ja näin vuoden käytön jälkeen sitä saa jatkuvasti olla nykimässä omalle paikalleen, muuten istuinosa rötköttää 20 cm sohvan ulkopuolella. Tämä ongelma vaan siis divaaniosassa, vissiin liikaa rötvätty ;D Hyvä sohva se kuitenkin on!

Reply

Jätä kommentti