Tv-huoneen uusi sohva -Ikea Söderhamn

by Kerttu

Nyt pääsette kurkistamaan elokuva- ja televisiohuoneeseen, jossa on uusi sohvamme Ikean Söderhamn. Entinen sohva siirtyi olkkariin, josta kerroin teille Olohuoneen muodonmuutos nollabudjetilla-postauksessa.
*

ikeasohva-5

*
Tämän postauksen kuvien kanssa kävi vähän köpelösti, kun yritin hoitaa kuvaamisen pikapikaa pojan päiväunien aikana. No, hosumalla harvemmin syntyy hyvää jälkeä ja meinasin jo jättää kaikki julkaisematta, mutta annetaan nyt muutaman kuvan läpäistä seula. Perfektionistilta ei kyllä onnistuisi blogin pitäminen tässä elämäntilanteessa ollenkaan, mutta onneksi olenkin tällainen suurpiirteinen hosuli 😀
*

ikeasohva-6

*
Sohva on ollut meillä nyt parisen viikkoa ja kyllä, se ajaa asiansa. Se on suuri, mukava ja sinne mahtuu koko perhe pötköttelemään. Kangas tuntuu Moon-sohvan jälkeen ohuelta ja kyllä siinä näkyy tahrat myös ihan erilailla kun jämäkässä paksussa sohvakankaassa. Onneksi kaikki päälliset ovat irrotettavia ja pestäviä. Yksi ero on myös siinä, että koirankarvat näkyvät tässä sohvassa. Kepeä ulkonäkö ja muotoilu miellyttävät silmää, mutta olen ihan tyytyväinen, että tämä sohva on kulman takana telkkarihuoneessa. Hinta näkyy laadussa ja enkä ihan heti  antaisi tälle ykkössohvan paikkaa olohuoneen paraatipaikalta.
*

ikeasohva

*
Nuo elokuvajulisteet ovat kyllä ihan murheenkryyni, niiden vaihtaminen on ollut asialistalla vasta pari vuotta. Selitän asiaa sillä, että katson niin vähän televisiota, en joudu myöskään näitä tauluja juuri katselemaan ja muita ne eivät tunnu häiritsevän. Huoneessa on tarkoituksella vähän tumma tunnelma ja pidän kyllä mattamustan takaseinän, Woodnotesin maton ja harmaan sohvan kokonaisuudesta. Marmoripöytä on myös huoneessa tarjoilutasona, ainakin väliaikaisesti.

Voit seurata blogiani Bloglovinissa / Facebookissa / Instagramissa Twitterissä / Pinterestissä / Snapchatissa (@kerttup)
*

Saatat pitää myös

5 Kommentit

Jutta Nurmi 20 syyskuun, 2016 - 2:24 pm

Hyvältä näyttää! 🙂 Mielenkiinnolla jään seuraamaan ja kuulisin myöhemmin lisää käyttökokemuksia. Samaa sohva-sarjaa olen meinaan suunnitellut myös meille tv-huoneeseen, ns. kakkossohvaksi.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 20 syyskuun, 2016 - 2:59 pm

Kiitos Jutta! Kerron lisää kokemuksia ja otan vielä ne paremmat kuvatkin 🙂 Palataan asiaan siis!

Reply
Saara 20 syyskuun, 2016 - 4:23 pm

Hei! Meillä sama sohva, eri kankaalla tosin, ollut olohuoneessa kolmisen vuotta. Ulkonäkö miellyttää, mutta laatu ei. Selkänojatyynyjä saa olla oikomassa ja möyhimässä usein ja istuintyynyt valuvat vetoketjukiinnityksestä huolimatta.

Reply
S - Beauty of life 21 syyskuun, 2016 - 1:09 pm

Me käytiin minin kanssa testaamassa tämä sen jälkeen, kun olin kysellyt sinulta asiaa…ei tykätty yhtään :/. Nyt on onneksi mieluinen löytynyt ja toivotaan, että saadaan pian se kotiimme <3

Reply
Tiina 22 syyskuun, 2016 - 6:56 am

Hei, kenen tuo nätti valkoinen sohvapöytä on?

Reply

Jätä kommentti