Uusi lempipaikka

by Kerttu

Sohvarallin myötä kotiin on muodostunut uusi lempipaikka; olohuoneen sohvannurkka. Siellä odottelee pari sisustuslehteä rauhallista hetkeä, tällä hetkellä inspiroidun erityisesti Asun-lehdestä sekä Plaza kodista. Jälkimmäisessä oli aivan mahtava kooste Helsingin sisustusmyymälöistä, pitää laittaa lehti visusti talteen seuraavaa pääkaupunkivisiittiä varten.
*
nurkka-2

*
Pian onkin luvassa aimo annos sisustusinspiraatiota Helsingissä, kun Habitare-messut valtaavat  messukeskuksen. Viime vuonna messut jäivät välistä, mutta nyt ajattelin olla kärppänä paikalla jo avajaispäivänä!
*

nurkka-3

*
Viime päivinä olen havahtunut siihen, miten arki on imaissut lähes jokaisen matkaansa. Kesän lomista on jäljellä enää muistot ja syyslomat kolkuttevat ovea vasta lokakuussa. Nyt pitäisi olla energisin ja touhukkain aika vuodesta, vaikka  ainakin itsellä välillä tuntuu, että kalenteri vie naista, eikö toisinpäin. Nyt on siis aika ottaa kaikki ajanhallinnan työkalut käyttöön ja ottaa johto omiin näppeihin. Olenko ihan ainoa, joka kaipaa paperikalenteria, jonka kulmaan voi kirjoittaa ja josta yhdellä vilkaisulla hahmottaa koko viikon menot? Sellainen on hankittava ja pariin kohtaan kirjoitettava ”muista mukavuusnurkka”.
*

nurkka

*
Ja viimeistään silloin minut löytää tuolta pehmeiden tyynyjen seasta. Siis jos ei ole mitään kiireisempää osunut sille hetkelle 😉
*

Saatat pitää myös

5 Kommentit

jori 3 syyskuun, 2016 - 7:25 pm

Ihanan levollinen oleilunurkkaus. Tuo Plazakoti pitääkin pistää korvan taakse sillä noita pääkaupunkiseudun sisustusliikkeitä ei aina niin helposti pikavisiiteillä muutoin löydä. Tosiaan onneksi ensi viikolla on rautaisannos uutta sisustusinspiraatiota Habitareen paketoituna. Antoisaa Habitare reissua.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 4 syyskuun, 2016 - 9:32 am

Tuo Plaza kodin numero on vielä lehtihyllyissä, tosiaan kolmen aukeaman koonti sisustusliikkeistä Helsingissä! Habitarea odotan kovasti, siellä on niin kauniit messuosastotkin 🙂 Kiitos Jori!

Reply
Sinttu 3 syyskuun, 2016 - 11:49 pm

Onpa kaunis betoniruukku, kyselisin ostopaikkaa?

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 4 syyskuun, 2016 - 9:33 am

Hei! Ostin ruukun kesällä Aveliasta Turusta 🙂

Reply
Heidi / Checklist 4 syyskuun, 2016 - 6:47 pm

Habitareen tähtään itsekin heti ke-aamusta. Ties vaikka nähtäis?! 🙂

Reply

Jätä kommentti